Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wipeout Pure
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
jamor
Przepraszam najmocniej że zakłócam spokój,ale nie widzę tematu o tej ścigałce.Przeszukałem forum z pomocą wyszukiwarki i nie znalazło nic.Czy naprawde ta gra jest nie warta uwagi jako wyścigi czy też może nikt w nią nie gra?Co więcej, mam zapytanie takie , a mianowicie czy znacie jakieś polskie strony gdzie można się wymienić doświadczeniami z tej gry? BRRRrrummmm !
Sialala
ja czasami pogrywam w Wipeout Fusion - ale zauwazylem, ze dluga przerwa nie robi dobrze w przypadku tej gry. kluczem do sukcesu jest zdecydowanie trening, trening, trening i jeszcze raz trening + idealna znajomosc kazdej trasy. bez tego nie ma szans na powodzenie.
swoja droga ciekaw jestem, dlaczego na PS2 ukazala sie tylko jedna czesc tej genialnej gry... dobra wiadomosc to Wipeout nadciagajacy na PS3 (oby hulal w 60 ramkach, bo inaczej sobie Wipeouta nie wyobrazam) - widocznie sukces Wipeouta na PSP przekonal kogos, ze ten tytul ma moc...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.