Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: LittleBigPlanet
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Old_Kyo
CYTAT(Alfred @ 7 10 2008, 12:17) *
kalkulator w lbp. Obejrzyjcie do końca, bo później przechodzi na edytor poziomu i pokazuje jak to zrobił.

Właśnie szukam mojej szczęki... Ta gra w połączeniu z kreatywnymi ludźmi kasuje wszystko biggrin.gif
Paliodor
Ta oferta na gamestop jest niezła, nie ma to jak sack Kratos laugh.gif .
Tak przy okazji nie wie ktoś ile tak średnio wychodzi przesyłka do Polski z gamestop?
Ficuś
beta zajmuje niespełna 1gb-gram już sobie i powiem jedno TO BĘDZIE GRA ROKU 2008 I BYĆ MOŻE GRA TEJ GENERACJI.
wykonanie tej gry mnie zmiażdżyło-animacja,fizyka,grafika,design-coś niesamowitego.jakby ta gra kosztowała 400zł to bym ją kupił
JackFrost
CYTAT(stabik @ 7 10 2008, 10:31) *
Koleś napisał na filmiku z kalkulatorem, że nie jest to mechaniczny tylko elektroniczny kalkulator 8 bitowy. Czy to znaczy, że będziemy mogli zabawić się w małego fizyka, czy jest to wyjątek bo dużo więcej "elektronicznych" przedmiotów nie ma?

8 bitowy bo pewnie wykorzystał tłoki i klucze magnetyczne jako reprezentacje bitów 0-1 dla przedstawiania każdej liczby, niesamowita sprawa ale to nadal działa na zasadzie mechanicznej.

http://gamextract.com/?p=3184
Kolejna świetna rzecz, ale imo powinien to zamontować na kółkach by muza grała automatycznie, a nad tym zbudować chociażby bardzo prosty level w klimacie Zanarkand i wtedy byłoby idealnie biggrin.gif Szkoda że nie pokazał ile to zajmuje termometru. Pewnie można to też zrobić na takiej taśmie przesuwającej obiekty ze statycznym kluczem i odpowiednio ustawionymi emiterami, żeby nie było zbyt termometro-żerne i jednocześnie bardziej poręczne.
....
CYTAT(Ficuś @ 7 10 2008, 14:23) *
beta zajmuje niespełna 1gb-gram już sobie i powiem jedno TO BĘDZIE GRA ROKU 2008 I BYĆ MOŻE GRA TEJ GENERACJI.
wykonanie tej gry mnie zmiażdżyło-animacja,fizyka,grafika,design-coś niesamowitego.jakby ta gra kosztowała 400zł to bym ją kupił

napisz to w temacie o mgs 4 wink.gif
a tak serio to ja nadal z jednej strony jestem przygnieciony ogromem tej gry (nie mysle nawet o konstrukcji levelow, robie po(pipi)ki typu: dwie rakiety z rożna moca silników łączymy sprężynami z drewniana platforma na ktorej mocujemy dzwignie i jazda!) a z drugiej wątpie czy to wszystko sie uda

jedno wiem na pewno: to jest gra, ktora zmusi mnie do zakupu drugiego pada

btw. gdzies czytalem(chyba wczoraj), ze beta konczy sie za 4dni
czy to oznacza, koniec zabawy az do wydania gry czy tylko niektore funkcje znikna (online, dzielenie sie levelami)
Slupek88
Jedno pytanie swojej muzy nie można wrzucać do leveli??
W GameStopie można składać zamówienia, a w polskich sklepach Ultima, Sklep PsxExtreme jeszcze nie. Whyyyyy?
Grigori
MGS4 vs LBP? Hahaha hahaha.gif
W żadnym konkursie szans ten pierwszy mieć nie będzie, bo to wszystko co ma MGS będzie można odtworzyć w LBP (mówię o gameplayu).
Ficuś
CYTAT(Grigori @ 7 10 2008, 15:25) *
MGS4 vs LBP? Hahaha hahaha.gif
W żadnym konkursie szans ten pierwszy mieć nie będzie, bo to wszystko co ma MGS będzie można odtworzyć w LBP (mówię o gameplayu).

Do mnie MGS4 to arcydzieło o czym świadczy min mój opis i avatar ale bądźmy szczerze grą generacji powinien zostać tytuł nie tylko doskonały pod względem technicznym ale i innowacyjny.Taki MGS4 nie jest,a LBP jest.Jeśli na prawdę wszystko się zgra to dostaniemy coś niezwykłego-to będzie nowa wirtualna społeczność.Znowu MGS4 to najlepszy film akcji jaki widziałem ,w którym biorę udział.

Może gra tej generacji to dla LBP za mocne słowa,ale doprawdy ten tytuł ma szanse zapisać się grubymi zgłoskami w historii growego przemysłu w dobie odgrzewanych kotletów.

PS.MGS4 u mnie jest poza rankingiem-jestem po prostu wielkim fanem tej serii i choć obiektywnie mogę pisać o wadach tej serii to już w ocenie tej serii jestem subiektywny-to jest najlepsza seria wszechczasów jak dla mnie i dlatego wiedząc,że nigdy na nią nie spojrze chłodnym okiem to nie oceniam i nie porównuje gier do niej tongue.gif
....
http://www.allegro.pl/item453334745_little...uz_dzisiaj.html

znalazlo sie 3 desperatow

ps
tym bardziej docencie osoby, ktore dawaly kody lub informowaly o mozliwosci ich pozyskania
theGrimReaper669
LOL...porownujecie mgs do lbp.Dla mnie ten pierwszy jest poza zasiegiem ,tak jak to mowil ficus,bo to jest cos wiecej niz gra tongue.gif LBP jest swietny i innowacyjny ale nie sadze ze moze dostarczyc wrazen rodu z mgsa.To poprostu gra nastawiona na dobra zabawe.

''W żadnym konkursie szans ten pierwszy mieć nie będzie, bo to wszystko co ma MGS będzie można odtworzyć w LBP (mówię o gameplayu).''
Grigori mozesz mi to wytlumaczyc?Moze jest cos czego jeszcze nie wiem o mozliwosciach LBP.
Grigori
Widziałeś jakie kolesie skrypty porobili? Prostymi metodami będzie można odtworzyć mechanizmy rozgrywki, vide stealth, kamery, przeciwnicy - kwestia pomysłowości. Po zobaczeniu tego kalkulatora i kilku innych plansz, wierzę że taki rzeczy są w zasięgu kreatora. Oczywiście skrojone na miarę samego LBP. W tej grze kręci mnie innowacyjność i skala na jaką można wszystko zastosować. Sorry, ale w MGS4 nie było ani krztyny innowacyjności a ja jej właśnie poszukuje, obok pure funu, w grach tej "nowej" generacji.
Dr.Czekolada
CYTAT
ale w MGS4 nie było ani krztyny innowacyjności

Szukasz w filmie stworzonym z poziomu silnika graficznego innowacyjności ? .... proszę ...... już bez offtopów.
Głupie pytanie, jest sposób jeszcze na dostatnie się do bety ?.
Jakim
Jasny gwint co ta gra radości daje!

Przebrnięcie przez początkowe levele to zaledwie początek Mimo że już tam możemy poznać mechanikę gry, sterowanie i śliczna stylistykę.

Natomiast przy tworzeniu leveli wręcz TRZEBA patrzec na tutoriale bo doprawdy można się poważnie pogubić gdzie co i jak! Możliwości jest doprawdy multum i trzeba miec naprawdę niezły koncept i plan aby wyszło coś naprawdę konkretnego.

Jednak prawdziwych rumieńców gra nabiera w multiplayerze! Raz że nasze postaci są mega słodkie i nawet głupio stojąc wywołuja mimowolne banany na naszych mordach, to w połączeniu ze świetną gestykulacją i oddaniem grymasów twarzy wydaje nam się że bierzemy udział w jakiejś szalonej kreskowce.
Pomagające sobie nawzajem sackboye sa po prostu GENIALNE! Nawet grając z nieznajomymi można się konkretnie wczuć w swoja rolę. MISTRZ!

Ta gra będzie się sprzedawac do konca życia Ps3. Takie jest moje zdanie.
Ficuś
niech tylko Sony postara się z serwerami(w becie często są lagi) i mamy tytuł nieśmiertelny-w tą grę i za 10lat będą grali ludzie

PS.Fun płynący z tej gry jest niewyobrażalny,kurcze jak ja kocham platformery(za czasów Amigi niech tylko wspomnę Alladyna,Lion King,Super Frog,Soccer Kid,brian the Lion,Mr Nutz itp) a ta gra nie dość,że to najwspanialszy platformer w jakiego grałem to jeszcze jej wykonanie,fizyka,online i edytor nie ma sobie równych.

Ludzie przełamcie się tylko do tej gry(pewnie wielu odstrasza dziecinny design-"przecież ja stary chłop nie będę grać w jakąś grę z szmacianymi kukłami") ale warto-mocarz,dla takich gier kupuje się PS3

ps.ekipa w postaci mojej osoby,Jakima,Deadeya i Łukasza1987lb parę godzin pogrywała dziś w betę.Przed chwilą skończyliśmy.Jak wrażenia?nie licząc błędów bety-zwiechów konsoli itp to trzeba powiedzieć jasno TA GRA W MULTI TO NOWA GENERACJA DOZNAŃ-kombinujesz,działasz wspólnie,puszczasz miny,piszesz między sobą-fun do potęgi "n-tej".Ta gra przejdzie do historii,a levele które tworzą gracze są genialne-niesamowita jest ludzka wyobraźnia
Deadeye
CYTAT(Ficuś @ 7 10 2008, 21:07) *
ps.ekipa w postaci mojej osoby,Jakima,Deadeya i Łukasza1987lb parę godzin pogrywała dziś w betę.Przed chwilą skończyliśmy.Jak wrażenia?nie licząc błędów bety-zwiechów konsoli itp to trzeba powiedzieć jasno TA GRA W MULTI TO NOWA GENERACJA DOZNAŃ-kombinujesz,działasz wspólnie,puszczasz miny,piszesz między sobą-fun do potęgi "n-tej".Ta gra przejdzie do historii,a levele które tworzą gracze są genialne-niesamowita jest ludzka wyobraźnia

Dokladnie, fun w multi grajac w 4 osoby i zwiedzajac swietne plansze jest niesamowity smile.gif Wrazenia z singla przy tym to jak inna, o niebo slabsza gra. Mistrzostwem bylo jak wbilismy do latajacego statku, ktory mial cztery silniki (pchajacy w gora, dol, lewo i prawo), i do kazdego silnika byla dzwignia do wlaczenia lub wylaczenia go. Wbilismy tam w 4ke i kazdy zaczal bez ladu i skladu przekladac dzwignie a statek latal we wszystkie strony i obijal sie o sciany xDDDD Dopiero po chwili nauczylismy sie zsynchronizowac i operowac machina, i przelecielismy tor przeszkod odpowiednio ustawiajac dzwinie. Ale to juz tylko we 2ch bo statek 4 nie uniosl xD Zabawa jest przednia, naprawde mozna poczuc sie jak dziecko w najbardziej pozytywnym znaczeniu tego slowa smile.gif

BTW dzisiaj byla beta na fileplanet, i bez problemow mozna bylo wziasc duuuzo kluczy (ja wzialem 3 dla znajomych :E ), ale juz sie niestety skonczyla...
tomci23
orientuje sie ktos skad mozna zdobyc klucz do bety?
Fuerte
http://allegro.pl/item454864075_little_big...promo_code.html - tutaj możesz sie zaopatrzyć
Deadeye
CYTAT(tomci23 @ 8 10 2008, 01:07) *
orientuje sie ktos skad mozna zdobyc klucz do bety?

Obserwuj newsy, bo bety mają byc jeszcze rozdawane gdzieś (i to europejskie właśnie).
ziemia1
ciekawe jak sobie z takimi kretynami poradzą

http://www.ripten.com/2008/10/07/jackass-r...d-trade-center/
pawelgr5
Właśnie w takich sytuacjach Sony liczy na społeczność graczy, która wyłapie takie rzeczy i zgłosi aby ktoś to usunął.
Kornolio
A widzieliście to? chytry_.gif fajna sprawa
http://www.ripten.com/2008/10/06/little-bi...kand/#more-7533

Jak ktoś ma jeszcze kod do bety to bardzo proszę, cholera nigdy nie mogę się załapać confused.gif, a czy ktoś wie gdzie i kiedy będe jeszcze rozdawane klucze do bety LBP?
Wiolku
Racja gra naprawdę jest świetna, ale jednak kupię ją gdy troszkę stanieje smile.gif(głód survival horroru i dobrego Rpg jest większy, chyba wiecie o czym mowie biggrin.gif)
tomci23
jak sie uzyska ten kod do bety jak go uaktywnic?
Jakim
W account managm,ent- rób tak jakbyś chciał załadowac kasę na sklepik, pisze tam później (chyba druga opcja od góry) że zrobić to za pomoca specjalnych kodów lub tych kart zdrapek.

Deadeye zabawa we 4 jest masakryczna. Szkoda że to beta i dośc często uświadczałem zwiechy podczas grania. Niektóre levele, jakie dane mi bylo zobaczyć były mega profesjonalne!

Tak się zastanawiam- probowałem wczoraj porobić trochę leveli ale kurde połowy potrzebnych rzeczy nie mam jezcze dostępnych (silniczki, łańcuchy, liny i w ogóle rzeczy służace do poruszania przedmiotami. Dziwne.
Łebi
CYTAT(Jakim @ 8 10 2008, 11:06) *
Tak się zastanawiam- probowałem wczoraj porobić trochę leveli ale kurde połowy potrzebnych rzeczy nie mam jezcze dostępnych (silniczki, łańcuchy, liny i w ogóle rzeczy służace do poruszania przedmiotami. Dziwne.

Dopiero zassałem bete i wieczorem zdążyłem przejsc 3 pierwsze levele, wydaje mi się ze trzeb je (znaczy wszystkie plansze smile.gif ) mieć na 100% aby wszystko odkryć.
Wiolku
Plus mieć zaliczone wszystkie tutoriale w edytorze.
Jakim
w tutorialach doszedłem do "ruchomych duszków" ale nie wiem jak to wykonaćohmy.gif Robiłem tak jak na filmiku ale za skurczybyka nie chce mi sie ten tutek zaliczyć.

Hilfe?
stabik
CYTAT(ziemia1 @ 8 10 2008, 09:00) *

Abyście się nie podusili od prawienia tych populistycznych tekstów. Każdy ma prawo myśleć co chce, np. na temat zburzenia wierz. Ale składajcie te donosy obywatelskie, kiedyś to się przeciwko wam obróci.

braka napinki ^ ^
pawelgr5
CYTAT(stabik @ 8 10 2008, 11:48) *

Abyście się nie podusili od prawienia tych populistycznych tekstów. Każdy ma prawo myśleć co chce, np. na temat zburzenia wierz. Ale składajcie te donosy obywatelskie, kiedyś to się przeciwko wam obróci.

braka napinki ^ ^

Nie no jasne....kto by tam sie przejmował parodiowaniem zamachu, w którym zginęło "kilka"osób. A co dalej?? Swastyki i tępienie Żydów(i Polaków) tak dla jaj??
Grigori
Dadzą na pewno userom opcje flagowania jako 'nieodpowiednie', a serwery będą nieustannie monitorowana. Tego typu treści nie przejdą na dłuższą metę. Chyba lepsze to niż zabronić w edytorze robić samoloty - tak w ramach prewencji. A WTC i tak wysadzili amerykanie.
Dr.Czekolada
CYTAT
kto by tam sie przejmował parodiowaniem zamachu, w którym zginęło "kilka"osób. A co dalej?? Swastyki i tępienie Żydów(i Polaków) tak dla jaj??

Moi znajomi już parodiowali Niemcy, ale nikomu z nas w głowie tego zamieszczać publicznie, Broń Boże O_O !.
Deadeye
CYTAT(Grigori @ 8 10 2008, 12:21) *
Dadzą na pewno userom opcje flagowania jako 'nieodpowiednie', a serwery będą nieustannie monitorowana.

Jaka opcja juz jest - pod selectem masz opcje zglaszania nieodpowiednich tresci.
tomci23
na 2 planszy mam 24 przedmioty chbya na 51 mozliwych jak zdobyc reszte przeszlem plansze juz chyba z 10 razy:D?
stabik
CYTAT(pawelgr5 @ 8 10 2008, 12:12) *
CYTAT(stabik @ 8 10 2008, 11:48) *

braka napinki ^ ^

Nie no jasne....kto by tam sie przejmował parodiowaniem zamachu, w którym zginęło "kilka"osób. A co dalej?? Swastyki i tępienie Żydów(i Polaków) tak dla jaj??

Ale parodiować krwawe domy, w których z powodu zabicia nożem przez kogoś z rodziny lub wypadek samochodowy, w którym ginie xxxx razy więcej osób to już można. A czemu nie mogę tępić Żydów dla jaj, a mogę tępić np. polskich polityków? Czemu, prezydent i premier RP ssąc cyce Angeli Merkel, w jednej z większych polskich gazet na okładce przechodzą bez echa, a z Żydami nie do pomyślenia, z WTC też itd. Bo Ci tak nauczycielka powiedziała, bo wąsaty Pan w TV powiedział, że trzeba? Kompletnie skreślili plany wydania na psstore LBP?

edit: Tak się składa, że parodia zamachu w reżyserii Uwe Bolla weszła do kin, pod tytułem "Postal"
OlooS
Powiem tak po 6h bez przerwy spedzonych z ta gra jestem niesamowicie nakrecony gra zamiata w kazdym stopniu masa lvli w online i wogole to wszystko przygniata single tez dobry ale nie tak jak multi dopiero tutaj zaczyna sie zabawa na jednej konsoli lub online z kumplami to jest swietne od dawna sie tak w grze nie ubawilem miazga !! MUST HAVE jeszcze godzinami bede katowal ta bete

mapka wipeout hd mnie rozwalila ! buah
Heviro (Fanboy BDG)
Gra jest po prostu fenomenalna i oczywiście ma mankamenty(problemy z połączeniem ) jak to beta . Ale sama gra sprawia masę radochy , a edytor daje wręcz nieograniczone możliwości . Sam nie mogłem się nadziwić jak bardzo ta gra mi się spodobała . Same przebieranie sackboya sprawia wielką frajdę hehe Jak na razie gra na 9

Co do WTC . Jedna z wielu parodii 11 września. Nic nowego będą jeszcze gorsze (Irak .żydzi, faszyzm itd).No cóż przed administratorami LBP czeka wiele pracy.

A co do ataku 9/11 nie ruszają ciebie ofiary które zginęły po 11 września w Iraku i Afganistanie?Tam w dwóch wieżach zginęło ponad 2000 osób( chyba się nie pomyliłem co ?) w wojnach wywołanych przez rząd USA kilkadziesiąt(set?) osób więcej. Po prostu jest to sposób na walkę z ciemnotą jaką USa próbuje wmówić całemu światu.Z krajem w którym za powiedzenie do murzyna "ty czarnuchu " możesz zostać zawieszony jako uczeń a nawet wywalony z pracy , gdzie ludźmi steruje się jak jakimś bydłem. Wybacz , ale takie "sterowane tragedie" na mnie nie działają .
boski_karol
Ja poświęciłem 5pln i kupiłem na aukcji kod do bety(nie mam szczęścia do takich akcji z darmowymi betami, więc musiałem szczęściu dopomóc tongue.gif ) i muszę powiedzieć, że to najlepiej wydane 5pln w ostatnim czasie. Ta gra jest świetna! Nawet moja Żona zerkała z ciekawością na tv jak latałem szmacianką smile.gif Wprawdzie zagrałem dopiero w dwa pierwsze poziomy, bo wróciłem późno do domu, ale już nie mogę się doczekać powrotu do domu z pracy i ponownego zagłębienia się w świat LBP. Myślę jednak, że dzięki temu że mam betę poczekam z kupnem pełnej wersji, ponieważ mam teraz na celowniku inne tytuły, a czasu na granie jak na lekarstwo(kasy zresztą też wink.gif ), ale bankowo po nowym roku sobie sprawię własną kopię.
ziemia1
CYTAT(theGrimReaper669 @ 7 10 2008, 19:05) *
LOL...porownujecie mgs do lbp.Dla mnie ten pierwszy jest poza zasiegiem ,tak jak to mowil ficus,bo to jest cos wiecej niz gra tongue.gif LBP jest swietny i innowacyjny ale nie sadze ze moze dostarczyc wrazen rodu z mgsa.To poprostu gra nastawiona na dobra zabawe.

''W żadnym konkursie szans ten pierwszy mieć nie będzie, bo to wszystko co ma MGS będzie można odtworzyć w LBP (mówię o gameplayu).''
Grigori mozesz mi to wytlumaczyc?Moze jest cos czego jeszcze nie wiem o mozliwosciach LBP.

zajrzyj na dół strony
http://www.konami.jp/kojima_pro/tgs_2008/jp/mgs4.html

Old Sack

Sackiroth

mission code: sack eater

the źródło
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=336

the video

http://www.joystiq.com/2008/10/09/you-got-...ittlebigplanet/
(BaT)
CYTAT(boski_karol @ 9 10 2008, 08:08) *
Ja poświęciłem 5pln i kupiłem na aukcji kod do bety(nie mam szczęścia do takich akcji z darmowymi betami, więc musiałem szczęściu dopomóc tongue.gif ) i muszę powiedzieć, że to najlepiej wydane 5pln w ostatnim czasie. Ta gra jest świetna! Nawet moja Żona zerkała z ciekawością na tv jak latałem szmacianką smile.gif Wprawdzie zagrałem dopiero w dwa pierwsze poziomy, bo wróciłem późno do domu, ale już nie mogę się doczekać powrotu do domu z pracy i ponownego zagłębienia się w świat LBP. Myślę jednak, że dzięki temu że mam betę poczekam z kupnem pełnej wersji, ponieważ mam teraz na celowniku inne tytuły, a czasu na granie jak na lekarstwo(kasy zresztą też wink.gif ), ale bankowo po nowym roku sobie sprawię własną kopię.

Także skorzystałem z dobrodziejstw aukcji internetowych i zakupiłem unikalny kodzik za jedyne 5 zł. Gra jest kapitalna , wieczorkiem się wezmę za tworzenie jakiegoś lewelku.
....
Gre powinni sprzedawać razem z 100 stronicową instrukcją.

Jest coś takiego jak "włącznik czasowy"? Tj chce podłączyć do niego ładunki wybuchowe i ustawić tak, aby wybuchły minute po rozpoczęciu gry. Mogę zrobić drewniany klocek, który opuści się po minucie na zwykły czerowny przycisk, ale może można to jakoś prościej zrobić?
YETI
http://www.ultima.pl/LittleBigPlanet/i6523/
premiera za 4 dni?!
tomci23
czy LBP bedzie mialo blokade regionalna? bo zastanawiam sie nad sciagnieciem z usa wersji sackboyem?
z3r0
gry na ps3 nie mają blokady regionalnej!!!
Paliodor
Ale sobie cenę zażyczyli, to już chyba taniej będzie samemu sobie ją sprowadzić niż przepłacać na Ultimie...
tomci23
level z GOW mna pozamiatal a wy co o nim sadzcie? Moim zdaniem powinni go doloczyc do pelnej wersji gry
tobik
Wie ktoś czemu restartuje mi się komputer jak chce się połączyć z jakimś cudzym levelem? Internet w ps3 mam przez komputer.
pleju
CYTAT(tomci23 @ 10 10 2008, 15:06) *
level z GOW mna pozamiatal a wy co o nim sadzcie? Moim zdaniem powinni go doloczyc do pelnej wersji gry

Też w niego grałem, jeden z lepszych również polecam happy.gif
Gierka jest świetna, tylko mam nadzieje że do fulla dorzucą lepszy system oceniania, teraz jest ciężko znaleźć coś ciekawego.
Emet
Po dłuższym zapozmaniu się z LBP (także kilka rozgrywek online) utwierdziłem się tylko, że to must-have smile.gif Znalazłem kilka naprawdę ciekawych poziomów. Jedne są bardzo rozbudowane i długie, inne krótkie ale nadrabiają to innymi cechami. Niestety niektóre poziomy mimo checkpointów nie dają się ukończyć jeśli zginiemy w nieodpowiednim miejscu confused.gif Chodzi o niezbędne pojazdy lub windy (ewentualnie inne rzeczy), które po powrocie na checkpoint nie wracają na swoje miejsce, jednak z pewnością da sie to naprawić odpowiednio je "programując".
t3xz
Duński Game Reaktor i skany z reki: http://www.neowin.net/forum/index.php?show...#entry589944440

edit: instalacja to 600 MB śmiecia na dysku; i tak nieźle, obstawiałem min. 1GB
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32524
Emet
Wiadomo czy poziomy stworzone w becie beda dostepne potem w pelnej wersji, czy przepadna?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.