Trzcina

W szoku jestem... jakies swieto?

A tak serio to wlasnie o to mi chodzi... mechanizm tej gry jest na tyle prosty (za prosty) by mogla doroslego czlowieka przyciagnac na dluzej. Ale juz jesli bysmy mieli bawic sie w kilka osob lub z mlodsza siostra/bratem, wlasnym dzieckiem to zapewne nabierze ta gra innego wymiaru
ale..
CYTAT
Mam jeszcze prosbe abysmy darowali sobie slogan "gra dla ktorej warto kupic konsole", bo konsoli nie kupuje sie dla jednej gry chocby niewiem jaka byla, ale dla calego swiata gier.
W zyciu sie z tym nie zgodze. Dla wielu osob jedynym wyznacznikiem czy kupic dana konsole jest np. to czy wyjdzie na nia Final Fantasy albo czy bedziemy mogli cieszyc sie nowa czescia Tekkena (np. dla mnie

)... Nie dla wszystkich, ale dla maniakow niektorych gier wystarczy jedna gra dla ktorej kupia oni konsole. VascoDa rozumiam twoje podejscie i rozumiem dlaczego masz takie zdanie, ale nie zgadzam sie z nim bo sam jestem/bylem takim maniakiem

Niektorzy graja bo lubia sie czasem rozerwac i Ty do takich ludzi nalezysz... inni natomiast graja bo uwielbiaja rywalizacje.. zajmuja sie tym niemal profesjonalnie (chociaz w przypadku konsol ciezko o tym mowic) lub poprostu sa wielkimi fanami jakiejs serii.
CYTAT
Edit Trzcina z ta gra bedzie jak z Loco Roco, niby popierdulka ale fanow ma cale rzesze
Wiele gier ma fanow.. np. Okami albo God of war.. itp. itd. ale sa to gry w ktore grasz przechodzisz i odstawiasz. Jednak pozostawiaja bardzo pozytywne wrazenie i dlatego mowisz o nich ciagle, ale sa to gry ktore nie przyciagaja na zbyt dlugi czas. Taki GoW poprostu sie konczy ... podobnie zreszta jak Okami.. a gry typu Loco Roco, LBP itp nudza sie bo sa proste ZA PROSTE

Oczywiscie ich magia polega na tym ze mozna zawsze do nich wrocic by sie odprezyc.. Ale nie sa to gry przy ktorych spedza sie codziennie po kilka godzin jak to ma miejsce w przypadku wszelkiej masci Tekkenow, Finalow, GT, czy nawet DMC ktory tez niby sie konczy aludzie graja w to non stop bo chca np. zrobic lepszy czas. Te gry poprostu pozwalaja na odkrywanie za kazdym razem czegos nowego.. Grasz w to po kilkadziesiat czasami i kilkaset godzin a ciegle napotykasz cos nowego.
CYTAT
A ja powiem tylko ze o gustach sie nie rozmawia
Nie wiem kto to wymyslil ale twierdzenie takie jest zupelnie bez sensu. A o czym mamy rozmawiac jak nei o gustach? LOL Gusta wiaza sie ze wszystkim bo mozna miec gusta polityczne, gusta kulinarne, gusta odnosnie jakiegos sprzet elektronicznego, czy gier

Po to czlowiek ma rozum by z niego korzystac