Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza gra wyścigowa 2006 roku
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
ziolo69
No wlasnie. Jak sadziecie jaka gra moze nosic miano najlepszej gry wyscigowej roku 2006? Moga byc to gry ktore wychodzily od 2002 do 2006 roku. Moim zdaniem ciagle kroluje Gran Turismo 4 poniewaz ma super grafe, (chociaz forza nie ustepuje)dosyc realistyczny model jazdy, mnostwo samochodow itd. (moznaby duzo tego wymieniac). Jesli wymieniona przez Was gra jest multiplatformowa powiedzcie na jaka platforme. Czekam na propozycje...
Lucass
CYTAT(ziolo69 @ 9 03 2007, 20:57) *
No wlasnie. Jak sadziecie jaka gra moze nosic miano najlepszej gry wyscigowej roku 2006? Moga byc to gry ktore wychodzily od 1.03.2002 do 2.12.2006.

No offence, ale to w końcu ma być gra z 2006 roku (jak sugeruje nazwa tematu i pierwsze zdanie) czy 2002-2006?
Anyway, wracając do tematu, jak dla mnie również jest to GT4, ale zaraz za nim jest Enthusia.
ziolo69
CYTAT(Lucass @ 9 03 2007, 23:42) *
CYTAT(ziolo69 @ 9 03 2007, 20:57) *
No wlasnie. Jak sadziecie jaka gra moze nosic miano najlepszej gry wyscigowej roku 2006? Moga byc to gry ktore wychodzily od 1.03.2002 do 2.12.2006.

No offence, ale to w końcu ma być gra z 2006 roku (jak sugeruje nazwa tematu i pierwsze zdanie) czy 2002-2006?
Anyway, wracając do tematu, jak dla mnie również jest to GT4, ale zaraz za nim jest Enthusia.

Moze faktycznie zle to ujalem ale chodzilo mi w tym temacie o najlepsza gre wyscigowa 2006 wydana niekoniecznie w tym roku ale w datach podanych na poczatku. wink.gif Mam nadzieje ze teraz juz wszyscy mnie rozumieja. biggrin.gif
jurget
jako zagorzały fan GT4 oddaję swój głos na Project Gotham Racing 3 cool.gif
ziolo69
Nom Project Gotham Racing 3 fajna gierka tylko jak dla mnie zbyt NIEREALISTYCZNA. Ale ode mnie nie dostanie tego miana.
PiotrB
TOCA Race Driver 3 za fantastyczny tryb online (szczególnie grając na Pro-Simie).
Grzehoo
Swój głos oddaję na FlatOut 2 - grę, którą na 100% zaliczyłem w kilka dni i to nie dlatego, że była krótka, ale wciągająca. Oprócz tego, że F2 ma kapitalny model jazdy, to jeszcze wygląda pięknie (przemilczę skandaliczne "6" za grafę w PE).
Orange
szczerze mowiac w duzo samochodowek w 06 nie gralem wiec wybor mam prosty , PGR3.To moje pierwsze spotkanie z PGR i jestem bardzo mile zaskoczony.Naprawde swietny racer imo wink.gif.
jurget
CYTAT(ziolo69 @ 11 03 2007, 13:08) *
Nom Project Gotham Racing 3 fajna gierka tylko jak dla mnie zbyt NIEREALISTYCZNA. Ale ode mnie nie dostanie tego miana.

Ile razy grałeś w PGR3, że tak zapytam? Najlepiej podaj swój GamerTag z xbox live to sobie zobaczę czy wiesz o czym się wypowiadasz...
ziolo69
Nie gram przez neta. A jesli chodzi o to co o danej grze ktos mysli to juz jego indywidualna sprawa i pewnie kazdy odpowie na to pytanie inaczej. Czuje nutke zlosci w twojej wypowiedzi.
raven_raven
Gran Turismo 4!

A zaraz za nim Burnout 3.
SoNy
Gran Turismo 4

potem Toca Race Driver 3
jurget
CYTAT(ziolo69 @ 12 03 2007, 15:01) *
Nie gram przez neta. A jesli chodzi o to co o danej grze ktos mysli to juz jego indywidualna sprawa i pewnie kazdy odpowie na to pytanie inaczej. Czuje nutke zlosci w twojej wypowiedzi.

dobrze czujesz. ale to nie ja zacząłem od pisania wersalikami, sugerującymi, że ktoś dokonał złego wyboru...
Ryo-San
o co wogole biega w tym temacie? wogole co ma wspolnego tytul tematu z grami ktore wychodzily od 1.03.2002 do 2.12.2006
i skad sie wziely te idiotyczne daty? niech mnie ktos uswiadomi:f
Emet
Tak ogólnie to moja ulubiona ścigałka to GT4.
Ale w roku 2006 to chyba największą frajdę sprawił mi FlatOut 2. I ocena za grakie w PE to naprawdę skandal bo to jedna z najładniejszych ścigałek jakie są na rynku (a już na pewno na PS2).
ziolo69
1.Nic nikomu niesugeruje i nie mam takiego zamiaru. huh.gif
2.Hmm daty sam sie zastanawiam (wyedytuje)
3.Dlaczego taka rozbierznosc czasu? Nie chcialem ograniczac gier od stycznia 2006 do grudnia 2006 tylko zeby kazdy mogl powiedziec jaka gra podobala mu sie najbardziej w 2006 roku. Chodzi tu oto ze niektorym podobja sie gry nowe a niektorym nadal te starsze i wedlug nich nic nie przebije tej starszej. (jak juz podkreslilem wczesniej NIC NIKOMU NIE SUGERUJE)
4. Jesli od tego momentu wystapi jakas niejasnosc co do tego tematu to PM albo komentujcie to do siebie w duchu.

Pozdro

PEACE peace_.gif
banny
Burnout 4 xD
FLooK
GT4 potem Shox (nie wiem czy to nie wcześniej niż 2002 huh.gif )
Firekage
GTR2 Official FIA GT Race Game z pozniej GT Legends i rFactor. Wszystko na PC. Zaden szajsowaty NFS czy inne wyscigi gdzie metoda na Jana poplaca. Osoby w temacie simracingu wiedza o co lazi. Tylko to. Prosche GT2RS + Nordschleife i jazda wink.gif
Grzehoo
CYTAT(Firekage @ 7 04 2007, 07:28) *
GTR2 Official FIA GT Race Game z pozniej GT Legends i rFactor. Wszystko na PC. Zaden szajsowaty NFS czy inne wyscigi gdzie metoda na Jana poplaca. Osoby w temacie simracingu wiedza o co lazi. Tylko to. Prosche GT2RS + Nordschleife i jazda wink.gif

GTR2 miałem okazję sprawdzić na nocce u kumpla (który nb. dysponuje potężnym PC'tem i kierownicą MOMO) - i rzeczywiście, to znakomity symulator. Okiełznanie np. Maserati MC12 to nie lada wyzwanie, zwłaszcza przy wyłączonych wspomagaczach. Na dokładkę mamy świetny online, gdzie nawet w godzinach nocnych nie brakuje chętnych do gry. Gdybym dysponował odpowiednio mocnym sprzętem i dłużej pograł, z pewnością zagłosowałbym na GTR2.

ps. Nurburgring akurat w tej grze odwzorowany jest średnio, ale z drugiej strony był chyba robiony przez fanów, a nie przez twórców gry ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.