Tiglatpilesar
12 07 2007, 17:31
Kratos składa kurtuazyjną wizytę Persom. Coś pięknego
ciekawe czy spotka prince'a z prince of persia ^^
CYTAT(Coati @ 12 07 2007, 20:09)

ciekawe czy spotka prince'a z prince of persia ^^
lub tego ponad 2 metrowego typa z 300

nowy gameplay
http://www.gametrailers.com/player/22188.html
Tiglatpilesar
15 07 2007, 13:44
Na filmie z bossemznowu gra jakaś lama. Nawet nie wie co się którym przyciskiem robi.
OMG
dla tej giery kupuje psp ...
Pabelek
15 07 2007, 14:39
Tak właściwie to nie jest nowy gameplay ale co tam

Mimo wszystko chętnie obejrzałem go poraz kolejny troche kicha, że grający koleś za bardzo nie umie grać bo w akacji to tragicznie wyglądało. Co do samej gry ja również dla niej kupiłbym (może nawet kupię) PSP, masakra po prostu.
Tiglatpilesar
15 07 2007, 15:04
To jest nowy gameplay, pokazuje jednak ten sam moment co starszy:) Widać po ostrzach chaosu (czerwony kolor), ogniu-teraz robi on naprawdę krzywdę, w poprzednim chyba nie było widać odpadającej drugiej ręki cyklopa.
Dla tej gry kupię PSP. Zastanawiam się jednak nad kupnem tej nowszej wersji, chodzi głównie o możliwość odtwarzania obrazu na TV.
Ale no ludzie, ta gra wygląda obłednie!
I to w dodatku na kieszonsolke ;]
Co do reszty, a przedewszytskim grywalności się nie ma martwie, ta gra musi być genialna ;]
Tiglatpilesar
15 07 2007, 16:34
Mam nadzieję, że poprawią te kilka błędów. W jednym miejscu Pers chodzi w powietrzu, w innym Kratos ładuje balistę, a Persowie się tylko patrzą.
Klimat bardzo mi odpowiada, taki nieco PoP-owy, wschodni. Muzyka świetna, stylizowana na wschodną, arabską (te kobiece śpiewy- takich utworków brakowało mi w PoP-ach). Persowie nawet przypominają Persów (w każdym razie bardziej niż ci z 300). Czekam na "Nieśmiertelnych".
KRATOS_PL
16 07 2007, 04:52
KRATOS pokaze jak wygladaja dobre gry na PSP. hehe

:D
A tak wogule PSP to super konsolka i takich killerow jak GOW nigdy malo. A DS moze sie schowac bo KRATOS niedlugo uderzy!
W działaniach Sony widać pewną istotną rzecz, mianowicie dopóki PS2 było "na fali", traktowali PSP w sposób umiarkowany, tak jakby nie chcieli przyćmiewać jej starszej siostry. Teraz gdy PS2 już odchodzi, ruszyli na dobre z PSP, czego Kratos jest przykładem (jako pierwsza gra wykorzystująca 333 mHz). Nie należy też zapominać o wyjściu TV w nowym PSP i idących za tym nowych funkcjach.
Nie pozostaje nic jak tylko czekać na tą grę. Biorąc pod uwagę GoW I i II to może być chicior na PSP. I taką właśnie mam nadzieje.
Ja jednak nie wątpię to musi być hit po GOW I i GOW II na PS2 które pozamiatało, na PSP GoW:CoO też pozamiata.A tak wogóle to kiedy to ma wyjść ? Bo w pewny momencie pogubiłem sie z datami.
MasterShake
19 08 2007, 10:45
bedzie jakies demo do sciagniecia z neta?
CYTAT(Dworek @ 19 08 2007, 11:31)

Ja jednak nie wątpię to musi być hit po GOW I i GOW II na PS2 które pozamiatało, na PSP GoW:CoO też pozamiata.A tak wogóle to kiedy to ma wyjść ? Bo w pewny momencie pogubiłem sie z datami.
Początek 2008r.
W Lipsku, Sony wystawi demo, wiec mozna bedzie sprawdzic gre (jezeli ktos sie tam wybiera

)
Ja raczej sie nie wybieram.
Gra wygląda rzeczywiście nieźle, jak będę już miał psp to na pewno ją sobie sprawię.
Tiglatpilesar
27 08 2007, 15:26
http://media.psp.ign.com/media/886/886122/imgs_1.html nowe screeny
GoW: CoO został uznany za najlepszą grę na PSP na GC. W sumie dużej konkurencji nie miał, ale i tak się cieszę
Co do tego sema z "coming soon" Ciekawe ile to soon trwac bedzie, dzien, tydzien, miesiac?
W tym miechu ma być juz demko.
Dokładnie to ma być 7 (ten piątek) tak przynajmniej wyczytałem.
MasterShake
5 09 2007, 08:29
ale takie ogolno dostepne czy znowu te na dziwne softy?
Są dwie wersje:
1. Zapisy tylko dla amerykańców na oficjalnej stronie gry - demo na umd.
2. Artykuł w holenderskim PSM'ie (
http://boardsus.playstation.com/playstatio...75713#U30975713 ) - ściągalne demo dostępne via
https://download.eu.playstation.com/shop/ca...tm?locale=en_GB dla wszystkich.
Tiglatpilesar
6 09 2007, 14:30
Nowa lokacja została ujawniona- Jaskinia Eos.
Pod tym linkiem można zobaczyć concept arty i przeczytać nieco o samym miejscu (gdzieś pod koniec tematu):
http://boardsus.playstation.com/playstatio...2062&page=2
GS mowi: God of War na PSP wyladuje ... 4 marca!
Troche pozno ale co zrobic. Miejmy nadzieje ze daty juz nie przesuna
frankfuter
8 09 2007, 21:11
Mam taka sprawe kiedy bedzie te wyczekiwane demo GoW na PSP, bo fumfel mnie caly czas męczy o nie.
jak macie link ,obojetnie z jakich zrodel o demo mi chodzi to wstawcie.z gory dzieki
Tiglatpilesar
9 09 2007, 00:46
Pod koniec miesiąca. Prawdopodobnie jednak będzie to demo, na które trzeba było się zapisać, mają tam być jakieś dodatki. Reszta świata będzie mogła ściągnąć w późniejszym terminie-bez dodatków.
http://www.gamespot.com/news/6178390.html?...e;picks;title;1
Tiglatpilesar
11 09 2007, 14:04
Kurde po obczajeniu rych filmikow jestem pod wieeelkim wrazeniem panowie z RoD odwalili kawel swietnej roboty. Jak ta gra wyglada, poprostu magia...
Widac ze developer nie idzie na latwizne - dostaniemy nowe comba, nowe magie - fajnie
Calkiem fajny ten Ifrit, tylko nie jestem pewien czy on ma aby jakikolwiek zwiazek z grecka mitologia (no ale ja nie znam mitow na tyle dobrze zeby byc pewnym tego twierdzenia).
W grze czuc moc Kratosa, ta sama ktor czuc bylo na PS2

BTW Wkoncu widomo jak sie nazywa ten stwor z filmikow
- przedstawiam wam: Bazylego znaczy sie Bazyliszka (w Grecji?)
Tiglatpilesar
11 09 2007, 19:39
Ifrit to dżin z arabskiej mitologii. Świetnie wygląda ten czar, nowe wykończenia wrogów (cyklopa) też niezłe. Brutal kill na
królu Persów jest naprawdę brutal
No wlasnie z arabskiej. Kurde mam nadzieje ze zbytnio nie namieszaja w tej mitologii - z drugiej strony ifrita mozna tlumaczyc obecnoscia Persow, oby taki nagiec nie bylo za wiele.
Brutal kill moze i brutalny ale ja sie spodziewalem
ze glowa tego persa sie przelamie na polowe i na sciane trysnie litrami posoka
hehe No ale moze to tylko rozgrzewka

Najlepsze jest to ze ten level + walka z tym bossem bedzie w demie

Juz sie nie moge doczekac!!! (moze to demo mnie zmobilizuje do zrobiena apdejta

)
Mastah27
24 09 2007, 19:10
no właśnie kiedy będzie demo do ściągnięcia (oficjalne) na psp w europie ?? miało być 10, potem 25 września a coś nie widać
Na demko CC wielu czeka po dzis dzien

Jezeli chodzi o to co mialo byc do sciagniecia to bedze dobrze jak sie prze Gwiazdka pojawi
28.09.2007.
Powitajmy kolejnego demo disca, tym razem o niesamowicie długiej nazwie - God of War: Chains of Olympus – Special edition: Battle of Attica Demo Disc! Podczas gdy wy czytacie te słowa, z fabryk wyjeżdżają właśnie UMD z demkiem nowego God of War na PSP.
Zatem demko juz jest...

Oby na poziomie grywalnosci GoW, GoW2! Gier ponadczasowych!:)
Dla zainteresowanych okladka:

Mi sie podoba. Strzelam ze wersja do sciagniecia (oficjalnego) bedzie kolo listopada
super dlugi tytul... God of War: Chains of Olympus – Special edition: Battle of Attica xD swoja droga 'nieoficjalnie' to demko powinno juz niebawem byc

:>:>
Robi wrazenie i przynajmniej moje oczekiwania zostaly przerosniete! Teraz tylko obawiam sie o sterowanie i date wydania.
Dla tej gry planuje kupno PSP czy warto?????Widziałem na PS2 obydwie części i są po prostu...a na PSP tylko czytałem zapowiedz !!!!czekam na odp.
Bojan_Zaw
3 10 2007, 20:35
CYTAT(chiffpl @ 3 10 2007, 20:00)

Dla tej gry planuje kupno PSP czy warto?????Widziałem na PS2 obydwie części i są po prostu...a na PSP tylko czytałem zapowiedz !!!!czekam na odp.
A jak myślisz? Ja specjalnie zamieniłem Wii na PSP, żeby móc w to pograć

Zobacz sobie na www.gamespot.com 2 wywiady z twórcami i sam sobie odpowiedz
Super Big Boss
3 10 2007, 20:44
Ja sprzedałem X360 żeby kupić psp dla tej gry (i dla tekkena

) wię chyba warto.
Muzyka z GoW - battle of attica
http://www.us.playstation.com/Content/Even...e_of_attica.mp3Dla tej gry warto zrobic wiele rzeczy i wiele warto sprzedac (na nerke:P) ...
Bojan_Zaw
7 10 2007, 11:32
Muzyka... Ja chcę demo!

Ale muzyka dobra, tak samo jak w poprzednich częściach krwistych przygód Kratosa
Bojan, po pierwsze, strona nie dziala, a po drugie czy przypadkiem nie jest to to samo co na wcześniejszej stronie?
Bojan_Zaw
7 10 2007, 13:37
CYTAT(the_m @ 7 10 2007, 14:23)

Bojan, po pierwsze, strona nie dziala, a po drugie czy przypadkiem nie jest to to samo co na wcześniejszej stronie?

Zapisz plik docelowy jako spróbuj. Mi się to otwiera normalnie w Mozilli jako QuickTime.
A masz rację

To to samo xD
Hunter PL
7 10 2007, 21:00
Już niedługo demo będzie do pobrania w sieci:) Na UMD już wyszło!!!
Zalezy jak zdefiniujesz slowo "niedlugo"

Radze nie spodziewac sie dema przed listopadem - osobiscie obstawiam sezon Swiateczny (polowa grudnia)
no wreszcie jest.... demko xD co prawda tylko dla "wybranych", ale jest

wie ktos jak odblokowac filmiki z dema?? dostepny jest tylko pierwszy, a przeszedlem demko.... no chyba, ze to co mam to jakis smieszny rip

swoja droga to poza sensownie rozwiazanym sterowaniem i wieloma detalami na poziomach to nic mi sie nie podoba xD niby wszystko ok ale czegos mi brakuje.. nie ma tej magii. IMO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.