Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War: Chains of Olympus
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Tiglatpilesar
Kratos składa kurtuazyjną wizytę Persom. Coś pięknego happy.gif
Coati
ciekawe czy spotka prince'a z prince of persia ^^
YETI
CYTAT(Coati @ 12 07 2007, 20:09) *
ciekawe czy spotka prince'a z prince of persia ^^

lub tego ponad 2 metrowego typa z 300 wink.gif

nowy gameplay
http://www.gametrailers.com/player/22188.html
Tiglatpilesar
Na filmie z bossemznowu gra jakaś lama. Nawet nie wie co się którym przyciskiem robi.
banny
OMG

dla tej giery kupuje psp ...
Pabelek
Tak właściwie to nie jest nowy gameplay ale co tam wink.gif Mimo wszystko chętnie obejrzałem go poraz kolejny troche kicha, że grający koleś za bardzo nie umie grać bo w akacji to tragicznie wyglądało. Co do samej gry ja również dla niej kupiłbym (może nawet kupię) PSP, masakra po prostu.
Tiglatpilesar
To jest nowy gameplay, pokazuje jednak ten sam moment co starszy:) Widać po ostrzach chaosu (czerwony kolor), ogniu-teraz robi on naprawdę krzywdę, w poprzednim chyba nie było widać odpadającej drugiej ręki cyklopa.

Dla tej gry kupię PSP. Zastanawiam się jednak nad kupnem tej nowszej wersji, chodzi głównie o możliwość odtwarzania obrazu na TV.
banny
Ale no ludzie, ta gra wygląda obłednie!
I to w dodatku na kieszonsolke ;]

Co do reszty, a przedewszytskim grywalności się nie ma martwie, ta gra musi być genialna ;]
Tiglatpilesar
Mam nadzieję, że poprawią te kilka błędów. W jednym miejscu Pers chodzi w powietrzu, w innym Kratos ładuje balistę, a Persowie się tylko patrzą.

Klimat bardzo mi odpowiada, taki nieco PoP-owy, wschodni. Muzyka świetna, stylizowana na wschodną, arabską (te kobiece śpiewy- takich utworków brakowało mi w PoP-ach). Persowie nawet przypominają Persów (w każdym razie bardziej niż ci z 300). Czekam na "Nieśmiertelnych".
KRATOS_PL
KRATOS pokaze jak wygladaja dobre gry na PSP. hehe biggrin.gif:D
A tak wogule PSP to super konsolka i takich killerow jak GOW nigdy malo. A DS moze sie schowac bo KRATOS niedlugo uderzy!
are91
W działaniach Sony widać pewną istotną rzecz, mianowicie dopóki PS2 było "na fali", traktowali PSP w sposób umiarkowany, tak jakby nie chcieli przyćmiewać jej starszej siostry. Teraz gdy PS2 już odchodzi, ruszyli na dobre z PSP, czego Kratos jest przykładem (jako pierwsza gra wykorzystująca 333 mHz). Nie należy też zapominać o wyjściu TV w nowym PSP i idących za tym nowych funkcjach.
Flo
Nie pozostaje nic jak tylko czekać na tą grę. Biorąc pod uwagę GoW I i II to może być chicior na PSP. I taką właśnie mam nadzieje.
Dworek
Ja jednak nie wątpię to musi być hit po GOW I i GOW II na PS2 które pozamiatało, na PSP GoW:CoO też pozamiata.A tak wogóle to kiedy to ma wyjść ? Bo w pewny momencie pogubiłem sie z datami.
MasterShake
bedzie jakies demo do sciagniecia z neta?
YETI
CYTAT(Dworek @ 19 08 2007, 11:31) *
Ja jednak nie wątpię to musi być hit po GOW I i GOW II na PS2 które pozamiatało, na PSP GoW:CoO też pozamiata.A tak wogóle to kiedy to ma wyjść ? Bo w pewny momencie pogubiłem sie z datami.

Początek 2008r.
W Lipsku, Sony wystawi demo, wiec mozna bedzie sprawdzic gre (jezeli ktos sie tam wybiera wink.gif )
Dworek
Ja raczej sie nie wybieram.
kubaa
Gra wygląda rzeczywiście nieźle, jak będę już miał psp to na pewno ją sobie sprawię. wink.gif
Tiglatpilesar
http://media.psp.ign.com/media/886/886122/imgs_1.html nowe screeny

GoW: CoO został uznany za najlepszą grę na PSP na GC. W sumie dużej konkurencji nie miał, ale i tak się cieszę wink.gif
Mikes
Co do tego sema z "coming soon" Ciekawe ile to soon trwac bedzie, dzien, tydzien, miesiac?
Urzyk
...rok?
Aem
W tym miechu ma być juz demko.
Dante
Dokładnie to ma być 7 (ten piątek) tak przynajmniej wyczytałem.
MasterShake
ale takie ogolno dostepne czy znowu te na dziwne softy?
ani
Są dwie wersje:

1. Zapisy tylko dla amerykańców na oficjalnej stronie gry - demo na umd.
2. Artykuł w holenderskim PSM'ie ( http://boardsus.playstation.com/playstatio...75713#U30975713 ) - ściągalne demo dostępne via https://download.eu.playstation.com/shop/ca...tm?locale=en_GB dla wszystkich.

Tiglatpilesar
Nowa lokacja została ujawniona- Jaskinia Eos.

Pod tym linkiem można zobaczyć concept arty i przeczytać nieco o samym miejscu (gdzieś pod koniec tematu):

http://boardsus.playstation.com/playstatio...2062&page=2
the_m
GS mowi: God of War na PSP wyladuje ... 4 marca!
Troche pozno ale co zrobic. Miejmy nadzieje ze daty juz nie przesuna smile.gif
frankfuter
Mam taka sprawe kiedy bedzie te wyczekiwane demo GoW na PSP, bo fumfel mnie caly czas męczy o nie.
jak macie link ,obojetnie z jakich zrodel o demo mi chodzi to wstawcie.z gory dzieki
Tiglatpilesar
Pod koniec miesiąca. Prawdopodobnie jednak będzie to demo, na które trzeba było się zapisać, mają tam być jakieś dodatki. Reszta świata będzie mogła ściągnąć w późniejszym terminie-bez dodatków.

http://www.gamespot.com/news/6178390.html?...e;picks;title;1
the_m
Kurde po obczajeniu rych filmikow jestem pod wieeelkim wrazeniem panowie z RoD odwalili kawel swietnej roboty. Jak ta gra wyglada, poprostu magia...
Widac ze developer nie idzie na latwizne - dostaniemy nowe comba, nowe magie - fajnie smile.gif
Calkiem fajny ten Ifrit, tylko nie jestem pewien czy on ma aby jakikolwiek zwiazek z grecka mitologia (no ale ja nie znam mitow na tyle dobrze zeby byc pewnym tego twierdzenia).
W grze czuc moc Kratosa, ta sama ktor czuc bylo na PS2 biggrin.gif

BTW Wkoncu widomo jak sie nazywa ten stwor z filmikow - przedstawiam wam: Bazylego znaczy sie Bazyliszka (w Grecji?) biggrin.gif
Tiglatpilesar
Ifrit to dżin z arabskiej mitologii. Świetnie wygląda ten czar, nowe wykończenia wrogów (cyklopa) też niezłe. Brutal kill na królu Persów jest naprawdę brutal wink.gif
the_m
No wlasnie z arabskiej. Kurde mam nadzieje ze zbytnio nie namieszaja w tej mitologii - z drugiej strony ifrita mozna tlumaczyc obecnoscia Persow, oby taki nagiec nie bylo za wiele.

Brutal kill moze i brutalny ale ja sie spodziewalem ze glowa tego persa sie przelamie na polowe i na sciane trysnie litrami posoka icon_twisted.gif hehe No ale moze to tylko rozgrzewka biggrin.gif Najlepsze jest to ze ten level + walka z tym bossem bedzie w demie biggrin.gif Juz sie nie moge doczekac!!! (moze to demo mnie zmobilizuje do zrobiena apdejta tongue.gif )
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_5081_en.html
d@nio
no właśnie kiedy będzie demo do ściągnięcia (oficjalne) na psp w europie ?? miało być 10, potem 25 września a coś nie widać confused.gif
the_m
Na demko CC wielu czeka po dzis dzien wink.gif
Jezeli chodzi o to co mialo byc do sciagniecia to bedze dobrze jak sie prze Gwiazdka pojawi wink.gif
eXt
28.09.2007.
Powitajmy kolejnego demo disca, tym razem o niesamowicie długiej nazwie - God of War: Chains of Olympus – Special edition: Battle of Attica Demo Disc! Podczas gdy wy czytacie te słowa, z fabryk wyjeżdżają właśnie UMD z demkiem nowego God of War na PSP.

Zatem demko juz jest... smile.gif Oby na poziomie grywalnosci GoW, GoW2! Gier ponadczasowych!:)
the_m
Dla zainteresowanych okladka:

Mi sie podoba. Strzelam ze wersja do sciagniecia (oficjalnego) bedzie kolo listopada biggrin.gif
Coati
super dlugi tytul... God of War: Chains of Olympus – Special edition: Battle of Attica xD swoja droga 'nieoficjalnie' to demko powinno juz niebawem byc chytry_.gif:>:>
eXt
Robi wrazenie i przynajmniej moje oczekiwania zostaly przerosniete! Teraz tylko obawiam sie o sterowanie i date wydania. smile.gif
chiffpl
Dla tej gry planuje kupno PSP czy warto?????Widziałem na PS2 obydwie części i są po prostu...a na PSP tylko czytałem zapowiedz !!!!czekam na odp.
Bojan_Zaw
CYTAT(chiffpl @ 3 10 2007, 20:00) *
Dla tej gry planuje kupno PSP czy warto?????Widziałem na PS2 obydwie części i są po prostu...a na PSP tylko czytałem zapowiedz !!!!czekam na odp.

A jak myślisz? Ja specjalnie zamieniłem Wii na PSP, żeby móc w to pograć biggrin.gif Zobacz sobie na www.gamespot.com 2 wywiady z twórcami i sam sobie odpowiedz happy.gif
Super Big Boss
Ja sprzedałem X360 żeby kupić psp dla tej gry (i dla tekkena icon_wink.gif ) wię chyba warto.
the_m
Muzyka z GoW - battle of attica
http://www.us.playstation.com/Content/Even...e_of_attica.mp3

Dla tej gry warto zrobic wiele rzeczy i wiele warto sprzedac (na nerke:P) ...
Bojan_Zaw
Muzyka... Ja chcę demo! tongue.gif Ale muzyka dobra, tak samo jak w poprzednich częściach krwistych przygód Kratosa tongue.gif
the_m
Bojan, po pierwsze, strona nie dziala, a po drugie czy przypadkiem nie jest to to samo co na wcześniejszej stronie?smile.gif

Bojan_Zaw
CYTAT(the_m @ 7 10 2007, 14:23) *
Bojan, po pierwsze, strona nie dziala, a po drugie czy przypadkiem nie jest to to samo co na wcześniejszej stronie?smile.gif

Zapisz plik docelowy jako spróbuj. Mi się to otwiera normalnie w Mozilli jako QuickTime.
A masz rację tongue.gif To to samo xD
Hunter PL
Już niedługo demo będzie do pobrania w sieci:) Na UMD już wyszło!!!
the_m
Zalezy jak zdefiniujesz slowo "niedlugo" wink.gif
Radze nie spodziewac sie dema przed listopadem - osobiscie obstawiam sezon Swiateczny (polowa grudnia)
Coati
no wreszcie jest.... demko xD co prawda tylko dla "wybranych", ale jest smile.gif

wie ktos jak odblokowac filmiki z dema?? dostepny jest tylko pierwszy, a przeszedlem demko.... no chyba, ze to co mam to jakis smieszny rip confused.gif

swoja droga to poza sensownie rozwiazanym sterowaniem i wieloma detalami na poziomach to nic mi sie nie podoba xD niby wszystko ok ale czegos mi brakuje.. nie ma tej magii. IMO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.