Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War: Chains of Olympus
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
eXt
Obawialem sie o sterowanie, ale uspokoiles mnie. smile.gif Eee nie ma magii? tongue.gif Poszukaj dobrze! smile.gif W kazdej czesci jest cos magicznego! smile.gif Wybacz, ale nie wierze Ci... tongue.gif
Coati
nom mozesz mi nie wierzyc w tej kwestii smile.gif w koncu jestem jedna z nielicznych osob ktore psioczyly na gow2 na tym forum xD

no i demko konczy sie w takim momencie, za az chce sie powiedziec jakies niecenzuralne slowo XD sytuacja cos jak koniec jakiegos odcinka serialu/animca w waznym momencie...
Dud.ek
Jak cała gra utrzyme poziom demka to bedzie najs. Oczekiwania moje zostały zaspokojone, ciesze sie, że nie oglądałem każdego filmiku z gry bo spaliłoby to efekt jaki GoW wywarł na mnie. slinotok.gif Czekam na ciąg dalszy
ghost.
CYTAT(Coati @ 17 10 2007, 18:48) *
nom mozesz mi nie wierzyc w tej kwestii smile.gif w koncu jestem jedna z nielicznych osob ktore psioczyly na gow2 na tym forum xD

no i demko konczy sie w takim momencie, za az chce sie powiedziec jakies niecenzuralne slowo XD sytuacja cos jak koniec jakiegos odcinka serialu/animca w waznym momencie...

taki jest własnie cel demka, zwłaszcza do takiej gry wink.gif wku.rwić i sprawic zeby ludzie błagali o wiecej ;d Dlatego nie zbliżam sie na kilometr do tego demka, nie ogladałem ani jednego traila Chains of Olympus, czekam na kopa w pysk ;]
eXt
Jednak musialo cos Cie porwac jezeli tak Toba ruszlo zakonczenie demka tongue.gif Jestem tego samego zdania co ghost_spike. Czekam na GoW i wiem, ze mnie zniszczy tak jak poprzednie czesci! turned.gif Innej mysli nie dopuszczam! tongue.gif
marcin_N
Demko jest genialne. Ja chcę już pełną wersję @_@
Daniel_reyes
A mi nie działa confused.gif biggrin.gif
Włączam gierkę. Normalnie czyta pisze "Sony Ent... 2007" wiecie o co chodzi tongue.gif Potem jest kto zrobił gierę czy tam developer i czarny ekran i gra się wyłącza biggrin.gif
Co może być powodem tej "awarii"? biggrin.gif
Coati
CYTAT(eXt @ 17 10 2007, 20:38) *
Jednak musialo cos Cie porwac jezeli tak Toba ruszlo zakonczenie demka tongue.gif Jestem tego samego zdania co ghost_spike. Czekam na GoW i wiem, ze mnie zniszczy tak jak poprzednie czesci! turned.gif Innej mysli nie dopuszczam! tongue.gif
ta gra to poprostu bardzo dobre rzemioslo i oczywiscie, ze porywa, ale w dalszym ciagu czegos mi brakuje... czuje pewien niedosyt i nie chodzi mi o dlugosc demka smile.gif bardziej o to, ze czuc tak jakby te odciete kupony i brak jakiejs innowacyjnosci, polotu, swierzosci... no cholera bedziemy poprostu grac 3 raz w to samo tylko na innej konsoli smile.gif

CYTAT(Daniel_reyes @ 17 10 2007, 22:20) *
A mi nie działa confused.gif biggrin.gif
Włączam gierkę. Normalnie czyta pisze "Sony Ent... 2007" wiecie o co chodzi tongue.gif Potem jest kto zrobił gierę czy tam developer i czarny ekran i gra się wyłącza biggrin.gif
Co może być powodem tej "awarii"? biggrin.gif
skoro sie uruchamia do pewnego momentu to iso pewnie jest zrąbane... rozpakuj i zgraj jeszcze raz lub sciagnij ponownie smile.gif w koncu to tylko 300mb smile.gif
eXt
Rozumiem Twoje obawy, ale zawsze jest jakis niedosyt i czegos brakuje... smile.gif Moze cieszmy sie z tego co moze nam dana gra zaoferowac a nizeli to co moglaby. Nie jest powiedziane, ze musisz 3 raz grac w to samo smile.gif W ogole jak mozesz porownac GoW do GoW2? Nie dostrzegasz postepu? tongue.gif Otworz szeroko oczy, ewentualnie zapoznaj sie raz jeszcze z pierwsza i druga odslona bo cos Ci umknelo. tongue.gif
czesio83
jest kapitalna muza i i wkur censored2.gif kratos bedzie blackeye.gif żeby tylko nie był tak krótki jak większość gier z psp a czy tylko mnie sie zdawało ale zwolnienia animacji były odczuwalne ale to pewnie wina demka nie_wiem_.gif
_Milan_
nie wiedzialewm ze bedzie az tak dobrze.

czasami zwalnia animacja,ale to jest na pewno do zrobienia, albo przez nich ,albo przez nas ( domyslam sie ze przelaczenie na 333mhz zalatwi sprawe)

oby tylko byla dluga, szykuje sie 2 raz pieknie odgrzany pyszny kotlet
Grigori
Mimo wszystko na małym ekranie gra się gorzej. Mali przeciwnicy, nie widać kiedy atakują. Nie wyobrażam sobie ich parrować (o ile będzie w ogóle można). No i rollowanie jest źle (bo mało 'naturalnie') rozwiązane - a dla mnie jest to podstawa rozgrywki a teraz się z tym męczę. Wiem że lepiej się pewnie nie dało. I tak mimo narzekania uważam że GoW na PSPka wygląda olśniewająco i chce full wersje! biggrin.gif
rushman
czy demko uruchamia sie na niezmodyfikowanej konsolce??

chyba znam odpowiedz....ale jeszcze sie łudze...
Coati
CYTAT(_Milan_ @ 18 10 2007, 08:42) *
[...]

czasami zwalnia animacja,ale to jest na pewno do zrobienia, albo przez nich ,albo przez nas ( domyslam sie ze przelaczenie na 333mhz zalatwi sprawe)

[...]

gra docelowo dziala na 333mhz.

swoja droga odblokowal ktos dodatkowe filmiki w demku?? ja nawet przestawilem date w psp z mysla ze odblokuja sie w miare uplywajacego czasu xD
czesio83
CYTAT(Coati @ 18 10 2007, 13:32) *
[...]

[...]

swoja droga odblokowal ktos dodatkowe filmiki w demku?? ja nawet przestawilem date w psp z mysla ze odblokuja sie w miare uplywajacego czasu xD

jeden filmik jest od początku odblokowany jakiś typek opisuje lewel z demka:) nawet tekgo do końca nie oglądałem dry.gif
Coati
CYTAT(czesio83 @ 18 10 2007, 13:37) *
CYTAT(Coati @ 18 10 2007, 13:32) *
[...]

[...]

jeden filmik jest od początku odblokowany jakiś typek opisuje lewel z demka:) nawet tekgo do końca nie oglądałem dry.gif

tyle to sam wiem...
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_5287_en.html
Coati
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=84628

wyciagnij z dema 100% !! smile.gif cheaty do dema odblokowywujace miedzy innymi walke z 3 'ogrami'
Tiglatpilesar
No jak dla mnie to te 3 ogry to cyklopy. Nie wiem też, czemu na wszystkich forach pisze, że to boss, cyklopy zawsze były normalnymi wrogami i widzę, że tak pozostało.
Coati
no tak cyklopy smile.gif zabraklo mi słowka kiedy to pisalem smile.gif

swoja droga ta walka normalnie pewnie bedzie zaraz po wystrzeleniu tej strzaly do zmutowanej jaszczurki - drzwi po prawej przez ktore teoretycznie udalo mi sie przejsc tylko w momenie kiedy powinny sie otworzyc postac kratosa zostala przeteleportowana tuz przed drzwi [jest to o tyle trudne, ze caly czas jaszczur puszcza fireballe]
Tiglatpilesar
Zmutowana jaszczurka to jakiś wybrakowany bazyliszek wink.gif Zawsze wydawało mi się, że główną cechą tych stworów było zamienianie spojrzeniem w kamień, no cóż... Może podczas kolejnej fazy walki będzie to robił.
Yano
hm a czy to nie meduza zamieniała w kamien? tongue.gif a bazyliszek poprostu zabijał wzrokiem ;p
Tiglatpilesar
Meduza zamieniała kamień, Bazyliszek zabijał wzrokiem. Mój błąd smile.gif Niepotrzebnie zasugerowałem się współczesnymi bazyliszkami z erpegów tongue.gif
W sumie to ciekawe, wątpię, żeby w CoO była do zabicia ostatania z sióstr Steno. Może więc w ogóle nie będzie czaru zmieniającego wrogów w kamień (a może Kratos zabierze oczy bazyliszka).
the_m
Osobiscie tez mi sie nie wydali zeby ostatnia siostar zginela w prequelu wink.gif a zdolnosc zamieniania w kamien nie byla jakas cudowna wiec obejdzie sie bez niej smile.gif Moze tym razem magia wykdzie poza krag piorun, trzesienie ziemi, ogien itd. i dostaniemy cos orginalnego (jak na serie) wink.gif
YETI
222mhz vs 333mhz.
http://www.n4g.com/gaming/News-92132.aspx

Przełączenie na 333mhz odbywa sie automatycznie po zainstalowaniu jakiegos tam FW? Czy trzeba to ręcznie przestawić?
Coati
w CFW mozna samemu zdefiniowac szybkosc procesora... w grach oryginalnych to od gry zalezy czy wymusza 222 czy 333mhz.
Redmitsu
Kiedy premiera? :<
Dworek
W marcu
the_m
Nowy filmik:
http://gamercenteronline.blogspot.com/2008...eo-for-psp.html
... i nie, ta gra nie wychodzi na ps2.

Ta gra zabije wszystkie inne PSP smile.gif
__bercik07
szkoda, ze prawie wszystko z tego filmiku bylo w demku sad.gif
czesio83
CYTAT(__bercik07 @ 10 01 2008, 13:55) *
szkoda, ze prawie wszystko z tego filmiku bylo w demku sad.gif

wlasnie:)

kratos wymiecie wszystko szkoda ze jeszcze nie teraz:(
marcin_N
Jeszcze na żadną grę na PSP nie czekałem tak niecierpliwie jak na tą.
Dworek
Jest jakieś demo kóre można ściągnąć i będzie działać na oryginalnym Firmwarze ??
Coati
taaa mozna sciagnac... z za oceanu smile.gif mozesz sobie na ebay'u kupic demko na umd.
wolek92
Ta gra nas rozwali. Premiera w marcu, tiieeaaa ?
bomberman
tak.........smile.gif
Coati
nie..........

i mozemy sie licytowac.

swoja droga obiecali demko dla plebsu i nie dali :|
czesio83
na bank premiera bedzie przesunieta wink.gif
_Milan_
a ja mysle ze bedzie na plycie umd.
Dante
a ja że na psp się pojawi
Nawet jak przesuną to co z tego tego Cieszcie się że się pojawi bo ostatnio za dużo gierek nie wychodzi
Pan Pieczarka
A co, jak się będzie pojawiać w tempie Gran Turismo?

Btw. jestem chyba jedynym tutaj, którego ten tytuł nie jara?
Grigori
No sorry grzybku wink.gif ale GT chociaż jest niejako klęską dla PSP to Twoje zapędy nijak się mają do stanu faktycznego - GoWa dostaliśmy już nawet demo; ta gra istnieje. Ideę GTmobile podtrzymują tylko łakni nadziei fani.
W ogóle czemu myślicie że będzie jakiś poślizg? Ready at Down zawiodło kiedyś ludzi przekładając w nieskończoność premierę? To nie konsole stacjonarne gdzie obsuwy idą w kwartały czy nawet lata. Taką mam właściwie nadzieję.

A że Cię nie jara to... niepowetowana strata dla Ciebie - nic nie może równać się z tak wyśmienicie podaną porcją nieskrępowanej brutalności. twisted.gif
Coati
grzybku nie jestes jedyny wink.gif owszem czekam na ta gre i chetnie zagram, ale gdyby wycofano ja z jakiegos powodu z planow wydawniczych to nic by sie nie stalo... GOW to znana, solidna marka za ktora stoją IMO tylko 'poprawne' gry, nie wybitne.
Musiolik

http://blog.us.playstation.com/2008/01/15/...x-art-revealed/
oficjalny cover na USA
YETI
CYTAT(Musiolik @ 16 01 2008, 03:15) *

świetna okładka
YETI
Co do tej premiery, w marcu ale w Stanach? Europa sobie trochę poczeka?
kubson
ja bede sciagal gre ze stanow smile.gif nie moge sie doczekac god of war, a co do okladki naprawde lux wyglada smile.gif
YETI
Europejska okładka plus nowe screeny
http://www.ps3site.pl/europejska-okladka-plus-nowe-screeny
Tiglatpilesar
Europejska okłada bardziej mi się podoba. To spojrzenie Kratosa, strach się bać tongue.gif Ciekawi mnie co to za budowla w tle.
Kornolio
Właśnie żem przeszedł już po raz któryś demo...wspaniała i iście za(pipi)iście wciągająca ;]. Jak tylko się pojawi kupuje, bo tą grę trza mieć w kolekcji.
Co do okładek mi się bardziej podoba okładka amerykańska.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.