Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God Of War: Chains of Olympus
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Coati
CYTAT(Dud.ek @ 6 03 2008, 17:30) *
Jeśli dobrze pamietam to wepchnij posągi z obu stron do sciany i wyciągnij ze srodka takie jakby 2 duże schody, wyciągnij to do końca, z lewej strony tych schodów jest luka, wbiegnij w nią i przejdź na 2 stron. Nie wiem czy dokładnie o to miejsce ci chodzi bo z końmi to kilka motywów było!

jak widac znalazlem bez problemu... i to w tym temacie wink.gif

//edit

CYTAT(systematyk @ 16 04 2008, 20:14) *
<ciach!>[GoW2 to dla mnie niedoróbka straszna i wielki zawód, nawet jeśli skończyłem dwukrotnie tę cześć] i niestety CoO nie sięga mu poziomem, ale przynajmniej bardzo się stara. bo robi to dobrze.<ciach>

masz u mnie plusa xD
ze tez wczesniej tego nie przeczytalem :|
kondzio191
Dzięki wielkie jestem nowy na forum i się trochę nie orientuje.
Właśnie włączam konsole i probuje przejść ten moment.
lodziarz
Mam pytanie przeszłem God of War na poziomie normal odkryłem 1 kostium oraz filmy czy jak przejde gre jeszcze raz gre na poziomie normal odkryje jakies nowe bonusy? help
Rondel
Nie.
lodziarz
to co mam zrobic zeby odblokować nowe kostiumy i bonusy?
Coati
gamefaqs.com
raven_raven
Mam pytanko, czy po rzuceniu do Styksu przez Charona a przed obudzeniem się w łańcuchach jest jakiś filmik? Bo pokonałem go, Kratos coś krzyknął i już się z łańcuchów wyrywa confused.gif.
seban694
A mnie juz szlag trafia. Walcze z ostatnim (ostatnią? smile.gif) bossem i pierwszą fazę walki szybko przechodzę, ale druga trwa w nieskończoność. Odbijam orby zgodnie z instrukcjami na poprzednich stronach i w końcu ją powalam, ale leży chwilę, po czym wstaje z odnowioną energią i potem znów walka, odbijanie orbów i znów doładowanie energii i tak w nieskończoność- po ok 5-6 takich razach kończy mi się w końcu życie i znów wszystko od nowa powtarzać sad.gif. Co mam robić w takiej sytuacji?? Ile razy ona może sobie odnowić życie????????????//
EDIT
Spoko, już dałem rade- trzeba bylo wejść w ten świetlisty krąg smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.