Mam pytanie. Czy grał ktoś w to i jakie odczucia?
Grałem w japońską wersję i przyznam, że gra jest super. Model bohatera i obszernego świata który go otacza jest oszałamiający. Square Enix mógłby wykorzystać walkę w czasie rzeczywistym ale to nie nasz bohater walczy ale jego podopieczni. (ale zajechało pokemonami) Moje wrażenia są super niestety oryginalnego karta trudno zdobyć bo trzeba sprowadzać z azjatyckich serwisów a ja grałem w to na sc na romie.
A wyjdzie to w Europie lub USA?
Wyszlo w USA w Europie się chyba nie doczekamy...
CYTAT(lalQr @ 17 03 2007, 14:08)

Wyszlo w USA
Czy oby na pewno ?
Release Date:
US: Unreleased
Japan: December 28, 2006
pozdro
__bercik07
17 03 2007, 16:06
narazie to gra wyszla tylko w japonii:( sa czekam na ta gre z wywieszonym jezorem. Mialem sanse pograc troche w japonca i kurde lepsze od pokow
Ehh sry pomylilem sie.. ma wyjsc w usa dopiero ale nieznana data. Hehe zeczywiscie lepsze od pokow ale i tak na perla i diamonda ENG czekam...
Niestety eng wersja nie wyjdie na rzecz DQ9...szkoda...bo z japońca nic nie kumam
Cooooooo? NIEEEEEEEEEEEEEE!!!
Czy to jest w 100% pewne?
Jak najbardziej. Square Enix na oficjalnej stronie potwierdziło zawieszenie prac nad angielską lokalizacją DQM:J/ Przykro....ale jużw 2008 dostaniemy DQ:9

to będzie hit!
No tak ale dobry gier nigdy za wiele. Nie wie ktoś czy jest gdzieś jakieś tłumaczenie do tej gry, tzn co która opcja oznacza itp.
Na gamefaqs.com jest pewnie Translation Guide, albo coś takiego, jeśli serio masz zamiar grać po japońsku. Ja sobie nie wyobrażam.
Tak. Z tą grą nie jest tak łatwo jak z pokemonami. Jest jedną pierwszysch z serii i nie znany jest innym intefejs. Z pokemonami Pearl i Diamond było prościej bo menu i wszystkie interfejsy były podobne do saphirre i Ruby.
No właśnie. Opcji jest na pierwszy rzut oka sporo i nie idzie się w tym połapać
A więc, trzeba czekać na amatorskie tłumaczenia...
Tak! Wyjdzie! DQM wyjdzie w listopadzie, yba w U.S.
Tak, na E3 zostało to potwierdzone, DQM:J w Języku jankeskim wyjdzie prawdopodobnie 6 listopada w "JU ES and EJ"
Świetna wiadomość

Trzeba to oblać
Nikt z Was nie gra w wersję US?

Ja się tak wciągnąłem, że jestem już po turnieju

Zrobiłem syntezę 2/3 mojego teamu, żeby otrzymać Great Dragona A+6 z Attack i Defence Boost II :D Na razie mam nim 20. level. Aktualnie moim drugim głównym potworkiem jest Malroth S+7, level 11. Na 3. na razie nie mam konkretnego kandydata. Leveluję Demon-at-arms A+3 żeby z kimś go połączyć, ale na razie nie mam koncepcji.
Gdyby z Warszawy chciał pograć, zapraszam na PM/GG.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.