kupilem halo 2 w celu grania multi, a tu zonk bo nie wiem jak to zrobić. jedyne wyjścia dostępne to albo w ogóle sie nie logować, albo wrócić do dasha. plz help
ofkoz chodzi o odpalenie na x360
Dajesz Xbox live logujesz sie za pomocą swojego gamertaga i tyle. A pewno nie masz updejtów więc konsola zapyta czy chcesz je ściągnąć daj tak , konsola wróci do zielonego dasha ściągnie co ma ściągnąć i będziesz mógł normalnie grać...żadna filozofia.....
Procz tego musisz posciagac wszystkie map packi.
Goldi69-PL-
16 03 2007, 13:44
i xbl golda
CYTAT(rachet @ 13 03 2007, 12:59)

kupilem halo 2 w celu grania multi, a tu zonk bo nie wiem jak to zrobić. jedyne wyjścia dostępne to albo w ogóle sie nie logować, albo wrócić do dasha. plz help
ofkoz chodzi o odpalenie na x360
Chyba masz ten sam problem co jak, po prostu moj X360 nie widzi lajwa w grach z pierwszego X 0_o
Nie mam pojecia dla czego tak jest
Wojtass
26 03 2007, 14:49
to może tak być ?
Cos sie rachet nie odzywa wiec nie wiadomo czy mu to poszlo. A ty sniezny czlowieku sciagnales wszystkie map packi i apdejty?
W kazdym badz razie zawsze pomaga reinstall windowsa.
uehheheheheh dobrze jest mieć OS X
Uzny juz kiedys opisywałem ten problem, ludzie nie mieli pojecia co jest grane. Jakis czas temu padł mi X360, wiec miałem nadzieje ze jak dostane nowa 360 to H2 juz bedzie smigało (sadziłem ze w starej 360 cos mogło sie z(pipi)ac). Nic z tego, załatwiłem sobie nawet druga kopie H2 w bardzo dobrym stanie (ta starsza była ostro porysowana)
Po prostu gdy wybieram Live, wyskakuje mi ze wystąpiły jakies problemy z połaczeniem. Sprawdzam połacznie w X360 i wszystko smiga. Sprawdzałem inne gry z pierwszego X (PGR2, Conkera i PES5) i problem jest taki sam, 360 nie widzi Live 0_o
ps. gry z X360 łacza sie bez problemow z "lajwem"
No to reinstall XD Albo sprobuj jeszcze na innym koncie live.
mam trochę nietypowe pytanie, otóż: ja mam Xboxa 360, kumpel Xboxa 1, czy istnieje możliwość zagrania w multi na 4 (po dwie osoby na konsoli na split screenie) używając do tego sieci lan lub w jakiś sposób linkując konsole?
kowal_dc
30 12 2007, 15:54
tak, zlinkuj konsole krossem i powinno by ok.
ogromne dzięki za błyskawiczną odpowiedź : D kabel ktory jest w zestawie z XO jest krossowany ?
kowal_dc
30 12 2007, 16:19
nie, trzeba bedzie dokupic
chociaz ponoc x360 jest na tyle madry ze ma auto switching i nie robi mu to roznicy bo sam sie przelacza wiec najpierw sprobuj na kabelku ktory jest w zestawie
mr pablo
2 02 2008, 12:39
Nie chce mi się robić nowego tematu, więc zapytam tu.
Czy jest jakaś opcja, żeby pograć w H2 z ludźmi z XBC/XLink na x360? Oczywiście mam na myśli ludków, którzy grają na stary Xie.
qwerty_91
2 02 2008, 13:26
Jeśli dobrze ciebie zrozumiałem chcesz pograć na XBC w Halo2 na X360 z ludźmi którzy maja starego X-a. Tak można grać bez problemu.
mr pablo
2 02 2008, 15:28
Dobrze mnie zrozumiałeś. Dzięki za szybką odpowiedź.
Pozostaje tylko skołować jakąś tanią oryginałke H2 i wracać na stare śmieci

.
Na pewnym serwisie aukcyjnym mozna tanio dorwac Ha2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.