Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: need for speed underground 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
vamper
icon_cry3.gif siemka mam problem.przeszedłem need for speeda undergrounda 2 w 66% i się zaciąłem.wykonałem już wszystkie wyścigi które miałem na mapie(te ukryte też),pokonałem też wszystkie samochody jeżdżące po ulicach i nie wiem co dalej!!!!kumpel mi mówił że musze mieć samochód na 6 gwiazdkach a mam na 5.66 ale problem w tym że nie mam na to kasy(zostało mi 63 mamony).niepotrzebnie pakowałem w cztery wózki naraz.pomocy bo na kodach na kase nigdy nie pojadę!!!!!!
Wampis
Kurde grałem w to dwa lata temu. Samochód może rzeczywiście trzeba by przerobić, kasę w końcu możesz zdobyć choćby w wyścigach z pojedynczymi gośćmi jeżdżącymi po mieście. Poza tym wszystkie wyścigi są dostępne w garażu, sam przeszedłem ta grę na 100% i kilka wyścigów miałem nieprzejechanych, aż nie odkryłem ich w garażu.

Przy okazji: mój najlepszy drift happy.gif
vamper
ty dzięki za pomoc.miałeś rację w garażu mam jeszcze pare wyścigów nie wykonanych więc się za nie już zabieram!!!
swoją drogą za(pipi)isty drift wykonałeś!!!!jak ty żeś to uczynił mistrzu!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.