Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najciekawsza historia
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Kania
Historia którego bohatera wydaje Ci się najciekawsza? Najbardziej interesująca?

Ja jestem niestety dopiero na oglądaniu pierwszej serii hyh.gif Wcześniej jakoś mnie nie ciągnęło:] Podoba mi się historia Kate, chciałam się szybko dowiedzieć co takiego zrobiła:)No i oczywiście historia Johna Locke'a:)Malina...smile.gif

(Nie wiem czy już był taki temat, nie zdążyłam przejrzeć niestety wszystkich dotyczących serialu)
Figaro
Kobieto, jak ja ci zazdroszczę biggrin.gif Być po pierwszej serii, i teraz tylko cyk cyk sciaganie bez problemowo 2 i 3 sezonu, bez czekania...

A najciekawszą historię ma Sawyer oraz Hurley.
Stachu
Desmond
Kania
A i coraz bardziej podoba mi się historia Sun i Jina:) Bajerka:)
Ps. A ściągać nie będęsmile.gif Kupię na DVD:) A ja zazdroszczę tym, którzy są po 2 serii:) Bo chcę wiedzieć koniecznie co będzie dalej:]
Kriseh
Jak dla mnie to najlepsze poki co sa historie Jacka i Desmonda.
Hanzo
Jak dla mnie? Historia Sayida, spośród niemalże wszystkich interesujących, wybiła się ciutkę wyżej. Prawdziwy i trzeźwo myślący muzułmanin wplątany bezwolnie w walkę dwóch odwiecznych rywali z masą zwrotów fabuły i miażdzącymi psychikę momentami (ahh, chciało by się zaspojlerować smile.gif ). To mnie najbardziej zaintrygowało, że przedstawiono tu historię "z drugiej strony patrząc". Nie tylko biali i ich problemy związane z arabami, ale w tym przypadku vice versa - piękna sprawa.
Dante
Jack, Charlie mieli ciekawe historie bo takie jakieś bardziej prawdopodobne niz pozostali. A takto to Sawyer Sayid Mr Eko i Desmond.
Burth
Najbardziej wciagneła mnie historia Charliego, postac z wieloma wadami, realistyczna, dobrze zagrana. Dodatkowo chyba kazdy chcialby grac w rozpoznawalnej kapeli.
Dobra jest równiez historia Jacka oraz Desmonda (wg tej drugiej kreci sie glowny wątek wiec musi byc dobra). Najmniej podoba mi sie historia azjatow, Kate (od czasu kiedy wiem co zrobila) oraz Bernarda i Rose.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.