Pablo el
16 03 2007, 14:09
klikCo by nie bylo zapowiada sie nader ciekawie - mam nadzieje ze bedzie mozna doslownie poslac Statue Wolnosci do piachu
Grafika tez wyglada niezle, gra zostanie wydana za X360, PS3 i WII.
Cos ten tego ma byc teraz premiera jak sie nie myle. Ogladaja filmiki na gametrailers..... gra wygroda baaaaaaardzo srednio.... a z drugiej strony tworcy ( najowszy filmik z gry) podnicaja sie gra chocby to byl metal gear solid 15. No nie iwem ... jak macie jakies info to dajcie znac..
Kilka dni temu miałem okazję zagrać w Turning Point: Fall of Liberty. Jeśli mam się wypowiedzieć na temat gry krótko i treściwie to powiem to w ten sposób: "Blacksite Area 51" to był potężny hicior w porównaniu do tego, tak jest aż tak źle. Framerate poniżej 30 fps, brak inteligencji wrogów, brak bonusów, nudne lokacje, nudne misje. Nawet fabuła nie jest na przynajmniej dobrym poziomie niestety. Jedna z najgorszych gier na PS3 w 2008 roku i chyba w ogóle także...
Choc jest to najgorsze zrodlo informacji to na ONET.pl w dziale gry ( dzial tragiczny!!) to tam jakis gosc wyzywal sie na turning point mowiac ze nie widzial gorszej gry.... Najbardziej zalosne jest to ze jak juz wyzej wpsominalem gosc tpwrzacy gre podniecal sie niczym dziewica na ta gra... zalosc...