Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy bohater gry na PS2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
Fenrir2
KREATOS z GoW!
Divine
Kreatos, kto to?

DANTE Z DMC!
Figaro
oj, Divine, gościu nacisnął nie chcąco na "e", każdy to widzi, nie musisz więc chyba jeszcze dodawać coś od siebie bo to nie istotne ;] Anyway.

Jak wraz z Daxterem to fajna para.
Divine
Naprawde? Nacisnął przypadkiem na "e"? A ja już myślałem że grałem nieuważnie i przegapiłem tego Kreatosa blush.gif .
malin1976
Dante ale ten z DMC bo w trójce to debil jakiś hehe
Figaro
CYTAT(Divine @ 16 11 2007, 19:35) *
Naprawde? Nacisnął przypadkiem na "e"? A ja już myślałem że grałem nieuważnie i przegapiłem tego Kreatosa blush.gif .

Ehehe...he?
Plugawy
badass Kratos
Cikul
C. J. z GTA San Andreas
DavHend
Ja nie będę się wyrywać z szeregu i zagłosuję na pewnego BIG EVIL MADAFAKA zwanego Kreatosem. wink.gif
raven_raven
KRATOSEM nie Kraetosem
consoleboy
Pisze się Kratos, a czyta/mówi się "troszkę" inaczej . Radzę zapuścić któregoś GoW'a i przysłuchać się raz jeszcze happy.gif (najprościej można było by to fonetycznie zapisać Krejtos ale rozumiem, że to brzydko wygląda i inni starają się to zapisać w hamerykańskim stylu ) Poza panem, który potrafi zadowolić dwie panie w czasie krótszym niż 10 sekund, wspomnie jeszcze o jegomościu zwanym Gatsu z "Berserk: The Millennium Falcon" tongue.gif
Iron
CYTAT
KREATOS z GoW!

Kreatos to brzmi jak jakiś grecki bóg stworzenia tongue.gif

Co do bohatera to Leon z Residenta 4 nie ma to jak perfekcyjna zaczecha hehe
do tego jeszcze Kazuya bo jest za(pipi)iście umięśniony ciekawe ile lat trzeba ćwiczyć by tak wyglądać ...
raven_raven
Naked Snake

I jego "synowie", szczególnie Solid.
I wszyscy wymiękają.
Shankor
Mr 47, Snake, Kratos, Kazuya, Tony Hawk biggrin.gif
Fenrir2
KREATOS
Linek
Się uparł, "fan" wielki. Spójrz na pudełko z grą synku, potem pisz.

Żeby nie było OT - dla mnie w tej chwili Kratos, oraz Rambrandt z The Warriors (nie jest to jakiś kozak, tylko po prostu jakoś go polubiłem).
Tiglatpilesar
Snake, Kratos, Kain (Legacy of Kain-seria).
W gruncie rzeczy zawsze wolałem postacie drugoplanowe, niegrywalne. W serii LoK pokochałem postać Moebiusa czy Eldera, w MGS od poczciwego Węża wolałem Ocelota. Tylko w GoW jest inaczej (no chyba, ze Gaja zdradzi Kratosa, a wszystko to okaże sie jej niecnym planem).
Negatywne postacie, które manipulują wszystkimi dookoła to jest to wink.gif

wozek
Ten pies z tamburynem na plecach co sie nim steruje w Okami.
Kozera
CYTAT(wozek @ 7 02 2008, 22:06) *
Ten pies z tamburynem na plecach co sie nim steruje w Okami.

http://songsforlearning.com/images/dog_tambourine.jpg

No daje radę.
Canaris
Snake , Kratos , Leon z RE 4 , Cloud Strife biggrin.gif biggrin.gif

czterech madafaków a starczy ich za trzy dywizje biggrin.gif biggrin.gif
Sheepman.
Snake, Dante oraz....Kratos. happy.gif
Leon z RE4 ma fajną kurtkę. tongue.gif
Re
Solid Snake i jego łojciec biggrin.gif

A na poważnie to trudno wybrać, bo każda gra ma genialnego bohatera:D:D:D Móglbym rzec że także Daxter:D
firana140
Kreatos
; DD

I Laguna Seca w GT4
Re
Laguna ? biggrin.gif Ja myślę, że prędzej Nurburning z Ulrichem Schnaussem w tle:D:D:D SASASASA biggrin.gif
msk
CYTAT(firana140 @ 29 02 2008, 17:06) *
Kreatos

Fan, a nawet poprawnie imienia zapisać nie potrafi. Niby ze słuchu można tak napisać, ale wystarczy w isntrukcji/na pudełku zobaczyć i sprawa jasna.

A Kratosa lubię
raven_raven
A ikonka ; DD nic Ci nie mówi?

Ja również obstawiam za Kratosem, Snake'iem i Balthierem.
Rewett
yyyy Cloud z Kingdom HeaRTS xD
FLooK
CYTAT(Re @ 3 03 2008, 20:07) *
Laguna ? biggrin.gif Ja myślę, że prędzej Nurburning z Ulrichem Schnaussem w tle:D:D:D SASASASA biggrin.gif

Dla mnie sytuacja wygląda tak: Laguna Seca>Special Stage R11(ta z GT1)>Nurburgring.

A po za Laguna (jeśli można ją nazwać bohaterem wink.gif to Snake i Kratos.
msk
CYTAT(raven_raven @ 4 03 2008, 16:31) *
A ikonka ; DD nic Ci nie mówi?

No nie wyczułem ironii ;P
firana140
trza było zajrzeć strone wstecz smile.gif
ernest_84
Numer 47 z Hitman ładny garnitur cool.gif
orion50
snake, ammy, i twój stary
Omnibus
1. King [Tekken] - w końcu kolega po fachu, lojalność zobowiązuje tongue.gif
2. Paul Phoenix [Tekken] - OAAAAAAAAAA! OSU! A na dodatek tak nieskomplikowany...
3. Wszyscy wrestlerzy z serii SDvsRAW smile.gif
4. Crash Bandicot - zmienił się, postarzał, stracił nieco ze swojego uroku, ale... nadal legendarna postać IMHO

Na pewno zapomniałem o stu innych, trudno się mówi.
Super Big Boss
'KREATOS'- czyżby nowa marka kreatyny? twisted.gif
Nekrokatolik
powiem krótko.. kratos, dante, abyss z sc3 i onaga z mk:a
NEMESIS U.S.
Kratos- charyzmatyczny wojownik, idealnie wykreowany wraz z cechami Spartanina, który woli umrzeć niż przed kimś oddać pokłon, no i jego brawurowe akcje podczas walk.

Big Boss - prawdziwy żolnierz, nie poddający się do ostatniej chwili, wykonujący swoją misję bez względu na przeciwności, jakie wciąż napotykał.
mate5
Amaterasu i Issun (nie pamiętam jak się to pisze)
dzisiaj wróciłem do Mercenaries, ten szwed ;] fajny gościu
coopa
Tommy Vercetti - ten gość chyba nie wymaga komentarza.
Kratos - Dante to przy nim pluszowy miś.
N-Stolec
Oczywiście są to:
Ratchet,Crash,Snake i Big Boss.
Dla mnie oni wszyscy zawsze będą na równo yohohoho~
Mr. Blue
Big Boss i Solid Snake... Nie mam pytań.
Dabman
Oco Ci chodzi? jezeli oto ze to ta sama postac to nie... BB - Naked Snake z MGS3, MGS PO, Solid Snake MGS1/MGS2/MGS4...
6ju6ri6
SNAKE za to że jest najlepszy laugh.gif
Bojan_Zaw
Wiadomo, że Kratos hyh.gif Za brutalność icon_twisted.gif
FredDie
IMHO najlepszą i najbardziej charakterystyczną postacią jest Solid Snake, potem Kratos, ale wkurzają mnie te jego gadki pełne patosu. Snake jest bardziej przyziemny.
Sonotori
CYTAT(FredDie @ 22 06 2008, 01:29) *
IMHO najlepszą i najbardziej charakterystyczną postacią jest Solid Snake, potem Kratos, ale wkurzają mnie te jego gadki pełne patosu. Snake jest bardziej przyziemny.

Dialogi w MGS (nie wszystkie co prawda) należą do najpatetyczniejszych, jakie spotyka się w grach i Snake ma w tym swój udział. Natomiast Kratos ma chyba amputowane poczucie humoru, co mnie u tej akurat postaci przekonuje. Do najżarliwszych apologetów GoW się nie zaliczam, ale przyznaję, że to chyba pierwszy tak przekonujący growy antybohater (w sensie iż pierwszy zarazem tak przekonujący i tak bardzo anty).
P.S. Wiele gier umożliwia kierowanie poczynaniami ubogiego wieśniaka (seria DMC np.) i do tych gier zalicza się GoW. Ale to w GoW po raz pierwszy wieśniak jest tak poszkodowany przez własne wieśniactwo. GoW nie ucieka przed smutnym truizmem, że głupota szkodzi. W książce albo w filmie byłoby to pewnie nieznośne, ale w grze stanowi niejaki refreshment (przynajmniej w tego rodzaju nawalance).
_Dreamcast_Fan_
Kratos (God of War) i Leon (Resident Evil 4) ^^
Bzdurski
Proste, że Big Boss. Postać tak realna, że można uwierzyć, że gdzieś tam żył żołnierz, który był wielkim patriotą...
bor
A moim zdaniem Klonoa jest niedoceniany. Taka urocza i sympatyczna postać, a zarazem bardzo pozytywna
i pewna siebie biggrin.gif
-Sora-
The Boss
Baazyl
Snake i Kratos.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.