Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Komputer pod TV
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Arturo3h
Witam mam takie małe pytanko czy można w jakiś sposób podłączyć komputer pod TV ( głównie w celu oglądania filmów) jeśli karta graficzna nie ma wejścia S-video ??
stona
Można , kupując tuner TV smile.gif
szeni
Wyjscia S-Video nie musi miec, niektore maja zamiast tego wyjscie na czincze.

Zamiast kupowac tuner za 150 zl radzilbym raczej sprzedac obecna karte, dolozyc te 150 zl i kupic nowa grafike, taką z tv-outem (nawet taki GeForce FX5200 jak moj wystarczy)
Arturo3h
Moja karta (GeForce 2 - nie smiać sie tongue.gif ) nie ma nawet na czincze confused.gif więc raczej sobie nie pooglądam na TV ale dzięki za odpowiedź Pzdr.
Nsp
ja tez mam gforce2 i chcialbym tuner kupic i nic na ten temat nie wiem tam wystarczy podlaczyc antene a tuner sie podlacza do monitora? a zaile bylaby karta graficzna taka na poziomie mojej z tunerem najtansza?
stona
Ale Ty chcesz mieć obraz z kompa na tv czy oglądać tv na kompie?
Groobel
CYTAT(szeni @ 17 03 2007, 21:36) *
Wyjscia S-Video nie musi miec, niektore maja zamiast tego wyjscie na czincze.

Zamiast kupowac tuner za 150 zl radzilbym raczej sprzedac obecna karte, dolozyc te 150 zl i kupic nowa grafike, taką z tv-outem (nawet taki GeForce FX5200 jak moj wystarczy)

A dlaczego od razu 150zł? Taki za 10-15starczy do tego celu.
Zawsze możesz kupić coś w ten deseń:
http://allegro.pl/item215244727_ogladaj_tv...werter_vga.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.