luc_october
18 03 2007, 15:11
Kiedyś usłyszałem o tk3 online i koniecznie chciałem spróbować.. ale no właśnie pierwszy kontakt z tym klasykiem grając przez sieć mnie skutecznie odrzucił. po jakimś czasie zgadałem się z niejakim DuMiaNem i dzięki niemu zajarzyłem ossochossi?? i dlaczego to tak cieszy. od kilku miesięcy grywam online regularnie. przedewszystkim trzeba mieć dobre połączenie i spróbować zagrać do południa albo późnym wieczorem. do opóźnien można się przyzwyczaić choć wiadomo że hardowe juggle nie siedzą. dzięki DuMiaNowi prostota zagrania online nie mogła być większa, a dzięki mnie można zobaczyć nieco zmodyfikowaną wersję tk3. wszystko jest na
http://www.honmaru.xt.pl/OK może przejdę do sedna. teraz tk3 online rozwinął się w znacznym stopniu. nie brakuje dobrych sparring partnerów i można się spokojnie załapać na jakiś turniej a co najlepsze można zagrać nawet z jednymi z najlepszych na świecie. przykładem niech będzie pojawienie się ostatnio ACXIAO. narobił trochę szumu na scenie online. zdążyłem z nim pogadać i uzgodniliśmy że zuploaduję parę walk rozegranych między nami. jak ktoś jest chętny do oglądnięcia to zapraszam na
http://www.youtube.com/lucoctober .
zapraszam także tych których zraziło pierwsze podejście do tk3 online tak jak mnie. gra się świetnie i ludzie grający są śietni.
aha info dla gemiego: poproszę o warna albo ze dwa na drogę

sorki ale ktoś musi przerwać tą ciszę na tym forum.
Scena online faktycznie ma się dobrze.
Wielu Graczy reprezentuje bardzo dobry poziom i ze znalezieniem sparring partnerów nie ma problemu.
Nie grałem jeszcze z AC ale mam zamiar to nadrobić

. Widać, że chłopak jeszcze nie do końca się przyzwyczaił ale myślę że niedługo będzie rzeźniczyć
luc_october
18 03 2007, 15:26
Na dodatek ludzie nie grają tylko w tk3 ale i bijatyki 2d są też popularne. co do AC to rzeczywiście nie jest ograny jeszcze online, ale mówił że będzie wpadał częściej po zobaczeniu poziomu naszych graczy.
Oczywiście są podszywający się pod dobrych graczy, ale ACXiao to akurat raczej nie jest kit. Jest też koleś o nicku "Starboy" i obiło mi się o uszy, ze to może być Starscream (nie wiem kim grał w T3, ale jak graliśmy to łoił Leiem, Kingiem, Ogrem i Jinem).
Generalnie jest zalew n00bow, z tym, że jeżeli ktoś chce pograć na naprawdę dobrym poziomie to niech bije na Honmaru - tam są namiary na graczy. Poziom rośnie, jest różnorodność postaci - jest dobrze.
przed chwila gralem z Aenica , widywalem juz 'kładansy' czy inne 'szu' ale wystarczyla chwila rozmowy zeby stwierdzic ze to nie fake. coz mozna powiedziec? - online faktycznie gra sie troche inaczej co bylo widoczne w walce z nim (oraz kilka dni temu z AC) , chociaz z drugiej strony przy odpowiednim pingu i pustym servie da sie grac praktycznie jak na konsoli.
w kazdym razie Polacy poki co wymiataja wszystkich na swiecie co cieszy bo przez to scena online rozrasta sie z dnia na dzien w zastraszajacym tempie
Starboy ? Grałem z jakimś kolesiem z zagranicy o tej ksywce i tłukłem go jinem i xia jak cholera

Ps: Jakoś ktoś chce pograć niech mi PW pusci. Jestem pod nickiem snake11 jakby co ; )
Super Big Boss
18 03 2007, 16:59
Ja gram w T3 online od kilku miesięcy i musze przyznać, że za pierwszym razem się troche zraziłem do tej gry (najprostsze juggle nie wchodziły). Teraz grywam prawie codziennie. Lubie grać w Tekkena online ponieważ tylko tak moge zmierzyć się z kimś, kto gra na w miare wysokim poziomie. Jak ktoś chce zagrać to pisać na gg: 6276702 Mój nick na kaillerze: Komandos.
hmmm... co by tu dodać

w samego Tekkena 3 już nie gram, ale to jest bardziej spowodowane moją niechęcią do TK w ogole niż do jakości grania online na kaillerze, a wiec nie widze powodu aby stary fan TK3 nie zagrał w TK3O

jeszcze tylko dodam, ze także scena bijatyk 2D ma się całkiem dobrze

na Honmaru otwarte sa zapisy na tury
MvsC,
MK2 i
Garou: MotW (tyle, ze z tym ostatnim to juz tylko na rezerwe można się załapać

)
luc_october
18 03 2007, 19:57
dodatkowe info dla chętnych:
gotowa paczka do grania znajduje się na:
www.tk3online.xt.pl
nie ma sensu używać innej wersji bo aktualnie wszyscy jadą na tej.
najwięcej graczy można spotkać na serverach:
aep-emu
msi-wro
tk3 online server
no i najważniejsze postarajcie się zagrać po 23 lub przed południem.
przy małych pingach można sadzić nawet trudniejsze rzeczy.
...i nie zrażajcie się od razu. ja się przekonałem że tk3 online rządzi.
-=MASTA=-
18 03 2007, 22:39
hehe luc bardzo dobrze, że ktoś przerwał tę "zmowę milczenia"

na tym forum. Ja kiedy zaczynałem grać online w T3 we wrześniu 2006r nie mogłem się przyzwyczaić do lagów i milisekundowych opóźnień. Nawet najprostsze juggle ciężko było posadzić, nie mówiąc już o jakichś hardówach. Po jakimś czasie przyszło przyzwyczajenie do warunków online. Robi się zwyczajnie biedniejsze juggle np o jednego puncha, ale to nie znaczy że trzy elektrony Jinem nie są możliwe

Ja już zupełnie przesiadłem się na online, do tego stopnia, że nie włączam T3 ani na psxie, ani offline na emulatorze. To jest dobry sposób na oswojenie
Fakt faktem scena ładnie się rozrasta, ale minusem tego jest zalew noobów na serwerach. To już nie te czasy gdzie trzeba było pół godziny czekać na kaillerze na jakiegokolwiek gracza. Teraz sztuką jest znaleść kogoś naprawdę dobrego, albo wybitnego. Nie ma się co zrażać jest dość sporo bardzo dobrych graczy z którymi można stoczyć emocjonujące i wartościwe pojedynki. Wiadomo, że najlepiej umawiać się ze sprawdzonymi graczmi przez gg. Najlepiej mieć dobre łącze i pograć w nocy, kiedy serwery są puste. Dużą zachętą jest pojawianie się coraz to nowszych dobrych graczy z zagranicy. Mogę się pochwalić, że jako pierwszy z honmaru miałem przyjemność zagrać z ACXIAO [wynik 9:9], dałem cynk luc_octoberowi i nagrał z nim bardzo ładne walki

. Zdarzyło mi się zagrać z kilkoma osobami z forum PSE Extreme [vide : Kozera, VHO, Jamor, gubu, cigen] i grało się bardzo przyjemnie. Mnie się marzą sparringi online z najlepszymi graczami z całej polskiej sceny tekkenowej i świata. Powoli już się to spełnia, ale do pełni szczęscia jeszcze sporo brakuje. Apeluję do was wszystkich maniaków, miłośników i hardowych wymiataczy tej gry : zagrajcie czasami online w starego dobrze znanego i sprawdzonego T3. Nie twórzmy też podziałów w stylu my honmaru, wy Extreeme

, bo liczy się przede wszystkim dobra zabawa, przyjemność płynąca z gry [jeśli już przymknie się oko na niedogodności] i ciągłe podnoszenie skilla z lepszymi graczami. Pozdrawiam wszystkich graczy i zapraszam na sparringi online. Z chęcią zagram z każdym.
nick na kaillerze -=MASTA=-
gg : 5601458.
Do zobaczenia w świecie tekkena
Adriankiller
19 03 2007, 00:02
Masta świetnie wyjaśnił sprawę,ja od siebie dodam ze poziom jest juz naprawdę wysoki i nawet ludzie z czasów swietności tekken 3 nie dają rady sporej części graczy. zauwarzyłem rowniez ze juz całkiem sporo osob wczesniej zwiazanych wyłacznie z forum extreme zaczyna grac online,wiekszość zaczynając myśli ze zawojuje honmaru i online ogolnie ale wszyscy się przekonują później ze nie mam tak łatwo

i to wcale nie przez to ze jest to online do którego potrzeba sie przyzwyczaić tylko najzwyczajniej przez to ze ludzie tu naprawde świetnie grają

nie był bym sobą jak bym nie napisał czegoś o moim dashu (honmaru wie o co chodzi:) ale nie napisze tego

jak chcecie zobaczyć to zagadajcie,zrozumiecie jak jesteście wolni
gg 4842065
nick Adriankiller
gram ostatnio raz na miesiąc tylko jak zjadę do domu w weekendy,niestety szkoła mnie ogranicza,ale jak zagadacie to sie umówimy napewno.
Dash Boor !!!
Iron Savior
19 03 2007, 00:30
Fajna sprawa. Konsola mi sie zepsula a chcialem potrenowac na sticku wiec sciagnalem sobie instalke z honmaru i zaluje, ze nie zrobilem tego wczesniej. Niestety nie dalo rady pograc po poludniu w komfortowych warunkach, ale przed chwila gralem i bylo plynni oraz bez lagow (-=Masta=- - naprawilem kompa;]).
Szkoda tylko, ze duzo graczy, to Boby i Edki ktorych wyjanowac moze bez wiekszych stresow nawet taki amator jak ja...
No ale namiary na kilku graczy juz zdobylem, wiec moze bedzie dobrze:)
Chetnie zagram jesli ktos szuka sparing partnera (chociaz skillem to ja nie grzesze, zwlaszcza na sticku): 546 29 72.
no tak Masta dobrze napis jak sie sprawa ma ja czasem wejde na T3 Onlline i cos tam pogram ale nie moge sie przyzwyczaic do tych opóznien a to przez to ze czynnie grywam czasem jeszcze w T5
i te braki w klatka ;/ ale co tam po turnieju w kwietniu w piatke przesiadam sie chyba tylko i wyłącznie na T3 onlline czekając aż sie siano nazbiera i na gwiazdke PS3 se kupie bo teraz przy premierze nie ma na to szans i raczej mało opłacalne sie wydaje
luc_october
23 03 2007, 00:01
będę update'ował mojego youtuba z filmikami co jakiś czas
http://www.youtube.com/lucoctoberostatnio dodałem moje walki z mastą i krelianem. wkrótce więcej

na honmaru właśnie trwa mały turniej po którym powinien wystartować turniej xiao cup

turniej z samymi xiajkami. jeśli ktoś się czuje silny może się zapisać
chinczyk
23 03 2007, 22:36
Ja w tekkena 3 online bym nie zaczął nawt grać gdyby nie to ze ps2 mi sie popsuło ale teraz mnie to wciągnęło i czasami wole pograć w tekkena 3 niż 5.Też jestem chętny do pogrania moje gg.187807
T3 pomimo swoich latek jest nadal całkiem ok.
Aby zniwelować jak najbardziej lagi należy wyłaczyc wszelkie inne programy obciążające łacze (p2p, gg itd) - niby oczywiste, ale lepiej napisac:).
T3 online ma jednak kilka minusów wzgledem oryginału których trzeba być swiadomym zasiadając do gry bo w przeciwnym razie czeka nas irytacja:
-po pierwsze - jak kazdy zauważy od razu - bardzo czesto zmieniają się timingi (wina pingu)
-po drugie - wiadomo - czasem lagi
-po trzecie - niektóre ciosy blokuje się ZNACZNIE ciężej online (1,1,3,3 Hwo czy helle Dziada) wiec trzeba mieć to na uwadze (generalnie ciężej się blokuje podcinki - trzeba szybciej reagować).
-po czwarte - rzuty są przekleństwem tej gry w online, bo z racji pingu (czyli opóźnień) po prostu często niemożliwe jest wyrwanie się z throwa - i jestem pewien, że nawet gracz dobrze wyrywający sie na refleks z rzutów zje 80% łapań w online.
Najprościej rzecz ujmując - często aby wyrwać sie z rzutu trzeba by wyrwanie z niego wcisnąć jeszcze zanim nas sam rzut sięgnie. Dzięki temu kilka postaci dostało dopał możliwosci bojowych (King, Julka z bufforowalnym na 2 łapki itd).
Jak coś to na kailerze jestem jako Yamada.
Pozdro
True Jan
27 03 2007, 14:57
Ja jednego nie rozumiem jak można mówić o grze Pro itd,gdy gra chodzi gorzej niż Tekken 3 w Palu na Psx,przecież to maksymalnie odrzuca,niech mnie ktoś oświeci i poda jak ustawić te gre tak,żeby grało się jak w T3 NTSC ,bo inaczej nie mam sensu w to grać ,a ta gra ma już szmat czasu,więc wszystko powinno być extra miodzio,a tak to mamy jakieś ssanie na ekranie i podniecanie się noobów ,że dają rade w tęmpie piłki wodnej,jak mnie ktoś oświeci jak optymalnie grać bez dodatkowych atrakcji....
Ps.PROSZE,Prosze...
KrealiaN JAK TAM SZALEJE TYM SWOIM BAD jINEM....
No jeżeli grasz w właczonymi p2p, gg i innymi flash getami. Dodatkowo na zapchanym serwie z pingiem 140 to nie dziwie się, ze gra ci chodzi wolniej nic pal t3.
True Jan
27 03 2007, 15:41
CYTAT(Aramis @ 27 03 2007, 16:34)

No jeżeli grasz w właczonymi p2p, gg i innymi flash getami. Dodatkowo na zapchanym serwie z pingiem 140 to nie dziwie się, ze gra ci chodzi wolniej nic pal t3.
Właśnie,mam wszystko wyłączone,na netcie ja tego nie testowałem,ja odpaliłem samą gre,chodzi mi o samą emulacje,zresztą pokazałem Swayowi to się złożył,miałem złudną nadzieje,że se pogram online,a tu emulacja już mi podziękowała,tempo juglli itp,w to się nie da grać z compem narmalnie,a co dopiero online,dlatego moja nadzieja szybko zgasła.........
Aha rozumiem - zassaj instalke honmaru - najlepsze optymalne ustawienia. No i wiesz - do emulatora czesto trzeba niezlego kompa (pomimo ze emulowana platforma jest słaba technologicznie).
True Jan
27 03 2007, 15:58
CYTAT(Aramis @ 27 03 2007, 16:45)

Aha rozumiem - zassaj instalke honmaru - najlepsze optymalne ustawienia. No i wiesz - do emulatora czesto trzeba niezlego kompa (pomimo ze emulowana platforma jest słaba technologicznie).
Pewnie masz racje,mam słabego compa,Celeron 500Mhz,128,to już epoka lodowcowa,karta Riva,ale jak na tamte czasy powinno dawać rade,tak czy inaczej gra mi się nie tnie,juglle mają jakieś inne tempo i wogóle gra się bardzo dziwnie,zakup compa odkłada mi Sony,które swoim nibynextshitem zdziera ze mnie kase....
Ale Vf5 motywuje...
Adriankiller
28 03 2007, 11:14
CYTAT(True Jan @ 27 03 2007, 16:58)

mam słabego compa,Celeron 500Mhz,128,to już epoka lodowcowa
na takim kompie zapomnij o graniu żadne ustawienia Ci nie pomogą nigdy nie bedziesz miał 60fps mój znajomy tez ma ten problem,śmieszna akcja była z tym nawet bo on nie grał wczesniej offline w t3 i zagrałem z nim,cieło na maxa 40 fps było gdzieś...po walce mowie mu ze nie da sie grać bo tnie i wogule a on mi pojazd robi ze nic nie tnie zebym nie kłamał i się nie tłumaczył ze słabo grałem LOL,kłuciliśmy się na ircu ze 20 minut zanim nie zapytałem jakiego ma kompa:) o kazało się ze trochę lepszego od Ciebie nawet

pozdro
Super Big Boss
28 03 2007, 16:21
No ja mam procesor AMD 64 3000+ i 512 RAM a jak włącze ze dwa programy to i tak się gra tnie czasami.
Bzdurski
28 03 2007, 17:09
Ja dopiero przedwczoraj dowiedziałem się dzięki temu topicowi, że takie cuś w ogóle istnieję, a dzisiaj już nie widzę dnia bez choćby 10 walk w Tekkenie 3 przez neta z kumplem

Do opóźnień idzie się przyzwyczaić, choć czasem potrafią wkurzyć, jednak ogólnie jest git. Świetna sprawa, w końcu mam sparring partnerów,nie to, co za czasów PSX'a, gdzie graliśmy chyba ze 2 razy w tygodniu, bo nie było czasu.
jacek11111
30 03 2007, 19:38
CYTAT(Super Big Boss @ 28 03 2007, 17:21)

No ja mam procesor AMD 64 3000+ i 512 RAM a jak włącze ze dwa programy to i tak się gra tnie czasami.
Na moim AMD 2500+, 512 RAM nawet z włączonymi programami śmiga bez problemu

chyba coś nie tak masz skonfirugowane
PS. Czy istnieje frame data do t3?? Jeśli nie, to wie ktoś przynajmniej ile trwają zwykłe 1 dla poszczególnych postaci??
Adriankiller
30 03 2007, 19:45
nie ma frame daty. a przynajmniej nie znalazlem i nie znam nikogo kto by znalazł...
No Maciek
30 03 2007, 21:49
Aramis (Yamada

), zapomniałeś dodać, że największym problemem jest tak zwany "Out Of Sync" (o ile dobrze pamiętam) czyli coś, przez co kilka razy byłem bliski wyrzucenia monitora przez okno ;] A o co konkretnie chodzi? O to, że debil po drugiej stronie, z którym chcesz zagrać nie potrafi czytać i ma źle ustawiony emulator ;p
chodzi tylko a moze az o to
Iron Savior
30 03 2007, 22:02
Jacek - obczaj FD do TTT jest bardzo podobna, chociaz niektore rzeczy nie dzialaja wstecz, np w TTT nie masz gwarantow po WR+3 a w T3 masz, tak samo w TTT nie masz gwarantow po WM Ogorkow i Wanga a w T3 masz. Ale ogolnie to podobnie cyferki wygladaja.
Mozesz jeszcze zakupic stare PE tam Mutti z Kalim pisali jakies (pipi)y o klatkach zawsze;]
CYTAT(Iron Savior @ 30 03 2007, 23:02)

tak samo w TTT nie masz gwarantow po WM (...) Wanga a w T3 masz.
Jak odkryć Wanga w T3?
Iron Savior
30 03 2007, 23:00
To jest akurat jedna z tych rzeczy, ktore sa w TTT a w T3 ich nie ma:P
Krakers
30 03 2007, 23:03
CYTAT(Di @ 30 03 2007, 21:05)

CYTAT(Iron Savior @ 30 03 2007, 23:02)

tak samo w TTT nie masz gwarantow po WM (...) Wanga a w T3 masz.
Jak odkryć Wanga w T3?
Tak jak Lee.
smiejcie sie ale w dobie nowych strojow i zmienionego grafiti wszystko staje sie mozliwe
No Maciek
30 03 2007, 23:41
Zakładanie kajdanek też?
Na jakim romie była nagrywana walka MASTA vs luc_october?? Tam Anna ma czarny strój, a Heihachi elektryzuje się czerwonym 'prądem' ??
OOS udało się w znakomitej większosci wyeliminować - pozostały tylko downy nie potrafinace postapic wg instrukcji oraz ew goscie majacy jakoś dziwnie skonfigurowane połaczenia sieciowe i ew chamskiego firewalla:P.
Mastachi
31 03 2007, 15:46
CYTAT(janix @ 31 03 2007, 16:08)

Na jakim romie była nagrywana walka MASTA vs luc_october?? Tam Anna ma czarny strój, a Heihachi elektryzuje się czerwonym 'prądem' ??
Chlopaki zmienili troche strojow itp. Kiedys dawno temu byl tu temat na ten temat

m.in. Luc_october oraz ja przerabiamy sobie swoje ulubione postacie już poza patchem - takie modyfikacje nie powodują OOS
CYTAT(-ReN- @ 1 04 2007, 00:22)

m.in. Luc_october oraz ja przerabiamy sobie swoje ulubione postacie już poza patchem - takie modyfikacje nie powodują OOS
moznaby prosic o jakies dokladniejsze instrukcje?
Po raz kolejny przekonałem sie o naruszeniu podstawowych zasad framedaty w T3Online. Oto wrazenia z dzisiejszej walki (i mam nadzieje, ze tylko z dzisiejszej)
1. deadfist Paula nie wchodzi po zablokowanym z
bliska dp+1,2 od henka (tzn.
niekiedy wchodzi)
2. KND+3 jest momentami niekaralne
3. Julia: ppp+1,2 na blok i nic nie mozna zrobic
4. deadfista na blok nie mozna skontrowac drugim deadfistem
5. dp+1,2 od henka na blok i nie siada wgf drugim henkiem
....
10!. i tak mozna do nieskonczonosci, albo przynajmniej do 10!
Ale pewnie i tak bede grał w T3 Online
CYTAT(janix @ 1 04 2007, 23:26)

CYTAT(-ReN- @ 1 04 2007, 00:22)

moznaby prosic o jakies dokladniejsze instrukcje?
Po raz kolejny przekonałem sie o naruszeniu podstawowych zasad framedaty w T3Online. Oto wrazenia z dzisiejszej walki (i mam nadzieje, ze tylko z dzisiejszej)
1. deadfist Paula nie wchodzi po zablokowanym z
bliska dp+1,2 od henka (tzn.
niekiedy wchodzi)
2. KND+3 jest momentami niekaralne
3. Julia: ppp+1,2 na blok i nic nie mozna zrobic
4. deadfista na blok nie mozna skontrowac drugim deadfistem
5. dp+1,2 od henka na blok i nie siada wgf drugim henkiem
....
10!. i tak mozna do nieskonczonosci, albo przynajmniej do 10!
Ale pewnie i tak bede grał w T3 Online
nie no janix "trochę" przesadziłeś
CYTAT
Bo sie znowu załamałem. Ale mi przejdzie

Poza tym internet wifi, to nie jest szczyt komfortu dla gracza T3 Online.
luc_october
2 04 2007, 08:18
nie no janix przesadziłeś na maxa. po twin pistonsach heńka d/f+1,2 siedzi połowa command listu każdą postacią

frame data jest bardzo podobna do nowszych części. pozmieniano tylko te ciosy które były za bardzo przepakowane, a zyskały te ciosy które były za słabe. zobacz np. bryan : f,f+2 lub f,f+3 na trójce są max karalne, a na tk5 można nimi stunować przeciwnika na blok

.
ankę i henia przerobiłem sobie dla własnych potrzeb

nie będę tego objaśniał jak, bo jest to dosyć skomplikowana robota i nawet Ren chociaż rozkminił ossochossi, to nie do końca. możliwe że za jakiś czas będzie można sobie ściągnąć dodatkowe stroje. już padł nawet pomysł na nagrody w Random cup'ach w formie nowego unikatowego stroju dla danej postaci:)
Iron Savior
2 04 2007, 13:23
Luc, a jakbym Cie ladnie poprosil, to zrobilbys mi skin dla Ani?

Gwarantuje, ze Tobie tez bedzie sie podobal:>
CYTAT(Iron Savior @ 2 04 2007, 14:23)

Luc, a jakbym Cie ladnie poprosil, to zrobilbys mi skin dla Ani?

Gwarantuje, ze Tobie tez bedzie sie podobal:>
pamiętaj, że nie można ingerować w bryły 3d - tylko zmiana wzorków i kolorków wchodzi w grę
Iron Savior
2 04 2007, 19:33
Mi chodzi o sam skin dla Ani a nie o powiekszeniu biust albo zrobienie dlugiego warkoczyka;P
Twarz jej zmieńcie:P
(ups:P)
Adriankiller
3 04 2007, 19:18
CYTAT(janix @ 1 04 2007, 23:42)

CYTAT
Bo sie znowu załamałem. Ale mi przejdzie

Poza tym internet wifi, to nie jest szczyt komfortu dla gracza T3 Online.
podstawowa sprawa: jeśli nie masz internetu który "pociagnie" t3 online to nie powinienes się wypowiadac o tym cyz cos siedzi czy nie...to tak jak byś miał procek 400hz (i gra chodziła w 20-40fps) i mowił ze nie siada Ci coś bo zamula i nie mozesz wyczuć...
nie spełniasz wymagań do komfortowego grania: nie wypowiadaj sie,bo robisz tylko zamęt i przedstawiasz fałszywy obraz rzeczywistosci...
Iron Savior
9 04 2007, 10:59
Dwie sprawy, nie chcialem nowego tematu zakladac:
- czy siedzi Anka w T3 to: d/b+1+2, d/f+3,1,2, d+1, FC,f+2 (nie mam jak sprawdzic)?
- co u Bryana siedzi najmocniejszego po WR+3_iWR+3?
1. Nie wiem - nie gram pasztetami:P. Ale chyba nie ma takiej wybitki jak d/p+1+2.
2. Chyba najsilniejsze jest p,p+2
Iron Savior
9 04 2007, 17:54
1. Aramis - to nie jest wybitka tylko anblok. Musze Ci dopisac do listy osob, ktorych nienawidze za nazywanie Anny pasztetami;]
2. Dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.