Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Revolution is comming!
Forum PSX Extreme > Niezależni > Grupowce > Manga & Anime
okens
Zastanawia mnie wlasciwie dlaczego zostalo zalozone te forum, stalo sie tak przykrym zbiegiem okolicznosci zaraz po moich prosbach o dostep do forum Japonia na ktore nikt nie reagowal... nie uzyskalem nawet nedznej odpowiedzi a to wlasnie tam jako zainteresowany kultora oraz animacja tegoz kraju chcialem wyrazac swoje opinie. Ponadto slyszalem, ze nie jestem pierwsza osoba potraktowana tak chlodno przez interesantow tego forum, wiec KAZDY KTO MIAL PRZYKRE DOSWIADCZENIA W ZWIAZKU Z TA SPRAWA PROSZE O PROTESTOWANIE WLASNIE TUTAJ...

To wielka niesprawiedliwosc obchodzic sie tak z osoba ktora chce wzbogacic owy temet swoja wiedza oraz doswiadczeniem i naleza sie adminom porzadne bluzgi( czego mimo wszystko kazdy powninen oszczedzic pozostalym)
Nigdzie rowniez nie sa podane informacje w jaki sposob uzyskac owy dostep do forum Japonia co z kolei kojarzy mi sie z randomowa rekrutacja nowych uzytkownikow

Przepraszam za bledy ort( dyslekcja) i zapraszam DO ATAKU!
Dark koki
Pisałem PW do Yohko i nie otrzymałem odpowiedzi przez jakieś 3 tygodnie dry.gif
Dobrze, że chociaż takie forum jak Manga&Anime ponownie tu powstało bo bym nie wytrzymał cool.gif
koval
lul, ja pisałem PW do Yohko i Lokiego.. bez odzewu. Ale się nie zraziłem, napisałem do Fenia i uzysakłem dostęp hyh.gif

btw ten temat jest bez sensu ;/
Coati
temat bez sensu zgadzam sie... ale fakt faktem tez pisalem kilka pw do Yohko i tez nie dostalem odpowiedzi... ostatnio nawet chcialem kolejny raz pisac ale pisalo, ze ma pelna skrzynke czy cos...
Arox
wiw la rewolusją
SzC
Mnie też nie dodali...

ale teraz mamy to forum i się powinniśmy cieszyć biggrin.gif
Odyn
Yohko i Loki maja wazniejsze rzeczy do roboty niz zagladanie na Forum chytry_.gif Zreszta kacika japonia zawsze byl do wybranych, dlatego powstal grupowiec otwarty dla wszystkich ;P

i nie marudzcie zen ikt wam nie odpisal XD bo oni na forum nie wchodza :3

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.