Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GRy multi na DC-ka?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Q@sor
Witam, poszukuję gier na Dreamcasta z nastawieniem na tryb multiplayer( 2 osoby). Ostatnio cioram(y) ostro w Virtua Tennis, niemniej przydałaby się jakaś odmiana. Co jest jeszcze godnego polecenia?
ProstyHeker
Star Wars Jedi Power Battles - możliwość przejścia story mode w 2 osoby
Fur Fighters
Battletoads - darmowa gierka, znajdziesz ją jak i masę innych na DCevo
Ikaruga
Under Defeat
Bomberman Online
Quake 3
Sonic Adventure 2 - jest kilka trybów na 2 osoby
Nba 2k2
Nhl 2k2
Nfl 2k2
Chu Chu Rocket

O różnej maści Soul Caliburach, Capcom vs Snk, Power Stone'ach, Lemans 24h, MSR'ach czy Dead or Alive 2 nie muszę wspominać, prawda? smile.gif
Q@sor
Prawda smile.gif. Jeszcze mam małe pytanie odnośnie NHL 2K2 - gra owszem niezła tylk jak się strzela gole? dry.gif W kilkunastu meczach które rozegrałem gole były czystym przypadkiem i zwykle mecz kończył się 1-0 albo 0-0
ProstyHeker
CYTAT(Q@sor @ 19 03 2007, 16:49) *
Prawda smile.gif. Jeszcze mam małe pytanie odnośnie NHL 2K2 - gra owszem niezła tylk jak się strzela gole? dry.gif W kilkunastu meczach które rozegrałem gole były czystym przypadkiem i zwykle mecz kończył się 1-0 albo 0-0

Niestety nie grałem w żadną grę z serii NHL i NFL na DC, popatrz w ustawieniach sterowania wink.gif
Co do gier mp, jeśli coś sobie jeszcze przypomnę to zapodam wink.gif
chrno-x
CYTAT(Q@sor @ 19 03 2007, 16:49) *

Na pewno powinien być jakiś tutorial lub cuś a jak nie to jak mówił mój poprzednik poszukaj w ustawieniu Controllera smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.