Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 sezon PB [SPOILERY!]
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Prison Break
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
signap
taki sobie PB do konca s3 nie bedzie miec raczej juz dobrego odcinka bo kazdy bedzie na maxa naciagny
Stachu
CYTAT(montana @ 16 01 2008, 03:35) *
taa, skuta kobieta załatwia 2 uzbrojonych mezczyzn :) ale ogólnie stary dobry Prison

zeby ując jedna kobitkę wysłali mała armie, a zeby odbić zakładnika z rąk złych ludzi pojechał staruszek i jego kierowca.

PB, glupi jak zawsze...jak dalej tak pojdzie to PB bedzie taką wspołczesną wersją Drużyny A happy.gif
montana
mówcie co chcecie -ja i tak bede go oglądał , bo zaden serial nie wciągnął mnie jak ten , a błedy zdarzają sie wszedzie . Sona rzeczywiscie tez mnie rozczarowała , jest tv , jest telefon , koszykówka , piłka nozna , kosci , jak sie postarasz mozesz miec pistolet i wszytskich pozabijac. No zyc nie umierac ! Hulaj dusza piekła nie ma !
Tommo
CYTAT(montana @ 16 01 2008, 22:56) *
zaden serial nie wciągnął mnie jak ten ,

obejrzyj Dextera
Wojtq
CYTAT(dante_666 @ 17 01 2008, 16:37) *
CYTAT(montana @ 16 01 2008, 22:56) *
zaden serial nie wciągnął mnie jak ten ,

obejrzyj Dextera

Popieram!!!

Jak dla mnie PB mógłby się zakończyć na drugim sezonie i miałby świetne odejście. Wszystko mogło zakończyć się z klasą, a tak wygrały pieniądze.
Do tego bezsensowna śmierć Sary, której przeboleć nie mogę angry.gif
Sarge
CYTAT(Stachu @ 16 01 2008, 21:14) *
CYTAT(montana @ 16 01 2008, 03:35) *
taa, skuta kobieta załatwia 2 uzbrojonych mezczyzn smile.gif ale ogólnie stary dobry Prison

zeby ując jedna kobitkę wysłali mała armie, a zeby odbić zakładnika z rąk złych ludzi pojechał staruszek i jego kierowca.

Hehe, a myślałem że tylko ja niepotrzebnie na to zwróciłem uwagę wink.gif . Naprawdę pomimo całego szacunku do serialu (zwłaszcza pierwszego sezonu) muszę powiedzieć, że poziom absurdu w kolejnych odcinkach zdaje się wzrastać bardzo niebezpiecznie huh.gif ...
montana
Przymierzam sie własnie od jakiegos czasu do Dextera . Tez chciałem zeby zakonczyl sie na 2 sezonie , ale leci juz 3 to oglądam i pewnie 4 bedzie ( prawie na pewno smile.gif ) Przeciez nie zabija sie kury znoszącej złote jajka ...
ejcu
Oglądam to coś bez emocji odkąd zarżnęli pigułę ;[
Chamy jedne.
Marcin$
Kolejny przeciętny, naciągany odcinek sad.gif Sona wygląda trochę śmiesznie i ja jakoś w ogóle nie czuje jej klimatu (ni jak się to ma do Fox River). Końcowa akcja z tą babką Morgan totalnie do przewidzenia, nie mówiąc już jak bardzo naciągana. Mimo to serial będę oglądał z ciekawości co jeszcze wymyślą dla nas scenarzyści. Oj.. liczyłem na coś mocniejszego po przerwie confused.gif
Tommo
w ciagu 2 godzin powinny sie pojawic napisy
ciekawe czy kumulacja absurdow bedzie wieksza niz w 2 poprzednich epach
Lipa
Nie wiem jak wam, ale mi ten odcinek naprawdę się spodobał.

Szkoda, że znowu przerwa i kolejny odcinek za 2 tygodnie confused.gif

Dobrze, że w międzyczasie lost wyjdzie smile.gif
Tommo
ep calkiem niezly ale chyba nie do konca zagrala pewna sprawa:
dziwne bylo troche to ze znim wlozyc ta srube to musieli podtrzymywac zeby sie to nie zawalilo a potem ja wyjal to konstrukcja byla stabilna
dopiero jak Samy tam wlazl to sie zawalilo
ale w sumie to gorsze bledy byly
signap
jeszcze 3 odcinki i koniec sezonu (? - jest to spowodowane strajkiem ale on sie juz zakonczyl wiec te zakonczenie sezonu bedzie czyms w rodzaju dluzszej przerwy czy poprostu koniec sezonu mimo ze nie bylo 21 odcinkow) oraz czy bedzie kolejny?

Odcinek taki sobie - sona coraz bardziej staje sie lajtowa - na poczatku byla pokazana w zlym swietle tutaj nic sie juz nie dzieje strasznego

dante_666 - wydaje mi sie ze on wlozyl ja ale mi jej nie widzielismy wiec dlatego bez problemow otworzyl drzwi jak Sammy mial Whistlera bo widzial ze bedzie ciekawy tunelu ale wczesniej wyjal srube
ShtaS
hehe, wszedłem do tematu celem napisania, że mi się odcinek podoba, ale mnie ubiegliście smile.gif z tą śrubą signap chyba jednak nie zagrało. Bo dlaczego to nie zawaliło się od momentu wcyiągnięcia do podejśćia Sammyego?
signap
moze Mike wiedzial ile potrzeba czasu na zawalenie sie stropu :} w sumie PB ma tyle bledow wink.gif

Jak nazywa sie kawalek ktory leci gdy Sammy "medytuje" przed walka?
Mobb Deep - put em in their place hyh.gif
kuruku
Wreszcie jakiś zjadliwy odcinek. Naciągania w stylu tych z pierwszego sezonu. Może być.
tk
Jak to jest z tym całym Mahonem? Przecież nie dostał ćpania. Powinien sra.ć pod siebie, a nie pomykać w koszuli na kant. To samo T-Bag, wydaje mi się, że rybak miał go wkręcić jeśli załatwi Sammy'ego.
montana
Podobał mi sie odcinek nie ma co smile.gif Susan zbiera haki na wszystkich .Swoją drogą ciekawe czy Linc odpali bombe ... Scofield zbiera kolejną paczke , zauwazyliscie ze dziwnie jakos zgodził sie na T-Baga , chyba chce go wykiwac. A McGradyego to chyba chce oszczedzic tzn. nie wszyscy muszą przezyc ucieczke smile.gif Sucre ma lipe , ale jego problem , mógł nie przelewac od razu tej kasy na konto.Kurde i znowu czekanie , 2 tygodnie.
signap
montana - wydaje mi sie ze Mike'owi jest obojetnie czy wyjdzie z nim czy bez niego bo najbardziej zalezy mu na Whistlerze (LJ)

montana - wydaje mi sie ze Mike'owi jest obojetnie czy wyjdzie z nim czy bez niego bo najbardziej zalezy mu na Whistlerze (LJ)
montana
ale o kogo Ci chodzi signap ? O T-Baga czy McGradyego ? Bo T-Baga to on zawsze niechetnie zabiera , ma jakies tam sumienie i nie chce wypuscic go z wiezienia , bo wiadomo ze bedą nowe ofiary , duzo nowych ofiar.Swoją drogą twórcy zarzekali sie ze T-Bag w 3 sezonie bedzie taki zły ze głowa mała , a póki co jest potulny jak baranek.
A co do tego o co sie wczesniej pytałes to nie wiadomo nic na razie . Raczej sezon sie zakonczy na tych 13 odcinkach i prawdopodobnie bedzie 4 , ale to są nie potwierdzone informacje.13 odcinek bedzie trwal 2 godziny i bedzie finałem sezonu , ale z tymi scenarzystami to nic nigdy nie wiadomo.
signap
kto to Mcgrandy? Mowilem o TBagu
Tommo
zostalo oficjalnie potwierdzone ze 3 sezon skonczy sie na 13 epie i prawdopodobnie nie bedzie 4 sezonu tylko jakis nowy projekt pod innym tytulem i aktorami
Konar$ky
CYTAT
zostalo oficjalnie potwierdzone ze 3 sezon skonczy sie na 13 epie i prawdopodobnie nie bedzie 4 sezonu tylko jakis nowy projekt pod innym tytulem i aktorami

CO?! Najpierw było "ooo, 3 sezon to bedzie łogień z dupy, wyjaśnią wszystko i 4 sezon to zakończy" a teraz chcesz mi powiedzieć, że urwą historię praktycznie przy ostatnim zakręcie? Dawaj linka bo niewierze mad.gif
montana
hahaha bardzo smieszne juz sie nabrałem ,nawet 2 razy. 4 sezon pewno bedzie bo serial przynosi nadal zyski i tyle . A to kiedy zaczną go krecic to jeszce nikt nie wie smile.gif
Stachu
a moze po prostu doszli do takich samych wniosków jak wiekszośc ogladojacych?
_Milan_
no na pewno stasiu.

"film jest juz glupkowaty, ch,uj zarabiamy na nim grube miliony, tak byc nie powinno."

Stachu
chodziło raczej o to, ze im sie pomysły skonczyły, tak raczej

pewnie i by zrobili jeszcze z 10 sezonow, tylko o czym? więzień w usa by zabrakło do ucieczek i postaci ktorych można by było sie pozbyc w jakiś głupi sposob

np. obcinajac im głowy

signap
CYTAT(dante_666 @ 25 01 2008, 08:44) *

ale to mial byc odzielny serial o jakiejs kobiecie z Sony czy innego wiezienia

Tommo
tego nie wiem
cos tam chyba na jakims forum o tym czytalem ale w sumie szczegolow to nie znam
Soq
No to Michael i ekipa mają tylko 3 odcinki, żeby uciec z Sony i szczęśliwie zakończyć tą naciąganą bajkę dla dorosłych (którą notabene dobrze się ogląda)
spider242526
Mi oficjalnie nic nie wiadomo o tym, że serial ma się zakończyć na 13 odcinku. Produkt wciąż przynosi zyski tak więc nie wydaje mi się aby mieli to przerwać (no chyba, że już za dużo kasy się nałapali). Pomysłów twórcom raczej by nie zabrakło bo i tak co by nie wymyślili to "widownia" przyjmie to z zaciekawieniem.
_Milan_
ja tam spokojnie bym przyjal jeszcze z 2 sezony, pozniej poleci ze mnie sr,aka.

a tak to co tydzien taki odprezacz, mniam.
Hela
W końcu jakiś ciekawy cliffhanger.
Hejas
No, klifheńger niezły.

Sam odcinek też. Przez chwilę poczułem klimat pierwszego sezonu. wink.gif
suli
11 odcinek fajnie trzyma w napięciu ciekawe jak to się wszystko skończy i czy powstanie 4 seria , kolejny odcinek 12 bedzie ciekawy .

Tokar
Ja je/be, czy oni to wszystko nagrywają w pierwszym podejściu, sklejają do kupy i nawet nie oglądają jak wyszło ? ;D
W jednym ujęciu laska whistlera piszczy jakieś filozoficzne wywody na temat sensu, po czym w następnym ujęciu lincoln wysiada z samochodu, chociaż dopiero co stał na zewnątrz. Widać, że już nie tylko oszczędzają na scenarzystach, ale taśmy filmowej im zaczyna być szkoda na powtarzanie zje/banych ujęć sorcerer.gif
A klifhendżer były lepszy, gdyby na zewnątrz czekała na nich matka teresa, oznajmiła, że ucieka z nimi i koniecznie chce iść pierwsza, bo jak nie, to się rozbierze. Hitem odcinka zdecydowanie sucre poginający między wieżyczkami strażniczymi ze sprytną miną i telefonem przy uchu. W tym natłoku debili pasztetowa gretchen wydaje się być jedyną osobą korzystającą od czasu do czasu z mózgu.
Grigori
Mnie rozbroiła ta OGROMNA ciężarówka która omal nie unicestwiła planu ucieczki... z które wyładowali aż dwie skrzynki zapasów.
Jeszcze dwa odcinki i koniec. Dobrze. Są przecież nowi Lości. biggrin.gif
ShtaS
Kolejny przegięty odcinek, ale przynajmniej trzymał w napięciu. Według serwisu tv.com rzeczywiście zostały jeszcze tylko dwa odcinki. I dobrze. Nie podoba mi się jednak, że prawdopodobnie Sucre trafi do pierdla teraz. I tak w kółko, jeden wychodzi, drugi wchodzi. Bleh
Sarge
Może i przegięty, ale jednak ostatnie dwa odcinki jakoś w miarę trzymają w napięciu i chce się to oglądać. Ciekawi mnie bardzo, jak rozwiążą tą całą ucieczkę i czy rzeczywiście doczekamy się definitywnego zakończenia serialu...
Cohonez
12 odcinek taki se. Jeszcze jeden i koniec z 3 sezonem. Ponoc ma powstac 4ty, ale strach myslec co tym razem wykombinuja. Ucieczka przez ameryke poludniowa?bleeeee
Tommo
szybki sprint ze zlamana kostka ...
bez komentarza
signap
on wlasnie udawal mi sie wydaje - naciagane ale niedlugo koniec
Ofeck
absurd na absurdzie - zaczynajac od zgubionego kalendarzyka a konczac na kostce Wistlera. Dobry byl motyw z tymi 30 sekundami co trawaly dobra minute jak nie dluzej.
Cohonez
Ciekaw jestem co zaserwuja nam tworcy na zakonczenie sezonu. Powrót Franklina, Kellermana, Sary i 'Pope'a'? czy tez moze, tak jak sie spodziewam, zapodaja cliffhanger dajac do zrozumienia ze 4 sezon to ucieczka przez poludniowa hameryke.

to juz osobiscie wole, zeby porwali jacht, pozeglowali i jakims cudem znalezli sie na pewnej wyspie... (tongue.gif)

Sprint ze zlamana kostka powiadacie...no fakt:D Ale przedtem to 'Swistak' przeplynal z nia tak ze 10 km pod woda:D
Sarge
Kolejne absurdy widoczne już na pierwszy rzut oka, ale kurde - końcówka sezonu mimo wszystko mnie wciągnęła. Może nie trzyma najwyższego poziomu, ale w końcu do ostatniego odcinka spokojnie da się dotrwać tongue.gif . No i niech kończą ten serial na najbliższym epie, bo na dobrą sprawę nie ma sensu już tego przeciągać...
alienator
No kur.wa, przecież on udawał xD później już nakur.wiał sprintem, wywalając to prowizoryczne coś, mejd baj mahołn.

Ostatnie dwie godziny i nareszcie koniec tej komedii xD
ale ogląda się fajnie, mimo wszystko.
Stachu
CYTAT
Ciekaw jestem co zaserwuja nam tworcy na zakonczenie sezonu. Powrót Franklina, Kellermana, Sary i 'Pope'a'?
do tego bedą potrzebowac tunelu przestrzennego kaczora donalda z 'tablicy korkowej'

mam nadzieje, ze bedzie 4:] Jak nie bierze sie tego serialu na powaznie to oglada sie całkiem milo, jak druzyne A.
player-one
Ja jestem na 11. odcinku i w 12 uciekają, ta? Myslałem że jeszcze obskoczą z 2 więzienia a tu lipa.
Co mnie wkur.wiło ostatnio to jak ta czarna suka rozwaliła dwóch zołnierzy jak prowadziła ich do kryjówki z LJem. Wogole kobiety w Prison Breaku chyba na metanabolu jadą - jak Sara prawie udusiła Paula kablem, juz mi sie przykro zaczeło robić jak taki przymasowany świniaczek z 15 letnim stażem killera nie miał siły na 50 kilową kobietke.
Szkoda że Paula wiecej nie pokazują, jest dla mnie No 2, zaraz po Bagwellu.
ArkejD
no fakt, co lepsze postaci, to czym dalej w odcinkach tym dalej w tle, Bagwell, Kellerman no i jeszcze Mahone - niesamowita postać z 2-giego sezonu, w 3 pełni role zapychacza miejsca i w sumie jest bo jest, tylko szkoda że stracił całą charyzmę, bo to byłą naprawdę niezłą postać. Za to majkel z tą swoją miną zadumanego dzieciaczka, może sprawiał wrażenie wise guy w pierwszym sezonie, ale jak na wszystkich epach widze go z tą sama miną to robi mi się słabo. Kiedyś Keanu Reeves dostał xywe Keanu - sztywniacha, widze ze Wentworth Miller za wszelką cenę chce ją zagarnąć dla siebie

Powtórze słowa kolegów, trzeci sezon nie powinien istnieć. Całkiem zgrabnie zakończyli drugi i tak powinno zostać..ehh.. wracam oglądać od nowa pierwszy sezon
Hejas
Keanu to przy Millerze mimiczny geniusz. -_-

Mam nadzieję, że sensownie zamkną 3 sezon i dadzą sobie spokój.

Chyba też sobie niedługo zapuszczę "jedynkę". Klimat był naprawdę niezły. (i nie mówię tu o tych słynnych klimatycznych anomaliach)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.