Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 sezon PB [SPOILERY!]
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Prison Break
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Goldi69-PL-
jak dla mnie kazdy sezon mogl by byc oddzielnym serialem

pierwszy caly o wiezieniu i byl git

drugi cos ale Traveler (jak ktos nie widzial to koniecznie scieganac) czyli spierd.laj nim cie zlapia

a teraz 3 znowu niby wiezienie ale zupelnie inny klimat
montana
ja uwazam ze 2 sezon byl najlepszy ( te swietne poscigi ) .1 odcinek 3 sezonu byl nawet wporzo , 2 juz mniej . ciekawe jak bedzie z 3 ? a co do scofielda to naprawde widziwia on nieprawdopodobne rzeczy (patrz numer z woda - zarowno w szklance jak i z tym zaworem w 2 odcinku 3 sezonu) , troche przegina icon_chainsaw.gif
Hela
czy ktoś oprócz mnie miał jeszcze wrażenie, że w trzecim odcinku użyto zdjęcia innej aktorki, niż ta która grała Sarę wcześniej.

ogólnie wydawało mi się, że użyli w tym odcinku dwóch różnych zdjęć do tego jednego zdjęcia - jedno z grzywką na czole, a drugie bez...
Kriseh
Aktorka grajaca Sare na czas ciazy zrezygnowala z grania w serialu (stad motyw z porwaniem). Mozliwe, ze nastapilo male niedopatrzenie ze strony filmowcow ;] Albo chodzi o cos jeszcze innego, cholera ich tam wie.
MichAelis
Na zdjeciu na pewno byla TA Sara, a ta przy telefonie to juz chyba nie, zbyt ja zakrywali
Xymek
ale odcinek 3ci jak narazie najlepszy z calego 3ciego sezonu, powoli zaczyna sie zawiazywac akcja, a w glowie naszego speca od ucieczek zaczynaja powoli poruszac sie odpowiednie trybiki...
Di
Póki co brakuje akcji z drugiego sezonu, ale teraz pewnie wszystko zacznie się rozkręcać ciekawe, czy w pudełku w garażu na Lincolna czeka głowa jego syna, choć pewnie scenarzyści liczą, że widzowie tak będą właśnie myśleli.
Trzeci odcinek był póki co chyba faktycznie najlepszy. Sporo akcji (w porównaniu do dwóch poprzednich odcinków) i w końcu dowiadujemy się czegoś na temat Whistlera (choć dalej nie wiadomo o co chodzi w jego wątku; historia o pobieraniu próbek wody jest idiotyczna).
Stachu
Poki co to brakuje pomysłu na serial, bo sezon pierwszy mimo, ze dział sie w jednym, skromnym wiezieniu zaskakiwał w kazdym odcinku, przynajmniej do 17 odcinka

straszna lipa jak na razie.
Super Big Boss
IMO trzeci odcinek był najgorszy, mało akcji i głupie dialogi ale końcówka nadrobiła i chce się czekać na następny. Najlepsza była akcja z Bellickiem u wryzjera/fryzjerki icon_wink.gif
Arkady
Ten serial zamienia się w otwartą księgę, jest przewidywalny do bólu. Mahone będzie teraz szantażował Michałka że zabije Whistlera jak nie pozwoli mu nawiać z nim, Bellic podsłuchał ich rozmowę i pewnie też się włączy. T-Bag zakapuje przydupasa tego bossa w pace, żeby się zemiścić za przywalanie się do niego. Już przez chwile pomyślałem, że Burrows odbije Sare i LJ sam i Michałek nie będzie się musiał trudzić z ucieczką, no ale aktorka odgrywająca rolę Sary jest w ciąży, więc pewnie zobaczymy ją pod koniec sezonu. Ogólnie kiepski początek 3 sezonu, strasznie płytki. Motyw, że pozwolili porozmawiać Michałkowi z Sarą mnie roz(pipi)ał, dobrze wiedzą, że i tak by pomógł nawiać australijczykowi, a i tak się zgodzili pff
Lipa
Arkady chyba jednak się pomyliłeś ... Sary raczej już nie ujrzymy ...
Hela
CYTAT(Lipa @ 9 10 2007, 14:53) *
Arkady chyba jednak się pomyliłeś ... Sary raczej już nie ujrzymy ...

Co jak co, ale tego się nie spodziewałem, bo to był zbyt grzeczny serial na takie motywy, a tu proszę jaka miła niespodzianka, oby dalej było tak fajnie.
Sarge
Ten zabieg twórców z Sarą naprawdę zaskakujący, myślałem że po jakimś czasie jednak pojawi się w serialu...
_Milan_
dali po garach stro, az sie nie przyjemnie zrobilo, liczylem jednak ze na koniec odcinka ktos go oswieci, albo rzuci "cos" przez siatke ;]
Ficuś
No niespodzianka konkretna bo przez długi czas mówiono co innegoSara miala wrócić do serialu po paru odcinkach.Za to co się dzieje z Mahone w tym serialu to przegięcie twórców-beznadziejny motyw,nie pasuje wogóle do tego serialu i choć ma lekkie uzasadnienie w fabule to jest IMO przykry
Stachu
CYTAT(Sarge @ 9 10 2007, 21:03) *
Ten zabieg twórców z Sarą naprawdę zaskakujący, myślałem że po jakimś czasie jednak pojawi się w serialu...

no bez jaj, ze ktos spodziewał sie czegos innego w tym pudle niz glowa Sary

Zresztą to było do przewidzenia, ze ona zginie. Scenarzysci zabili tyle postaci, ze smierc Sary była nawet oczywista. Ostro przeginaja w tym kierunku. Do tego stopnia, ze teraz jak umrze jakas wazna postać mowie sobie 'ooo, a nie mowiłem'.To juz jest czarna komedia, a nie dramat. Co za duzo to nie zdrowo, oo!. Ta cała akcja przestała miec sens pod koniec pierwszego sezonu jak zaczeli usmiercac KAŻDĄ postac grającą w serialu. Od Monici po Ambruziego. Zginęlo tyle osob, ze teraz stawka o jaką walczy Michael i Linc musi być conajmniej tak duża jak uratowanie świata przed kolizją z meteorytem wielkości Alaski

A i zauwazyłem pewien schemat xD Wy tez? Oo
Scofield coś psuje, zeby potem to naprawić, podrzucić jakis myk, ewentualnie zdobyc tym sympatie jakiegos typa,ktory pomoze mu w ucieczce. Wszystko oczywiscie przez przypadek,albo dzieki jakiemus przydup-asowi, ktory moze w wiezieniu załatwić wszystko od norweskiego łosoasia w ciescie po C4. Oczywiscie kazdy wie o ucieczce i nic nie mowi, bo ma nadzieje ze pojdą ze Scofieldem.
Jak narazie to nędza straszna.

Aaaa i nie wiem co mnie bardziej wkurza. Brudna morda tego hiszpanskiego mieszanca Sucre czy fabularne głupoty.

Na plus to chyba tylko to, ze nadal mam ochote to ogladac,zeby zobaczyc co bedzie dalej. Zadna w tym zasługa porywajacegoscenariusza. Raczej tego, ze pierwszy sezon byl W POŁOWIE naprawde ekstra i sie wciągnałem.

Super Big Boss
Bardzo dobry odcinek. Po ostatnim słabszym odcinku miałem pewne obawy co do dalszych losów tego serialu ale teraz wiem, że PB jednak jest the best biggrin.gif Nie rozumiem jak można narzekać na scenariusz w tym serialu.
Stachu
no ja tez nie, takich zwrotow akcji to nawet nie ma klan

Tokar
Jak skończysz 14 lat to zrozumiesz.
ArkejD
Dobrze powiedziane.

zal mi troche mahone, że w akcie desperacji zmuszony byl puścić sobie syf w kanał, no ale to było do przewidzenia, że predzej czy później tak się stanie (jedyny watek który trzyma mnie przy tym serialu - co się stanie z alexem)
Arkady
W 3 sezonie są takie tanie akcje, że się nie zdziwie jak to nie Sara. Przed premierą sezonu, podobno szefowie mówili że Sara pojawi się dopiero później, być może nawet nie w tym sezonie. A jej niby śmierć, jest najlepszm sposobem, że nie muszą ciagnąć przyszłej mamuśki na plan zdjęciowy. Mówię wam wieje tanimi zagrywkami na kilometr, już samo to wyciągniecie Whistlera z SONY, skoro ta firma jest tak potężna(przecież oni mają prezydenta USA w garści) to czemu nie mogą go sami wydostać?
Super Big Boss
Ludzie skoro tak wam się ten PB nie podoba to po co to ciągle oglądacie? Jest tyle seriali, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jak mi się jakiś serial nie podoba to go po prostu nie oglądam i nie komentuje na forum jaki to on jest słaby z głupim scenariuszem i w ogóle. Jak ktoś woli klan tak jak kolega Stachu to niech nie bierze się za seriale typu PB bo to nie jego poziom. A jeżeli ktoś twierdzi, że scenariusz w PB jest słaby to niech mi pokaże serial z lepszym scenariuszem, chętnie zobacze i ocenie.
CYTAT
mówię wam wieje tanimi zagrywkami na kilometr, już samo to wyciągniecie Whistlera z SONY, skoro ta firma jest tak potężna(przecież oni mają prezydenta USA w garści) to czemu nie mogą go sami wydostać?

Bo ta firma jak sam zauważyłeś ma władzę w USA a nie w Panamie, a poza tym skoro Michaelowi raz udało się uciec z więzienia to logiczne, że chcą go wykorzystać do swoich celów.
Arkady
'Człowieku' powiedz mi gdzie napisałem, że PB mi się nie podoba, twierdzę tylko, że ma tanie motywy. Jak ci się nie podoba czyjaś krytyka to jej nie czytaj hyh.gif nie samymi podnietami człowiek żyje wink.gif
Yacek
CYTAT(Super Big Boss @ 10 10 2007, 08:01) *
Ludzie skoro tak wam się ten PB nie podoba to po co to ciągle oglądacie? Jest tyle seriali, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jak mi się jakiś serial nie podoba to go po prostu nie oglądam i nie komentuje na forum jaki to on jest słaby z głupim scenariuszem i w ogóle. Jak ktoś woli klan tak jak kolega Stachu to niech nie bierze się za seriale typu PB bo to nie jego poziom. A jeżeli ktoś twierdzi, że scenariusz w PB jest słaby to niech mi pokaże serial z lepszym scenariuszem, chętnie zobacze i ocenie.
CYTAT
mówię wam wieje tanimi zagrywkami na kilometr, już samo to wyciągniecie Whistlera z SONY, skoro ta firma jest tak potężna(przecież oni mają prezydenta USA w garści) to czemu nie mogą go sami wydostać?

Bo ta firma jak sam zauważyłeś ma władzę w USA a nie w Panamie, a poza tym skoro Michaelowi raz udało się uciec z więzienia to logiczne, że chcą go wykorzystać do swoich celów.

Jestes infantylny jak twoj nick wiec nic dziwnego, ze z mokrymi gaciami czekasz na kolejny odcinek. Jak ludzie maja kaprys to sobie ogladaja i komentuja taki serial, po to jest temat, aby dyskutowac o serialu. Jak chcesz aby wszyscy sie nim podniecali to chyba ci sie forum pomylilo. Kazdy wie, ze jest on prosta, uboga intelektualnie papka ktora oglada sie dla relaksu.

Co do firmy ktora ma w kieszeni miliony dolarow wystarczylaby jedna gigantyczna lapowka i po zawodach. No ale tworcy pomartwili sie o ciebie i aby serial nie skladal sie z dwoch odcinkow to rozbili go na 3 sezony. Serial jest durnowaty co nie zmienia faktu, ze lubie go ogladac bo to calkiem dobry zabijacz czasu i wciaga jak telenowela, a telenowele madre nie sa i maja tak absurdalne zwroty akcji rodem z brazylii, ze nie da sie tego nie ogladac ;)

A co do serialowych scenariuszow: bardzej kupy sie trzyma od PB skrypt w 24, a o The Sopranos to nawet nie wspominam bo to juz w ogole nie ta liga.
tk
ostatni sezon 24 też już troche kulał, ale teraz przewidywana zmiana formuły może może trochę odświeżyć ten serial (mój ulubiony swoją drogą).

4 odcinek chyba najciekawszy, ogólnie w kratke jak na razie, ale jednak jest tendencja zwyżkowa - głównie dzięki coraz wyraźniejszemu zarysowywaniu się zależności między postaciami bo to trzyma ten serial jeszcze w ryzach imo, absurdalne pomysły scofielda to tylko tło. bagwell widać chce się wkręcić poprzez mahone'a dostarczając mu kompot, bellick w końcu też znajdzie haka, sucre wreszcie wprowadzili, ale nie odegra raczej wielkiej roli. chyba, że wpadnie. na pe.wno coś się spier.doli w decydującym momencie ucieczki gdzieś tak w połowie sezonu jak scofield sie dowie o śmierci sary i będą musieli od nowa kombinować. chyba, że do tego czasu zwieją i pociagną watek whistlera, który swoją droga jest chu,jowy.
Figaro
CYTAT(Super Big Boss @ 10 10 2007, 08:01) *
A jeżeli ktoś twierdzi, że scenariusz w PB jest słaby to niech mi pokaże serial z lepszym scenariuszem, chętnie zobacze i ocenie.

Lost, Dexter - To już dwa seriale gdzie fabuła przewyższa tą od PB. PB jest zrobione specjalnie dla gimnazjalistów, gdyż codziennie słyszę gdziekolwiek jakieś komentarze gimbusów typu "łaaaał, on mu uciął palec! Za(pipi)ioza! Whohohoo!" itd...

Chyba za mało seriali w życiu zobaczyłeś....
Super Big Boss
Z wymienionych seriali jedynie Soprano mi się podoba a pozostałych nie oglądałem tyle żeby się na ich temat wypowiadać. Z nowszych seriali podoba mi się jeszcze Surface chociaż też niektórzy piszą, że ma zrytą fabułę. Może macie racje z tym, że PB to ,uboga intelektualnie papka' ale mi ten serial podoba się tak samo od pierwszego odcinka i jakoś nie zauważam jego wad bo jakoś nie bawi mnie wyszukiwanie dziur w scenariuszu szczególnie, że sam bym pewnie lepszego nie wymyślił. Jedynym przegięciem jak na razie było dla mnie przyszycie ręki T-Bagowi przez weterynarza w drugim sezonie.
Stachu
Bedzie krótko, bo nie pracuje w przedszkolu i nie płacom mi za dyskusje z dziecmi.

CYTAT

Jesli chcesz czytac same kwiatki tego typu co napisałes wyzej to won na forum PB, tam masz 1000 12 nastolatek co podniecają sie Scofieldem i drugie 10000 nastolatkow co podnieca się 'zawiloscia fabuły w PB'. Tam znajdziesz ludzi NA SWOIM POZIOMIE, bo mnie PB juz dawno przerósł. Nie zadawaj tez idiotycznych pytan ,bo pisałem powyzej dlaczego to dalej ogladam. Aaaa i po to jest forum<w miare obiektywne>zeby komentować. Jak cos jest gó.wne.m i mi sie nie podoba to piszem, a seriali przewyzszajacych PB pod kazdym wzgledem znajde co najmniej z 20.

CYTAT
mi ten serial podoba się tak samo od pierwszego odcinka i jakoś nie zauważam jego wad bo jakoś nie bawi mnie wyszukiwanie dziur w scenariuszu szczególnie, że sam bym pewnie lepszego nie wymyślił.

To ze bys lepszego nie wymyslił to chyba jedyne w czym sie zgadzamy. Co do wyszukiwania w dziur w całym to gratuluje jesli musisz sie ich doszukiwać.
Super Big Boss
Stachu widze, że umiejętność czytania ze zrozumieniem jest ci obca. Czy ja gdzieś napisałem, że fabuła w PB jest zawiła? Jeżeli ktoś nie szuka na siłe błędów w scenariuszu tak jak ty to ich nie znajdzie. Może ciebie podnieca wypisywanie na forum swoich przemyśleń po paru głębszych na temat PB ale zrozum, że niektórzy oglądają seriale po to by po prostu dobrze spędzić wolny czas i nie oglądają na stop klatce każdej sceny żeby zobaczyć czy główny bohater nie ma czasami rozpiętego rozporka. Nazywając jeden z najpopularniejszych seriali gównem tylko się ośmieszasz. A z tym tekstem o dzieciach to sobie daruj bo z tego co wypisujesz to widze, że to ty jesteś dzieciakiem który pisze na forum głupoty byleby coś pisać.
Hejas
Co za dyskusja. wink.gif ("Jeeezuu, co za dzieciak... z 14 lat chyba" "Taak? A ty masz wtedy 12!" "Nooo, odezwał się 9 latek, idź się pobawić w piaskownicy." "Kto kogo przezywa ten się tak sam nazywa." ...)

Wszyscy wiedzą, że fabuła Prison Break jest bardzo naiwna, w ogólnym zarysie przewidywalna, co nie zmienia jednak faktu, że jest to świetny rozrywkowy serial. Wiadomo, że osoba o IQ powyżej 70 nie ogląda Prison Break po to, żeby doszukiwać się w nim 2 dna, czy też autentycznych pomysłów na ucieczkę z więzienia, ale żeby przez te kilkadziesiąt minut raz w tygodniu dobrze się bawić. A serial ma mocne strony: naprawdę fajne, silnie zarysowane osobowości postaci, niezły klimat, całkiem nieźle wykombinowane - nawet jeśli nierealne - pomysły Scofielda itd. Mnie on bawi i moim zdaniem to właśnie jest wyznacznikiem jakości serialu. *

A 4 odcinek 3 sezonu był moim zdaniem - po 3 raczej przeciętnych odcinkach - zaje*isty.

* Choć oczywiście do wspomnianej niedoścignionej Rodziny Soprano porównywać go nawet nie wypada. Szkoda, że nikt z osób, które znam prywatnie, oprócz mnie i mojego ojca, nie potrafi go docenić. (widać ludzie szukają jednak mniej skomplikowanej rozrywki... ale nie można mieć im tego za złe)
Stachu
Teraz koles to ja w ogole nie wiem o co ci biega.

Tak jak pisał Yacek. Jak ludzie mają kaprys to sobie komentuja i od tego jest forum, a ty sobie dalej czekaj ze spuszczonymi gaciami na koeljny odcinek.

CYTAT
Może ciebie podnieca wypisywanie na forum swoich przemyśleń po paru głębszych na temat PB ale zrozum, że niektórzy oglądają seriale po to by po prostu dobrze spędzić wolny czas i nie oglądają na stop klatce każdej sceny żeby zobaczyć czy główny bohater nie ma czasami rozpiętego rozporka

posłuchaj, Super Big Bossie xDDDD. Pisze co uwazam, a uwazam<tak jak wiekszosc osob>ze 3 sezon PB jest jeszcze bardziej infantylny niz twoj nick. Po co ogladam? Juz pisałem PO CO wiec wara.

CYTAT
Nazywając jeden z najpopularniejszych seriali gównem tylko się ośmieszasz.

chyba w twoim gimnazjum

a tak powaznie, abstrachu*jąc od tego co mruczy Super Big Boss Oo. Kazdy wie kiedy ten serial sie wypalił. Z naprawde dobrego pomysłu zrobili papke dla ludzi z postaciami z gry w awatarach. Teka tez słusznie zauwazył, ze to serial dla dzieci przed liceum. Co najmniej 2-3 razy dziennie słysze jak ktos sie spuszcza nad tymi beznadziejnymi motywami.

Aha, Tak, po mimo mojego złego zdania o tym serialu, nadal to ogladam, bo to niezły zapychacz czasu i nie nudzi mi sie w oczekiwaniu na porzadne pozycje. Np na takiego Dextera

edit:

brawo dla forumowej cenzury, ktora cenzuruje słowo 'abstrakcja'
_Milan_
stasiu, przeraza mnie Twoj belkot, tracisz czas zapelniajac polowe tego tematu pier,dolac aki to ten serial jest infantylny, i znajdujesz jakies smieszne wymowki dlaczego go ogladasz.

ja pier,dole, przyznaj ze po prostu serial wciaga, bo to ma robic, do chu,ja pana, jest niezbyt madry ,ale za to ciekawy z paroma swietnymi postaciami w swojej histori.

a co do nicka to smiesznie brzmi wysmiewanie go przez kogos kto szalal pare lat z nickiem solid.

"Oo"

zamknac du,py, czkeac na nowy odcinek , i ogladac, a jak sie nie podoba to po prostu nie wlazic. zadna du,pa sie tutaj z Toba nioe umowi bo masz elo poglady na temat durnoty w tym serialu stasiu ;]
Tokar
Odcinek najlepszy jak do tej pory w 3 serii, wreszcie zaczyna się coś dziać. Co prawda kariera Bagwella w szeregach bossów więziennych to jeden z tych motywów do łyknięcia wyłącznie przez ludzi pokroju SuperBigBossa, no ale już większe naiwności w tym serialu były. Na plus zdecydowanie Mahone i jego jazdy z Patoshikiem. Mógłby być cały czas na ostrym głodzie albo naćpany, bo na trzeźwo ta postać lekko żałosna jest. Aktor grający Sucre chyba z góry podpisał kontrakt na ileś tam sezonów, bo postaci tak wciśniętej na siłę i trzymanej dalej nie wiem po co to dawno nigdzie nie widziałem.
Fluffy
Kur.wa, nie mam po co oglądać jak już zabili Sarę. Najlepiej wszystkich pozabijać.
Yap
O tym pisano już wcześniej, że ktoś z głównych bohaterów kopnie w kalendarz.
Odcinek fajny, jak zwykle drażnią mnie przekleństwa w stylu "jasny gwint", "psia krew", etc. Ale generalnie powoli się rozkręca. Bellick do kasacji.
Konar$ky
Rzeczywiście jak narazie najbardziej interesujący odcinek serii. Głowa Sary mnie powaliła, bo sądziłem że to tylko brednie, że będzie to ktoś inny, ogólnie że będą nas tylko trzymali w napięciu....niestety smile.gif Fazy Mahone'a -mistrzostwo, wkońcu pokazano coś kontrowersyjnego w tej postaci.

CYTAT
Odcinek fajny, jak zwykle drażnią mnie przekleństwa w stylu "jasny gwint", "psia krew", etc.

Fakt, mogliby użyć faków, szitów, nawet w family guy są a tu nie, już nawet mogą być cenzurowane, ale żeby klimat więzienia był ku.rwa zachowany.

Czekam na kolejny smile.gif
Sarge
Ten tydzień bez PB wink.gif . Kolejny (piąty) odcinek dopiero 22. października.
Kriseh
Ponoc w USA ludzie sa strasznie oburzeni smiercia Sary ;]
Mathiu
CYTAT(Kriseh @ 18 10 2007, 15:01) *
Ponoc w USA ludzie sa strasznie oburzeni smiercia Sary ;]

W USA to się nawet Manhuntem 2 oburzają ;]
montana
no z głową Sary to troche dali .ale troche tez przeginaja - Sucre grabarzem ? to moze jeszcze Lincoln zostanie straznikiem i bedzie SAM pilnowal wiezienia .no ciekawe czy uciekną .a z tym 5 odcinkiem to mnie wkurzyli pifpaf.gif
Guts
No i piąty odcinek za nami. Jeśli ktoś spodziewa się rewelki, to musi zaczekać dwa tygodnie na dwugodzinny odcinek poświęcony.... Scofield kombinuje jak "koń po górę", jak uciec z Sony, ale wszystko to jest naiwne i wręcz głupie (ucieczka w środku dnia, nagła konsternacja na widok kubka wyrzucanego przez strażnika). W pierwszym sezonie ucieczka zajęła 23 odcinki, a Sona: 5 do 7 odcinków. Do tego dochodzi postać Sucre, która już dawno powinna dostać w czapę (i po kiego jeszcze bardziej rozwlekają jego wątek ? )

Aha, słyszeliście o żeńskiej wersji Prison Break ?
I pomyśleć, że wstępnie PB miał być miniserialem, składającym sie z 13 odcinków.
Ficuś
Miałem nadzieje ,że ten serial da się jeszcze uratować ale po piątym odcinku zmieniam zdanie.......

fabuła staje się tak naiwna,nieprawdopodobna i głupia ,że to powoli przechodzi ludzkie pojęcie.

"zaszczytne" 1 miejsce w tym odcinku zajmuje motyw z mikrofalówką-lol wnioskując każdy w domu ma podręczne urządzenie do wyłączania elektryczności w okolicy.Oczywiście Scofield nauczył się tego na studiach bo jak mówi "w USA uczą obrony kraju".Motyw z wymówką ,że oglądali ptaki przez lunetę tez mnie rozwalił.

Jednym słowem TRAGEDIA
Lipa
Odcinek słaby. O co chodziło z tym kubkiem ?

Trailer do następnego dwugodzinnego odcinka jest tak zmontowany, że ma się wrażenie iż to koniec sezonu smile.gif Będzie ciekawie.

Poza tym 17 grudnia leci bodajże ostatni odcinek ( 12 bądź 13 ) i przerwa do 12 kwietnia confused.gif
Lorack
CYTAT(Lipa @ 25 10 2007, 14:42) *
Odcinek słaby. O co chodziło z tym kubkiem ?

Może chcą mu czegoś dosypać, a zrobi to pracująca w jadłodajni strażników, siostra stryjka ze strony matki, tego łepka z NBA ;]
Tokar
No jak to o co chodziło ? Ukradną strażnikowi kawę, on wtedy uśnie na warcie, a oni uciekną !

PB wspina się na wyżyny absurdu. Najlepszym motywem tego odcinka było rozwieszanie prześcieradła, że niby taka ciężka konspiracja. Nieważne, że z obu stron są kraty, przez które wszystko widać.
Colio
odcinek pełen standardowych absurdów, mnie już to nie rusza - bardziej stresuje mnie że serial całkowicie stracił moc, o ile 2 sezon mi się bardzo podobał to teraz jest po prostu przeciętnie

wnerwia mnie ten nowy wątek (nowa postać), jakoś zupełnie nie mam ochoty na poznawanie historii tego gościa

jest nadzieja że przy następnym odcinku się akcja rozkręci, bo teraz twórcy nic nie wyciągają z tego całkiem dobrego konceptu i kontrastu między postaciami
Sarge
Już dawno chyba nie było odcinka tak pełnego absurdów huh.gif ... Do tej pory jeszcze spokojnie się dało pewne "nagięcia" przełknąć, ale motywy z mikrofalówką, oślepiającym strażnika słońcem, czy kubkiem (!) to już naprawdę przegięcie - ma się wrażenie, ze twórcy nie mają już pomysłu, jak wydostać Scofielda z tego więzienia...

Tylko co z tego, skoro serial dalej chce się oglądać rolleyes.gif ...
koso
CYTAT(Stachu @ 10 10 2007, 21:32) *
a tak powaznie, abstrachu*jąc od tego co mruczy Super Big Boss Oo.

Piszesz z błędem i się dziwisz. AbstraHując, AbstraHując. Zresztą piszesz, że nie gadasz z dziećmi, a ortografię masz na poziomie zerówki. Sprawdź sobie niektóre wyrazy zanim napiszesz.

edit:

CYTAT(Stachu @ 10 10 2007, 21:32) *
brawo dla forumowej cenzury, ktora cenzuruje słowo 'abstrakcja'

AbstraHując. Co to ma wspólnego z abstrakcją? biggrin.gif:D:D www.pwn.pl

Serial jest głupiutki, ale oglądam, skoro obejrzałem dwie pierwsze serie. Zastanawiam się, czy Michael może jeszcze bardziej zmarszczyć brwi.
_Milan_
najlepiej jak stasiu bedzie wszedzie uzywal slowa "abstachu.jac", i niech oznacza wszystko.

5 odcinek zenada straszna, ale nadal ta sama pijawa , 45 minut czlowiek oglada i nie chce sie oderwac, tak to juz jest.

czy nast. odcinek dzisiaj leci?
Kriseh
Dzis nie ma nowego odcinka, za to za tydzien beda dwa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.