mario87
14 05 2007, 22:59
Shuffle!
Której z głównych bohaterek nie widzieliśmy toples?
Nie oglądałem całości ale strzelam:
Primula - bo to o lolicon by zahaczało ;>
Jeśli źle to się załamię ;>
mario87
15 05 2007, 01:52
było, nie pamiętam czy w całości i dosłownie, ale było, napewno bardziej niż tej o której myślę
Suavek, lolicony w japonni są dosyć popularne więc zabardzo nie ma co się dziwić
Mój światopogląd legł w gruzach... o_O ;>
Wiem, że popularne, jednak nie często nieletnie dziewczynki tego pokroju są pokazywane w 'zwykłych' anime. Chociaż w oryginale Shuffle był gierką hentai zdaje się...
Nie będę dalej zgadywał. Może ktoś inny miał więcej cierpliwości by obejrzeć serię w całości i odpowie na pytanie ;>
mario87
15 05 2007, 10:40
No to było hentaiem, a pozatym taki typ anime nic ciekawszego nie ma do zaoferowania niż fanservice ;p I miło widzieć że ktoś ma odobny stosunek do tego anime co ja, tylko że ja jak już zacząłem to musiałem dokończyć. Moja pierwsza konkluzja po skończeniu tego anime była odpowiedz na to pytanie z quizu
Strzał ta z zielonymi włosami (póżniej wyedytuje jak się nazywała bo nie pamiętam)
mario87
18 05 2007, 01:43
Ta z zielonymi włosami to Asa, ale to nie o nią chodzi, chodzi o Nerine, ta z niebieskimi włosami i długimi uszami

niech ktoś zada
[Air]
Jak nazywa sie kruk i co to znaczy ?
Sora, co znaczy niebo.
Jeśli o to chodziło to oddaję.
kalurza
18 05 2007, 20:45
[Mai- Otome]
Rozwiń imię Miyu.
Multiple Intelligencial Yggdrasil Unit
kalurza
21 05 2007, 12:43
dobrze, zadajesz
Jak sie nazywa glowny bohater Samurai Champloo?
Cóż, ciężko powiedzieć bo tych głównych bohaterów jest troje i są tak samo ważni.
Fuu, Mugen oraz Jin.
Nie wiem czy Ci to zaliczyc. Podales 3 odpowiedzi, a mnie chodzilo o 1... Ale dobra, zadajesz.
W tym właśnie rzecz, że ciężko sprecyzować głównego bohatera. Gdybym wymienił tylko jedną z tych postaci nie zaliczyłbyś mi?
Oddaję.
Dark koki
27 05 2007, 09:16
EDIT:
Skoro poprzednie było za trudne to może te spraiw mniej problemów:
BLEACH
Co może zrobić Shinigami gdy jego zampakotou ulegnie zniszczeniu?
Może go po prostu zregenerować (zanpakuto jest częścią shinigami).
A, pisze się zanpakuto a nie zampakotou.
Dark koki
10 07 2007, 10:02
Zaliczam, chociaż odpowiedź nie do końca pełna.
W Shonen Jumpie piszą tak więc to chyba bez różnicy
Monster
Jak naprawdę miała na imię siostra Johana?
mario87
11 07 2007, 01:49
Anna?
czy to jej późniejsze imię?
Anna Liebert, poprawna odpowiedź.
mario87
17 07 2007, 02:08
Gdzie pracował Mayama w Honey and Clover?
Czy chodzi o renomowane biuro projektowe?
mario87
10 12 2007, 18:32
Chodziło mi bardziej o nazwę, ale to było prawie 5 miesięcy temu wiec może być, trzeba to jakoś ruszyć do przodu ;p
Kingofanime
10 06 2008, 14:36
Pytanie dotyczy "Black Cat".
Jakiej broni uzywa Train Heartnet ("Chronos 13") i jak sie ona nazywa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.