Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasza pierwsza growa "milosc"
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Seo
W ktorej grze sie zakochaliscie ktora byla waszym pierwszym numerem jeden. U mnie bylo to wspaniale Final Fantasy VII. Poswiecalem temu RPG 3/4 wolnego czasu...Jest ona moja pierwsza gra w ktorej bawilem sie na wymasterowanie postaci tzn 99lv wszystkie materie na master wszyscy dodatkowi bossowie wszystkie summony i wogole...
Labik
Najpierw byl Tekken 3, residen evil 3
potem Final Fantasy potem cos tam bylo ale nie pamietam a potem Digimony
Coati
taka prawdziwa "miłość"?? xD

hmmm Soul Blade - MGS - RayStorm [cholerstwa nieumiem przejsc juz od... 10 lat xD]
Yano
hmmm nie pamietam chronoligicznie ale tekken3 zjadł mi chyba najwiecej czasu bo gralem ponad rok po pare godizn dziennie..
oprocz tego FF8
ale chyba najwiksza milosc , chociaz bardzo przykra tongue.gif to było diablo 2 w necie (na kompa ofc) , w diablo gralem jawiecej, poswuecalem 100% wolnego czasu i 80% czasu ktory nie byl "wolny" biggrin.gif

ogolnie to jednak nie byly pierwsze milosci ..

kiedys bardzo lubilem wrestlemanie na pc, wacrafta2 itp, ale to stare czasy..
SzC
Crash Bandicoot 2. Pierwsza gra którą wymasterowałem na 100% (a miałem wówczas jakieś 7-8 lat)

Bajdełej, co ten temat robi w dziale PS2?
Super Big Boss
Na ps2 do napewno taką grą był Tekken 5 a na PSX'a Tekken 3 no i MGS, może jeszcze Resident Evil 3.
Gural666
Pierwsza gra ktora zagralem na PSX byl MGS. To byla milosc od pierwszego wejzenia nie istnialy dla mnie inne gry. Potem byl tekken 3 ile godzin spedzilem przed TV grajac w ta gre to niewiem ale hardcore'owo dozo. Mysle ze nie tylko ja:)
Sztajniec
Marian, potem Spyro The Year of the Dragon (zagrywałem się w ten tytuł przez setki godzin).

Na ps2? - Resident Evil 4 (niedawno dostałem Czarnulkę, więc tytuły zaliczałem w różnej kolejności).
Des
Pierwsza gra na PS2?? Bodajże Suikoden II. Lat 7
Artesal
Niech będzie Jak 2
wiki1993
Harry Potter i Kamień Filozoficzny tongue.gif To była kiedyś moja ulubiona gra, uwielbiałem ja.

Ale moją największą grową miłością jest Devil May Cry 3 smile.gif Poprostu genialna gra.
Yap
Winning Eleven 4 - LOOONGESZIITOOOOO!!

...po prostu najlepsza piłka na PSX'a. Nie wspomnę o emocjach jakie wywoływała ta gra podczas potyczek '1 on 1'.
yasiekk
THPS2 - chyba pierwsza gra ktora na 100% wymasterowalem.
komar737
Nie zaskocze was chyba, jak powiem ze Metal Gear Solid z PSX?
h1m3r4
Pierwsza gra, ktora naprawde byla dla mnie magiczna growa "miłoscia" na ps2 byl God Of War smile.gif
I kocham go do dzis dzien cool.gif
Zwyrodnialec
Na PS2 Devil May Cry, dla mnie najlepsza gra Capcomu. cool.gif
Destoyer
Gta Sa ina ps2 i tekken 3 na psx(MOC!!! wub.gif )
Wyjebo
Pierwszą była platformówka "Darkwing Duck" na Pegasusa, ale teraz miejsce w moim sercu jest zajęte przez Vice City oraz Resident Evil:4.
FLooK
Pierwsza i ta z którą spędziłem najwięcej czasu--->Gran Turismo 2
Na PS2 to nie było już to, ale jak już mam wybrać to GT3 i MGS:S
estel
Pierwsza gra jaka w ogole gralem na konsoli to byl Pong, jak bylem w przedszkolu. Pozniej przerzucilem sie na PCta... Jednak w tym czasie zaliczylem u kolegi MGSa na PSXa i pogrywalem w Tekkena 3. Potem nadszedl okres emulacji PSXa i pierwsza gra, w ktorej naprawde sie zakochalem to Xenogears. Ubostwiam ja po dzis dzien ;]
pawel3569
Moja pierwsza gra na PSX- Gran turismo 2 (według mnie najlepsza część serii) a potem MGS którego sam nie wiem ile razy przeszedłem
marcin86
Tekken 3 pierwsz gra odpalona na Psone xD

Jescze bylem maly i glupi tongue.gif
krzystofik
ŻADNA GRA NIE BYŁA I NIE BĘDZIE NIGDY MOJĄ MIŁOŚCIĄ. Bezsensowny temat dla kochających inaczej !!!!
Sialala
na PS2 Silent Hill 2 i PES3. potem MGS2. ale palme pierszenstwa dzierzy Silent Hill 2.
Coati
CYTAT(krzystofik @ 25 03 2007, 18:22) *
ŻADNA GRA NIE BYŁA I NIE BĘDZIE NIGDY MOJĄ MIŁOŚCIĄ. Bezsensowny temat dla kochających inaczej !!!!

looknij w slowniku pod termin "przenośnia"...
Nitro
Moja pierwsza gra na PSX czyli Crash Bandicoot rolleyes.gif
Watsu
Hmm liczac od PSa chyba przede wszystkim FFVII, choc juz to wydaja sie teraz dawne czasy. Przed siodemeczka nie zdawalem sobie jeszcze sprawy jak wyglada dobry (przez duze D) eRPeG i ile czasu mozna przy nim spedzic nie korzystajac przy tym z innych dobrodziejstw cywilizacyjnych, takich jak np wychodek. A idac dalej na fali "przenosni" musialem byc wtedy niezla dziwa bo mialem tych milosci w pozniejszym czasie wiele blink.gif
Sunderland
Resident Evil na PSX'a.Dostałem tą grę w drugim dniu posiadania konsoli i od razu zmiażdżył mnie fakt, że gra może straszyć.Grałem całymi dniami aż oczyściłem rezydencję z potworów.Przy okazji moi kumple nie mieli życia bo cały czas im trułem.Na pewno jeszcze nie raz tą grę ukończę.
kotlet_schabowy
Przyjmę, że chodzi o gierkę na PS2.

Moja pierwsza gra i ówcześnie jedna z najlepszych na PS2 wogóle : GTA : Vice City. Przede wszystkim pierwszy raz u siebie w domu mogłem "zakosztować" GTA w 3D, prawdziwego Free Roamingu, świetna grafika i muzyka, masa godzin grania (sto procent), zresztą niech wystarczy to, że to była moja jedyna gierka na PS2 od poczatku lipca 2003 do początku grudnia 2003, kiedy to dostałem Ratchet and Clank. Po prostu nie czulem dużej potrzeby kupna innej gry. Oczywiście grałem w VC jeszcze później.

Metal Gear Solid 2 : Substance. Ta gra mnie zmiażdżyła. Kończyłem ją raz za razem, skończyłem i już chciałem następny raz zaczynać. Niesamowita przygoda. Po tej grze po prostu straciłem chęć na inne gierki, wydawały mi się one jakieś "puste". Od końca kwietnia do wakacji 2004 pykałem głównie w MGS 2 : S.
Szczawik
Moją pierwszą miłością chyba killzone a obecnie SSX On Tour
verde94
Ja nigdy się w żadnej z gier nie zakochałem aż do niedawna kiedy mój kuzyn przyniósł mi 11 letniego już finala 7.... nigdy nie grałem nawet w coś w połowie tak dobrego nawet w tej ere..... zamierzam kupić psp tylko dla crisis core... dirge już przeszedłem nie mogę dostać bifore crisis...

Naprawdę nie rozumiem tych kilzone i innych FINAL FANTASY VII panowie
Sonotori
Chyba Planescape: Torment (miłość do Chrono Trigger "czystsza", właściwie bezkrytyczne uwielbienie, ale w Tormenta grałem jednak wcześniej).
segal258
Na ps2 taką grą było dla mnie Devil may cry.
Jordan23Carolina
Ja jak byłem młody i wogóle, to zakochałem się, może za wielkie słowo, ale bardzo lubiałem Chrono Crossa na PSXie.
Do dziś pogrywam sobie w niego, ale na PSP, bo szarak odszedł [*].
Znajomy twierdzi, że czasy takiego 'oldschoolu' już odeszły, i te granie dziś to już nie to samo.
W sumie to ma troche racji.
Dr.Czekolada
Na PS2 chyba seria Onimusha była moją pierwszą grową miłością.
raven_raven
Pierwsza gra na PC, którą naprawdę pokochałem?

Hmmm... Gothic chyba. Ale tylko jedynka, dwójka taka średnia była.

Na PS2 zdecydowanie Gran Turismo 4 - dla tej gry kupiłem PS2 i jak tylko pojawi się na PSP (mam nadzieję icon_evil.gif), to kupuje, nie ważne za ile icon_twisted.gif.
Rafael_Sorel
Pierwsze zderzenie to Tekken 2 a potem Tekken 3 .......Grandia ........Final Fantasy VII......THPS2....potem ps2----to Final Fantasy X i już wiedziałem że muszę mieć PS2
genetyk@
Na psx`a to byl crash i destruction derby

Na ps2`a black i burnout 3 TAKEdown
Figaro
Jak 2 - zagrałem i pokochalem.
Hide999
fifa 99 na pc a pozniej lektura psxa marzenia o konsoli i sie zaczelo;p na ps2 napewno PES 4
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.