Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox-Zone
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
cichy_
Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na nowo otwarty serwis Xbox-Zone poświęcony turniejom i ligom na Xbox Live!

Aktualnie trwają zapisy do:

- Turniej Gears of War 1 vs 1

- Liga Gears of War 4 vs 4

- Liga Pro Evolution Soccer 6

- Liga NBA 2k7

W najbliższym czasie zorganizowane zostaną turnieje m.in. w Call of Duty 3, Rainbow Six: Vegas.

Zapisy potrwają do 31 marca, ilość miejsc nieograniczona! W zawodach może wziąść udział praktycznie każdy kto posiada konsole Xbox 360, wykupioną subskrypcję GOLD oraz daną grę.

Zapraszam!
HortexPL
Z ta Liga to przegiales Cichy hyh.gif Poczekaj az sie skonczy nasza, bo teraz to chyba wiekszego sensu nie ma tongue.gif
cichy_
Też tak myślę ;]

Dobra tą moją ligę na razie odwołam, a jak się skończy wasza to wtedy wznowie zapisy.
Brolly PL
JEST TA LIGA GOW????
cichy_
Jak będą chętni to będzie Liga GoW
nelson
a moze jakis turniej w rainbow six vegas?? i tez nie pomysleliscie bo mozna bylo zrobic w bete halo 3
cichy_
Nelson oczywiście mogliśmy/mogłem, ale ludziom zależy tylko na nagrodach, a nie na czystej rywalizacji i przyjemności płynącej z gry z Polakami. Oczywiście nie wszyscy tacy są, ale zdecydowanie większość. Powiem tak. Jeśli znajdziemy/znajdę jakiegoś dobrego sponsora, który pomoże (upominki, nie muszę być to od razu jakieś mega wypasione rzeczy). To ta stronka może naprawdę zaistnieć.
Zeratul
napisz maila do Microsoftu z zapytaniem. Oczywiscie nie przedstawiaj sie jako CichyBob PL. Podaj pelny plan dziala czy organizacji konkursu, zaproponuj jakie nagrody mogly by byc zasponsorowane, kto bedzie czuwal nad jego przebiegiem itd. Mysle, ze sie jest duza szansa by sie zgodzili.
Jak bedziesz miec problem ze skleceniem takiego listu to ci moge pomoc.
Acha pisz najlepiej do B. Danka, albo skontaktuj sie z jakims ViG (Tomish, wrog) moze oni pomoga i cos doradza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.