Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: strona startowa
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
STRETCH
ja odkad tylko pamietam mam google.com lubie miec je zawsze pod reka. jakie macie wy i dlaczego akurat te?
Arox
about:blank

A google to chyba jest w każdej przeglądarce wbudowane obok paska adresu, ktoś jeszcze wchodzi na tą stronę? blink.gif
totencham
Ja mam ostatnio otwarte strony (zazwyczaj zamykam wszystkie taby, więc about:blank). Od dawna nie mam konkretnej startowej.
Labik
ja mam google.pl od zawsze
Mathiu
gamefaqs.com - dzień zaczynam od sondy i dopiero potem mogę przejść do przeglądania internetu smile.gif
Aem
www.interia.pl - czyli podstawowe newsy, ale też sentyment itp...

Ostatnio odkryłem jednak że Onet.pl ma codziennie wiele ciekawszych newsow do poczytania (Ale i tak nie zmienie smile.gif)
Salwacha
www.yahoo.com od zawsze cool.gif
kedar
A jako startową mam ustawioną swoją strone ( www.mawashi.startowy.com ) zrobioną na www.startowy.com. Powstawiałem sobie tam to co chce i mam wszystko pod ręką :-)
Oran
www.psxextreme.info ale i tak mam w operce co by mi kontynuowała poprzednią sesje wink.gif
Grzehoo
psxextreme.info, wcześniej google.pl
szeni
forum.psxextreme.pl - od zawsze, od niedawna dodatkowo bajer.pl
stona
www.google.pl Nie wiem dlaczego? Taka neutralna stronka. No i czasami zmieniają logo smile.gif
C1REX
google.pl

Jednak stronka, to nie to samo co pole wyszukiwarki w operze.
Często szukam tylko po polsku, albo tylko po angielsku (UK)
alienator
ostatnia sesja.
Gazer
Ja mam Google.pl ponieważ najszybciej się ładuje biggrin.gif
ShtaS
kiedyś wp.pl, potem google jako strona domyślna w FF, a od niedawna gazeta.pl, ponieważ ciekawe newsy mają
Figaro
Ja mam www.onet.pl od wieków.
SzC
www.wp.pl

Jest dużo ładniejsza i bardziej przejrzysta od Onetu. Google mam obok paska wyszukiwania.
ArkejD
Moja strona startowa to szybkie wybieranie z operki ;] Szybki dostep do for, newsow i innych stron.
Oran
Ja teraz mam iGoogle ;]

A co speediala w operze to... ja tego używam z klawiatury - czyli ctrl + cyferka, więc mi nie potrzebne mieć to za strone startową, ale... Jak nie miałem 'swojego' googla to miałem tak samo(ofc od bety opery 9.20). wink.gif
TeBe
www.wp.pl

Zawsze tak było, jest i będzie. Amen twisted.gif
J.D
Kiedys wp.pl ale gryzla sie z wyszukiwarka wbudowana w FireFox'a (google) wiec wybralem onet.pl
Stachu
jedyna słuszna czyli google

szybciej sie przeladarka ładuje bez zbednych głupot, a w firefoxie wyglada ona wyjatkwo slicznie
Senshi
gugl i nie ma bata biggrin.gif
Groosiek
Jako stronę startową mam najlepszą wyszukiwarkę, czyli "Google" smile.gif
Plugawy
www.deviantart.com ^^ moge od razu sprawdzić wiadomości i ew. coś wrzucić na konto
wilku00034
ja mam szybkie wybieranie opery, a w nim wszystkiego po trochu (google, youtube, wp, psxextreme.info, itp.)
Dziewiątek
CYTAT(Gazer @ 25 03 2007, 20:43) *
Ja mam Google.pl ponieważ najszybciej się ładuje biggrin.gif

u mnie to samo, od zawsze tongue.gif
szeni
Skoro szybciej sie laduje, to czemu sobie nie ustawicie na start pustej strony?
stona
Ale im pojechałeś wink.gif Ja tam mam google z motywem. Fajniejsza biggrin.gif
wietnam
dash z last.fm

bo lans to podstawa,lol
walek
CYTAT(Arox @ 21 03 2007, 23:19) *
about:blank

A google to chyba jest w każdej przeglądarce wbudowane obok paska adresu, ktoś jeszcze wchodzi na tą stronę? blink.gif

Ja mam strone startową google. Ja zawsze wklepuje ją w pasku adresowym, jak chce coś znaleźć smile.gif... No co? tongue.gif

Na Wirtualną się nie zdecydowałe, bo uważam, że takie ścieki informacyjne nie wartą są ogladania. To chyba najbardzie "skundlona" serwis, jaki widziałem wzyciu. Inetria to ta sama liga. Jedynie onet coś sobą prezentuje.
TeBe
CYTAT
To chyba najbardzie "skundlona" serwis, jaki widziałem wzyciu

to chyba nie widziałeś o2 cool.gif
ino_sol
google i tyle cool.gif
Kamilo
Witam!! Ja osobiście używam Opery poniważ jest wygodniejsza w używaniu zakładek.... mam w nich wszystko co potrzebne...... a jeżeli chodzi o strone startową to mam seriws IGN.COM. Najlepsza strona o konsolach, filmach itp. Jeśli jest coś nowego ze swiata rozrywki, to ten serwis ma to jako pierwszy. Polecam!! cwaniak_.gif
szaden
Fierfoxik i iGoogle bo fajnie się prezentuje cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.