STRETCH
21 03 2007, 21:11
ja odkad tylko pamietam mam google.com lubie miec je zawsze pod reka. jakie macie wy i dlaczego akurat te?
about:blank
A google to chyba jest w każdej przeglądarce wbudowane obok paska adresu, ktoś jeszcze wchodzi na tą stronę?
totencham
21 03 2007, 21:56
Ja mam ostatnio otwarte strony (zazwyczaj zamykam wszystkie taby, więc about:blank). Od dawna nie mam konkretnej startowej.
ja mam google.pl od zawsze
gamefaqs.com - dzień zaczynam od sondy i dopiero potem mogę przejść do przeglądania internetu
www.interia.pl - czyli podstawowe newsy, ale też sentyment itp...
Ostatnio odkryłem jednak że Onet.pl ma codziennie wiele ciekawszych newsow do poczytania (Ale i tak nie zmienie

)
Salwacha
22 03 2007, 09:12
www.yahoo.com od zawsze
A jako startową mam ustawioną swoją strone ( www.mawashi.startowy.com ) zrobioną na www.startowy.com. Powstawiałem sobie tam to co chce i mam wszystko pod ręką :-)
www.psxextreme.info ale i tak mam w operce co by mi kontynuowała poprzednią sesje
Grzehoo
22 03 2007, 21:23
psxextreme.info, wcześniej google.pl
forum.psxextreme.pl - od zawsze, od niedawna dodatkowo bajer.pl
www.google.pl Nie wiem dlaczego? Taka neutralna stronka. No i czasami zmieniają logo
google.pl
Jednak stronka, to nie to samo co pole wyszukiwarki w operze.
Często szukam tylko po polsku, albo tylko po angielsku (UK)
alienator
24 03 2007, 11:29
ostatnia sesja.
Ja mam Google.pl ponieważ najszybciej się ładuje
kiedyś wp.pl, potem google jako strona domyślna w FF, a od niedawna gazeta.pl, ponieważ ciekawe newsy mają
Ja mam www.onet.pl od wieków.
www.wp.pl
Jest dużo ładniejsza i bardziej przejrzysta od Onetu. Google mam obok paska wyszukiwania.
Moja strona startowa to szybkie wybieranie z operki ;] Szybki dostep do for, newsow i innych stron.
Ja teraz mam iGoogle ;]
A co speediala w operze to... ja tego używam z klawiatury - czyli ctrl + cyferka, więc mi nie potrzebne mieć to za strone startową, ale... Jak nie miałem 'swojego' googla to miałem tak samo(ofc od bety opery 9.20).
www.wp.pl
Zawsze tak było, jest i będzie. Amen
Kiedys wp.pl ale gryzla sie z wyszukiwarka wbudowana w FireFox'a (google) wiec wybralem onet.pl
jedyna słuszna czyli google
szybciej sie przeladarka ładuje bez zbednych głupot, a w firefoxie wyglada ona wyjatkwo slicznie
gugl i nie ma bata
Groosiek
6 07 2007, 13:14
Jako stronę startową mam najlepszą wyszukiwarkę, czyli "Google"
Plugawy
10 08 2007, 11:41
www.deviantart.com ^^ moge od razu sprawdzić wiadomości i ew. coś wrzucić na konto
wilku00034
17 08 2007, 09:55
ja mam szybkie wybieranie opery, a w nim wszystkiego po trochu (google, youtube, wp, psxextreme.info, itp.)
Dziewiątek
28 08 2007, 12:39
CYTAT(Gazer @ 25 03 2007, 20:43)

Ja mam Google.pl ponieważ najszybciej się ładuje

u mnie to samo, od zawsze
Skoro szybciej sie laduje, to czemu sobie nie ustawicie na start pustej strony?
Ale im pojechałeś

Ja tam mam google z motywem. Fajniejsza
dash z last.fm
bo lans to podstawa,lol
CYTAT(Arox @ 21 03 2007, 23:19)

about:blank
A google to chyba jest w każdej przeglądarce wbudowane obok paska adresu, ktoś jeszcze wchodzi na tą stronę?

Ja mam strone startową google. Ja zawsze wklepuje ją w pasku adresowym, jak chce coś znaleźć

... No co?
Na Wirtualną się nie zdecydowałe, bo uważam, że takie ścieki informacyjne nie wartą są ogladania. To chyba najbardzie "skundlona" serwis, jaki widziałem wzyciu. Inetria to ta sama liga. Jedynie onet coś sobą prezentuje.
CYTAT
To chyba najbardzie "skundlona" serwis, jaki widziałem wzyciu
to chyba nie widziałeś o2
ino_sol
14 11 2007, 19:46
google i tyle
Witam!! Ja osobiście używam Opery poniważ jest wygodniejsza w używaniu zakładek.... mam w nich wszystko co potrzebne...... a jeżeli chodzi o strone startową to mam seriws IGN.COM. Najlepsza strona o konsolach, filmach itp. Jeśli jest coś nowego ze swiata rozrywki, to ten serwis ma to jako pierwszy. Polecam!!
Fierfoxik i iGoogle bo fajnie się prezentuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.