Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: God of War 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
konrado0905
mylicie sie Panowie ;P glos Kratosa podklada Terrence 'T.C.' Carson, a Zeusa i paru innych gosci Paul Eiding, wiec wasza teoria spiskowa wziela w lep wink.gif
Grigori
Przecież my mówimy o Zeusie i Grabarzu, nie?

Jednej teorii spiskowej jestem pewien. Zaraz wpadnie tu ktoś z sekretnego wydziału GSR i nas wywali na ryj zbity a my nie będziemy wiedzieli co i jak, tylko tyle że nas ufo porwało. wink.gif
konrado0905
a sorry ;P o jakiego grabarza chodzi??
XM16E1
O tego ktory wykopal dol dla Kratosa ,aby ten mogl wydostac sie z piekla.
konrado0905
CYTAT(XM16E1 @ 1 02 2008, 09:26) *
O tego ktory wykopal dol dla Kratosa ,aby ten mogl wydostac sie z piekla.

chyba bede musial zalliczyc jeszcze raz obie czesci, bo normalnie nie kojarze motywu ;/
XM16E1
Chodzi o GOW1 a mianowicie kiedy Ares zabił kratosa ten został stącony do piekła.Uchwycił się tego gościa (marynarza) którego zabił wcześniej na statku ,aby odebrać od niego klucze do pewnych drzwi.Gościa zrzucił do piekła ,a sam ruszył w dalszą podróż.Kratos pokonał tą drogę na jakby kościach Hadesu wyrastających z czeluści Tartaru.Na samym końcu jego wędrówki można było zauważyć "latającą" kamienną platformę z dziurą w środku z której spadł kaniem przywiązany sznurem.Kratos uczepił się go , prół do góry i wyszedł na terenie obok świątyni Oracle.Dziurę (grób) którym wyszedł kratos wykopał dla niego pewny staruch , który prawdopodobnie byl Zeusem. Już pamiętasz?
konrado0905
juz kojarze biggrin.gif wielkie dzieki smile.gif
wisza
Mi by wystarczył dłuższy czas gry a reszta pasuje już przy GoW II się jarałem grafiką. Ach te modele 3D tych koni co je Kratos musiał "rosruszać",ogółem bajka czekam na GoW III !!! tongue.gif
Memory
God of War III to appear at GDC08?
http://gdc.gamespot.com/games.html?tag=event_nav;games
YETI
CYTAT(Memory @ 17 02 2008, 12:18) *

Pewnie jakaś pomyłka.
Don_Pedro
http://www.gameonly.pl/newsy/13715

laugh.gif
fredybizkit
no mam nadzieje ze pojawią sie jakieś materiały najlepiej screeny juz niemoge sie doczekac kratos pozamiata na ps3
liquid
http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str...amp;p3=&p4=
God of War 3 w przedsprzedaży ,nieżle co?
BartX
LoL. Kto pierwszy złożył ten pre-order? tongue.gif Ludzie, zero filmików, zero screenów, zero zapowiedzi, a ci już pre-ordery oferują confused.gif
Katana
Niech pokażą kilka screenów z gry biggrin.gif Właśnie przeszedłem God of War: Chains of Olympus i.... CHCE WIĘCEJ xD heh
Litwin25
No niestety,tak jest z godem,zawsze jest za mało,coś jak MGS3
Arkady
http://www.psu.com/Sony-to-reveal-God-of-W...a0004063-p0.php

W skrócie
Potwierdzone:
1080p
wykorzystanie sixaxisa i dual shocka 3

Plotki:
the_m
God of War3 na E3 biggrin.gif
http://babelfish.yahoo.com/translate_url?d...TrUrl=Translate

Arkady twoj link mi nie dziala
artex
Możliwe że zobaczymy jakiś trailer na E3 z God Of War 3 Info
des3
CYTAT(estel @ 22 03 2007, 17:19) *
Co chcialbym zobaczyc? Wiecej kombosow dla Athena's Blades, wiecej broni, wiecej kombosow dla broni, lepszy Rage of the Gods/Titans, mozliwosc widoku FPP, lepszy system reversali, wprowadzenie counterow, wiecej czarow (+lepsze ich efekty), bardziej brutalne akcje, wieksze/dluzsze plansze, mniej loadingow, rozwiniecie motywu skrzydel. Jak wpadne na cos jeszcze to napisze ;]

W Ninja Gaiden Sigma jest widok FPP do rozglądania sie po planszy i chyba nikomu to nie przeszkadza.
SORROW
Nom, przydała by się zmiana kamery na full 3D .
Emet
Absolutnie nie! Wolę aby kamera była jak do tej pory.
McDrive
Tak jest. Kamerę niech zostawią tak jak jest.
wiiboxstation
Nie martwcie się God of War od zawsze miał filmową konwencję i choćby dlatego nie zmienią kamery.Chcą pokazać grę z różnych widowiskowych perspektyw.
komar737
Troche sie boje o ta gre.
S!N!STER
Kamera- mix starego z nowym-stare prowadzenie gry plus widok z FPP lub dowlne obracanie kamery.

CYTAT(komar737 @ 14 07 2008, 10:26) *
Troche sie boje o ta gre.

Czemu? Przecież jeszcze nic nie wiadomo o GoW3, chyba że wiesz coś czego my nie wiemy.

wiiboxstation
http://www.gametrailers.com/player/36463.html Kratos czeka.... biggrin.gif
XMati
"In the begining there was chaos... In the end.... THERE WILL BE ONLY CHAOS !" - jak to usłyszałem z ust Kratosa to się wystraszyłem xD Sony, czekamy na więcej.
fredybizkit
W końcu jakiś trailer gameplaya i tak sie nie spodziewałem , sam trailer bardzo fajny i klimatyczny chęci mi narobił na jeszcze więcej mam nadzieje, że wkrótce będzie jakiś kolejny bo bardzo mocno liczę na kratosa jeden z moich głównych powodów zakupu ps3 które juz na niego czeka u mnie w domu. Licze na marzec 2009 na premierę ewentualnie maj jak walną że 2010 to sie pochlastam normalnie sad.gif
izon
QUOTE(fredybizkit @ 17 07 2008, 14:29) *
W końcu jakiś trailer gameplaya i tak sie nie spodziewałem

Gdzie tu masz jakis gameplay??

EDIT.Sry nie skminilem bo przecinka nie dales:)
Tiglatpilesar
Marzec? Chyba marzec 2010.

Kiedy pokazywali GoW 2 na E3 było to demo. Sama gra wyszła pół roku później w marcu. W przypadku GoW 3 pokazali tylko renderowany film. Wydaje mi się, że trochę poczekamy.

Nie liczyłem na gameplay. Bałem się, że zechcą pokazać render, w którym Kratos bedzie wywijał mieczami jak jakiś Dante. Cieszę się, że był to klimatyczny filmik.
RON!N
Przeczytałem sobie tego news'a i wydaje mi się, że jeżeli Sony naprawdę popracuje na tę częścią gry i stworzy coś co sprawi że GoD 2 to tylko pikuś, jestem więcej niż pewny że będzie to strzał w dziesiątkę. A jakby jeszcze zaprezentowali chociaż kawałek gameplay'u to co poniektórzy już by zbierali kasę na nową konsole.
Jacobss
Wkleję tutaj mojego posta z innego forum, na ten temat:

To tylko opinie, pisane bardzo często pod wpływem emocji. O KZ2 też się pisało, że już przegonił render, że jest foto-realistyczna (przed pokazem rok temu oczywiście), a okazało się, że gra jest "zaledwie" w czołówce najładniejszych tytułów do dzisiaj stworzonych. Nie spodziewam się też jakiegoś wielkiego odskoku God of War III od dzisiejszych, najładniejszych tytułów. Gra będzie owszem jedną z najładniejszych w tej generacji, ale nie spodziewajcie się poziomu renderów, bo te są tworzone na potężnych stacjach graficznych i takiej ilości polygonów oraz wysokich tekstur, PS3 nie jest wstanie przeliczyć w ruchu, choćby nie wiem jak się developer starał. Pewnych granic nigdy nie przekroczysz.
Ficuś
Ostatnie lata nauczyły mnie,że póki nie zobaczę gry na własne oczy ,a tym bardziej w nią nie zagram to nie będę napalać sie na takiego typu rewelacje.

Choć w ciemno można strzelać ,że GoW3 to będzie jedna z najładniejszych gier na PS3-Santa Monica Studio to mistrzowie kodu co udowodnili na PS2 i obok Imsomniac i Naughty Dog chyba obecnie najlepsze studio wewnętrzne Sony.
RON!N
CYTAT(Jacobss @ 19 07 2008, 00:47) *
Wkleję tutaj mojego posta z innego forum, na ten temat:

To tylko opinie, pisane bardzo często pod wpływem emocji. O KZ2 też się pisało, że już przegonił render, że jest foto-realistyczna (przed pokazem rok temu oczywiście), a okazało się, że gra jest "zaledwie" w czołówce najładniejszych tytułów do dzisiaj stworzonych. Nie spodziewam się też jakiegoś wielkiego odskoku God of War III od dzisiejszych, najładniejszych tytułów. Gra będzie owszem jedną z najładniejszych w tej generacji, ale nie spodziewajcie się poziomu renderów, bo te są tworzone na potężnych stacjach graficznych i takiej ilości polygonów oraz wysokich tekstur, PS3 nie jest wstanie przeliczyć w ruchu, choćby nie wiem jak się developer starał. Pewnych granic nigdy nie przekroczysz.

Na temat GoW2 też pisano że PS2 nie ma już takiej mocy obliczeniowej a jednak dało rade. Co niektórzy nawet uważają że rozdziałka HD i nawet PS3 by się nie powstydziło taką grafiką. Oczywiście, rander to tylko materiał filmowy stworzony zapewne w 3dmaxie ale jeżeli pod koniec sierpnia Sony postara się i zarzuci gameplay troszkę się dziwimy.... Puki co najlepiej prezentuje się RE5. Ogień i wybuchy po prostu miażdżą.
Jacobss
Póki co, to się trzy tytuły prezentują na mniej, więcej równym poziomie - Killzone 2, Gears of War 2 i Resident Evil 5. Chociaż animacja w RES 5 jest słaba i pozostawia wiele do życzenia, ale to nie temat o tym.

Otóż owszem, GOW II prezentował się ekstra, ale tylko jak na możliwości PS2 (co jest oczywiście zrozumiałe smile.gif) i na zwykłym TV. Po odpaleniu GOW II na PS3 w rozdzielczości 1080p, uśmiech zszedł mi oraz wielu innym ludziom. Całe zatuszowanie opadło, brak shaderów, wysokiej rozdzielczości tekstur etc. wszystko się odkryło i uważam, że PS3 mogłoby się jej raczej powstydzić tongue.gif. No ale trudno, żeby na złomie technologicznym, jakim jest dzisiaj PS2, dało się zrobić grę dorównującą PS3.

Na gameplay w sierpniu nawet nie licz. Bądź realistą. W miesiąc nie zrobisz żadnych wielkich postępów w developingu, a gdyby GOW III już się nadawało na prezentację, to pokazano by gameplay na E3, bo to najlepsza okazja do tego. W tym roku pozostają nam rendery. Dopiero w rok da się zrobić jakieś wielkie postępy.
Deadeye
CYTAT(Jacobss @ 19 07 2008, 01:11) *
Otóż owszem, GOW II prezentował się ekstra, ale tylko jak na możliwości PS2 (co jest oczywiście zrozumiałe smile.gif) i na zwykłym TV. Po odpaleniu GOW II na PS3 w rozdzielczości 1080p, uśmiech zszedł mi oraz wielu innym ludziom.

Ale co to ma do rzeczy? To co jest niesamowite, to fakt, ze gow2 w niektorych lokacjach (szczegolnie pod koniec) prezentowal sie niesamowicie dobrze jak na mozliwosci tej platformy, na granicy niedowierzania ze takie rzeczy w ogole da sie zrobic na ps2 (mowie o niektorych efektach, ktore "normalni" developerzy potrafili wykorzystac dopiero na next-genach). Gdyby sony santa monica zrobilo to samo z mozliwosciami ps3, to otrzymalibysmy gre ladniejsza niz mozemy sobie wyobrazic hyh.gif Choc oczywiscie to tylko gdybanie, na razie nie ma sie co podniecac. A jesli chodzi o wymienianie najladniejszych gier, to na pierwszym miejscu stoi zdecydowanie uncharted, i nie sadze zeby killzone 2 go przebil (ci ktorzy grali w pelna wersje gry wiedza o czym mowie wink.gif ).
Ficuś
CYTAT(Deadeye @ 19 07 2008, 01:19) *
A jesli chodzi o wymienianie najladniejszych gier, to na pierwszym miejscu stoi zdecydowanie uncharted, i nie sadze zeby killzone 2 go przebil (ci ktorzy grali w pelna wersje gry wiedza o czym mowie wink.gif ).

3d marka lub inego programu liczącego zużytą moc PS3 na grę nie mamy więc nigdy się nie dowiemy jaka gra pod względem technologicznym jest najlepsza na PS3.A już wyrażenie "najładniejsza" jest bardzo obiektywne.Fulla Uncharted zaliczyłem i wygląda niewiarygodnie ale uważam,że np taki Heavenly Sword miejscami jest nawet ładniejszy(pomijając fakt,że chodzi w niestabilnych 30fps),a wstawki na silniku gry z MGS4 to już w ogóle nie mają równych na tej generacji.Do tego jeszcze trzeba pamiętać o Gt5P.

K2,GoW2 i RE5 to najładniejsze gry E3
Jacobss
CYTAT(Deadeye @ 19 07 2008, 01:19) *
CYTAT(Jacobss @ 19 07 2008, 01:11) *
Otóż owszem, GOW II prezentował się ekstra, ale tylko jak na możliwości PS2 (co jest oczywiście zrozumiałe smile.gif) i na zwykłym TV. Po odpaleniu GOW II na PS3 w rozdzielczości 1080p, uśmiech zszedł mi oraz wielu innym ludziom.

Ale co to ma do rzeczy? To co jest niesamowite, to fakt, ze gow2 w niektorych lokacjach (szczegolnie pod koniec) prezentowal sie niesamowicie dobrze jak na mozliwosci tej platformy, na granicy niedowierzania ze takie rzeczy w ogole da sie zrobic na ps2 (mowie o niektorych efektach, ktore "normalni" developerzy potrafili wykorzystac dopiero na next-genach). Gdyby sony santa monica zrobilo to samo z mozliwosciami ps3, to otrzymalibysmy gre ladniejsza niz mozemy sobie wyobrazic hyh.gif Choc oczywiscie to tylko gdybanie, na razie nie ma sie co podniecac. A jesli chodzi o wymienianie najladniejszych gier, to na pierwszym miejscu stoi zdecydowanie uncharted, i nie sadze zeby killzone 2 go przebil (ci ktorzy grali w pelna wersje gry wiedza o czym mowie wink.gif ).

Niczego nie rozumiesz. Ja po prostu odpowiadam na posta. Odpowiadałem na to zdanie "Co niektórzy nawet uważają że rozdziałka HD i nawet PS3 by się nie powstydziło taką grafiką.", więc TO ma do rzeczy smile.gif. Ja nie neguję, że GOW II nie jest super jak na możliwości PS2, tylko mówię, że nie wygląda jak gra na PS3. Ja wiem, że już jest późno i chce ci się spać tongue.gif.
artex
Info
Jakim
hmmm czyli na GC jest jednak szansa na obejrzenie tego tytulu w ruchu.

Zastanawia mnie tylko po jakiego grzyba Sony te najgoretsze tytuly pokazuje za zamknietymi drzwiami? W dodatku z wypowiedzi niektorych dziennikarzy wynika ze graficznie to pierwsza polka wiec nie ma sie czego wstydzic.
Jacobss
CYTAT(Jakim @ 19 07 2008, 10:13) *
hmmm czyli na GC jest jednak szansa na obejrzenie tego tytulu w ruchu.

Zastanawia mnie tylko po jakiego grzyba Sony te najgoretsze tytuly pokazuje za zamknietymi drzwiami? W dodatku z wypowiedzi niektorych dziennikarzy wynika ze graficznie to pierwsza polka wiec nie ma sie czego wstydzic.

Jak to mówią - "jak sobie namalujesz, wytniesz i po kredkujesz".

Zrozum, że jeżeli gry nie pokazali na E3 (publicznie) to znaczy, że nie wygląda dostatecznie dobrze, a targi E3 to jedyna chwila, żeby to zaprezentować. GC zaczyna się 20 Sierpnia i w tym czasie nie zrobisz żadnych, wizualnych postępów. Jeżeli gra teraz nie wygląda dostatecznie dobrze, to na GC również nie będzie wyglądać. Spójrz lepiej na to, kiedy zaczął się developing GOW III. Mogę się z tobą założyć o skrzynkę piwa, że GOW III nie będzie w grywalnej formie na GC. Jest jeszcze jedna rzecz o której nie wiesz kolego: GC są w Niemczech. A tutaj USK (system kontroli oceniania gier) jest tak ostre, że wprowadziło od 1 Stycznia tego roku przepis, że gier od 18 lat nie wolno reklamować. GOWy były tutaj od 18 lat i nie wolno ich reklamować, ze względu na młodych. Wszak Niemcy są znani z najostrzejszego prawa do gier na świecie (Dead Rising i Gears of War czy Crackdown są tutaj zakazane).

Chcesz wiedzieć po jakiego grzyba to robi Sony? Bo robią tak wszyscy developerzy od więcej niż 10 lat. Tak samo jak (pierwszy lepszy przykład) Dooma 3 pokazywali najpierw za zamkniętymi drzwiami, choć był masakratorem graficznym.

Jak to przeczytałem:
CYTAT
W dodatku z wypowiedzi niektorych dziennikarzy wynika ze graficznie to pierwsza polka wiec nie ma sie czego wstydzic.

To mi kończyny opadły po prostu. rolleyes.gif

Może ci to ktoś inny wyjaśni, bo mnie słów zabrakło.
Jakim
Stary co żes sie tak uczepił? Pogięło cię do reszty czy co?

Skoro pokazano za zamkniętymi drzwiami choćby trailer prezentujący (pipi)e pejzaże ale na silniku gry to nie rozumię czemu nie moga pokazac tego na GC. Kto mówi od razu o trailerze pokazującym wycinanie przeciwnika w pień.

A skoro dziennikarze zachwycają się oprawą graficzną obu tytułów to chyba do cholery proste, że gry prezentują się dostatecznie dobrze że można by je pokazać otwartej publice.

A skoro wszyscy - jak ty to uważasz- developerzy tak robią to wszyscy IMO sami sobie szkodzą.
YETI
Sony At E3: God Of War III Presents Lame Trailer Time
"Of the big 3, Sony always seems to be the one having trouble making course corrections. Take the E3 God of War III trailer this year. Time and time again Sony makes the mistake of putting out CGI only trailers."

http://www.cinemablend.com/games/Sony-At-E...Time-11322.html
polaki899
Jacobss oni nie chcieli tego pokazać na E3 bo od 2 lat Sony olewa te targi i to gołym okiem widać.
To nawet potwierdziło sie w tym roku bo sony pokazało słabą konferencje a miało jeszcze kilka tajemniczych tytułów i ich nie pokazało. Znaczy sie pokazała ale tylko ludzią z branży.
Pewnie wszystkie niespodzianki te najwieksze sony zatrzyma na TGS gdzie bedzie na swoim terytorium happy.gif

A ja te God of War narazie bym zostawił w spokoju niech sobie chłopaki nad nim w spokoju pracują.
Choć z drugiej strony jak już maja grywalny kod to już sa w zaawansowanym stadium prac nad grą.

Oczywiście to moej zdanie i nie musicie sie z nim zgodzić.

Jacobss
CYTAT
A skoro dziennikarze zachwycają się oprawą graficzną obu tytułów to chyba do cholery proste, że gry prezentują się dostatecznie dobrze że można by je pokazać otwartej publice.

Zbyt długo w tym siedzę, żeby dać się na to nabrać. Lepiej ci nie powiem, jakimi bzdetami się nie raz dziennikarze podniecają smile.gif. Pierwszy lepszy przykład z KZ2 - zanim rok temu grę pokazali, dziennikarze, którzy ją widzieli na zamkniętych pokazach, aż piali z zachwytu iż gra wygląda foto-realistycznie. A potem się okazało, że gra "zaledwie" jest w czołówce najlepiej prezentujących się tytułów i ma sporo ubytków - słabe wybuchy, tekstury, animacje oraz AI. Potrzebowali roku, żeby to wszystko dopracować, żeby się jakoś prezentowało. Tutaj będzie tak samo, zobaczysz.

CYTAT(polaki899 @ 19 07 2008, 13:20) *
Jacobss oni nie chcieli tego pokazać na E3 bo od 2 lat Sony olewa te targi i to gołym okiem widać.
To nawet potwierdziło sie w tym roku bo sony pokazało słabą konferencje a miało jeszcze kilka tajemniczych tytułów i ich nie pokazało. Znaczy sie pokazała ale tylko ludzią z branży.
Pewnie wszystkie niespodzianki te najwieksze sony zatrzyma na TGS gdzie bedzie na swoim terytorium happy.gif

A ja te God of War narazie bym zostawił w spokoju niech sobie chłopaki nad nim w spokoju pracują.
Choć z drugiej strony jak już maja grywalny kod to już sa w zaawansowanym stadium prac nad grą.

Oczywiście to moej zdanie i nie musicie sie z nim zgodzić.

To przecież oczywiste, że to twoje zdanie, choć się z nim nie zgadzam smile.gif.

CYTAT

Nie prawda. W tym roku olali E3 to fakt, ale rok temu i dwa lata temu - mieli najlepsze konferencje. Microsoft miał dobrą dwa lata temu, ale w zeszłym roku mogli lizać buty Sony. W tym roku cóż, mieli znacznie lepszą.

CYTAT

Na swoim terytorium to będzie Nintendo kolego smile.gif. Sony już od dawna liczy się coraz mniej w Japonii (PSP i PS3). Zresztą rok temu gadaliście to samo, a tamte targi były jedną wielką kaszanką smile.gif.

Marzenia.

CYTAT

Tu muszę się przyczepić - mianowicie, nie tylko chłopaki. Zdziwiłbyś się ile kobiet pracuje w branży gier i firmach developerskich. Nie bądźcie takimi szowinistami tongue.gif.
CYTAT

Grywalny kod, to się ma zwykle, posiadając już struktury silnika gry. Jak chcesz to mogę ci trochę więcej powiedzieć na temat rozwoju gry. biggrin.gif

polaki899
Fajnie odwróciłeś kota ogonem happy.gif albo zle zinterpretowałeś moją wypowiedz cool.gif

A na choć małe potwierdzenie moich słów ze E3 nie ma już takiej rangi wkleje 2 wypowiedzi.

Pana od Nintendo :

"Przez bardzo długi czas E3 było wydarzeniem szczególnie - dla Nintendo oczywiście też - wycelowanym w graczy core’owych. Teraz patrzymy na nie bardziej jak na…. okazję dla nas do zaprezentowania nowych koncepcji i nowych typów rozgrywki, które chcielibiśmy dostarczyć szerszej widowni, szczególnie z powodu mediów, które zbierają się na E3 w chwili obecnej.

Przy braniu udziału w E3, jakim jest ono teraz, może im się wydawać, że Nintendo już nie skupia się na grach trafiających do core’owych graczy, ale w rzeczywistości wciąż pracujemy nad wieloma takimi tytułami, z tym, że to już po prostu nie jest wydarzenie, na którym będziemy je pokazywać."

Pana z Sony:

"Ja bym czekał na TGS. Jest wiele tytułów, które muszą dojrzeć, zanim zostaną ujawnione"

Poprostu E3 już sie skonczyło nie ma już takiej rangi i siły przebicia jak kiedyś żeby pokazywać na nich swoje najlepsze tytuły.

izon
QUOTE(Jacobss @ 19 07 2008, 13:34) *
Zbyt długo w tym siedzę, żeby dać się na to nabrać. Lepiej ci nie powiem, jakimi bzdetami się nie raz dziennikarze podniecają smile.gif. Pierwszy lepszy przykład z KZ2 - zanim rok temu grę pokazali, dziennikarze, którzy ją widzieli na zamkniętych pokazach, aż piali z zachwytu iż gra wygląda foto-realistycznie. A potem się okazało, że gra "zaledwie" jest w czołówce najlepiej prezentujących się tytułów i ma sporo ubytków - słabe wybuchy, tekstury, animacje oraz AI. Potrzebowali roku, żeby to wszystko dopracować, żeby się jakoś prezentowało. Tutaj będzie tak samo, zobaczysz.

Pamietam te sytuacje i dziwne jest to ze to co wtedy mowili dziennikarze potwierdzilo sie w 100%-gra miazdzy grafiką.A ten fotorealizm to wyssales z palca daj mi cytat zreszta nawet na renderze z 2005 roku ta gra nie wygladala fotorealistycznie..
Jacobss
CYTAT(izon @ 19 07 2008, 15:07) *
CYTAT(Jacobss @ 19 07 2008, 13:34) *

Pamietam te sytuacje i dziwne jest to ze to co wtedy mowili dziennikarze potwierdzilo sie w 100%-gra miazdzy grafiką.A ten fotorealizm to wyssales z palca daj mi cytat zreszta nawet na renderze z 2005 roku ta gra nie wygladala fotorealistycznie..

Daj mi cytat - no pewnie, ja nie mam nic innego do roboty, tylko teraz poświęcić 5 godzin na szukanie w necie cytatów z jakiś tam serwisów, które padły w okolicy marca 2007, na GDC. Poza tym, z foto-realizmem nie bierz tego na dosłownie. It's looks almost like photo-realism etc. Po prostu coś w stylu, że bardzo realistycznie. Nie wspomnę, że mówili chociażby iż wygląda lepiej niż render, a obecny gameplay jak render nie wygląda.
wiiboxstation
CYTAT(Jacobss @ 19 07 2008, 13:34) *
Zbyt długo w tym siedzę

Jeżeli miałeś na myśli fotel to się zgadzam.
Chyba każdy wie że GoW to flagowa gra SONY i choćby świat się walił to ilość włożonych w nią pieniędzy pracy oraz utalentowanych ludzi którzy ją robią przewyższa wszystkie trudności.
Popatrz jak wygląda Uncharted ,GoW w najgorszym przypadku będzie wyglądał jak on jeżeli nie lepiej.ND należy do sony tak jak parę innych świetnych zespołów więc na pewno cała technologia którą dysponują może zostać zoptymalizowana i użyta w GoWie(jeżeli nie będzie innego wyboru).
A co do redaktorów ,to oni za długo w tym siedzą,to ich praca i jeżeli coś mówią to jest to prawda(i nie mówię tu o stronniczych czasopismach jak PSM lub Xbox Magazine
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.