Widzę, że mam do czynienia z jakimś 15/16 latkiem

, no dobra:
CYTAT
Wątpię że K2 jest ważniejsze dla SONY od GoW 3 za czym może przemawiać choćby sprzedaż Killzone 1 w porównaniu do GoW 1 i 2.
Ech, znowu po raz setny znowu to samo trzeba pisać. KZ2 nie ma nic wspólnego ze swoim poprzednikiem - poza nazwą oczywiście - jeżeli chodzi o sprzedaż i sprawy finansowe. Tytuł ten stał się system sellerem, przez sławny render, któremu Sony postanowiło dorównać, tak więc wykupili Guerilla Games, włożyli w to mnóstwo ludzi i pieniędzy. KZ2 znajduje się w developingu od czterech lat, wielokrotnie jest podkreślane zarówno w mediach, jak przez samo Sony (np. poprzedni szef Playstation Phil Harrison) że jest to jeden z najważniejszych tytułów. Duża część społeczności graczy wierzy w ten tytuł, jako pokaz możliwości PS3. I pomyśleć, że wszystko przez jedną, głupią wypowiedź Jacka Trettona, KZ z przeciętniaka, stał się jednym z ważniejszych tytułów w branży. Hype jest ogromny na ten tytuł. Dlatego też, gdyby sprzedaż była istotna dla Sony, nie zainwestowaliby takiego nakładu pracy i pieniędzy, w promowanie tego tytułu. Jeżeli to cię nie przekonuję, to mnie to zwisa. Z kimś kto nie ma pojęcia, od czego zależy sukces w branży nie będę rozmawiał.

Aha i dodam jeszcze, że żeby porównywać sprzedaż jednego tytułu do dwóch, to trzeba być kretynem. Więcej na ten temat nie powiem
CYTAT
Seria Gran Turismo może było ważna dla SONY ale widać że spadło zainteresowanie na nią. I raczej niewiele osób jako pięrwszą grę związaną z playstation skojaży GT.
Przepraszam, a po czym to wnioskujesz? Chodzi mi oczywiście o zainteresowanie Sony, bo jeżeli chodzi o serię z którą się kojarzy Playstation, to oczywiście bzdurą, że niby niewiele osób skojarzy PS z GT. Najlepiej sprzedana gra z exklusivów poprzedniej generacji, plus oczywiście jedna z najpopularniejszych wyścigówek, które wychodziły tylko na konsole Sony. Ale ty oczywiście twierdzisz, że mało kto ją kojarzy z Playstation.
CYTAT
Co do ilości pieniędzy włożonej w K2 może i jest duża ale skąd wiesz że nie włożyli więcej zielonych w GoWa?Nikt nic jeszcze nie podawał więc to raczej wróżenie niż opowiadanie faktów.
Choćby dlatego, że GOW III jest za krótko w developingu. KZ2 jest już 4 rok, a GOW III co najwyżej jeden.
CYTAT
A co do ostatniego zdania z mojego poprzedniego postu to rozumiem że zbyt skomplikowane.
Nie kolego, one było po prostu zbyt głupie, żeby je komentować. Smutno mi się robi, że tak ci media mózg wyprały, iż tak ślepo wierzysz we wszystko co ci podadzą.

Jak chcesz mogę podać konkretne przykłady.
Btw. specjalnie podkreśliłem moment w zdaniu, który mnie rozśmieszył.
CYTAT
OK są wakację to i nie trzeba używać szarych komórek no ale bez przesady.XD
Wakacje? Dla ciebie może, ale nie dla mnie. Wybacz, ale ja aktualnie pracuję i tylko w wolnych chwilach (najczęściej w nocy) zaglądam na forum i coś tam sobie piszę. Na granie to w ogóle nie mam czasu.