Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione outro z gry.
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
soki95
Jestem ciekaw co napiszecie.
Moje ulubione to kingdom hearts 1.Jest bardzo wzruszające i ma genialną muzyke.
Ostatnio przeszedłem final fantasy 9 i postanowiłem go tu umiescic.Final fantasy 9 outro jest przewspaniałe.
Nigdy nie widziałem lepszego zakonczenia.Przewspaniała muzyka, bardzo wzruszajace i ciekawe outro.To po prostu trzeba samemu obejrzeci. wub.gif
Wyjebo
A ja jestem ciekaw czy nie ma już takiego tematu. Enyłej, najlepsze jest zakończenie Final Fantasy8, prawdziwy popis grafików ze Squaresoftu.
Litwin25
Metal Gear Solid 3 ma przepiekne zakończenie,o którym się pamięta jeszcze długo po zakończeniu gry.God 1 ma fajne jak pokazuje Kratosa na tronie obserwującego losy świata.
Destoyer
CYTAT(Litwin25 @ 23 03 2007, 12:30) *
Metal Gear Solid 3 ma przepiekne zakończenie,o którym się pamięta jeszcze długo po zakończeniu gry.God 1 ma fajne jak pokazuje Kratosa na tronie obserwującego losy świata.

nie chce nic mówic ale Kratosa to powinienes ujac jaka spoiler moze ktos nie gral,ale wracajac do tematu to okami i SotC icon_cry3.gif
Grzehoo
Gran Turismo 3.
raven_raven
Ta gra ma outro?
kamil_j87
Shadow of the Colossus! Po prostu genialne!
ICO też konkretne, a jak przejdę Okami to i pewnie to outro wskoczy happy.gif
Sunderland
Trochę ich było i wiele się w pamięci wryło, ale to co zaserwowało Konami w MGS3 jest czymś więcej niż zwykłym finishem.Kto grał ten wie.Fajnale też zawsze przepięknie kończyły swoje historie.Wspomniany Shadow of the Colossus także w pełni zasługuje na wymienienie w tym temacie.
Sokolov
Oczywście MGS3, to zakonczenie pamieta się długo. Niestety, ale przy końcu nie wytrzymałem i uroniłem łeskę...
h1m3r4
Moje ulubione zakonczenie to to z God of War. Powerful, mighty, the new god of war. Feel the power!
Wojtq
Mnie powaliło zakończenie chyba "bad" w Silent Hill 4 - coś pięknego.Ogarnęło mnie uczucie, że cała wyprawa Henry'ego i jego zmagania były daremne, i cokolwiek by nie zrobił i tak Walter dopełniłby swego rytuału. Siedziałem i przez dłuższą chwilę bezczynnie gapiłem się w ekran. Świetny dramat imo, a sam SH4 wymiata wink.gif
Mejm
1. Outra z Another World, Flashback'a i Fade to Black - mistrzostwo.
2. Soul Reaver 2 - swietny zwrot fabuly i mega stun na zakonczenie.
3. MGS 3 - wiadomo.
4. GoW 1 - podobalo mi sie jak babeczka mowi cos w stylu "i od teraz przy kazdej wojnie, konflikcie cos tam" i pokazane sa grafiki z sredniowecza, wojen napoleonskich itd. a na koncu... pustnna burza biggrin.gif Ujeli mnie tym wink.gif
Bartezoo
1.Outro MGS 3 bez dwóch zdań rządzi
2.The Warriors z interaktywnym końcem biggrin.gif
3.SotC j/w tylże z głębszym przesłaniem
Coati
1. SoTC - za pierwszym razem jak skonczylem gre i tak mniejwiecej w polowie outra ktos z domownikow zahaczyl o kabel od playaka - play polecial na ziemie - wyszarpal sie kabel zasilajacy xD [w tym momencie bylem bliski rzucenia padem w tą osobe z jednoczesnym robienimem sepuku dlugopisem, ale skonczylo sie na moich wrzaskach xD]
2. REZ - za pierwszym razem mialem wczowke do nie opisania smile.gif
3. MGS1/2/3 - za wszystko smile.gif
4. za cholere niemoge sobie przypomniec tytulu gry... fuck - ale pamietam, ze łezka w oku sie pokazala xD
Zwyrodnialec
SH2 - samobójstwo.
Sialala
Silent Hill 2
REZ
ale ponad wszystko ICO
okens
UWAGA TU RACZEJ NIE MA SPOJLEROW ALE MOGA BYC TACY CO SIE PRZYWALA!
Moze nie ulubione ale w koncu w(pipi)ialem sie na tego kolesia cala gre i milo bylo popatrzec na koncowke gta sa hehehe, pozatym lubie zakonczenie do yun sunga w sc3 gdy zmaszujemy odpowiedni przycisk( czyli to niby pozitiv) i ico byloby niezle gdyby nie mega dretwy happy end
Nitro
Oczywiście MGS3
Don_Pedro
MGS 3 - wiadomka
SH2 - zakonczenie happy, czy jak to tam. Wspaniale, wzruszajace, piekne
Devil May Cry 3 - Ostatnia rozmowa Danteusza z Vergilem. Fajna sprawa
ICO - wzruszajace jak malo co... No i zaskakujace na samym koncu
SotC - kiedy pierwszy raz je obejrzalem to nie zaczailem bazy, jednak z kolejnym razem zrozumialem...ile grajacych, tyle interpretacji. Cos wspanialego!
wiki1993
CYTAT(Don_Pedro @ 1 04 2007, 00:34) *
Devil May Cry 3 - Ostatnia rozmowa Danteusza z Vergilem. Fajna sprawa

Fakt, to outro wymiata (moje ulubione wink.gif). Niby tak się nienawidzą, a jednak są braćmi i coś tam w nich siedzi wink.gif
a_di1
MGS3:SE i wszystko jasne smile.gif
DFF
Moje ulubione outro jest z Contry. "Komandosi" odlatujący helikopterem, a w tle wybuchająca wyspa. Pamięta to ktoś jeszcze? biggrin.gif

A jeżeli chodzi o PS2 to SotC.
Pawel_S5
God of War 2, po prostu miażdży, to trzeba zobaczyć
Wyjebo
1.Final Fantasy X (popłakałem sie rolleyes.gif )
2.Kingdom Hearts (tu też biggrin.gif )
3.Devil may cry3
4.Silent Hill 2 - samobójstwo
wi3wiorqa
Jak dla mnie to Metal Gear Solid 3 . Poprostu sie wzruszyłam smile.gif A ta piosenka to poprostu....brak słów.
A o Final Fantasy X to nie trza wspominać, za każdym razem jak to oglądam to rycze.
XM16E1
Dla mnie Okami(ciekaw jestem czy będzie druda część)
Sotc
A GOW2 wcale nie ma takiego fajnego zakończenia cool.gif więcej niejasności niż powiedziane
golab
SH2 - In Water, Leave
MGS3
Killer7
SotC
Okami

w Ico jeszcze nie grałem

raczet
MGS3 - rewelacja!!!

a GOW2 ma zakończenie, które wzbudza apetyt na więcej slinotok.gif tongue.gif
h.head
Cudooooooowne zakończenie Metal Gear Solid 3 na zawsze zapadnie w mojej głowie. Geniusz Genialnego Geniusza:) - Hideo Kojimy, coś poprostu wspaniałego. Wg mnie długo żadne outro tego outra niedogoni. Być może zrobi to outo w MGS 4.

PS. Mam nadzieję, że nie jesten kretynem (itp.) dlatego żę się rozpłakałem przy tym outrze.
Wyjebo
Nie wiem co wy widzicie takiego genialnego w tym outrze z MGS:3, przecież to jakiś suchar.
modest
wyje.bo sam jesteś suchar tongue.gif

najlepsze outra ma:
FFX
MGS3
SotC
i...i...eee...niektóre filmiki postaci z Tkk5 tongue.gif można się popolewać xD
Ana
Final Fantasy X pod warunkiem ze wyrzuci sie z pamieci to ze istnieje FF10-2
consoleboy
Ja dodam do całego zestawienia zakończenia Killer7. Co prawda, w grze dane mi było zobaczyć 2x napisy "The End" ( podczas jednego "podejścia" oczywiście) jednakże, wiele nurtujących rzeczy nie zostało wyjaśnianych, wiele pytań bez odpowiedź...Może owe zakończenia, niosą z sobą pewien niedosyt co zawsze spotyka się z krytyką z strony graczy (np. GOW II) ale to że są zaskakujące, szokujące, a i to że na owe pytania nie otrzymamy odpowiedzi bo Suda51 nie ma zamiaru z killer7 robić kolejnego tasiemca to trza przyznać ze spełniała swoje zadanie...Są ciekawe!! No i tak banalna rzecz ,a dość rzadko spotykana....Thanks for playing dla gracza z strony developerów. słodziutkie tongue.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.