Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Cos wiecej
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
Destoyer
Wiem ze wiekszasc z was po przejsciu gry szuka w niej czegos wiecej.Wymyslacie rózne sposoby przejscia i dlatego zalozylem ten dzial.Piszcie:

1)jaka gre przesliscie najwiecej razy icon_t_lol.gif
2)jaki dziwny sposób przejscia gry wymysleliscie(np.przejscie DMC 3 na poziomie trudnosci DMD bez leczenia) wacko.gif
3)piszcie równiez dziwne sposoby przejscia danego miejsca np.zabicie El Gigant nozem na profesionalu icon_chainsaw.gif
Wyjebo
Ciekawy temat.
1.Najwięcej razy ukończyłem Dmc1 (ok.50), Vice City (30), Re4 (30), Dmc3 (licznik sie zaciął, ale licze sobie jakieś 300h)
2.Fajnym sposobem jest granie w Resident Evil4 bez pomocy sklepikarza (professional), podobnie w Dmc3 na Hard bez pakowania postaci.
3. Dość dziwnym (niekoniecznie trudnym) sposobem jest rozwalenie The Fear (Mgs3) bez
użycia gogoli termicznych.
Destoyer
Bylem pewien ze ty wy(pipi)o napiszerz tu o residencie ,a wracajac do tematu

1)RE 4 tylko 15 razy,GoW 12 razy (9 razy na GODZIE),SotC 14 razy,GTA SA 16(7 razy na 100%)[na jednym save mam 500h icon_t_lol.gif ]
2)przejscie MGS 3 na Europen extreme w stroju naked
3)Wybicie wioski w RE 4 nozem na pro.
soki95
Onimusha dawn of dream-ok.15x(8-hard),devil may cry 3 (90H).
Resident evil 4-Bez sklepikarza ,do robaka(przed krauselem)
Er_WolvEr
1. Amplitude (NTSC, PAL, conajmniej po 4ry postacie, każda 3 poziomy trudności + masterowanie. 2 lata przejście ostateczne smile.gif )
2.Nic ciekawego
3. [SPOILER MGS3] Zabiłem Big Boss usypiającymi podmuchami papierosa w MGS3.
White
We wszystkie gry wyścigowe, które oferują widok z kokpitu/ wnętrza (WRC, Coliny, Moto GP, Formułki) gram tylko na tych widokach, niezależnie od poziomu trudności (choć zazwyczaj taki widok znacznie ogranicza widoczność i ogólnie utrudnia wygrywanie)- coby sobie zapewnić odpowiednią wczuwkę.
Yano
hm ktos skasowal mojego posta czy przypadkiem napsialem swoje wypociny o przechdozeniu RE2 11 razy w innym temacie? biggrin.gif

a moze ktos uznal ze RE2 bylo na psxa wiec trza wywalic z tematu o ps2 ? tongue.gif

na ps2 nie przechodizlem az tak hardkorowo gier bo nie mam teraz tyle czasu na granie co kiedys tongue.gif

na ps2 nadluzej meczylem monster huntera, dzieki grze w necie ;p i w sumie hardkorem bylo to ze gralem ponad 130godzin w MH2 ktory jest tylko po japonsku tongue.gif po takim czasie prawie juz poznalem japosnki ;D
Labik

Widac ze macie oryginaly xD

Ja najwiecej razy przeszedlem max payne'a 2 (ok 10 razy) - ale bez schizow, poprostu z milosci.

RE3 tez kilka razy przeszedlem.
zajebisty
Resident Evil 4 nie liczylem ale na oko brdzie gdzies z 15 razy....nie wymyslalem jakis utrudniej poprostu przechodzilem i delektowalem sie ta gra...
Grzehoo
CYTAT(Destoyer @ 24 03 2007, 13:02) *
1)jaka gre przesliscie najwiecej razy
2)jaki dziwny sposób przejscia gry wymysleliscie(np.przejscie DMC 3 na poziomie trudnosci DMD bez leczenia)
3)piszcie równiez dziwne sposoby przejscia danego miejsca np.zabicie El Gigant nozem na profesionalu

ad. 1 Gran Turismo 1 i 2 - po 4 razy każda (należy podkreślić, że to bardzo długie gry)
ad. 2 -
ad. 3 WRC II - zdarzało mi się wylatywać za trasę i po koziołkowaniu bezpiecznie wylądować na drugim jej końcu, dzięki czemu czas przejechania OSu wynosił kilkanaście sekund.
Coati
1)jaka gre przesliscie najwiecej razy
2)jaki dziwny sposób przejscia gry wymysleliscie(np.przejscie DMC 3 na poziomie trudnosci DMD bez leczenia)
3)piszcie równiez dziwne sposoby przejscia danego miejsca np.zabicie El Gigant nozem na profesionalu

1. MGS - ponad 20 razy
2. MGS - przejscie w jeden dzien 6 razy xD praktycznie bez zabijania przeciwnikow i uzywania rationow na wszystkich poziomach trudności
3. bede oryginalny i napisze... MGS - zabicie Psycho Mantisa bez broni palnej [to akurat bylo proste]
Destoyer
Nie wiem czy to normalne ale w Gow na Godzie dochodze do Aresa Tylko z bronmi na lev.1
mate5
1) Dawno temu ,bardzo dużo w chrasha grałem każdą częsc sczególnie 2 i 3 to chyba po 8 razy (zaliczając ze przeszłem i dalej grałem w to co już przeszłem tongue.gif )
2) -
3) Nikogo nie zaskoczę ale burnoucie próbuje wiscigi przechodzić nawet bez tych no uderzen czy coś
Boogieman
Wiem ze wiekszasc z was po przejsciu gry szuka w niej czegos wiecej.Wymyslacie rózne sposoby przejscia i dlatego zalozylem ten dzial.Piszcie:

1)jaka gre przesliscie najwiecej razy icon_t_lol.gif
2)jaki dziwny sposób przejscia gry wymysleliscie(np.przejscie DMC 3 na poziomie trudnosci DMD bez leczenia) wacko.gif
3)piszcie równiez dziwne sposoby przejscia danego miejsca np.zabicie El Gigant nozem na profesionalu icon_chainsaw.gif

1)najwiecej chyba MGS3
2)zaden
3)zaden
Wyjebo
Devil may cry:3
Dojście do 14 levelu (więcej nie dało rady bo mam zj.ebaną płyte) bez używania opcji "customize" (czyli bez pakowania Dantego i używania przedmiotow ze sklepu), ponadto na Hard, bez blue orbów, bez zginięć, nie używając opcji save i zaliczając każdy level na ocene S lub A.
Shadow of Nobody
Przejście pierwszych trzech leveli na new game w trybie Dante Must Die (bez pakowania Dantego i kupowania przedmiotów).
Odważy się ktoś tak pokonać Cerberusa?
kotlet_schabowy
God of War na poziomie God : przy drugim "przechodzeniu" gierki, zaraz po Normalu, to było coś dużo innego, inne taktyki, dłuższa gra (swoją drogą, więcej zapamiętałem przez to muzyki), większa satysfakcja. O ile DMC na wyższych poziomach trudności odrzucił mnie, po prostu nie miałem ochoty grać wyżej niż Normal, tak God Of War motywuje do grania na God smile.gif.
z Metal Gear Solid 2 (z MGS 3 pewnie podobnie, ale jeszcze nie próbowałem) jest prawie tak samo na poziomie Extreme.
tenchu : Wratch of Heaven : różne rozstawienia przeciwników (trzy opcje). Czytając recenzję wątpiłem, czy rzeczywiście to fajny bajer, a przy "zaliczaniu" gierki jednak okazało się przyjemną sprawą.
Shadow of Nobody
Kingdom Hearts II - ukończenie gry w na najwyższym stopniu trudności bez jakiegokolwiek pakowania postaci (ostatni boss rozwalony z 37 lv.). Jedno z moich największych dokonań w grach.
Shadow of Nobody
Komplet S'ek w Dmc3 (niestety tylko pojedyncze).
Re4 bez "używania" sklepikarza.
XM16E1
CYTAT(Shadow of Nobody @ 27 07 2007, 18:01) *
Re4 bez "używania" sklepikarza.

Również
GOW2 bez pakowania broni na Titan
GOW do Aresa bez pakowania (dalej się nieda na bank)
Wreście MGS3 S na UE laugh.gif
EDIT:SotC-43 razy (40 na hard) i wszystkie rzeczy zdobyte
...Więcej "grzechów" niepamiętam.Se przypomne to dopisze...biggrin.gif
Paulek L
1. Crash3 - około dużo razy (chyba cool.gif, ale zawsze na 105% i wszystkimi platynami,
2. Nie pamiętam...
3. chyba wygranie wszystkich wyścigów w CTR z rzędu, zaliczanie wszystkiego na platynę za pierwszym podejściem cool.gif
Shadow of Nobody
Nowe achievementy do Dmc3:
-ukończenie hard bez żadnego zgonu i bez pakowania Dantego
-ukończenie Dante Must Die nie używając ani jednego przedmiotu
Zwyrodnialec
W GoW 2 przeszedłem Zeusa bez utraty energii na Titanie. hyh.gif
FLooK
Killzone pękł jakieś 12 razy (w tym 11 na hard)
-Team Deadmatch, 60min, 1 vs 7 (174-60), Hard, z użyciem jedynie podstawowego wyposażenia bez campingu.
Urzyk
Przejście GTA: San Andreas bez save'owania.
szeni
Przeszedłem Tekkena 5 Kazuyą na perfekcie. Do Jinpachiego, bo dalej się nie da na bank.

Na PSXie - MGS na Normalu poniżej 20 godzin, bez używania boxów.
ProstyHeker
Duke Nukem 3D na godzie, później bez.
Coati
CYTAT(szeni @ 30 08 2007, 16:04) *
Na PSXie - MGS na Normalu poniżej 20 godzin, bez używania boxów.

eee... bez box'ow czy rationow?? z reszta niewazne bo przejscie gry zajmuje godzine z hakiem... chyba cos ci sie pomylilo smile.gif
miecho
przeszedłem DMC w 3h 45min , na jakim poziomie trudności nie pamiętam...
Shadow of Nobody
Myślałem że to temat o najlepszych a nie o najgorszych osiągnięciach huh.gif .
szeni
Dzisiaj pograłem trochę w klasyka, RE2.
Po wielu trudach udało mi się dojść do komisariatu bez sejwowania. Po drodze zdobyłem też shotguna Leonem.
Coati
CYTAT(szeni @ 1 09 2007, 13:49) *
Dzisiaj pograłem trochę w klasyka, RE2.
Po wielu trudach udało mi się dojść do komisariatu bez sejwowania. Po drodze zdobyłem też shotguna Leonem.

napisz jak tego dokonales bo ja zawsze gine tuz przed komisariatem... i gdzie tam po drodze sa naboje do shotguna??
XM16E1
A ja chce się pochwalić wynikiami w B:R biggrin.gif

Mikes
sygnaturki nie liczą się do 100%?
Divine
Komplet złotych medali też nie jest konieczny?

Ukończyłem GoW'a 2, kurde gra tak nudna że już samo przejście jej można uznać za niezły achievement.
Coati
CYTAT(Divine @ 28 09 2007, 21:52) *
Ukończyłem GoW'a 2, kurde gra tak nudna że już samo przejście jej można uznać za niezły achievement.

czlowieku... pierwszy twoj post ktory przeczytalem [chyba] a juz cie lubie xD wow nie jestem sam xD
w.w.w
a ja chyba wiem dlaczego tak mowi Divine, wystarczy przeczytac co ma napisane w sygnaturce icon_t_lol.gif
Divine
To co widnieje w sygnaturce nie ma nic wspólnego z moimi odczuciami w stosunku go GoW'a. Gra mi po prostu nie podesza, pod otoczką epickiej przygody z porażającą oprawą A-V kryje się prosta, pozbawiona powera młućka - serie GoW stawiam zaraz obok pamiętnego The Bouncer, na półce z napisem "przereklamowane".

Żeby nie offtopować - Dmc3 na hard bez pakowania postaci i korzystania z przedmiotów (O zgonów, prawie same S'ki) oraz Onimusha 2 na stopniu critical.
Burgund
Przejście Burnouta Revenge z prawą ręką w gipsie..
Figaro
Hmm... Stopa na lewej galce a ręka do reszty przyciskow wink.gif
Rewett
Resident evil 4 prerzeszedlem te gre dokladnie 5 razy catfight.gif
Divine
CYTAT(Rewett @ 3 10 2007, 16:21) *
Resident evil 4 prerzeszedlem te gre dokladnie 5 razy catfight.gif

Tylko 25 razy mniej ode mnie catfight.gif . Devil 3 - blisko 600 godzin catfight.gif catfight.gif .
raven_raven
Jesteś chory biggrin.gif.

Nie wiem, czy to jest jakieś osiągnięcie, ale bez przerwy gram w GTA SA. To już prawie 4 lata jak znam tą grę i nadal odkrywa przede mną tajemnice. Nie zliczę godzin, które przed nią spędziłem, ale ponad 300 na pewno.
XM16E1
300 to ja w 2 miechy od premiery zrobilem, teraz podliczajac wszystkie savey wyjdzie grubo ponad 1200h (5 razy 100% bez mapek) wacko.gif
HikiQmori
Mała aktualizacja:
- Dmc3 + SE - ok. 1100 godzin (ciężko dokładnie określić kiedy licznik zatrzymuje sie na setce happy.gif ).
- Matrix: Path of the Neo - zaliczone jakieś 15 razy (dodam tylko że nie jestem żadnym wielkim fanem filmowej trylogii rolleyes.gif ).

A z "domowych achievementów", ostatnio wymasterowałem wszystkie SS'ki w Dmc3 i zaliczyłem Bloody Palace Vergilem.
i_am_so_lame
To w DMC da się tyle grać ciągle? Czy za każdym razem przechodzisz gre od nowa aż nabiłeś 1100 godzin????
chris85
O kurde biggrin.gif Ja jak skoncze gre to zazwyczaj laduje na polce nicznym zuzyta prezerwatywa tongue.gif
HikiQmori
CYTAT(i_am_so_lame @ 19 03 2008, 21:26) *
To w DMC da się tyle grać ciągle? Czy za każdym razem przechodzisz gre od nowa aż nabiłeś 1100 godzin????

Mniej więcej. Zazwyczaj odpalam tego deemceka żeby po prostu troche sobie pochlastać, z godzinke, dwie, czasem za mocno się wciągne i z rozbiegu kolejny raz zaliczam gre smile.gif a od kiedy mam Special Edition to już w ogóle masakra, jak za bardzo wsiąkne w Bloody Palace Vergilem to potrafie grać długimi godzinami. Nawet Dmc4 nie potrafi mnie na dłużej odciągnąć. To chyba jakaś choroba.

CYTAT(chris85 @ 19 03 2008, 22:28) *
O kurde biggrin.gif Ja jak skoncze gre to zazwyczaj laduje na polce nicznym zuzyta prezerwatywa tongue.gif

Są gry w które można grać w nieskończoność wink.gif
White
No, ciekawe tylko jak sobie obliczyłeś te 1100 godzin, hehe. Ja tak mam z Burnoutem 3, że odkąd go ukończyłem, pykam sobie dość często żeby się rozluźnić. Ale nie umiałbym nawet w przybliżeniu podać liczby godzin zeń spędzonych.
HikiQmori
W Dmc3 gram od ładnych trzech lat, nie licząc kilkudniowych przerw na inne tytuły (chociaż i tak rzadko gram w coś poza Dmc) codziennie staram się grać przynajmniej po godzinie + po kilka w weekendy. Wiadomo że niemożliwe jest podanie konkretnej ilości przegranych godzin na podstawie takich obliczeń, ale jakieś tam pojęcie jest. Chociaż gdybym miał tak dodać jeszcze wszystkie święta, wakacje i inne dni wolne od szkoły to pewnie wyszłoby jeszcze więcej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.