Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
El Loco Chocko
O dziwo musze juz szukac ludzi do gry a gra wciaz swieza happy.gif .Okazalo sie ze na poczatku to co widzialem to byli chorzy maniacy ktorzy grali tylko dla pkt (zenada jak dla mnie) a teraz juz cisza.Ja co to gamertag=evil PL
Hosen
ale co chcesz grać? co-opa?
El Loco Chocko
Ewentualnie i co-op ,ale bardziej myslalem o jakiejs konkretnej wyzynce smile.gif
Sokolov
Mi przyjdzie pewnie w piatek, więc mogli bysmy cos pyknąc w sobote/niedziele (musze sie zapoznac ze sterowaniem i nie byc totalnym noobem wink.gif )
Hosen
"normalnie" chłopaki tam grają, więc nie wiem ocb Tobie. Ja od nast. tyg. mogę grać
LukaszMPower
My mozemy wam pomuc.W klanie jest nas troche wiec mozemy wam pomuc z planszami i achivmentami.Gamertag to:LukaszMPower
master_PL
CYTAT(LukaszMPower @ 4 04 2007, 22:37) *
My mozemy wam pomuc.W klanie jest nas troche wiec mozemy wam pomuc z planszami i achivmentami.Gamertag to:LukaszMPower

Ja będę mial we wtorek swój egzemplarz. To jestem chętny na pomoc..Jak widzialem, jest sporo achievementów, gdzie wlasnie trzeba grać w Co-Op.. Więc jak będę mial grę, to napisze Ci i sie jakoś ustawimy, ok??
Play3rrr
ja tak samo bede mieć gre okolo środy - czwartku także sie jakoś zgadamy ?? wink.gif Pozdroo
master_PL
CYTAT(Play3rrr @ 7 04 2007, 15:39) *
ja tak samo bede mieć gre okolo środy - czwartku także sie jakoś zgadamy ?? wink.gif Pozdroo

Niema sprawy smile.gif smile.gif. Dodaj mnie do friendsów : rivel PL
Zeratul
ja gram praktycznie codziennie... teraz bede bawil sie co-opami. bo mnie znudzily juz troche teamy. W tygodniu standardowo pojawiam sie po 12 w nocy.
Zeratul
za 20 min ... 8pm czas pol. ustaweczka na co-op i solo... jak ktos chetny niech wysyla mi wiadomosc... poki co jest na 5
Fab3r
Zgłaszam się jako kolejny chętny... Jeśli mam szansą się jeszcze załapać...
kaka
ja dzisiaj zamowilem gierke i powinna sie zjawic na poczatku przyszlego tyg. wiec tez sie chetnie przylacze
.:SiekieR:.
Mnie osobiście tryb online zniechęcił przy chęci zaliczenia misji coop...mam narazie 3 na 6, a gra być może już jutro będzie sprzedana...przy zaliczaniu więcej czekania niż grania uświadczyłem smile.gif Jeśli ktoś w expresowym tempie do jutra jest w stanie mi pomóc z 470GS zdobyć coś więcej to dodawać do friendów SiekieeR śmiało smile.gif Jestem Freshman, x0 od m-ca ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.