Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Program do sortowania
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
OsciBosci
Potrzebuje jakis prosty programik ktory pozwoli mi w tabele wpisac roze dane, w tym liczny a pozniej ustawi mis je od nawyzszej. Moze byc tez sortowanie alfabetyczne ale glownie na liczbach mi zalezy. No i zeby byl darmowy albo chociaz wersja trial...
Yacek
Wydaje mi sie, ze prosciej bedzie skorzystac z Excela.
OsciBosci
No a jak w excelu po napisaniu 200 wiersz z wynikami, pozniej ustawic je w kolejnosci??
stona
sortowaniem ? No weź. Poszukaj na necie jakiegoś tutoriala, ewentualnie pogadaj z "panem od informatyki" wink.gif
OsciBosci
CYTAT(stona @ 25 03 2007, 22:18) *
sortowaniem ? No weź. Poszukaj na necie jakiegoś tutoriala, ewentualnie pogadaj z "panem od informatyki" wink.gif

Bosze nie mam excela i nie chce go uzywac...Chce wpisac co musze i ulozyc to w kolejnosci i to wszystko
Dark Serge
A word chyba miał tez taką możliwość..
Poza tym nie musisz miec excela - wystarczy Open Office'a ;] Darmowe i dobre draństwo .
Yacek
CYTAT(OsciBosci @ 25 03 2007, 22:04) *
No a jak w excelu po napisaniu 200 wiersz z wynikami, pozniej ustawic je w kolejnosci??

Zaznaczasz wszystkie wiersze/kolumny i naciskasz magiczna ikonke A-Z na pasku....
OsciBosci
CYTAT(Shmatan @ 25 03 2007, 23:41) *
A word chyba miał tez taką możliwość..
Poza tym nie musisz miec excela - wystarczy Open Office'a ;] Darmowe i dobre draństwo .

Dzieki ten program ma mozliwosc sortowania wedlug wielkosci licz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.