Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
maUpEck
heh jak zawsze masa zabawy i błota biggrin.gif szkoda tylko, ze dzisiaj mialem doslownie chwile czasu na popykanie dry.gif cu next time ... wtedy dam wam popalic laugh.gif cool.gif
Trzcina
Dobra, juz wiem co to jest Catch Up, poczytalem sobie ;P

Anyway, jest to taki bajer (ktory najpewniej zuwazyliscie na Coyote Rage) ze ten kto jest OSTATNI ma NAJWIECEJ turbo ;] A ten kto jest peirwszy, ma go najmniej.

Sadze ze to wyrowna nam szanse... zwlaszcza z Raphaei i Terrago w grze smile.gif Wiec ktokolwiek kto zostal teraz hostem, mogly to zostawic smile.gif Dzieki temu jest duzo ciekawiej.
VascoDa
jak dajecie rade pisac na forum i grac?? biggrin.gif ja zasuwam w pracy... ale jak skoncze... smile_viking.gif
Shadow864
Hey , popierwsze to chcialem spytac czy moge sie do was dolaczyc a po drugie to mam problem. Jak w grze ktos mowi to mi to strasznie trzeszczy i nic nie rozumiem. Wina lacza czy popstu z tak ma byc?
Goldi69-PL-
No w multi faktycznie gierka wypada o niebo lepiej niz w singlu, niby to samo ale.....
Jutro po Meczu zapewne wpadne na kilka wyscigow.
GMB
HeHe musze stwierdzić że wczoraj moją ulubioną liczbą było 3. laugh.gif Udało mi się raz wygrać z Terrago i z Trzciną ale tego Raphael'a nie moge za nic dogonić.

BTW. Trzcina ale akcja była na Sidewinder kiedy przed samą metą bark w bark cisnęliśmy na booscie i wybuchnąłem przed ale nie udało mi się Ciebie mimo to wyprzedzić. Rzucilem padem o kanape hehe i zrezygnowanym wzrokiem spojrzałem po raz kolejny na cyferke 3 przy moim nicku. Potem już wyszedłem bo śpiący byłem i w dodatku trzeba było się ścigać motorami czego ja nienawidze akurat w tej grze. tongue.gif

PS. Jeśli miał bym jakoś skomentować moje ciągłe 3 miejsca to powiedział bym jak Adaś Małysz. "Moje skoki nie zawsze są najdłuższe ale najważniejsze jest to żeby równo skakać". Hłe Hłe czuje się usprawiedliwiony. icon_t_lol.gif

Piszcie kiedy znowu mozna Was spotkać na serwie bo zabawa jest przednia.

BTW2. Na kogo spadłem jadąc Mud Pluggerem? Ten ktoś pomykał motorkiem. Miałem niezły ubaw jak się rozpadł pod moimi kołami. piwo.gif
Goldi69-PL-
No ja wczoraj z Wami ledwie 4 mecze zagralem (wpadl znajomy i zmusil mnie do pokazania reszty pozycji na PS3), wsumie 3 razy przedostatni bylem a raz jak 100m przed meta bylem pierwszy (wyscig ciezarowek) to wyszla nieznajomosc trasy i polecialem z rampy w przeciwna strone i gonga zaliczylem i nici z 1 place sad.gif

Najbardziej mnie irytuje to ze czasem gdzies sie w(pipi) lub 20sek da(pipi)esz i tracisz nagle tyle czasu ze juz nie asz o co walczyc.

Co do lagow to grajac z Wami nie wystapily wogole, jednak na serwerach z UK to przeciwnicy klatkuja i znikad wyskakuja (lacze 2mb)
LiSoQuan
A mnie sie beznadziejne grało.. cały czas ostani tylko raz ktos tuż przed metą wybuchł i go wyprzedziłem .. BOBAN to TY ? smile.gif ehhh
YETI
CYTAT(Shadow864 @ 2 04 2007, 23:13) *
Hey , popierwsze to chcialem spytac czy moge sie do was dolaczyc

sadze ze jak najbardziej tak wink.gif

CYTAT(Shadow864 @ 2 04 2007, 23:13) *
a po drugie to mam problem. Jak w grze ktos mowi to mi to strasznie trzeszczy i nic nie rozumiem. Wina lacza czy popstu z tak ma byc?

Jak bedziesz mial swojego HS to bedziesz wszystko dobrze słyszał. Bo tak z głosnikow tv trudno kogos zrumiec, ryk silnikow plus before i forget Slipknota wink.gif

A ja mam takie pytanie, grajac online jakiej kamery uzywacie?
Bo ja tej z nad maski, mimo ze jest trudniej (znacznie szybciej i łatwo wpasc na jakis głaz)
GMB
CYTAT(LiSoQuan @ 3 04 2007, 10:16) *
A mnie sie beznadziejne grało.. cały czas ostani tylko raz ktos tuż przed metą wybuchł i go wyprzedziłem .. BOBAN to TY ? smile.gif ehhh

Bardzo możliwe. stretcher.gif tongue.gif

CYTAT(YETI @ 3 04 2007, 10:17) *
A ja mam takie pytanie, grajac online jakiej kamery uzywacie?
Bo ja tej z nad maski, mimo ze jest trudniej (znacznie szybciej i łatwo wpasc na jakis głaz)

Tylko z nad maski. Nieporównywalnie większe wrażenia z wyścigu. Rzekł bym że niemal jak w renderze.
Trzcina
Boban... spadles na mnie tongue.gif Co bylo niezrozumiale, bo ja jechalem motorem tongue.gif Wiec nie wiem jakim cudem mogles mnie dogonic i jeszcze spasc na mnie tongue.gif

Dodatkowo, na Sidewinder byla akja ze wyprzedzilem kogos na 2 metry przed meta, bo czym turbo mi sie skonczylo ;] Wiec oczywisice wybuchnalem, ale wybuch popchnal mnie z niesamowita predkoscia w kierunku mety biggrin.gif Wiec i tak wygrale ;] Bylo kewl biggrin.gif

Szkoda tylko ze potem sie cos zwalilo... Nie wiem czemu.

Ale w sumie dwie zasady mi sie nasuwaja, przez ostatnie dwa dni grania.

1) KONIECZNIE trzeba dawac jakies malo zaludnione Lobby (na samym dole sa takie) oraz na poczatku dawac friends only, potem jak ludzie sie wykruszaja mozna dac na public game.

2) KONIECZNIE musi byc tzw 'Catch Up'. Dzieki temu, taki ziomek jak ja, ktory na piewszym okrazeniu zostanie 6, ma szanse dogonic reszte stawki, bo ma praktycznie nieskonczone turbo biggrin.gif Podczas gdy ten co jedzie jako 1, ma go jakos z 4 razy mniej... Ja wiem ze taki handicap moze sie nie podobac. Ale powiedzmy sobie szczerze, Raphaei i Terrago (akurt wczoraj z mojego powodu Terrago nie szlo tak dobrze ;D ). Sa bardzo dobrymi graczami i ciezko z nimi wygrac, wiec oni nie obraza sie na troche bardziej 'competetive' rozgrywke, a my na pewno lepiej na tym wyjdziemy ;]
GMB
CYTAT(Trzcina @ 3 04 2007, 10:52) *
Boban... spadles na mnie tongue.gif Co bylo niezrozumiale, bo ja jechalem motorem tongue.gif Wiec nie wiem jakim cudem mogles mnie dogonic i jeszcze spasc na mnie tongue.gif

No bo przed rampą dałem boost'a a potem już tylko z zadowoloną michą patrzyłem jak spadam na Twój motorek. tongue.gif To była dobra akcja.

CYTAT(Trzcina @ 3 04 2007, 10:52) *
Dodatkowo, na Sidewinder byla akja ze wyprzedzilem kogos na 2 metry przed meta, bo czym turbo mi sie skonczylo ;] Wiec oczywisice wybuchnalem, ale wybuch popchnal mnie z niesamowita predkoscia w kierunku mety biggrin.gif Wiec i tak wygrale ;] Bylo kewl biggrin.gif

To byłem właśnie ja. Dobrze że wymyślili ten online bo jak by taka akcja miała miejsce na splicie to bym cisnął w Ciebie fotelem. tongue.gif Joke.
Shadow864
ale ja i z headsetem nic nie slysze smile.gif
LiSoQuan
Zhostowałem gre na EU wiec czekam jesli ktos chce pograć....
Shadow864
Cos sie stalo z servem dzisiaj w okolicy 22 ? Bo mi wyskoczyl error na EU servie. Tak wogole to przypominam ze moj ID to Blumbrothers. A dzisiaj w jakies grze o dziwnej i nic niemowiacej mi nazwie PSX EXTREME zdobylem mojego drugiego wina. Dzieki tongue.gif
GMB
CYTAT(Shadow864 @ 4 04 2007, 00:29) *
Cos sie stalo z servem dzisiaj w okolicy 22 ? Bo mi wyskoczyl error na EU servie. Tak wogole to przypominam ze moj ID to Blumbrothers. A dzisiaj w jakies grze o dziwnej i nic niemowiacej mi nazwie PSX EXTREME zdobylem mojego drugiego wina. Dzieki tongue.gif

Też nie mogłem wejść na serwery około 22. Podobnie w Resistance również nie dało rady pograć online. Wtf?
pack
Dzisiaj juz dziala! smile.gif
Gawlick
Wczoraj juz działało, tak po 23 smile.gif Co o dziwo grając na koncie UK w resisa (bratu dałem trochę hehe smile.gif ), nie wywaliło żadnego błędu. Moze robią coś z polskimi kontami i polskim sklepikiem...
GMB
Ja nie mogłem wejść ani z PL ani z UK.
Musiolik
Mam takie n00b'owate pytanie.

Co trzeba zrobić dokładnie, by zagrać online przez lobby? Wybieram serwer EU, lobby, odpowiedni pokój, przy graczach pokazuje, że czekają na wyścig ...po chwili wszyscy są Ready i sru do wyścigu, a ja czekam i czekam .... tak z 30 minut i nic. Trzeba coś wcisnąć? Czy jak? Z góry dzięki za odpowiedź.
paulb
Witam

od dzisiaj też będe wpadał na online biggrin.gif
mam HS-a
wczoraj od 21 do 22 bylem na english1 i nie miałem żadnych problemów z lagami itd.,
a łącze mam słabiutkie, bo przez modem EDGE (max. do 240 kb/s)
ziemia1
CYTAT(Musiolik @ 5 04 2007, 12:55) *

Co trzeba zrobić dokładnie, by zagrać online przez lobby? Wybieram serwer EU, lobby, odpowiedni pokój, przy graczach pokazuje, że czekają na wyścig ...po chwili wszyscy są Ready i sru do wyścigu, a ja czekam i czekam .... tak z 30 minut i nic. Trzeba coś wcisnąć? Czy jak? Z góry dzięki za odpowiedź.

najprawdobodobniej spóźniłeś się kilka sekund z wejściem do pokoju, poczekaj jak skończą od2 do 9 minut i wtedy powinieneś wekjść do gry, a najlepiej poszukaj innej gry skakanie w m. nawet w lobby jest wskazane. Zobacz czy możesz załozyć swoją
Musiolik
CYTAT(ziemia1 @ 5 04 2007, 13:07) *
CYTAT(Musiolik @ 5 04 2007, 12:55) *

najprawdobodobniej spóźniłeś się kilka sekund z wejściem do pokoju, poczekaj jak skończą od2 do 9 minut i wtedy powinieneś wekjść do gry, a najlepiej poszukaj innej gry skakanie w m. nawet w lobby jest wskazane. Zobacz czy możesz załozyć swoją

Udało mi się połączyć i zagrać ... ale ze 30 sekund ;/ Po pierwszym roztrzaskaniu się, nastąpił 'zawias' gry i konsoli ;/ Dzieje się to często?
Gawlick
W sumie to mi się stało tylko raz na resisie na 270 meczy rozegranych online smile.gif (rankingowych tongue.gif )
YETI
Pierwsze słysze, u mnie nic podobnego nie wystąpiło.
Musiolik
Najwidoczniej to było losowe zdarzenie smile.gif

Panowie, gracie dziś może? Bo bym się dołączył i pograł (dobry nie jestem, ale byłoby miło) smile.gif
Goldi69-PL-
mi sie w MS zdazylo 2 razy przy starcie zwiecha i raz w wysigu, wsumie to na jakies 30gier.

a co do odpalania mapy to tez tak raz czekalem i czekalem po czym jak juz wszyscy powychodzili okazalo sie ze ja mam Hosta smile.gif
wlasnie wytlumaczcie mi czy tu nie zawsze ten co zaklada lobby ma hosta czy moze zakladajacy wyszedl i mi z auto przydzielilo?

denerwuje mnie tez ze jak juz sie zaczyna nowy wyscig to nie ma zadnego sygnalu (dzwiekowego) bo nieraz zapatrze sie w laptopa i mi start przeleci i znowu musze czekac.
Jakim
panowie co tak ucichło? Może byśmy cos poszpilali?
maUpEck
byloby milo .. hyh.gif jak mam troche wolnego staram sie pare wyscigow przejechac, ale nigdy nie trafiam na znajome nicki ;/
YETI
Ja dzis koło 22:00 bede grał.
YETI
Panowie moze dzis jakas sesyjka o 20:00, 21:00 ???
komu pasuje?
GMB
CYTAT(YETI @ 10 04 2007, 13:25) *
komu pasuje?

Jak coś to ja się pisze. Napisz tylko czy zakladacie na EU czy Australia bo lista Buddies pokazuje się dopiero po wybraniu między tymi regionami. Yeti Ty spryciarzu, ugrałeś wszystkie bilety na złoto i chcesz nam pokazać jak się gra. tongue.gif
paulb
CYTAT(GMB @ 10 04 2007, 14:18) *
komu pasuje?

Jak coś to ja się pisze. Napisz tylko czy zakladacie na EU czy Australia bo lista Buddies pokazuje się dopiero po wybraniu między tymi regionami. Yeti Ty spryciarzu, ugrałeś wszystkie bilety na złoto i chcesz nam pokazać jak się gra. tongue.gif

jak jestem to na EU w englishspeak.1
najlepiej u mnie lata..
nie udało mi sie usłyszeć nikogo przez HS-a.. w menu ps3, sprzęt dodałem, sparowałem, regulacja czułości mikrofonu działa..
coś trzeba w menu gry dodać/włączyć ?
saper39
komu pasuje?

Ja mysle że też dam rade.
GMB
Yeti Tobie też złapała konsola zawieche przed startem na The Grizzly? Widziałem że też przez chwile nie byłeś online więc podejrzewam że tak. Nawet za pomocą PS Button'a nie mogłem wyjść z gry i musiałem wyłączyć konsole czujnikiem. Jak się wyłączała to robiła to dłużej niż zwykle i przed zgaszeniem się zapikała 3 razy. Zauważyłem, że dzieje się tak jak konsola pozostawiła przed wyłączeniem jakieś niedokończone zadanie.

Też tak miałeś Yeti?

YETI
Tak, pierwszy raz cos mi sie takiego przytrafilo.
A ta poza tym to było całkiem miło smile.gif Wyscigi na Mod Pool dawały rade biggrin.gif hehe
GMB
Właśnie skończyliśmy gre. Yeti Ty barbarzyńco! Ilekroć spotykałem się z Tobą na trasie to lądowałem na skalach albo zaliczałem dachowanie. Na The Grizzly starałem się unikać starć ale na wąskich trasach niestety, dziwnym trafem musiałem spotkać Ciebie. Widać efekty po ukończeniu wszystkich biletów na złoto. Good Game Yeti.
Ogólnie to można powiedzieć że Polacy (Hi Jakim & LiSoQuan) obstawiali czołowe miejsca. Fajnie się grało i często trzeba było walczyć o swoje na trasie. Musze się podszkolić w znajomości tras bo dopiero ukończyłem 15 biletów i nieźle momentami się gubiłem w tej całej rozwałce.

CYTAT(YETI @ 10 04 2007, 22:57) *
Tak, pierwszy raz cos mi sie takiego przytrafilo.
A ta poza tym to było całkiem miło smile.gif Wyscigi na Mod Pool dawały rade biggrin.gif hehe

No już myślałem że nie wygram z Tobą na tym MudPool'u ale w końcu udało mi się dojechać na winner_first_h4h.gif. Było kozacko i trzeba było się nieźle starać żeby dojechać w pierwszej trójce. piwo.gif
Shadow864
A ja caly czas mam ten sam problem. Jak ktos do mnie cos mowie online to ja slysze spowolniony glos robota i zarowno na HS jak na glosnikach , pomocy
Jakim
no wczoraj w koncu pograłem z polakami heheh. Yeti masz poroniona ksywkębiggrin.gif Co do wyścigów.. kto wymyślił 4 okrażenia na Grizzly? Jak wypadłeś z czołówki na początku to trudno było potem kogokolwiek dogonić , a z każdym błędem odległośc rosnęła. 4 laps'y dobre sa na MudPool albo Coyote ale broń Boże na Grizzly.

@Shadow- może wina wolnego łącza?
saper39
Jestem od zaraz na english 1.Moje ID SAPERGDA.Zapraszam
Shadow864
wiesz sam nie wiem , mam neo 1mb przez router. PS3 ladnie sie skonfigrowalo w tej kwestii bo jak dema sciagalem to robil okolo 300-400mb na godzine. Ale co z tym dzwiekiem to nie wiem moze gdzies sie zwrocic o pomoc tylko gdzie? BTW ostatni ticket na singlu mi zostal jutro mam nadzieje 100% zobaczyc^^
LiSoQuan
A przyznam przyznam..jak na "grze" spotka sie kilku Polaków pierwsze miejsca dla Nich (Nas) smile.gif a BoBan to nastepnym razem nie wykorzystuj mojego dachu do przejazdzki smile.gif

ps. Jakim .. napisz do mnie ns PS3 abym mial Cie na liscie. Ja ostaniozadko zalgadam na PS3 wiec bedzie szybciej.
GMB
CYTAT(LiSoQuan @ 12 04 2007, 09:44) *
BoBan to nastepnym razem nie wykorzystuj mojego dachu do przejazdzki smile.gif

No jak możesz zabraniać mi takiej przyjemności. biggrin.gif Nie ma to jak spaść komuś z nieba. Musimy kiedyś powtórzyć gre razem z rodakami.
saper39
Może dzisiaj koło 20.00 byśmy coś pograli.Kto chętny?
Shadow864
JA moge , nie wiem czy o 20 akurat bo jutro mam jakies kolokwium z Bash/awk ale raczej pojawie sie . Bardziej bym wolal jakas godzinke typu 22 Ale wrazie co wpadne na chwilke o 20 tylko gdzie ? smile.gif

PS. pierwsze zloto w ostatnim bilecie juz mam jeszcze tylko 3^^
YETI
Ja takze sie zgłaszam, dzis wpadne po 20:00, no chyba ze padnie na RESISTANCE wink.gif
saper39
Ja będe na english speaking 1.Moje ID to SAPERGDA.

Zacząłem 17 bilecik biggrin.gif
GMB
Wczoraj było ostro. Polacy utrzymywali się w czołówce i często zdarzało się że ktoś z rodaków zajmował najwyższe miejsce na podium. Mi też się udało pare razy ukończyć na winner_first_h4h.gif z czego jestem rad.

Receptą na to by dojechać w czołówce jest unikanie wozu prowadzonego przez Yeti'ego. tongue.gif Starcie z nim zazwyczaj kończy się dachowaniem. Najlepsza akcja była jak elCapitan zachaczył mnie jadąc quadem i straciłem panowanie nad buggy'm przez co w konsekwencji wyprzedzającego mnie elCapitana zepchnąłem na skały i oboje rozbilismy się na kawałki. chair.gif
LiSoQuan
BoBan , tylko że TY wjechałes Big Rig na mojego Buggy a nie spadłes smile.gif
paulb
straszliwie wczoraj mnie wyrzucało, raz w trakcie konsola sie zwiesila na amen, raz w środku wyscigu dostalem hosta,
raz zostalem sam w calym wyscigu..
ale pomimo tego bardzo milo bylo mi sie z wami poscigac... biggrin.gif dzisiaj tez bede ...
aha i wczoraj po raz pierwszy zaskoczyl moj HS smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.