Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Amer
nie do końca smile.gif moje statsy zostały zresetowane na kilka dni przed tym zanim pojawił się update.
YETI
CYTAT(VascoDa @ 20 06 2007, 01:01) *
TimeTrial jest rewelacyjny smile.gif Nareszcie mozna dobrze poznac trasy i maszyny pod katem wydajnosci. Mam tylko klopot ze zciagnieciem ghosta kolegow z listy. Mam "ps network error" Czy wam to dziala dobrze?

Ja sciagałem duch najlepszego gracza z jakies tam trasy. Wszytsko odbyło sie bez zadnych problemów.
ProroK
Ja tam bez problemu ściągam, upload'uje duchy, wymieniam sie z kumplami..
ziolo69
Kto wbija sie jutro (3.07.2007) o godzinie 11.00 (rano) na partyjke MS'a? Zainteresowani niech wbijaja sie na gre o nazwie "NONAME" . Jak cos, to jestem dostepny na PSN od 10.30.

Pozdrawiam i zapraszam wink.gif

PS:PSN ID: ziolo69PL
(jakby co xD)
killdante
jutro zakładam wyscig Mesa 2000 wszystkich chetnych zapraszam smile.gif
tomci23
moj login tomci23_pl czekam jutro to mozemy pograc
killdante
CYTAT(tomci23 @ 3 07 2007, 22:39) *
moj login tomci23_pl czekam jutro to mozemy pograc

zapomnialem dodac ze bede tak od 17 w EUunivers english speaking czy jakos tak
tomci23
Moze dzisiaj cos zagramy w wiekszym gronie?
ziolo69
To kiedy bis? biggrin.gif
ziolo69
Ludu kiedy zbieramy sie na cos wiekszego? Only FF. Dajcie jakies propozycje bo ucichlo tu nieco...
killdante
moze bysmy sobie tak zorganizowali jakis maly turniej jak narazie to udało mi sie poscigac raptem z trzema osobami z tego forum moze by tak na niedziele około 19 na english speaking ?
nightrunner
Oki, ja postaram się być smile.gif
_Michcio_
Ja też chętnie zagram.
killdante
Nazwa pokoju "ULTRA MESA" english speaking około 19
ziolo69
OK, pasuje. Jutro wysle Ci zaproszenie do listy kumpli. Nightrunner'owi tez bo nie mam go na liscie a ze snifferem, sry _Michciem_ to my sie juz znamy c'nie xD.

PS: Killdante prosze, dawaj wyscigi po jednym okrazeniu i bez catch-up'a bo cholery mozna dostac na innych pokojach. Okrazenia przezyje ale catch-up'a nie . . . mysle ze niektorzy zgodza sie ze mna.

Porownamy sobie statsy biggrin.gif Pozdro i powodzenia wszystkim rzycze. wink.gif
_Michcio_
Killdante prosiłbym też, żebyś w miare możliwości zmieniał trasy, bo jazda w kółko na jednej jest troche nużąca wink.gif . Pozdrawiam
ziolo69
CYTAT
Killdante prosiłbym też, żebyś w miare możliwości zmieniał trasy, bo jazda w kółko na jednej jest troche nużąca wink.gif

_Michcio_ jakas sugestia do mnie? wink.gif tongue.gif Zartuje. wink.gif Fakt zmiana trasy co dwie trzy rundy bylaby wskazana wink.gif.
killdante
sory ze dałem ciała ale nie wyrobilem sie na czas jak wszedłem do gry to akurat wszyscy pouciekali ino ze snifferem troche pograłem
ziolo69
killdante ja tez bylem . . . :| Ja ze snifferem tez sie "trochu" poscigalem ino krotko bo od 17.00 siedzialem. smile.gif Spoko nastepnym razem ja tworze pokoj, ok? wink.gif Kiedy pasioje wstepny termin?

Organizator: ziolo69PL (nieobecny z powodu zyebanego routera, szczegoly nizej)

Pokoj: Englishspeaking---> POLAND

Catch-up: OFF

Data: wtorek- 17.07.07r

Trasy: Grizzly, Sidewinder, Rockhopper (moze dust devil)

Czas trwania: ok. 1h 30min

Godzina: 19.00

Okrazenia: od 1 do max 3

Pojazdy: wedle uznania organizatora (wiekszosc dostepnych na danej trasie)

Licze na Was chlopaki. Pozdro i nie zawiedzcie mnie. . .

PS: Nie patrzcie na moje statsy bo mi je zresetowalo. confused.gif

Odpowiedz do pytania ponizej:

_Michcio_ dla takiego goscia jak Ty wszystko tongue.gif Ostatnio miales pecha ale teraz pewnie to sie zmieni wink.gif

_Michcio_ zaowazyles ze ja tylko motorkami popylam i baardzo zadko w cos piz.dne? xD Wszystko inne jest jak dla mnie...slabe. Potrafie jezdzic innymi pojazdami ale motor pasoje mi najbardziej wink.gif Pozdrow motocykliste bo mu ostatnio morde troche obilem. wink.gif Moj juz sie wyleczyl xD

_Michcio_ co do tego rally cara. Nic, ale to nic nie przebije mnie. Jade buggy a tu nagle malutki kamyczek na prostej na Dust Devil. A co w tym ciekawego? Przejechalem ok. 10sekund na prawej osi i wygralem xD. Rally cary, szczgolnie ten ktorym Ty najczesciej jezdzisz ( Ozutsu Ronin czy jakos tak) jest strasznie podatny na wszeliigo rodzaju kamyki itp. Taki tip jakby co. xD

NIESTETY ZLA WIADOMOSC!!! NIE DAM RADY POPROWADZIC MISTRZOSTW DNIA DZISIEJSZEGO 17.07.07 Z POWODU ZYEBANEGO ROUTERA. PROSZE O DOKONANIE ZMIAN W POSTACI INNEGO ORGANIZATORA. PROPONUJE NA TO STANOWISKO _MICHCIA_ . PROSILBYM O ROZWAZENIE MOJEJ PROPOZYCJI. NIESTETY RZECZ MARTWA POKONALA ZYWEGO CZLOWIEKA. NAPEWNO SWIETNIE PORADZICIE SOBIE BEZE MNIE.MAM NADZIEJE ZE NIE ZLINCZUJECIE MNIE ZA TO. ROUTER PADL Z NIEWIADOMEGO POWODU. PRZEPRASZAMziolo69
_Michcio_
Postaram się przyjść na czas tongue.gif Acha, no i odblokuj wszystkie pojazdy wink.gif

ziolo69: No chyba tylko mi udało sie rozwalić rally cara na prostej drodze przed metą happy.gif. Za to mój motocyklista ma juz całą morde obitą laugh.gif.
adi
Reflektujęwink.gif
Nick ADRianek
nightrunner
Tym razem również będębiggrin.gif
killdante
Tez bede we wtorek nawet gdyby miało rzucac (pipi)mi i gipsem z nieba tak apropo pojazdow to moj fejwryt kar to Racing Truck Italian Vulcan chociaz w wielu trasach nie mam szans z rally carami to i tak wole mojego Italiana
ziolo69
NIESTETY ZLA WIADOMOSC!!! NIE DAM RADY POPROWADZIC MISTRZOSTW DNIA DZISIEJSZEGO 17.07.07 Z POWODU ZYEBANEGO ROUTERA. PROSZE O DOKONANIE ZMIAN W POSTACI INNEGO ORGANIZATORA. PROPONUJE NA TO STANOWISKO _MICHCIA_ . PROSILBYM O ROZWAZENIE MOJEJ PROPOZYCJI. NIESTETY RZECZ MARTWA POKONALA ZYWEGO CZLOWIEKA. NAPEWNO SWIETNIE PORADZICIE SOBIE BEZE MNIE.MAM NADZIEJE ZE NIE ZLINCZUJECIE MNIE ZA TO. ROUTER PADL Z NIEWIADOMEGO POWODU. PRZEPRASZAM

ziolo69

Wiadomosc zostala zamieszczona na "tablicy informacyjnej" na poprzedniej stronie. Ubolewam nad tym poniewaz chcialem powalczyc razem z Wami. Ehh . . . sory confused.gif
_Michcio_
Nie ma sprawy mogę przejąć stery. Czyli zaczynamy o 19.00, Englishspeaking -> POLAND. Mam nadzieje Ziolo ze szybko do nas wrócisz wink.gif.
killdante
to kiedy poprawka ?
_Michcio_
Myśle że dzisiaj też możemy trochu powalczyć smile.gif Tylko, że ja bede dopiero o 20.00
ziolo69
No chlopaki szykujcie sie na popgrom. I'm back banana.gif ekhmm. . . smile_viking.gif
_Michcio_
No to trzeba sie znowu jakos zorganizować smile.gif
ziolo69
Organizator: ziolo69PL

Pokoj: Englishspeaking---> POLAND

Data: piątek- 20.07.07r

Trasy: Grizzly, Sidewinder, Rockhopper (moze dust devil)

Pojazdy: wedle uznania organizatora (wiekszosc dostepnych na danej trasie)

Tak wiec jesli sprzet nie stanie mi na przeszkodzie kolejny turniej odbedzie sie w terminie podanym powyzej.

Moze taka "tabelke" bedziemy uzywac gdy ktos bedzie chial zamiescic informacje o zakladanym przez siebie wyscigu? Co Wy na to?
killdante
ale lipa caly weekend mnie nie ma dopiero moge powalczyc w niedziele tak od 18
ziolo69
Z tego co mowisz rozumiem ze w piatek tez Ci nie pasuje. Czy tak?

PS: Wyscigi tworze co dwa dni, czyli w niedziele o 19.00 tez sie pojawie online. Jeszcze napisze w tym temacie co i jak. wink.gif

Mozemy utorzyc "pseudo" klan w tym temacie. Moge jutro zrobic liste najbardziej aktywnych uczestnikow oraz tych ktorzy chca dolaczyc. Z czasem lista bdzie sie powiekszac lub zmniejszac wraz ze wzrostem i spadkiem zainteresowanie. Uzupelnialbym wtedy podpiskiem kto ma headset kto go nie ma itp. Zainteresowani? Jesli tak to skladac propozycje. wink.gif
killdante
taka lista z polskimi graczami w motorstorm by sie przydała przynajmniej wiedziałbym z kim gram pozatym po ksywach trudno sie zorientowac czy to nasz rodak czy nie, no poza snifferem oczywiscie:)
ziolo69
killdante a JA?! xD Dzisiaj "poznales" mojego brachola i moze poznasz mnie. Hihihi . . .

A liste zrobie jutro wink.gif

Prosze aby chetni podawali w kolejnych postach swoje PSN ID oraz czy posiadaja jakies dodatkowe przedmioty sluzace do komunikowania sie z innymi graczami (glowne sluchawki bluetooth). ZACZYNAMY

Jak juz mowilem lista bedzie update'owana co jakis czas w miare dochodzenia chetnych.
killdante
no to brat musi sie troche podszkolic a co do listy to jestem pierszy smile.gif
killdante
Zioło miales zrobic liste i co, przydało by sie zestawienie polskich graczy w motorstorma ??? jak sa chetni na jutro do gry to zapraszam jak zawsze => speaking english => Poland => raingodmesa, rockhooper, sidewidergulch.grizzly,coyote rage, około godziny 17 smile.gif
nightrunner
Ja będę dopiero po 18 (tak wracam z pracy:/ ).

Macie Headsety? Gra z nimi jest dużo bardziej emocjonująca wink.gif
killdante
CYTAT(nightrunner @ 30 07 2007, 17:51) *
Ja będę dopiero po 18 (tak wracam z pracy:/ ).

Macie Headsety? Gra z nimi jest dużo bardziej emocjonująca wink.gif

jeszcze nie ale mam pytanie czy net 512 multimedia wystarczy zeby dobrze to działało i ile kasy kosztuje taki sprzet ?
ziolo69
Nieoficjalna lista szleńców w Motorstorm:

1.Killdante
PSN ID:killdante
HEADSET: brak

2._Michcio_
PSN ID:Sniffer_PL
HEADSET: ?

3.ziolo69
PSN ID:ziolo69PL (choc niedlugo to się zmieni)
HEADSET: Jabra BT 150

4.Trzcina
PSN ID: Trzcina

5.GMB
PSN ID:BoBaN

6.YETI
PSN ID: ?

7.VascoDa

8.Gawlick
PSN ID: Gawlick

9LiSoQuan
PSN ID: LiSoQuan

10.Shadow864
PSN ID:BlumBrothers

11.Foxter
PSN ID:Foxter

12.Terrago
PSN ID:terrago77

13.Amer
PSN ID:Amerazzz

14.mczaper
PSN ID:BuZZarDPL

15.Goldi-69-
PSN ID: Goldi69_PL

16.tomci23
PSN ID: tomci22_PL
HEADSET: brak

17.nightrunner
PSN ID: nightrunnerpl

18.Deadeye

Narazie to na tyle. Lista będzie updateowana co jakiś okres czasu.

Headsety dostępne są od 25zł (sklep "nie dla idiotów") do 600zł (pozłacana Motorola, wysadzana diamentami). ja kupiłem Jabre BT 150 za, uwaga, 30 zł 50gr na licytacji na Allegro. radze się tam zapuszczac ponieważ można trafić na okazję. Dodam że jest to nówka. wink.gif

Tak 512-stka wystarczy. Wieczorkiem są malutkie lagi z więksą ilością zawodników.

PS:killdante ja pamiętam o takich rzeczach. wink.gif Poprostu nie mam czasu.

Proszę, oto lista zrobiona przez moje "drugie ja". xD Zaraz ją poprawię.
killdante
dzieki ziolo... zuch chlopak smile.gif
LiSoQuan
Ja moge pograć ale w godzinach po 22.. wczesniej ciezko pracuje na PS3 :) a headseta nie mam ... jeszcze
ziolo69
Postaram się być koło 18.00.
killdante
Co wy na to zeby zorganizowac turniej wyjadaczy z tego forum tak przykładowo za tydzien lub dwa zeby wszyscy spokojnie mogli sie zebrac, graliby tylko ludzie z forum i nikt poza tym. Gralibysmy przykładowo kilka razy w kazda trase i wyłonilibyśmy najlepszych graczy z tego forum. Czekam na odzew...
ziolo69
Już Ci moge podać wyniki. Będzie od trzech do czterech graczy. Ja, Ty, _Michcio_(Sniffer) i ktoś jeszcze.

Klasyfikacja wyglądałaby prawdopodobnie następująco:
1.killdante
2.Sniffer
ziolo69

Myśle że nie ma sensu robić czegoś takiego dla czterech osób z forum. Bez urazy. wink.gif Moge powiedzieć Ci tyle na ucieche że z wymienionej przez mnie czwórki jesteś chyba najlepszy. Dosyć stabilny tor jazdy, odpowiednie dozowanie Boost'a. Sniffer hmm... duża zagadka. Czsami zaskakuje mnie pomysłowością, trasy ogólnie opanowane b.dobrze, pod presją mało stabilny. Ja, dobry technicznie, branie zakrętów nie sprawia mi problemów, jednakże nieradzę sobie ze świniami które podkładają mi inni. Tyle ogółem. Owszem możemy pościgać się we trójkę ale tylko tak dla "Schpass'u" a nie dla rywalizacji. Ktoś może mieć zły dzień i pokaże się z tej złej strony i zawali wszystko, ale w gronie "ziomków" z forum przegrana to tylko zabawa i żadna ujma. Tyle ode mnie. Pozdro
YETI
Ja jestem chetny na jakies wieksze spotkanie (ale bez zadnych turniejów wink.gif )
killdante
bede dzisiaj koło 16-17 (chyba ze cos nagłego mi wypadnie) jak ktos ma ochote powalczyc to zapraszam jak zwykle speaking english => Poland...
a co do wynikow to wcale nie jest to przesadzone az takim wyjadaczem to ja nie jestem smile.gif
ziolo69
Organizator: ziolo69PL

Pokoj: Englishspeaking---> ROCKHOPPER-BIKES

Data: 7.08.07r

Trasy: Rockhopper

Pojazdy: Motory (Bikes)
killdante
Czy nie wydaje sie wam ze w motorstormie troche przesadzili z mozliwosciami "rally car" popierwsze sa najszybsze i mają najlepsze przyspieszenie troche mało stabilne ale wiekszosc ludzi gra właśnie tymi pojazdami i jezeli prowadzi go doświadczony gracz to zaden inny pojazd nie ma wiekszych szans na wygraną
ziolo69
No własnie o to pewnie chodziło twórcom. Rally car'y są z założenia najszybsze, najniższe przez co najmniej stabilne. Ja właśnie rozkminiam trasy Rally car'ami (oczywiście te kore sie da).

PS: Killdante licze na jakiś pojedynek "one on one" bez zbędnego "tatałajstwa". wink.gif
killdante
CYTAT(ziolo69 @ 10 08 2007, 13:11) *
No własnie o to pewnie chodziło twórcom. Rally car'y są z założenia najszybsze, najniższe przez co najmniej stabilne. Ja właśnie rozkminiam trasy Rally car'ami (oczywiście te kore sie da).

PS: Killdante licze na jakiś pojedynek "one on one" bez zbędnego "tatałajstwa". wink.gif

nie ma problemu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.