killdante ja tez bylem . . . :| Ja ze snifferem tez sie "trochu" poscigalem ino krotko bo od 17.00 siedzialem.

Spoko nastepnym razem ja tworze pokoj, ok?

Kiedy pasioje wstepny termin?
Organizator:
ziolo69PL (nieobecny z powodu zyebanego routera, szczegoly nizej)Pokoj:
Englishspeaking---> POLANDCatch-up:
OFFData:
wtorek- 17.07.07rTrasy:
Grizzly, Sidewinder, Rockhopper (moze dust devil)
Czas trwania:
ok. 1h 30minGodzina:
19.00Okrazenia:
od 1 do max 3
Pojazdy:
wedle uznania organizatora (wiekszosc dostepnych na danej trasie)
Licze na Was chlopaki. Pozdro i nie zawiedzcie mnie. . .
PS: Nie patrzcie na moje statsy bo mi je zresetowalo.

Odpowiedz do pytania ponizej:
_Michcio_ dla takiego goscia jak Ty wszystko

Ostatnio miales pecha ale teraz pewnie to sie zmieni

_Michcio_ zaowazyles ze ja tylko motorkami popylam i baardzo zadko w cos piz.dne? xD Wszystko inne jest jak dla mnie...slabe. Potrafie jezdzic innymi pojazdami ale motor pasoje mi najbardziej

Pozdrow motocykliste bo mu ostatnio morde troche obilem.

Moj juz sie wyleczyl xD
_Michcio_ co do tego rally cara. Nic, ale to nic nie przebije mnie. Jade buggy a tu nagle malutki kamyczek na prostej na Dust Devil. A co w tym ciekawego? Przejechalem ok. 10sekund na prawej osi i wygralem xD. Rally cary, szczgolnie ten ktorym Ty najczesciej jezdzisz ( Ozutsu Ronin czy jakos tak) jest strasznie podatny na wszeliigo rodzaju kamyki itp. Taki tip jakby co. xD
NIESTETY ZLA WIADOMOSC!!! NIE DAM RADY POPROWADZIC MISTRZOSTW DNIA DZISIEJSZEGO 17.07.07 Z POWODU ZYEBANEGO ROUTERA. PROSZE O DOKONANIE ZMIAN W POSTACI INNEGO ORGANIZATORA. PROPONUJE NA TO STANOWISKO _MICHCIA_ . PROSILBYM O ROZWAZENIE MOJEJ PROPOZYCJI. NIESTETY RZECZ MARTWA POKONALA ZYWEGO CZLOWIEKA. NAPEWNO SWIETNIE PORADZICIE SOBIE BEZE MNIE.MAM NADZIEJE ZE NIE ZLINCZUJECIE MNIE ZA TO. ROUTER PADL Z NIEWIADOMEGO POWODU. PRZEPRASZAMziolo69