Ludki, widze ze kazdy chyba stary posiadacz PS3 ma na stanie Motorstorm a te kilkanascie osob ze starterami na pewno. Moze moznaby sie zmowic na "forumowe" cioranie? Umowimy sie w jednym miejscu i czasie i jazda.
tomci23
12 08 2007, 16:14
jestem za wlasnie wrocilem z urlopu i moglibysmy cos zorganizowac wiekszego
killdante
12 08 2007, 17:19
CYTAT(KOMODO @ 12 08 2007, 16:57)

Ludki, widze ze kazdy chyba stary posiadacz PS3 ma na stanie Motorstorm a te kilkanascie osob ze starterami na pewno. Moze moznaby sie zmowic na "forumowe" cioranie? Umowimy sie w jednym miejscu i czasie i jazda.
jestem za aby wyłonic najlepszego gracza z tego forum

wczesniej o tym pisalem ale jakos malo bylo chetnych...
To o ktorej, gdzie i kto zaklada gre?

Wszystkie pojazdy ofkoz;).
killdante
12 08 2007, 18:54
najlepiej tak kolo 18-19 bo nie ktorzy pracuja i takie tam

moze w srode... gralibysmy po 2 razy w kazda trase bez catchup oczywiscie
_Michcio_
12 08 2007, 19:49
Mogę zająć się organizacją turnieju i tak nie mam nic innego do roboty

Na początku pasowałoby ustalić termin i zrobić listę uczestników. Niech każdy zgłosi tu swój udział i napisze czy bedzie mógł grać w Środę o 19.00.
killdante
12 08 2007, 19:51
CYTAT(_Michcio_ @ 12 08 2007, 20:49)

Mogę zająć się organizacją turnieju i tak nie mam nic innego do roboty

Na początku pasowałoby ustalić termin i zrobić listę uczestników. Niech każdy zgłosi tu swój udział i napisze czy bedzie mógł grać w Środę o 19.00.
ja sie deklaruje
ziolo69
12 08 2007, 20:11
"Fifty-fifty". Może będę, a może nie. Postaram się zdąrzyć z zawodów.
Da rade przejechać z Gdańska do Elbląga (odległość ok. 65km z objazdami) w przeciągu półtorej godziny? Jeśli tak, to zdąrzę na około 20.20.

Nieciężko będzie pałować ze 150-160 po "siódemce". Ehh...
Mam jedno pytanie:
Na jaką ilość graczy można poprowadzić wyścig przy neo 512 (rzeczywista predkość dowload 64 upload 16). Bo wydaje mi się że gierka sama dostosowywuje liczbę uczestników do łącza,
na razie szpilam w mts od paru dni ale mam wrazenie ze nie łączy mi do wyścigu wszystkich graczy z mojego pokoju.
_Michcio_
13 08 2007, 14:07
Nigdy sie z czymś takim nie spotkałem, czasami ktoś po prostu za późno wejdzie do pokoju i wyścig startuje bez niego.
killdante
13 08 2007, 15:06
512 powinno wystarczyc sam tyle mam tylko w multimedia
Dzięki, czyli wszystko ok, pewnie faktycznie nie zdążyło połączyć nowo przybyłych.
Teraz tylko trening, trening i jeszcze raz trening co by dogonić choć trochę wyjadaczy

na razie jestem na etapie dokładnego poznawania trasn

Ok jeszcze tylko jedno, czy przez headsety (platronics 320) da sie rozmawiac zarówno w lobby, pokojach i rozgrywce ??
Sparowałem tego platronica (w ust konsoli wszystko ok ustawiony na input i output) ale nic nie było słychać, może po prostu nikogo nie było ze słuchawami na uszach ??
_Michcio_
13 08 2007, 16:35
W lobby chyba nie jest to możliwe, ale w pokoju i podczas wyścigu można rozmawiać.
ziolo69
13 08 2007, 17:01
Gdy ktoś zacznie gadać pokaże mu się koło nicku "telefonik". To oznacza że właśnie wydał dźwięk.
tomci23
13 08 2007, 17:59
musze kupic HD bo wku..... mnie ja ziolo i snifer se gadaja a ja widze ze oni gadaja a nie moge sie odezwacccc wrrrrrr
Ja rowniez bede o 19 w srode. Co prawda pojade bardzeij rekreacyjnie, bo na zwyciestwo nie mam wiekszych szans. Raz, ze PS3 mam dopiero od kilku dni, a dwa za bardziej cioralem w resistance niz motostorm, a online przejechalem chyba 4 czy 5 wyscigow:P. Prponuje w co dluzszych trasach dac 2 okrazenia miast 3. To troche sie dluzy nieraz.
Kto zaklada gre i gdzie dokladnie? Aha, i zakladajac ze startujemy o 19 to starujemy o 19. Nie czekamy na spoznialskich ale tez nie zaczynamy bo "o, jest juz sporo Graczy". Nie chce mi sie siedziec w "pokoju" i gapic sie na napis ze sobie jedziecie:P.
Zieeffff

Ja tez moze bede.
Dzięki za odpowiedź, ja też chętnie sprawdzę się z Wami na trasie, podobnie jak Komodo mam motorstorma dopiero od paru dni więc nie macie się czego obawiać hehe
Może przełożymy tą środową sesyjkę na 19:30 lub 20, wszyscy zdążą wrócić z roboty itp, chociaż jeśli będzie inna wola ogółu (i hosta

) to się dostosuję.
podłączam się do pytania Komodo: gdzie i kto zakłada grę ?
ziolo69
13 08 2007, 19:05
CYTAT
musze kupic HD bo wku..... mnie ja ziolo i snifer se gadaja a ja widze ze oni gadaja a nie moge sie odezwacccc wrrrrrr
Ale Sniffer nie ma Headset'a.

To SZKD ze mną gadał. Zachęcam więcej osób do zakupu HS bo to fajna sprawa online. A jeszzce dojdą jakieś inne wyścigi np NFS PS i drifty "one on one" ... mniam... się rozmażyłem...
ocelot007
13 08 2007, 19:07
Ja będe obecny. Headset mam.
ziolo69
13 08 2007, 19:15
Ocelot podaj PSN ID.
ocelot007
13 08 2007, 19:16
ocelot007PL
ziolo69
13 08 2007, 19:20
OK jutro poleci zaproszenie. (jak chcesz to Ty wyśli jak będziesz miał czas

)
_Michcio_
13 08 2007, 21:37
Ja założe pokój POLAND na ENGLISHSPEAKING. Możemy zacząć o 20.00 żeby każdy mógł spokojnie dotrzeć (vide Ziolo69

) . Jeśli chodzi o trasy to będzie każda po 2 okrążenia.
I niech beda wszystkie rodzaje wozow, ew. wywalic rally car bo niektorzy powiadaja ze za szybkie:).
_Michcio_
13 08 2007, 22:20
Odblokowane beda wszystkie pojazdy. Co do rally car'ów to są szybkie ale mało stabilne, więc szanse sie jako tako wyrównują
JackFrost
13 08 2007, 22:52
Macie jeszcze wolne miejsca na ten środowy kontest? Jestem tu nowy

ale chętnie bym się załapał na jakieś rundki z rodakami
Ketchup planujecie włączony/wyłączony?
killdante
13 08 2007, 22:55
a wiec 20 i gramy na keczapie off i co najmniej dwa okrazenia i wszystkie pojazdy bo nie lubie niespodzianek typu ATV

Wszyscy chetni niech nawzajem pododaja sie do listy przyjaciol... mozemy zagrac na zamknietym pokoju zeby grac tylko w gronie forumowiczow...
Mysle, ze wylaczony. Jak sie wszyscy zbiora to miejsc w pokoju nie bedzie

)))
PS. Poprawilem swoj wynik w time trialu na trasie Rock Hopper

(Miejsce 200

) Ktory chetny?

Sciagnijcie mojego ducha.
_Michcio_
13 08 2007, 23:14
Skoro będzie nas tak dużo to może lepiej zrobić gre na Deutchspeaking albo australian? Wtedy nie powinno być kłopotów z lagami.
Jakie lagi, ja jezdzilem maksymalna liczba Graczy przy necie 512 wlaczonym jednoczesnie na kompie i nie bylo mowy o lagach. Granie jak w singlu. Ej, a jak sie wchodzi do pokoju zamknietego? Malo gralem online to nie wiem. Zeby nie bylo ze nie wejde;). Zakladajacy pokoj niech go zutworzy wczesniej, gdzies o 19:45, zeby wszyscy zdarzyli sie wbic. Ilu jest chetnych? Liczy ktos?
ziolo69
14 08 2007, 06:43
CYTAT
bo nie lubie niespodzianek typu ATV
"Kill" bijesz do mnie?
_Michcio_
14 08 2007, 09:55
CYTAT(KOMODO @ 14 08 2007, 00:55)

Jakie lagi, ja jezdzilem maksymalna liczba Graczy przy necie 512 wlaczonym jednoczesnie na kompie i nie bylo mowy o lagach. Granie jak w singlu. Ej, a jak sie wchodzi do pokoju zamknietego? Malo gralem online to nie wiem. Zeby nie bylo ze nie wejde;). Zakladajacy pokoj niech go zutworzy wczesniej, gdzies o 19:45, zeby wszyscy zdarzyli sie wbic. Ilu jest chetnych? Liczy ktos?
Kilka razy złapałem konkretnego laga, niektóre samochody zaczęły fruwać po trasie

Mam neta 2mbps wiec raczej wina nie leżała po mojej stronie.
A żeby wejść do zamkniętego pokoju musisz mieć na liście przyjaciół kogoś kto sie w nim znajduje. Wtedy po wejściu na serwer naciskasz "Friends", wybierasz tego kogoś i dajesz Join Game.
Uuuuu nie dam rady jednak w srode. W czwartek rano wyjezdzam i rozwiazuje umowe o internet, wiec pogramy w przyszlym tygodniu jak juz bede w domu
killdante
14 08 2007, 15:11
CYTAT(ziolo69 @ 14 08 2007, 07:43)

CYTAT
"Kill" bijesz do mnie?

troche

a co do graczy to bedzie nas moze z 10 wiec nie ma strachu, michcio ustawisz only frends zebysmy sami grali dodaj tylko wszystkich do listy przyjaciół zeby nie było lipy
_Michcio_
14 08 2007, 17:08
Jutro o 20.00
Acha i podaj PSNID bo gra będzie friends-only
nightrunner
14 08 2007, 17:18
Jestem jak najbarzdiej za

- mój PS ID: nightrunnerPL
CYTAT(_Michcio_ @ 14 08 2007, 18:08)

Acha i podaj PSNID bo gra będzie friends-only
ID: pokrytysniegiem
Dzis wieczorkiem tez moze bede siedział przy MS.
ziolo69
14 08 2007, 18:04
CYTAT
"Kill" bijesz do mnie? wink.gif
troche smile.gif
Idź Ty...
_Michcio_
14 08 2007, 18:10
Słuchajcie, skoro bedzie nas tak dużo to można zrobic jakąś punktacje za każdy wyścig. Na końcu zliczyłoby sie punkty i wyłoniło najlepszych graczy, co Wy na to?
killdante
14 08 2007, 18:14
CYTAT(_Michcio_ @ 14 08 2007, 19:10)

Słuchajcie, skoro bedzie nas tak dużo to można zrobic jakąś punktacje za każdy wyścig. Na końcu zliczyłoby sie punkty i wyłoniło najlepszych graczy, co Wy na to?

zgadzam sie... np za 1miejsce 5punkty, 2miejsce 4punkty, 3miejsce 3punkt itd do 1 punktu, tylko kto to bedzie liczył ?
_Michcio_
14 08 2007, 18:20
Ja sie tym zajme
Zawsze tak sie zapowiada ze bedzie duzo osob, a jak przychodzi co do czego to połowy nie ma. Wiec radze sie tak nie napalac.
_Michcio_
14 08 2007, 18:25
Nawet jak bedzie 5 osób to nie zaszkodzi wprowadzić punktacji. Zawsze jest to jakas dodatkowa motywacja

PS. KOMODO, brakuje mi twojego PSNID więc jak będziesz to podaj.
ziolo69
14 08 2007, 18:33
EDIT: Oto PSN ID KOMODO...
ID: Komodo_PL
A sprawdzić to nie łaska?
killdante
14 08 2007, 18:40
CYTAT(nightrunner @ 14 08 2007, 18:18)

Jestem jak najbarzdiej za

- mój PS ID: nightrunnerPL
probowałem dzisiaj dodac cie do mojej listy ale wyskakiwał mi dziwny komuniukat jak pisałem do ciebie to znow to samo ?
ziolo69
14 08 2007, 18:48
Ku.rwa no i dupa, no kurde dupa no... nie będzie mnie jutro... ja pier... Ehh jutro mnie nie będzie bo musze załatwić kilka spraw związanych z nowym kartem (szef zadzwonił... Kali musi...). Moooże wpadne "później". Looool!! Jakby co jeśli nie zdąże to zagra za mnie moja druga, gorsza połowa, jak zawali dam mu w papę i tyle.
PS: Jeśli zajdzie faktycznie taka sytuacja to zdajcie raport jak mu poszło żebym chłopaka na marne nie zabijał...
A i jeszcze jedno, wiadomość dla tych którzy znają mój głos, poznacie różnice w głosach, także jak będzie wciskał kit że to ja to się raczej uważnie wsłuchajcie bo może robić sobie z Was nieprzyjemne jaja także radzę uważać. Taka rada na przyszłość.
killdante
14 08 2007, 18:52
CYTAT(ziolo69 @ 14 08 2007, 19:48)

Ku.rwa no i dupa, no kurde dupa no... nie będzie mnie jutro... ja pier... Ehh jutro mnie nie będzie bo musze załatwić kilka spraw związanych z nowym kartem (szef zadzwonił... Kali musi...). Moooże wpadne "później". Looool!! Jakby co jeśli nie zdąże to zagra za mnie moja druga, gorsza połowa, jak zawali dam mu w papę i tyle.
PS: Jeśli zajdzie faktycznie taka sytuacja to zdajcie raport jak mu poszło żebym chłopaka na marne nie zabijał...
hehe no fajnie zioło jutra da ciała to powie ze brat jezdził dobry patent
A musze miec was wszystkich zeby ciorac na pokoju zamknietym czy wystarczy jeden, ew. kilku? Bo juz mam pare osob w friendsach, zaczynam sie gubic kogo mam:P.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.