Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
killdante
CYTAT(KOMODO @ 14 08 2007, 19:57) *
A musze miec was wszystkich zeby ciorac na pokoju zamknietym czy wystarczy jeden, ew. kilku? Bo juz mam pare osob w friendsach, zaczynam sie gubic kogo mam:P.

przedewszystkim musisz miec sniffera bo on zakłada gre a innych tez mozesz dodac moj ID KillDante smile.gif
YETI
CYTAT(killdante @ 14 08 2007, 19:52) *
hehe no fajnie zioło jutra da ciała to powie ze brat jezdził dobry patent laugh.gif

laugh.gif

CYTAT(KOMODO @ 14 08 2007, 19:57) *
A musze miec was wszystkich zeby ciorac na pokoju zamknietym czy wystarczy jeden, ew. kilku? Bo juz mam pare osob w friendsach, zaczynam sie gubic kogo mam:P.

wystarczy jeden, chyba ze pokoj bedzie zamkniety, wtedy poprosi sie hosta aby na chwile otworzył
killdante
pamietajcie zeby wszyscy pojawili sie punkt 20 zeby nie bylo jaj i wszyscy w miare razem ruszyli...
ziolo69
CYTAT
hehe no fajnie zioło jutra da ciała to powie ze brat jezdził dobry patent

Że co prosze? Jeśli ja dam ciała, to ja będę czuł niesmak...tak więc wtf? Po co mam "wysługiwać" się osobą mojego brata? Jeśli niedojade na czas do E-ga to nie wejde do waszego pokoju i tyle... Jak tak mają wyglądać Wasze komentarze po mistzrostwach to ja podziękuję za grę...

Peace

PS: Killdante, mam nadzieję że to nie celowy powód abym zmieniał o Tobie zdanie...
nightrunner
Nosz kurde angry.gif dzisiaj nie bede mogl prawdopodobnie wpaśc.... eh mam nadzieje ze jeszcze sie cos zorganizuje powtórnie
_Michcio_
CYTAT(ziolo69 @ 15 08 2007, 12:03) *
CYTAT
hehe no fajnie zioło jutra da ciała to powie ze brat jezdził dobry patent

Że co prosze? Jeśli ja dam ciała, to ja będę czuł niesmak...tak więc wtf? Po co mam "wysługiwać" się osobą mojego brata? Jeśli niedojade na czas do E-ga to nie wejde do waszego pokoju i tyle... Jak tak mają wyglądać Wasze komentarze po mistzrostwach to ja podziękuję za grę...

Peace

PS: Killdante, mam nadzieję że to nie celowy powód abym zmieniał o Tobie zdanie...

Ziolo nie ma sie co bulwersować, przecież Killdante tylko żartował wink.gif
SZKD
A ja jednak bede smile.gif) pozyczylem modem od brata specjalnie smile.gif (moj oddalem wczoraj)
killdante
troche sie wyluzuj zioło to był zart... a co do naszego mini turnieju to ile gramy ? ja proponuje po 2 razy kazda plansze jezeli chodzi o punktowana gre.
_Michcio_
Myśle że uda nam sie zagrać 2 razy na każdej trasie, zajmie nam to około godziny. Każdy wyścig będzie punktowany. No a potem jak jeszcze ktoś bedzie chciał to możemy powalczyć poza turniejem smile.gif

Punktacja wygląda w ten sposób:

1 Miejsce = 15pkt
2 Miejsce = 12pkt
3 Miejsce = 10pkt
4 Miejsce = 8pkt
5 Miejsce - 7pkt
...
11 Miejsce = 1pkt
12 Miejsce = 0pkt

Może być? wink.gif
YETI
Jak dobrze pójdzie to zagram na trzecie miejsce... od dołu ;P
SZKD
Kurde, fajnie sie gralo. smile.gif Do nastepnego razu. Moze druzynowo ???
KOMODO
Ale troche to meczace na dluzsza mete. Moznaby nastepnym razem szybszego turnieja, kazda trase 1 raz. Chociaz zwykle zajmowalem miejsca koncowe (najczesciej ostatnie:D) to jednak dobrze sie bawilem. Dzieki wam odkrylem przynajmniej kilka skrotow o ktorych istnieniu nie mialem pojecia. Widac ze gierka macie obcykana. Ja nawet nie znam tras z nazwy, totez nie zawsze udalo mi sie dobrac odpowiedni wozek do odpowiedniej trasy;). Poza tym lobuzy z was - dlaczego mnie tak brzydko takedown'owaliscie?tongue.gif
SZKD
Hehehe To niechcacy smile.gif Wystarczy, ze skonczysz gre i bedziesz znal trasy
killdante
calkiem nie zla jazda trzeba szybko to powturzyc... a co do punktacji to kazdy wie ile ma punktow czy michcio to opublikuje?
_Michcio_
Jazda była konkretna, nie ma to jak powalczyć z rodakami biggrin.gif Już teraz mogę powiedzieć, że Raphael wygrał ten mini-turniej winner_first_h4h.gif Jutro zamieszcze tabelke z wynikami.

CYTAT(killdante @ 15 08 2007, 22:04) *
a co do punktacji to kazdy wie ile ma punktow czy michcio to opublikuje?

Ja mam wszystko pięknie zapisane w Excel'u biggrin.gif

SZKD: Zajmie mi troche podliczanie wszystkich punktów confused.gif
SZKD
Dawaj teraz, jutro wyjezdzam confused.gif
Łebi
Nieee, no było zarypi,,,ście, dzięki za gre chłopaki, Jak szkodnik zapodał trase we mgle to omal nie padłem hehe (nie mam jeszcze 100%). Trzeba by to powtórzyć smile.gif, żadnych przestojów między wyścigami, poprostu full pro hehe.

Moja dziewczyna obserwowała nasze zmagania i skubana w pewnym momencie powiedziała że jak wygram wyścig to mi sama kupi full hd hehe (przypominam moja średnia to 7 miejsce hehe), więc mam taką małą prośbę: dajcie mi wygrać następnym razem, co.. ? wink.gif hehehe
SZKD
Kurde....no trudno. Sprawdze kiedys tam. Wielkie DZIEKI za gre. Bylo git
JackFrost
CYTAT
Już teraz mogę powiedzieć, że Raphael wygrał ten mini-turniej winner_first_h4h.gif

happy.gif

Dla mnie to był niezły zastrzyk adrenaliny, sporo już wyścigów za mną ale tak dobrze się jeszcze nie bawiłem. Już się boje następnego, pewnie trochę podpakujecie cool.gif i już nie będzie tak różowo... Dziękuję wszystkim za grę.

CYTAT
Moja dziewczyna obserwowała nasze zmagania

Też miałem taki doping happy.gif pewnie przez to tak dobrze mi szło...
SZKD
Na Dust Devil polowalem na Ciebie smile.gif Udalo mi sie...raz
KOMODO
Mnie raz udalo sie zajac miejsce na podium. Ale tylko raz:P. Panowie w Big Rigach jak najabrdziej zlosliwi. Niezla rozpierduha byla na tej blotnistej trasie z samymi Big Rigami:D. Przy okazji wczesniej udalo mi sie zrobic takedown komus chyba w rally car, prczy czym ja jechalem motorem. Gheghe:).
_Michcio_
Pierwszy zakręt na Mudpool'u po przejechaniu lini startu jest masakryczny twisted.gif Trzeba mieć niezłego farta żeby sie tam jakoś zmieścić biggrin.gif

Edit: Zaraz podam wyniki, szybko poszlo wink.gif
killdante
Pasuje wam niedziela na nastepny turniej?
_Michcio_
No więc są wyniki (według punktacji podanej wcześniej):

1. JackFrost (Raphael) 219pkt winner_first_h4h.gif
2. _Michcio_ (Sniffer_PL) 163pkt winner_second_h4h.gif
3. Killdante (Killdante) 152pkt winner_third_h4h.gif
4. SZKD (SZKoDnik_PL) 134pkt
5. YETI (pokrytysniegiem) 100pkt
6. Łebi (OIP_pl) 86pkt
7. Ocelot007 (Ocelot007_PL) 72pkt
8. KOMODO (KOMODO_PL) 70pkt winner_first_h4h.gif wink.gif

Zioło69 nie brał udziału w dwóch pierwszych wyścigach, więc nie dałem go do tabeli.
KOMODO
Ale nastepny turniej niech bedzie kazda trasa 1 raz. Boz eszlo nam ponad 1,5 h. Dlugo troche i to nuzace po czasie. Koncentracja oslabia sie i wszyscy spia:P. A tak to bedzie full skupienie i w ogole adrenalina:).
SZKD
Mi tam to nie przeszkadzało...Zawszę można zmienić taktykę jeśli pierwszy wyścig na danej trasie nie wyjdzie smile.gif. Ja tam jestem za tym jak było dziś, albo za turniejem drużynowym...tylko jak dobrać pary ?? confused.gif
Jedno pewne Raphael i Sniffer_PL nie mogą być razem smile.gif)
YETI
Ja tez jestem za zaliczeniem kazej trasy dwa razy. Fajnie sie grało, tylko miałem strasznego pecha confused.gif

Jak cos to jutro, tzn. dzis (16.08) o 20:00 będę online hyh.gif

PS. Raphael to BOT! wink.gif I dlaczego jego samochód jedzie zawsze dwa razy szybciej? ;P
JackFrost
CYTAT(SZKD @ 15 08 2007, 23:54) *
Na Dust Devil polowalem na Ciebie

W większości wyścigów, jak nerwowo zerkałem do tyłu widziałem kogoś polującego na mnie... dobrze, że nie jesteście tak mściwi i nie byłem fanatycznie spychany, chociaż pewnie na Sidewinderze jakbym na tym motocyklu pozwolił komukolwiek zbliżyć się do mnie to... stretcher.gif Z drugiej strony na tyłach zawsze jest widowiskowej itp, ja z bardziej pasjonujących rzeczy moge wymienić lądowanie na dachu czyjegoś BigRiga na Grizzlim, albo mój piękny początek pierwszego podejścia Rock Hopper... brak opcji replay w takiej grze to grzech.

CYTAT(YETI @ 16 08 2007, 00:07) *
I dlaczego jego samochód jedzie zawsze dwa razy szybciej? ;P

Boost cheat FTW twisted.gif

Mnie też taka konfiguracja/ilość wyścigów nie przeszkadza ale jeśli chcecie bardziej namieszać w rankingu to można włączyć ketchup lub tu i tam zawężyć krąg pojazdów shifty.gif
ziolo69
No "Jack" pokazałeś klasę. wink.gif Ale raz z Tobą wygrałem (byłby drugi gdyby nie ten głupi kamulec (głaz) pareset metrów przed metą). xP

Dzięki dla tych którzy mieli HS'y , nareszcie mogłem z kimś "pogadać" podczas wyścigu. xD
YETI
Moze nastepnym razem zmniejszymy dostep do roznych pojazdów, np. Coyota i tylko samochody buggy, Grizzly same motory i quady, itd. - co wy na to?

Kto dzis bedzie o 21:00 ?
Łebi
CYTAT(KOMODO @ 15 08 2007, 22:33) *
 Przy okazji wczesniej udalo mi sie zrobic takedown komus chyba w rally car, prczy czym ja jechalem motorem. Gheghe:).

He he to byłem ja, normanie aż prawie spadłem z krzesłą smile.gif ja tu zasuwam aby wbić Cię w barerierkę (na rock hoppers) a tu zonk hehe, nie mam pojęcia jak to się stało wacko.gif

@ziolo69

Kurde fajnie na headsecie tylko że mi ojciec podebrał (właściwie to mu na gwiazdkę sprezentowałem ) platronica i musiałem na szybko podpiąć mikrofon od singstara smile.gif jednak zapomniałem ściszyć muzę w ustawieniach i było bardzo słabo Was słychać przez tv. Następnym razem bardziej się postaram happy.gif

@YETI

Postaram się dziś być koło 21 jeśli uda mi się z trasy wcześniej wrócić. Z tym ograniczonym wyborem
wozów to być może dobry pomysł, może będziemy mieć większe szanse ?? hehe

Jestem za zachowaniem doychczasowych reguł co do ilości okrążeń i pokonywania tej samej trasy po dwa razy, zawsze jest szansa na lepszy wynik pzry drugim podejściu.

Ps. Czy to prawda że jak na samym początku wyścigu podczas ładowania boosta jak będzie się naciskać szybko X to wozy szybciej przyśpieszają ?? Wyczytałem to gdzieś na necie i w sumie dop teraz mi się to przypomniało a nie 
mam jak sprawdzić.
ziolo69
Łebi pozdró dziewczynę. Na RockHopper'ze wybrała Ci zarąbiase autko. Dziewczyna ma gust. xD

CYTAT
Kurde fajnie na headsecie tylko że mi ojciec podebrał platronica

laugh.gif

CYTAT
i musiałem na szybko podpiąć mikrofon od singstara

Dobrze że miałeś chociaż taki mikrofon laugh.gif (nie no tym mnie zabiłeś xD)

CYTAT
jednak zapomniałem ściszyć muzę w ustawieniach i było bardzo słabo Was słychać przez tv. Następnym razem bardziej się postaram

Następnym razem podbierz HS'a starszemu (tak dla równowagi w rodzinie wink.gif) "jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu" tongue.gif

PS: Dobrze że w grach nie ma czegoś takiego jak "beep'y" bo "OIP" w każdej swojej wypowiedzi usłyszałby "beep" xD
Łebi
Hehehe, dobrze zbiera ten mikrofon od singstara co laugh.gif .

Nie pamiętam na którą dokładnie trasę wybrała mi  "pedalskie autko (chodzi o skin na karoserie), bo jak reszta je zobaczy to nikt nie bedzie chciał na mnie od tyłu skakać" hehehe, nie ma to jak przydatne rady od dziewuchy...

@zioło69

Też byś beepał jak by Ci motorek rally cara rozwalił hehe twisted.gif
ziolo69
CYTAT
Hehehe, dobrze zbiera ten mikrofon od singstara co

Łoo i to jak xD

CYTAT
Nie pamiętam na którą dokładnie trasę wybrała mi "pedalskie autko (chodzi o skin na karoserie), bo jak reszta je zobaczy to nikt nie bedzie chciał na mnie od tyłu skakać" hehehe, nie ma to jak przydatne rady od dziewuchy...

Pewnie zna Goździkową, ona zawsze dobrze doradzi... happy.gif

CYTAT
Też byś beepał jak by Ci motorek rally cara rozwalił hehe

A to Tobie motor podjechał...aaa no to rispekt, mi jeszzce cos takiego się nie zdarzyło xD
KOMODO
Nie motor tylko Komodo The Great!:P Ja specjalnie zajalem ostatnie miejsce zebyscie nie plakali, bo naprawde to ja takedown;uje motorem Big Rigi;). A na powaznie - ten takedown to wina Łebiego - za bardzo chcial mnie rozwalil i przechylil sie na lewo troche (ja jechalem po prawej), totez "wpadlem" mu pod samochod, przez co nie mogl wrocic do normalnej pozycji. Musze pograc troche w motora, bo szczerze mowiaz aliczylem chyba z 7 biletow dopiero. Zreszta, jako jedyny mialem range "Zero" wiec o czyms to swiadczy. A co trzeba zrobic zeby ranga ewoluowala?
Łebi
CYTAT(KOMODO @ 16 08 2007, 17:04) *
Nie motor tylko Komodo The Great!:P Ja specjalnie zajalem ostatnie miejsce zebyscie nie plakali, bo naprawde to ja takedown;uje motorem Big Rigi;). A na powaznie - ten takedown to wina Łebiego - za bardzo chcial mnie rozwalil i przechylil sie na lewo troche (ja jechalem po prawej), totez "wpadlem" mu pod samochod, przez co nie mogl wrocic do normalnej pozycji. Musze pograc troche w motora, bo szczerze mowiaz aliczylem chyba z 7 biletow dopiero. Zreszta, jako jedyny mialem range "Zero" wiec o czyms to swiadczy. A co trzeba zrobic zeby ranga ewoluowala?

Tak, to było właśnie tak, nie dałem rady go opanować tak mnie zarzuciło smile.gif

Żeby ranga wzrosła trzeba grać online i grać i grać i grać a najlepiej to wygrywać smile.gif

Ej Komodo możemy ustawić sobie meczyk tylko dla nas i dawać sobie wygrywać, raz Ty raz ja i wskaźnik wygranych będziemy mieli prawie 50 % !!!! hehehe
ziolo69
CYTAT
Nie motor tylko Komodo The Great!

Przeprazsam mistrzu Kojak. Niech mocz będzie z Tobą, a kał niech odpływa... czy jakoś tak...

Kto się pościga ze mną jutro rano? tongue.gif Tak koło 10.00/11.00. wink.gif
Łebi
Fak fak fak smile.gif Już myślałem że mam weekend tylko dla motorstorma a tu dziewczyna komunikuje mi że zamieniła sie z kimś na dyżury i jednak mamy cały weekend tylko dla siebie hehe. Zamiast skoków na rock hoppers czeka mnie łażenie po jakichś ikeach i innych ciuchlandach bo wymśliła wyjazd do poznania. Może w niedziele uda mi się conieco
 czasu wyrwać, za to obiecuję że w przyszłym tygodniu
 wieczorami będzie można mnie spotkać na english speaking smile.gif
tomci23
Ja tez jestem chetny na granie w weekend z tym ze wieczorem jak moja milosc pojdzie spac:D Ziolo zorganizuj cos nas sobote albo niedziele pozdro
killdante
proponuje niedziele tak od 17-18 bo w sobote raczej nie dam rady.
ziolo69
Organizator: ziolo69PL

Pokoj: Deuche...(wiecie o co chodzi wink.gif)---> Bikers (nazwa przypadkowa)

Catch-up: OFF

Data:
18.08.07r

Trasy: Rockhopper, Grizzly, Sidewinder (czy jakoś tak), Mudpool

Czas trwania: ok. 1h 30min

Godzina: 19.00

Okrazenia:
od 1 do max 3

Pojazdy:
Motory, quady, buggy, sportowe ciężarówki, ciężkie ciężarówki

Jeżeli komuś się niepodoba niech nie wchodzi...
JackFrost
CYTAT(KOMODO @ 16 08 2007, 17:04) *
Zreszta, jako jedyny mialem range "Zero" wiec o czyms to swiadczy. A co trzeba zrobic zeby ranga ewoluowala?

Grać oczywiście, najlepiej wygrywać ale w wyścigach z dużą ilością przeciwników, ścigając sie z 2-3 może bardziej spowodować spadniecie rangi niż wzrost (nawet przy wygranych) co jest trochę dziwne, w ogóle ten cały system win/lose i rang powinien być zmieniony, przydałoby się złoto/srebro/brąz i bardziej rozbudowane statystyki... MS to genialna gra ale taka niedorozwinięta... sad.gif

To dzisiaj coś jest organizowane większego happy.gif ?
ziolo69
CYTAT
przydałoby się złoto/srebro/brąz i bardziej rozbudowane statystyki...

Fakt i tu masz rację. Raczej 2. miejsce nie jest miejscem "przegranym" tylko poniżej 1. tak więc coś takiego by się przydało (sry za składnię tongue.gif)
killdante
ja bym zrobił tak jak my gralismy tak więc 1 miejsce 15pkt. 2 miejsce 12pkt. i tak dalej, a za ostatnie miejsca ewentualnie jakies minusowe punkty, a obecny system jest poroniony bo widzilem graczy z małą iloscia wygranych i rozegranych wyscigów a mieli range GOD i odwrotnie wysokie statsy a ranga legend...
rkBrain
Czy doszli jacyś nowi gracze?
Pościgałbym się z kimś słabszym. Po tylu miesiącach od premiery poziom jest wysoki. Po sześciu wyścigach wygrałem tylko 1on1.
ID: rkBrain
Dodawajcie mnie do friend list. Jestem ogólnie przez cały tydzień, ale gram do 20-21h.
mczaper
Ktos chetny na jakas partyjke dzis wieczorem ?
rkBrain
Dzisiaj miałem spore kłopoty z internetem. Wiele osób miało lagi. Pojawiali się i znikali. Jeden na starcie zaczął się obracać i spadł mi od razu na łeb. Na wygraną nie miałem szans. Teraz rozumiem dlaczego jest tyle quiterów.
1. Czy jest to, jak wcześniej pisaliście, wina przepełnionych serverów?
2. Czy lepiej jest grać na serverach Australii?
3. Miałem też problem z odłączeniem od internetu(disconnect). Czym jest to spowodowane?
4. Czy mogę spokojnie hostować? Mam neostrade 1mb.
Z góry dziękuję za pomoc.
Dodawajcie mnie do listy. ID: rkBrain
_Michcio_
Raczej jest to wina serwera (albo hosta?), mi też zdarzają się takie kwiatki w stylu fruwających samochodów, podobnie ma sie sprawa z wywalaniem z PSNetwork. Jeśli chodzi o serwery australijskie to raczej mało osób tam gra, poza tym range zdobywa sie osobno na EU i Australian. Z hostowaniem nie powinieneś mieć problemów.

Dziekuję za uwagę tongue.gif Pozdrawiam.

Bolekps3: Nie bardzo wiem o co ci chodzi wtf.gif
bolekps3
michcio buralu jeden rozwaliles klan mord cos ty od(pipi)ała heheh
killdante
To kiedy organizujemy kolejny turniej, są jacyś chętni ?

ale załapałem dzisiaj zonka poraz trzeci wyzerowało mi statsy a miałem juz ponad 500 wyscigów i range "god" czy ktos ma pojecie dlaczego tak sie dzieje ???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.