Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Faranell
@killdante - tez tak mialem:) a zrobilo mi sie tak wtedy,kiedy podczas jazdy online wylaczylem padem konsolke:)
ziolo69
CYTAT
ale załapałem dzisiaj zonka poraz trzeci wyzerowało mi statsy a miałem juz ponad 500 wyscigów i range "god" czy ktos ma pojecie dlaczego tak sie dzieje ???

Mi się wydaje (może się mylę) że jest to spowodowane resetowaniem serwera czy jakoś tak. Dzieje się tak mniej więcej co miesiąc. confused.gif Każdemy kiedyś wyzeruje...confused.gif
Łebi
CYTAT(killdante @ 27 08 2007, 16:38) *
To kiedy organizujemy kolejny turniej, są jacyś chętni ?

Ja bardzo chętnie !!! Może w czwartek ?? 20:00 ?? Tak jak ostatnio, po 2 wyścigi na trasę po 2 okrążenia.
Jest jakiś chętny do hostowania i podliczania pkt ?? (ja nie mogę bo mi oko wypłynęło. mam migreny i przykurcz kończyn górnych wink.gif )
BTW myślę że wszyscy byli zadowoleni z poprzedniego prowadzącego smile.gif

@EDIT

Właśnie przeczytałem że VascoDa (elCapitan) za...bali konsole sad.gif, minuta ciszy za konsolę... link do posta . Trzymajmy kciuki, może złodzieje wpadną.
_Michcio_
Nie ma sprawy, moge zająć się kolejnym turniejem happy.gif Więc wstępny termin to czwartek 20.00
boski_karol
CYTAT(_Michcio_ @ 28 08 2007, 09:16) *
Nie ma sprawy, moge zająć się kolejnym turniejem happy.gif Więc wstępny termin to czwartek 20.00

A do której mniej więcej gracie? Bo na 20tą to się chyba nie wyrobie, a też bym się pościgał...
_Michcio_
Poprzedni turniej nam zajął ok. półtorej godziny, więc gdzieś tak do 21.30
boski_karol
oki. to się sprężę i jak będzie miejsce to się wproszę wink.gif
rkBrain
Czy jest taka możliwość, żeby zacząć turniej o 19.30?
Ja będę od 19.00. Mi też skasowało wyniki blink.gif
killdante
ja napewno bede...
Łebi
Niech każdy potwierdzi cheć uczestnictwa, jak już wspomniałem wcześniej, ja będę na bank.
_Michcio_
CYTAT(rkBrain @ 28 08 2007, 15:57) *
Czy jest taka możliwość, żeby zacząć turniej o 19.30?

Jeśli pozostałym to będzie pasowało to tak wink.gif
mczaper
Mi pasuje 19.30 biggrin.gif kazdego dnia
JackFrost
Ja postaram się zjawić happy.gif Czwartek to chyba dzis, nie? szkoda, że tym razem bez przygotowania, pewno przerąbie, ostatnio na nic nie ma czasu, a tymbardziej na granie sad.gif

Czyli 19:30? Jakie zasady?
_Michcio_
Dzisiaj o 19.30, zasady takie same jak ostatnio, czyli keczap wyłączony, jeden wyscig na coyote rage na rozgrzewke, a potem po dwa wyścigi na każdą trasę.
polaki899
Ja bym chciał sie z wami poscigać w motorstorma.
Moje id to : kolo89 dodajcie mnie do listy przyjaciół bo inaczej was nie znajde sad.gif
mam też headset . Jestem tak jakby poczatkujacy ale dam rade biggrin.gif
JackFrost
Jako fan motocykli proponuje żeby chociaż ten nierankowany pierwszy wyścig na Coyote był ustawiony na tylko motory, 5 okrążeń i ketchup happy.gif oczywiście, jeśli już wtedy będzie wieksza liczba osób, nie wiem czemu ludzie tak stronią od motocykli, a to przecież kupa radochy jak sie komuś pojedzie z łokcia laugh.gif

Ale lagi sad.gif
killdante
jestem w.(pipi)iony poniewarz od godziny probowałem sie zalogowac i pograc z wami ale nie dałem rady pomijam juz notoryczne kasowanie statsow ktore jest naprawde irytujace ale zebym nie mogł pograc w motostorma online tego jeszcze nie miałem. Mam jedynie nadzieje ze innym razem skopie wam tyłki wink.gif
JackFrost
Dużo nie straciłeś closedeyes.gif okropnie lagowało... a Moodpool w ogóle zwariawał, z animacji zrobił się slideshow i zaliczyłem po nim zawiech konsoli... a taka sytuacja to najlepsza droga do resetu statów... jeszcze mi się przypominają moje 51 zwycięstw pod rząd...
_Michcio_
To co sie dzisiaj działo to była tragedia. Jeden fruwa po skałach, a drugi jedzie gdzieś w ogóle pod ziemą. Pierwszy raz miałem takie lagi. Nie mam pojęcia czym to było spowodowane. U mnie w netem jest wszystko w porządku confused.gif
Łebi
KUźwa, aż nerwy siadały, a te niespodzianki w postaci skaczących wozów to już wogóle przesada, pomijam to że jak jechałem np ostatni to przez pół okrążenia wyskakiwało mi że jestem np 1 lub 3 itp.

mi się wydaje że to szkopy sabotowały naszą rozgrywkę, taaaak, napewno mszczą się za naszych czterech pancernych hehe wink.gif . Może następnym razem damy na np Nordic, słyszałem że tam mają niezłą infrastrukturę int. hehe
killdante
no to trzeba sie ponownie zorganizowac ale poczekajmy troche az bedzie mozna normalnie pograc
mczaper
Kurcze grac sie nie dalo confused.gif Lagi jak s.... Mam nadzieje ze przy kolejnej grze w MS takie cos sie nie powtorzy.
ziolo69
Te mistrzostwa nie były wogóle miarodajne. Mogę nawet powiedzieć że ich druga połowa była poprostu beznadziejna. confused.gif Oczywiście nikogo tu nie obwiniam ale naprawde to co działo się na trasie było straszne. Ja zaliczyłem 3 "takedowny" przez lecący na mnie z powietrza pojazd. No WTF?! Nie mogę nażekać, bo dobrze poszło ale mogło być lepiej gdyby nie te zrąbane lagi. confused.gif Nastepnym razem to zorgfanizujmy coś na Autralijskim serwerze. Tam nie powinno być problemów bo ludu jie jest dużo. wink.gif

PS: _Michcio_, z niecierpliwością czekamy na wyniki. Pierwszą trójkę obstawiam:

1.Raphael
2.Sniffer
3.nightrunner

lub

1.Sniffer
2.Raphael
3.ziolo69 tongue.gif
_Michcio_
Wyniki:

1. JackFrost (Raphael) 202pkt winner_first_h4h.gif
2. _Michcio_ (Sniffer_PL) 183pkt winner_second_h4h.gif
3. Ziolo69 (ziolo69PL) 174pkt winner_third_h4h.gif
4. Nightrunner (nightrunnerPL) 121pkt
5. polaki899 (kolo89) 118pkt
6. Łebi (OIP_pl) 110pkt

Psa nie podliczałem bo jechał chyba tylko na Rockhopperze laugh.gif

ziolo69
No narzekam ale i tak jest git tongue.gif Gdyby nie te lagi...ehh...
krisHGT
Panowie, dzisiaj albo przez weekend tez planujecie jakas ustawke?
mczaper
CYTAT(_Michcio_ @ 31 08 2007, 11:23) *
Wyniki:

6. Łebi (OIP_pl) 110pkt

A gdzie ja ??? kilka razy dojechalem na podium i raz nawet pierwszy bylem biggrin.gif Gralem jakies 30-40 min bo zbytnio sie nie dalo niestety.

pozdro
killdante
ja proponuje dzień boży czyli najbliższa niedziele pora jak zwykle.
_Michcio_
CYTAT(mczaper @ 31 08 2007, 16:46) *
CYTAT(_Michcio_ @ 31 08 2007, 11:23) *
Wyniki:

6. Łebi (OIP_pl) 110pkt

A gdzie ja ??? kilka razy dojechalem na podium i raz nawet pierwszy bylem biggrin.gif Gralem jakies 30-40 min bo zbytnio sie nie dalo niestety.

pozdro

Z tych tras co przejechałeś miałbyć 35pkt smile.gif Szkoda, że wcześniej nie przyszedłes bo mogłeś troche namieszać w wynikach biggrin.gif
SZKD
Siemaa smile.gif Niedlugo powinienem sie pojawic z powrotem smile.gif. Mysle ,ze w przyszlym tygodniu w piatek juz bede. NARKA smile.gif)
Łebi
Cooo, ja ostatni ?!?! 3 x NIE, tak być nie może, chcę rewanżu hehe wink.gif

A tak na poważnie to może być niedziela, chociaż bardziej mi pasuja wtorek, w niedzielę nie wiem czy zdążę na chatę wrócić. Ewentualną moją absencję potraktujcie jako przerwę serwisową mojego bolidu hehehe

A co do australijskich serwerów, być może jest to dobry pomysł. Trzeba spróbować bo to co się działo jest nie do przyjęcia.
Binek
Siema , własnie niedawno zakupiłem sobie Ps 3 . Widzę że ustawiacie się tu na granie online . Byłbym chętny Wami pograć . Piszcie kiedy i o której a chętnie Was pospycham z trasy ;]
Łebi
CYTAT(Binek @ 3 09 2007, 00:50) *
Siema , własnie niedawno zakupiłem sobie Ps 3 . Widzę że ustawiacie się tu na granie online . Byłbym chętny Wami pograć . Piszcie kiedy i o której a chętnie Was pospycham z trasy ;]

Hmmm... a swoje PSN ID podasz ??

Albo wyślij do nas prośbę o dodanie do listy przyjaciół, nasze PSN ID znajdziesz na poprzednich stronach.
Binek
Chłopaki może jakaś ustawka dziś na wieczór w MS ?? Mój ID : Binek .
killdante
CYTAT(Binek @ 4 09 2007, 17:55) *

pewnie bede od 20:00 jak cos to mozemy powalczyc
Łebi
CYTAT(killdante @ 4 09 2007, 18:01) *
CYTAT(Binek @ 4 09 2007, 17:55) *

pewnie bede od 20:00 jak cos to mozemy powalczyc

Noo ja też się piszę na dziś. Kto hostuje ?? Gra tylko dla friendsów czy otwarta ?? Jeśli będzie nas więcej to nawet punkty można by podliczać (z wyjątkiem killdante, on już ma ich za dużo hehe wink.gif ).

@EDIT

He he nie spojrzałem na daty smile.gif ale jak by co to dziś czyli środa będę wieczorkiem.
Burth
Gra ktos dzis wieczor ?

Moj ID: Lubek
Burth
Gra ktos jeszcze w motorstorma po sieci ? w niedziele albo poniedzialek wieczor bardzo chetnie zagram, w sumie to gram codziennie oprocz piatku i soboty
killdante
CYTAT(Burth @ 7 09 2007, 15:31) *
Gra ktos jeszcze w motorstorma po sieci ? w niedziele albo poniedzialek wieczor bardzo chetnie zagram, w sumie to gram codziennie oprocz piatku i soboty

ja bede w niedziele od 18-19 i moze dzisiaj

swoją droga mozna by zoorganizowac turniej co wy na to bo ostatnio była lipa z netem ja wogóle nie mogłem sie zalogowac
Burth
wyslalem Ci requsta do friends, to jak bedziesz gral to sie podlacze smile.gif
mczaper
bardzo czesto spotykam na sieci grajacego w MS, killdante w godz. popoludniowych. Szarpiemy razem w ten tytul smile.gif Jeszcze tylko headset by sie przydal...
killdante
CYTAT(mczaper @ 8 09 2007, 23:28) *
bardzo czesto spotykam na sieci grajacego w MS, killdante w godz. popoludniowych. Szarpiemy razem w ten tytul smile.gif Jeszcze tylko headset by sie przydal...

jakos nie moge sie zebrac i kupic tego headseta smile.gif
mczaper
CYTAT(killdante @ 9 09 2007, 09:42) *
CYTAT(mczaper @ 8 09 2007, 23:28) *

heh mam ten sam problem. moze z warhawkiem go kupie
killdante
CYTAT(mczaper @ 9 09 2007, 10:37) *
CYTAT(killdante @ 9 09 2007, 09:42) *

heh mam ten sam problem. moze z warhawkiem go kupie

tez tak sobie ostatnio wymysliłem smile.gif
killdante
cos ostatnio malo was widac online, wiem ze dla nie ktorych zaczeła sie szkoła smile.gif ale nie mam z kim walczyc w motorstorma...
_Michcio_
A bo kurfa co włącze ps'a to mnie na GRAW2 bierze:) Jak sie znudzi to wróce do motostorma wink.gif
Łebi
CYTAT(killdante @ 10 09 2007, 20:28) *
cos ostatnio malo was widac online, wiem ze dla nie ktorych zaczeła sie szkoła smile.gif ale nie mam z kim walczyc w motorstorma...

Wiesz jak to jest, obowiązki i obowiązki...
W weekend wpadli znajomi i odkurzyłem eye toya, matę i singstara, więc chlebak musiał ustąpić starszej siostrze smile.gif

Jutro czyli we wtorek mam wieczór tylko dla mojej PeEs trójeczki, będe śmigał w MS coś koło 19/20

ps. Wydaj kase na headseta, warto smile.gif
ziolo69
CYTAT
A bo kurfa co włącze ps'a to mnie na GRAW2 bierze:) Jak sie znudzi to wróce do motostorma

Ja szarpie teraz tylko w GRAW2. Online poprostu wessał mnie doszczętnie...

A co do MS'a to może w sobotę się pojawię tak koło godziny 19.00 lub 20.00 na półtorej godzinki tak więc wiesz kill, może jakiś konkretniejszy challange one on one (obiecałeś wink.gif) wink.gif
killdante
CYTAT(Łebi @ 10 09 2007, 20:38) *
CYTAT(killdante @ 10 09 2007, 20:28) *

Wiesz jak to jest, obowiązki i obowiązki...
W weekend wpadli znajomi i odkurzyłem eye toya, matę i singstara, więc chlebak musiał ustąpić starszej siostrze smile.gif

Jutro czyli we wtorek mam wieczór tylko dla mojej PeEs trójeczki, będe śmigał w MS coś koło 19/20

ps. Wydaj kase na headseta, warto smile.gif

starsza siostra powiadasz hmm zdradz mi jej ID wink.gif

z tym headsetem to sie zbieram i zebrac nie moge mysle nad warhawkiem wiec moze sie uda...

CYTAT(ziolo69 @ 10 09 2007, 21:03) *
CYTAT
A bo kurfa co włącze ps'a to mnie na GRAW2 bierze:) Jak sie znudzi to wróce do motostorma

Ja szarpie teraz tylko w GRAW2. Online poprostu wessał mnie doszczętnie...

A co do MS'a to może w sobotę się pojawię tak koło godziny 19.00 lub 20.00 na półtorej godzinki tak więc wiesz kill, może jakiś konkretniejszy challange one on one (obiecałeś wink.gif) wink.gif

obiecałem, masz to u mnie jak w banku smile.gif tylko sobota wieczor raczej odpada ale napewno sie zgadamy...
ziolo69
W Warhawka grałem u kumpla i muszę z przykrością powiedzieć że mnie jakoś niespecjalnie do siebie przekonał. confused.gif Wszystko wygląda jakoś sztywno. Może komuś ten tytuł przypadnie do gustu ale ja napewno tego nie kupię...

A co do HS'a to kup sobie jakąś tanią Jabre za 6 dyszek na "wielkim Allu" i będzie git. Powtórzę się ale ja wyrwałem moją JB BT 150 za 30zł gdzie w normalnym sklepie pewnie bym zabulił 3 razy więcej lub jeszzce trochę. Kupuj HS'a bo gadać nie ma z kim tongue.gif (Lebi to nie do Ciebie tongue.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.