Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Managery piłkarskie
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
helveg
...mam pytanko: jeśli wybiorę sobię tylko ligę polską (CM4) to zmieniając pracodawcę mogę zmienić tylko na polskie zespoły i reprezentację?... 
...jeśli tak, to ile lig włączacie jednocześnie? Czy przy np. 9 ligach gra wolno chodzi?....

jezeli wybrales tylko lige polska i do tego tylko ekstraklase to bedziezz mogl prowadzic tylko druzyny z ekstraklasy, zadnych innych, wiec jak spadniesz z ligi to cie automatycznie zwalniaja; jak wybrales l.polska 1. i 2. to juz wiecej mozliwosci ale wciaz tylko kluby z polski

jezeli chcesz zmieniac posady w obrebie kilku lig z roznych krajow to wybierasz jedna w ktorej zaczniesz a druga, trzecia ... (ilestam) jako "liga w tle" [trza odznaczyc lub nie zaznaczac - 'pelen profil' ligi] i wtedy jak beziesz przechodzil do druzyny z innego kraju to dana nowa liga zmieni status z 'tla' na glowna...

...a co do ilosci lig to oczywiscie ze im wiecej tym gorzej, w cm01/02 gralem lige wloska i mialem jako tlo wszystkie najlepsze ligi europy i argentnska i brazylijska powlaczane zeby sledzic je, niesttety to jest juz niemozliwe w cm4 jak dla mnie, za slaby sprzet mam, a jak gra chiodzi przy 9 ligach musisz zobaczyc sam,

pozdrawiam, wszystkich milosnikow hibernacji na swiecie...i milosnikow CM 1,2,3,4... oczywiscie
SeJo
W trzecim sezonie gry zdobyłem z Fulham mistrzostwo... na 2 kolejki przed końcem! W sumie jestem bardzo zadowolony, bo przez trzy sezony zajmowałem kolejno 5, 4 i 1 miejsca... przy dość małych nakładach finansowych. Mój skład:
1. Albano Bizzari (GK) / Maik Taylor
2. Aleksandr Holovko (DC) / Crosa
3. Taribo West (DC) / Joe Dolan
4. Vrede (DC) / Alain Goma
5. Steve Finnan (DMR) / Kevin Betsy
6. John Harley (DML) / Lee Clark
7. Eyal Berkovic (MC) / Albert Celades
8. Sean Davis (MC) / Steed Malbranque
9. Muzzy Izzet (MC) / Legwinski
10. Andrejs Stolcers (AMC) / Boa Morte
11. Andri Stigpórsson (FC) / Luis Saha
bakel
hej przeciez cm4 jest dosc slaby(chodzi mi glownie o b wolne doczytywanie sie danych) CM00/01 rulez
Gaucho
hej przeciez cm4 jest dosc slaby(chodzi mi glownie o b wolne doczytywanie sie danych) CM00/01 rulez

ghem jakby ci to tak..........a nie uważasz ze jest to spowodowane słabościami kompa ??? Należy pamietac ze cmy nie wykorzystują prawie wcale karty graficznej natomiast potrzebują sporych pokładów megabajtów :wink: z twojej komputerowej pamięci . W przypadku cm4 liczne ddramy wskazane cool.gif pozdro !!!
bakel

ghem jakby ci to tak..........a nie uważasz ze jest to spowodowane słabościami kompa ??? Należy pamietac ze cmy nie wykorzystują prawie wcale karty graficznej natomiast potrzebują sporych pokładów megabajtów :wink: z twojej komputerowej pamięci . W przypadku cm4 liczne ddramy wskazane cool.gif pozdro !!!

co prawda mam sdramy ale mam 512MB sciagalem ta gre niemal przez tydzien wiazac z nia olbrzymie nadzieje na wiele bezsennych nocy i wielu dni przed kompem gapiac sie w cyferki, a tu taki klincz mimo wlaczenia tylko jedenej lgi i malej bazy danych gra strasznie wolno doczytuje dane sad.gifsad.gifsad.gif co skutecznie uniemozliwia gre sad.gifsad.gifsad.gif ma ktos na to jakis patent ???
config mojego kompa: Duron 800 GF2 MX200 32MB(choc wlasciwie nie
HarvesteR
Gra jeste fenomenalna! Gram obecnie w wersję 01/02, bo CM4 jest okropnie niedopracowany. Gdyby ktoś chciał jakieś porady to chętine służę pomocą.
Greg
Gra jeste fenomenalna! Gram obecnie w wersję 01/02, bo CM4 jest okropnie niedopracowany. Gdyby ktoś chciał jakieś porady to chętine służę pomocą.

a ja myslalem ze tylko ja wole CM 01/02 od CM4 icon_twisted.gif
rockatansky

...jak to więc jest z tym CM4 jest on lepszy od 01/02?...ja dopiero zaczynam swoją przygodę z CM4, a we wcześniejsze nie grałem... i faktycznie sporo rzeczy mnie irytuje... zatem który CM jest najlepszy?...
HarvesteR

a ja myslalem ze tylko ja wole CM 01/02 od CM4 icon_twisted.gif

CM 01/02 jest o niebo lepszy!. CM$ nie ma tego klimatu, no i system transferowy jest skopany sad.gif
HarvesteR

...jak to więc jest z tym CM4 jest on lepszy od 01/02?...ja dopiero zaczynam swoją przygodę z CM4, a we wcześniejsze nie grałem... i faktycznie sporo rzeczy mnie irytuje... zatem który CM jest najlepszy?...

CM4 ma irytujące błędy. Polecam cm 01/02. Wiem cos o tym bo spędziłem z tą grą ok 1000 godzin (jestem maniakiem biggrin.gif )
rockatansky
... a moglibyście mi w kilku punktach wyjaśnić dlaczego jest lepsza (konkretne przykłady), bo nie wiem, czy zaczynać grać w tą czwórkę, czy nie... nienawidzę zaczynać gry od początku w krótkim okresie czasu... z góry dziękuję ;-)
HarvesteR
... a moglibyście mi w kilku punktach wyjaśnić dlaczego jest lepsza (konkretne przykłady), bo nie wiem, czy zaczynać grać w tą czwórkę, czy nie... nienawidzę zaczynać gry od początku w krótkim okresie czasu... z góry dziękuję ;-)

Jeśli zacząłeś grać w 4 to będzie Ci trudno przejśc na 01/02 (nieaktualne składy, ligi). Jeśli jednak zaczynasz to spróbuj 01/02 gra ma niesamowity klimat i to jest nr jeden wśród zalet.
2. Brak "znikających" lig.
3. Systam transferowy. Możesz kupić kogo chcesz. W cm 4 transfery głównie odbywaja się drogą bezgotówkową
4. KAŻDY MOŻE WYGRAĆ Z KAŻDYM- TAK!!! Można Groclinem, Wisłą, czy Legią pokonać ManU, Milan itp. (przy odrobinie szczęścia i dobraj taktyce) W CM4 jest to NIEMOŻLIWE (to jeden z wiuększych bugów gry, zawiodło engine gry sad.gif )
RinG
No i nie wolno zapominać, że na słabszych piecykach chodzi o niebo lepiej niż czwórka

BTW: CM 01/02 jest zdecydowanie najbardziej dopracowaną częścią serii. Gdyby tylko CM4 był tak dopieszczony... Ech...
SeJo
Ja tymczasem świętuje 2 tytuł w 4 letniej kadencji w Fulham... miodzio :wink:
Deks
A ja tam gram polskimi drużynami- przeważnie Lechem i Wisłą.
SeJo

przeważnie... ja odkąd mam Cm 01/02 zagrałem może 5 drużynami... czasem gram np. do roku 2035... :wink:
HarvesteR

przeważnie... ja odkąd mam Cm 01/02 zagrałem może 5 drużynami... czasem gram np. do roku 2035... :wink:

Ja już grałem Wisłą (z 5razy), Groclinem, Ruchem, GKS Kat., Lechem, Hutnikiem, Cracovią, Zagłębiem, a z zagranicy: Atletico M. (my best club), Fulham, Milan, Auxerre, PSG, Celtic. Z każdym z tych klubów spędziłem po ok. 5 miłych sezonów smile.gif
Miłosz
Hejo !

Mam pytanie do ludzi grającychj w Championship Manager (obojętnie, w ktorą wersję). W CM jest opcja, że mozna soie wyjechać na wakacje, no właśnie jeździcie od czasu do czasu na wakacje ?? smile.gif

Trochę głupie to pytanie, ale chciałbym wiedzieć smile.gif
HarvesteR
Ja osobiście nie używam tej opcji
SeJo
Hejo !  

Mam pytanie do ludzi grającychj w Championship Manager (obojętnie, w ktorą wersję). W CM jest opcja, że mozna soie wyjechać na wakacje, no właśnie jeździcie od czasu do czasu na wakacje ?? smile.gif  

Trochę głupie to pytanie, ale chciałbym wiedzieć smile.gif

używam jak jest przerwa wakacyjna, zrobię transfery, przejde wszystkie procesy treningowe(wakacje piłkarzy czyli bez, light, później podnoszenie statsów i w końcu normal). To na 2 tyg się załapię na karaiby biggrin.gif
HarvesteR
opcja dobra gdy chcesz "przeskoczyć" żmudne wakacyjne rozgrywki (puchar konfederacji i mistrzostwa świata klubów CM 01/02)
Sarni
Mam już sezon 2014/2015. Rekordy transferowe.

Do MU

Mark Payne (Manchester City -> MU, 61,000,000€)
Fabricio Coloccini (Valencia -> MU, 57,000,000€)

Z MU

Mark Ferrand (MU -> AC Milan, 150,000,000€)
Fabricio Coloccini (MU -> Real M., 102,000,000€)

Potrójna korona x1
Mistrzostwo x 8
Puchar Anglii x 5
Puchar Ligi x 2
Liga Mistrzów x 3
Puchar UEFA x 2
Puchar Intertoto x 1
SeJo
Mam już sezon 2016/2017. Rekordy transferowe.

Do MU

Mark Payne (Manchester City -> MU, 61,000,000€)
Fabricio Coloccini (Valencia -> MU, 57,000,000€)

Z MU

Mark Ferrand (MU -> AC Milan, 150,000,000€)
Fabricio Coloccini (MU -> Real M., 102,000,000€)

Potrójna korona x1
Mistrzostwo x 10
Puchar Anglii x 6
Puchar Ligi x 12
Liga Mistrzów x 3
Puchar UEFA x 2
Puchar Intertoto x 1

zarzuc sobie jakas słabszą drużynke;) tak jest nudno icon_twisted.gif
Sarni
Ze słabszych to grałem Łęczną. Byłem w 1/4 PUEFA, poza tym bez sukcesów ...
Miłosz
Jeszcze jedno pytanko.

Czy zawsze oddajecie trening w ręce swoich trenerów, czy czasem ustalacie kto co ma trenować ??
Mam jak narazie 2010 rok a nigdy tym się nie zajmowałem, więc nie wiem czy jest to opłacalne.
HarvesteR
PORADY TRENINGOWE. Ja je stosuję i sprawdzają się w 95%, czyli bardzo dobrze biggrin.gif

Wielu graczy twierdzi, że jeden trener nie powinien się zajmować więcej niż 2-3 działami treningu (mowa jest oczywiście o tej jakże komfortowej sytuacji, kiedy w Twoim sztabie szkoleniowym nie ma wakatów i wszystkie stanowiska są obsadzone).
Ja osobiście się z tym nie zgadzam, i to z dwóch powodów. Po pierwsze, wystarczająco dużo grałem w CeeMa, by wyrobić sobie odmienne zdanie na ten temat, po drugie zaś uważam, że skoro CeeM ma być wierną symualcją piłkarską, przydział treningów też winien być maksymalnie realistyczny i zapewne tak właśnie został zaprogramowany.
Tak więc proponuję Wam używanie systemu, w którym dany fachowiec odpowiada wyłącznie za jedną dziedzinę treningu. W ten sposób będzie mógł do maksimum wykorzystać swoje umiejętności, i nie będzie musiał rywalizować z innymi szkoleniowcami. Ponadto, w ten sposób unikniesz ewentualnych konfliktów, wynikających z różnych filozofii gry reprezentowanych przez Twoich trenerów.
Jedynym wyjątkiem będzie Twój asystent - jako że jest on odpowiedzialny za koordynację cykli i mikrocykli treningowych, a także za prowadzenie drużyny rezerw, powinien mieć pod swoją opieką wszystkie elementy szkoleniowe, niejako nadzorując pracę trenerów.
Jeśli chodzi o kluczowe cechy wymagane od trenerów poszczególnych elementów, tu także filozofii jest wiele. Moja propozycja wygląda następująco:
- wszyscy trenerzy: Level of Discipline, Man Management, opcjonalnie Motivation;
- asystent: wszystko biggrin.gif; - Goalkeeping: Coaching Goalkeepers; Working With Youngsters
- Fitness: styl Fitness-based;
- Tactics: Coaching Outfield Players, Tactical Knowledge, Working With Youngsters;
- Shooting: Coaching Outfield Players, Working With Youngsters;
- Skills: Coaching Outfield Players, styl Techinque-based.
Ponadto wskazane by było, by trener miał za sobą grę na odpowiedniej pozycji (Goalkeeping ; bramkarz, Tactics - obrońca, Shooting - napastnik, Skills - pomocnik).
Nie do końca wyjaśniona pozostaje kwestia trenerskich preferencji i ich wpływu na efektywność treningu. Pewne zalecenia mogłeś znaleźć w zestawieniu powyżej, tu dodam jeszcze, że dobrze jest dobierać trenerów do stylu gry:
- asystent: ustawienie zbliżone do stosowanego przez Ciebie w drużynie seniorów, by piłkarzom z zespołu rezerw łatwiej było się przystosować do Twojej taktyki;
- Tactics: elementy taktyczne stosowane przez Ciebie w drużynie seniorów (pułapka ofsajdowa, kontratak, itd.).
Natomiast nie jest prawdą, jakoby istniały różnice w umiejętnościach trenerów preferujących style Fitness-based, General czy techinque-based - są to jedynie wyznaczniki ich upodobań, a nie klasy.

TROCHĘ TEGO DUŻO, :!: ALE POLECAM
RinG
Wiesz HarvesteR, jak sie podaje jakies materialy z innych stronek. to wypadaloby podac źródło sad.gif

Taaa, wlasnie widze, sluzysz pomoca w robieniu Ctrl+C z cm4.pl icon_evil.gif
HarvesteR
Przecież napisałem że są to porady treningowe, ale nigdzie nie ma że to są MOJE PORADY. Fakt pochodzą z cm4.pl, bo zamiast podawać link wolałem je tu umieścić. Chyba nikt się nie obraził smile.gif A tak na marginesie to tyle godzin ile ja spędziłem z tą grą to Ty sobie nawet nie wyobrażasz icon_evil.gif I dalej podtrzymuję swoje słowa, że służę pomocą związaną z CM 01/02, a Ty mógłbyś się nie czepiać icon_evil.gif
HarvesteR
Do wszystkich milosnikow kopii zapasowych:

Wiecie, ze pirata nie da sie upatchowac? Patch uaktualnia m.in. (a moze przede wszystkim) plik cm4.exe, ktorego to plika trzeba zastapic crackiem, aby gierka w ogole sie odpalila. Wiec bedziecie zmuszeni grac w wersje zawierajaca w cholere bledow i niedorobek. Czy tego chcecie...?

PS. Skad o tym wszystkim wiem? Ano kolega mojego wujka smile.gif zaopatruje sie wlasnie w piraty i mi powiedzial smile.gif

Ja to nie da się piratować! Ściągasz odpowiedniego cracka (w zależności od wersji patcha) i już. Metoda sprawdzona
RinG
Przecież napisałem że są to porady treningowe, ale nigdzie nie ma że to są MOJE PORADY.

Ale napisałeś, ze TY służysz pomocą

Fakt pochodzą z cm4.pl, bo zamiast podawać link wolałem je tu umieścić. Chyba nikt się nie obraził smile.gif

Cóż, ja sie nie obraziłem, ale zapytaj ludzi z cm4.pl smile.gif

PS. Jest cos takiego jak PRAWA AUTORSKIE, wg ktorych nie miales prawa zamieszczac tutaj tego poradnika bez podania źródła twej \"inspiracji\" tongue.gif Ja tam na to leję, ale nie wiem jak autor tego poradnika. (BTW: zapewne nie zapytałeś go o zgode na przekopiowanie tego tutaj, co? smile.gif )

A tak na marginesie to tyle godzin ile ja spędziłem z tą grą to Ty sobie nawet nie wyobrażasz icon_evil.gif

A skąd możesz wiedzieć, ile JA spędziłem godzin z tą grą?? Ja sie tym nie chwale tak, jak co poniektorzy icon_twisted.gif , bo i co to ma do rzeczy?

I dalej podtrzymuję swoje słowa, że służę pomocą związaną z CM 01/02, a Ty mógłbyś się nie czepiać icon_evil.gif

Nie czepiam sie, po prostu staram sie postawic na miejscu człeka z "drugiej strony kabla" czy jakoś tak smile.gif
HarvesteR
Ok, wyprostujmy sprawę, bo nie chcę kłótni i sporów. Zamieszczony poradnik jest z cm4.pl i przyznaję się do tego że umieściłem go tutaj nie podając źródła, ale nigdzie nie napisałem, że jest to mój poradnik. Może przestaniemy się nawzajem szarpać i zajmiemy się pomocą dla osób zaczynających dopiero przygodę z tą grą. Pozdro
rockatansky
Może przestaniemy się nawzajem szarpać i zajmiemy się pomocą dla osób zaczynających dopiero przygodę z tą grą.

...ja jestem za i mam w związku z tym taką prośbę/pytanie: jak można zdobyć odpowiedniego (najnowszego?) cracka do CM4... jak można go odróżnić np. ściągając przez kazę?... pytanie nie jest chyba nie na miejscu?... z góry dziękuję...
RinG
Ok, wyprostujmy sprawę, bo nie chcę kłótni i sporów. Zamieszczony poradnik jest z cm4.pl i przyznaję się do tego że umieściłem go tutaj nie podając źródła, ale nigdzie nie napisałem, że jest to mój poradnik. Może przestaniemy się nawzajem szarpać i zajmiemy się pomocą dla osób zaczynających dopiero przygodę z tą grą. Pozdro

Spoko, nic do ciebie nie mam, to byla tylko taka luzna uwaga :wink: wiec luzik cool.gif

mam w związku z tym taką prośbę/pytanie: jak mogę zdobyć odpowiedniego (najnowszego?) cracka do CM4... jak mam go odróżnić np. ściągając przez kazę?... pytanie nie jest chyby nie na miejscu?... z góry dziękuję...

Khem, HarvesteR chyba nie taką pomoc miał na myśli... Ale (jak ktoś tu już sugerował) zawsze możesz zadzwonić do dystrybutora i sie spytac smile.gif
RinG
Ja to nie da się piratować! Ściągasz odpowiedniego cracka (w zależności od wersji patcha) i już. Metoda sprawdzona

Luz, w momencie, gdy pisałem te słowa, odpowiedni crack nie był jeszcze dostępny smile.gif
pozdro
HarvesteR

...ja jestem za i mam w związku z tym taką prośbę/pytanie: jak mogę zdobyć odpowiedniego (najnowszego?) cracka do CM4... jak mam go odróżnić np. ściągając przez kazę?... pytanie nie jest chyba nie na miejscu?... z góry dziękuję...

Nie wiem czy mogę to oficjalnie podawać, więc masz na "pw"
Trucha
Championship manager jest w porządku. Oczywiście gram Manchesterem!
SeJo
kufa skasował mi się sejw z Fulham! mialem juz 7 sezon, 4 mistrzostwa, Lige Mistrzow i status Rich! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! (pipi)! ja (pipi)e do (pipi)y nędzy!
HarvesteR
Sorry, może się czepiam, ale statys "Rich" ManU ma na starcie gry biggrin.gif
HarvesteR
Sorry, może się czepiam, ale status \"Rich\" ManU ma na starcie gry biggrin.gif

[size=9]Stary, rozumiem, ze mozna byc wlasnym fanem, ale zeby siebie cytowac, i to od razu pod kwestia, ktora napisales chwile przedtem...?tongue.gif /koso
rockatansky
HarvesteR: może i jestem trochę pijany, ale co u licha mają znaczyć twoje dwa ostatnie posty...?
RinG
O ile nie zauważyłeś to tam pisze
Fulham

a nie MU tongue.gif

I być może uznasz, że znowu się czepiam icon_twisted.gif ale czemu cytujesz sam siebie (i to zaraz pod swoją wypowiedzią) ?
koso
Mam nadzieje, ze CM4 ukaze sie na Xboksa, rzecz jasna z poprawionymi bledami... Strasznie mnie wkurza wybiorcze traktowanie zawodnikow - byle Brazylijczyk potrafi przynajmniej dobrze kiwac, a najlepszych polskich graczy potraktowano po macoszemu. Jasne, zazwyczaj graja kiepsko:), ale np. Kosowsky zasluzyl na nieco lepsze parametry.
Sarni
Mam nadzieje, ze CM4 ukaze sie na Xboksa, rzecz jasna z poprawionymi bledami... Strasznie mnie wkurza wybiorcze traktowanie zawodnikow - byle Brazylijczyk potrafi przynajmniej dobrze kiwac, a najlepszych polskich graczy potraktowano po macoszemu. Jasne, zazwyczaj graja kiepsko:), ale np. Kosowsky zasluzyl na nieco lepsze parametry.

Niech poprawią te bug'i, bo w CM4 możesz zdobyć mistrza i nie grać w europejskich pucharach:P
Deks
Mnie najbardziej wkurzają kontuzje z którymi trochę przesadzono a nie mogę sobie spaczować gry bo mam pirata a co do bugów to patch właśniebardzo dużo ich usuwa niby... :wink:
SeJo
Mnie najbardziej wkurzają kontuzje z którymi trochę przesadzono a nie mogę sobie spaczować gry bo mam pirata a co do bugów to patch właśniebardzo dużo ich usuwa niby... :wink:

z tymi kontuzjami to sa jaja tongue.gif podobno nie ma 3 sezonu w polsce... czeka sie rok na 4 smile.gif
Trucha
Lol, co oni wyprawiają w tej grze to głowa mała. Bugów od groma...
SeJo
yhhh przeszło mi po skasowaniu się sejwa z Fulham. Czas na nowe wyzwanie.
arrow.gif ściągnąłem nowego pacza aktualizującego CM 01/02 na składy 02/03.
arrow.gif ściągnąłem nowe tła i zmieniłem menubara:P
juz prawie wszystko przemyslalem(grajac w Zelde na GaCku laugh.gif ). Załaduje 3 ligi(angielska+włoska+hiszpańska). Nie wiem tylko którą drużynę wybrać. Wynosiłem już na wyżyny ManUtd, Newcastle, Queens Park Rangers i Fulham... sam nie wiem:P
btw. kto z grających na kompie bawi sie w roznego rodzaju tła, menubary, patche, pundity itp.?
HarvesteR
O ile nie zauważyłeś to tam pisze
Fulham

a nie MU tongue.gif

I być może uznasz, że znowu się czepiam icon_twisted.gif ale czemu cytujesz sam siebie (i to zaraz pod swoją wypowiedzią) ?

No tak to jest być modemowcem. Pisałem poprzedni post, a tu mnie rozłączyło więc napisałem drugi, ale nie wiem jak to się stało że zacytowałem sam siebie 8O Sorry, potraktujcie ten post (w którym się sam cytuję) jako żart i nieporozumienie. Dziwna sprawa. sad.gif No i najważniejsze- sugerując się obrazkiem nie doczytałem, że .:SeJo:.
gra Fulham, Sorki. To się więcej nie powtórzy :!:
Sarni
arrow.gif  ściągnąłem nowego pacza aktualizującego CM 01/02 na składy 02/03.
arrow.gif  ściągnąłem nowe tła i zmieniłem menubara:P
juz prawie wszystko przemyslalem(grajac w Zelde na GaCku laugh.gif ). Załaduje 3 ligi(angielska+włoska+hiszpańska). Nie wiem tylko którą drużynę wybrać. Wynosiłem już na wyżyny ManUtd, Newcastle, Queens Park Rangers i Fulham... sam nie wiem:P
btw. kto z grających na kompie bawi sie w roznego rodzaju tła, menubary, patche, pundity itp.?

Ja gram w CM02/03 na Xbox'ie, grałem w CM4 na PC na laptopie brata, ale płyta główna padła w tym momencie i płyty nie wyjąłem, na naprawę troszkę poczekam (jeszcze z tydzień). Ale CM 02/03 jest moim zdaniem lepiej dopracowany, może dlatego, że to wersja na X'a i tu praktycznie nie będzie dostępnych patchy, to autorzy postarali się i wypuścili już dopracowaną grę. Jeszcze nie przytrafiła mi się jakaś głupota, tak jak to było w przypadku CM4, gdy wygrałem ligę i nie zagrałem nawet w europejskich pucharach :-). Ogólnie CM rulez, mam już sezon 2015/2016 (w CM02/03), niestety nie jestem na tronie (w PUEFA odpadłem z Belasicą (Macedonia) po głupich meczach, w lidze mam trzecie miejsce, w FA Cup odpadłem w półfinale), ale i tak jestem master bo opchnąłem Ferranda do Milanu za 150,000,000 euro:P

W poprzednim poście ze statystykami popełniłem kilka błędów, ale już poprawiłem:P
SeJo
arrow.gif  ściągnąłem nowego pacza aktualizującego CM 01/02 na składy 02/03.
arrow.gif  ściągnąłem nowe tła i zmieniłem menubara:P

Ja gram w CM02/03 na Xbox'ie, grałem w CM4 na PC na laptopie brata, ale płyta główna padła w tym momencie i płyty nie wyjąłem, na naprawę troszkę poczekam (jeszcze z tydzień). Ale CM 02/03 jest moim zdaniem lepiej dopracowany, może dlatego, że to wersja na X'a i tu praktycznie nie będzie dostępnych patchy, to autorzy postarali się i wypuścili już dopracowaną grę. Jeszcze nie przytrafiła mi się jakaś głupota, tak jak to było w przypadku CM4, gdy wygrałem ligę i nie zagrałem nawet w europejskich pucharach :-). Ogólnie CM rulez, mam już sezon 2015/2016 (w CM02/03), niestety nie jestem na tronie (w PUEFA odpadłem z Belasicą (Macedonia) po głupich meczach, w lidze mam trzecie miejsce, w FA Cup odpadłem w półfinale), ale i tak jestem master bo opchnąłem Ferranda do Milanu za 150,000,000 euro:P

W poprzednim poście ze statystykami popełniłem kilka błędów, ale już poprawiłem:P

Zaczynam grać w Cm 01/02 z łatką na poprzedni sezon(2002/2003). Buduje potęgę z IPSWICH TOWN. Narazie D1, zobaczymy co będzie później:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.