Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Managery piłkarskie
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
chm[u]ra
Swietnie sarni wobec tego ja mam kilka pytan. Czy nie daloby sie wyciagnac kilku plikow ze skladami z wersji xboxowej i wetknac je do pctowej, tak by uaktualnic sobie sklady. Nie wiem jak ta gra wyglada od srodka po rozgrzebaniu jej jakims isobusterem, ale tak juz od pewnego czasu myslalem ze skoro architektura konsoli jest podobna troche do pc to moze i sama gra jest tylko kosmetycznie zmieniona.
Jak sie na to zapatrujecie ??
Sergio
Ja ostatnio pogrywałem sobie Atletico w składzie: Pelizzoli - Huth, Yobo, Navarro, Kleberson, Tonge, Jenas, Dani, Torres, Rooney. Banda gówniarzy, ale wicemistrzostwo hiszpanii mi dała tongue.gif
RinG
Dorwałem EP5 i myślę, że wreszcie będę się mógł zająć tą grą w stopniu na jakim na to zasługuje (do tej pory bugi mnie skutecznie odrzucały od monitora).

INFO OFICJALNE:
Dobra wiadomość: będzie CM 03/04 biggrin.gif
Zła wiadomość: SI Games nie ma już kontraktu z Eidosem, a jako, że ci ostatni posiadają prawa do nazwy i znaku handlowego CM to:
a) SI nie może już robić uaktualnień bazy danych do CM4 (jedynie patche poprawiające bugi) sad.gif
B) nie jest pewna przyszłość gier z serii CM sad.gif (np. Eidos może zrobić totalnie nową grę i wydać ją pod szyldem CMa, a SI... hm... )

Mam nadzieję, że chłopaki jeszcze się jakoś dogadają confused.gif
RinG
UPDATE:- data: czerwiec 2004. Pytanie czy będzie to CM od SI Games (autorów poprzednich części) czy... (patrz wyżej)

UPDATE 2: od EA Sports ma się ukazać w listopadzie. Podobno ma zdetronizować CeeMa i wskoczyć na tron managerów piłki kopanej. A ja na to: srutu-tutu smile.gif
Miłosz
Hello !!

Mam taki mały problemik, właśiwie nie wiem jakie są jego złe strony ,ale napisze.

W poprzednim sezonie kupiłem młodego bramkarza. Wymiata jak nie wiem co. Wygrałem ligę mistrzów pokonując Liverpool 3:2. Po meczu przyszła do mnie taka wiadomość, że Luciani (ten bramkarz) dostał bana na 1 mecz angielski, za to, że przed kamerami zaczął pokazywać nieprzyzwoite gesty do fanów Liverpoolu. Zrobił tak jeszcze w meczu o laterz dobroczyności, który też wygrałem, tym razem z Arsenalem 4:1, ale ja nie zabardzo o tym smile.gif Teraz gdy do zbliża się nowy sezon, z 32 dni mam mecz o puchar dobroczynności, trochę mniej niż połowa składu ma UNH i piszę Dislikes Luciani (tego bramkarza nie lubią).

I teraz pytania:

1. Czy można jakośzrobić, żeby piłkarze polublili tego zawodnika ??

2. Jakie są złe strony tego, że piłkarze nielubią drugiego piłkarza. Czy jakoś słabiej grają czy co ??

Z góry wielkie dzięki !!
chm[u]ra

Jednya rada jest pozbycie sie go, albo reszty pilkarzy, mysle jednak iz to on jest przyczyna konfliktu.

2. Jakie są złe strony tego, że piłkarze nielubią drugiego piłkarza. Czy jakoś słabiej grają czy co ?? 

Nie beda mu grac pilek, nielubiacy sie zawodnicy dostawac beda w meczach ktore razem graja nizsze noty. Moze to tez ujemnie wypynac na morazle teamu.[/code]
HarvesteR
Hello !!

Sprzedać jak najszybciej, by uniknąć beznadziejnej gry zespołu
Miłosz
Hello !!

Sprzedać jak najszybciej, by uniknąć beznadziejnej gry zespołu

No właśnie nie wiem co z tą beznadziejną grą zespołu:

W każdym meczu zagrałten piłkarz:

Liverpool - Man U 2:5

Man U - Galatasaray 4:0

West Ham - Man U 0:4

Chyba nie jest to zła forma zespołu, ale już poszukuje nowego bramkarza, żeby tego jakby co sprzedać.
Miłosz
Hehe niezła bramka biggrin.gif

Man Utd V Liverpool.

Danny Murphy standing on the half way line, Backpass all the way to the keeper, keeper misses and it rolls into the net.

Nice goal, never happened again.

Albo to laugh.gif laugh.gif

Leeds v Middleboro

Paul Robinson makes a fantastic one on one save, the ball is on its way out. But Lassissi (Leeds defender) rushes to send the ball out over the top of the cross bar. He shoots the ball and it ends up in the roof of the net!!! This was his third own goal of the season btw!
Verb
A ja mam jedno pytanie i bede BARDZO wdzieczny za odpowiedz. Mam CM4 eng. Jest jakis patch spolszczajacy ta wersje?. Wiem, ze jest wersja polska CM4, ale o patchu spolszczajacym wersje angielska nie slyszalem... Jak jest to poprosze od razu jakis link ;]
SeJo
A ja mam jedno pytanie i bede BARDZO wdzieczny za odpowiedz. Mam CM4 eng. Jest jakis patch spolszczajacy ta wersje?. Wiem, ze jest wersja polska CM4, ale o patchu spolszczajacym wersje angielska nie slyszalem... Jak jest to poprosze od razu jakis link ;]

Nie:) Mozna zangielszczyc Polska wersje, ale na odwrot nie. Zresztą... Polska wersja jest kiepawa, bo nie sa z nia kompatybilne prawie zadne latki i grac sie nie da.
Deks

Nie:) Mozna zangielszczyc Polska wersje, ale na odwrot nie. Zresztą... Polska wersja jest kiepawa, bo nie sa z nia kompatybilne prawie zadne latki i grac sie nie da.

Wszystkie łatki są z nią kompatybilne aczkolwiek tylko z wersją oryginalną...
Verb
Aczkolwiek wystarczy odpowiesdni crack ponoc ;P
SeJo

Wszystkie łatki są z nią kompatybilne aczkolwiek tylko z wersją oryginalną...

z wersja polską nie są kompatybilne, gdyż wtedy trzeba zmienić na eng. Wiem, bo sam mam oryginałke... wszak taka gre trzeba miec w kolekcji.
Bresiu
1. Jasne, że gramy, tylko cosik trudny ten cm4, w 01-02 wygrywałem co się tylko dało a w cm4 taktyki chyba nie mogę dobrać

2. czy ktoś wie czy już wyszedł "scout" pod cm4

3. skąd wziąść spolszczenie do ceemka4?

Pliiiss Help me :cry:
yab
Poczytaj posty wyżej, a wszystko będziesz wiedział :wink:

nara
DMX
SI nie wypuści patcha do CM4 aktualizującego grę na sezon 2003/2004. CM4 03/04 będzie ostatnią grą z serii Championship Manager(!) i ukaże się jeszcze w tym roku...

Bzdury, wystarczy wgrac angielska wersje i uaktualnic ja latka 4.0.8 z polska wersja. Latka aktualizujac gre doda plik z jezykiem polskim.
Verb
SI nie wypuści patcha do CM4 aktualizującego grę na sezon 2003/2004. CM4 03/04 będzie ostatnią grą z serii Championship Manager(!) i ukaże się jeszcze w tym roku...

Bzdury, wystarczy wgrac angielska wersje i uaktualnic ja latka 4.0.8 z polska wersja. Latka aktualizujac gre doda plik z jezykiem polskim.

A skad to mozna sciagnac? o_O
DMX

A skad to mozna sciagnac? o_O

Z polskich stron o CM4 np: http://cyberball.fans.pl/cm/pliki/champion...4_-patch-02.exe

latka dogra (bo ma za zadanie uaktualnic) kilka jezykow w tym Polski.
Bresiu
Jakiej taktyki używacie, do jakich zespołów? jaki rodzj taktyk jest dobry do Aolskiej, a jaki do Angielskiej ligi? Macie swoje ulubione taktyki z netu? Ja polecam TDV 1 do 01-02 z Dugout!
rychu18
Cm4 the best,wracam grać.
Miłosz
Cm4 the best,wracam grać.

Dzięki za info icon_twisted.gif
rychu18
Bardzo proszę Miłosz...
Sergio
A ja mam inną prośbę: czy jest jakaś stronka na której mogę dowiedzieć się jacy zawodnicy w CM4 mają status Wonderkid?
Sergio
Ej no nie dajmy umrzeć topicowi. Ludzie chwalcię się swoimi taktykami do cm4, na pewno każdy z Was ma jakiegoś killera w zanadrzu wink.gif Ja ostatnio testuję znalezioną na jakiejś tam stronce taktykę Arrow, niedługo spróbóję ją przeciwko mojej wariacji 442.
Bresiu
Ej no nie dajmy umrzeć topicowi. Ludzie chwalcię się swoimi taktykami do cm4, na pewno każdy z Was ma jakiegoś killera w zanadrzu wink.gif Ja ostatnio testuję znalezioną na jakiejś tam stronce taktykę Arrow, niedługo spróbóję ją przeciwko mojej wariacji 442.

Może trzeba już zalozyć nowy temat bo tu już nikt się nie chce wypowiadać (ja założyłem al mi zblokowali:() przecież o CMie można gadać i się prawie pomysły nie wyczerpują
SeJo

Może trzeba już zalozyć nowy temat bo tu już nikt się nie chce wypowiadać (ja założyłem al mi zblokowali:() przecież o CMie można gadać i się prawie pomysły nie wyczerpują

LOL... chcesz z forum smietnik zrobic?
Sarni
No to może odświeżę temat?

Ostatnio gram Fulham, pierwszy sezon zawaliłem kompletnie - 14. miejsce w lidze, na szczęście wygrałem Puchar Anglii i to uratowało mi się posadę. Teraz zrobiłem spore roszady w składzie i.. jest dobrze, mam 2. miejsce w lidze po 12 kolejkach, przegrałem tylko 2 mecze, i to z faworytami (1:2 z Manchesterem United i 2:4 z Tottenhamem), resztę wygrywam gładko. W PUEFA gram z Porto.

Oto mój skład:

[GK] Roy Carroll
[DL] Pierre Wome
[DC] Joseph Yobo
[DC] Glen Johnson
[DR] Lauren
[MR] Luis Boa Morte
[MC] Scott Parker
[ML] Quinton Fortune
[AM] Frederic Kanoute
[FC] Juan Pablo Angel
[FC] Louis Saha

Poza tym mam:

[GK] Edwin van der Sar
[DC] Abel Xavier
[DC] Andy O'Brien
[DL] Jon Harley
[DM] Sean Davis
[DM] Steve Finnan
[ML] Lee Clark
[FC] Wayne Rooney

I właściwie to tyle hyh.gif
lukasz
Ja w edycji 034 gram juz trzeci sezon Ajaxem niestety zawsze jestem tuz za PSV .Z piłkarzy polecam Maxima Tsigalko(finishing 20) młody i perspektywiczny prz czym tani.
DMX
Polecam wszystkim w CM03/04 Carlosa Tevez (Boca Juniors). Wymiatacz niesamowity (zreszta wystarczy popatrzec na jego opis w grze - 'cudowne dziecko' smile.gif ) Troche kosztuje ale warto. Po za tym to polecam Cisse (juz za 15 mln przejdzie), Robinho. Mexesa, Lucio, Aimara i wielu wiecej.
Henry mozna miec za darmo, wystarczy podpisac lukratywny kontrakt w grudniu (konczy mu sie z Arsenalem) i na prawie 'bosmana' przejdzie do klubu po wygasnieciu obecnego kontraktu.

Ale i tak najlepiej gra sie w Polskiej lidze jak trzeba wyszukiwac pilkarzy za kosmiczna kwote transferowa 50 tys $ :wink: Kiedys z Lechem doszedlem do polfinalu UEFA (6 sezonow mi to zajelo).
Sarni
Mimo fenomenalnego startu, zakończyłem sezon na niskiej 11. pozycji (plany pokrzyżował mi PNA, który pochłonął Yobo, Lauren'a i Fortune'a). W zimowej przerwie kupiłem Jonathan'a Woodgate'a i Titus'a Bramble'a. W najbliższym oknie transferowym moimi głównymi celami będą:

- Wayne Bridge
- John Terry
- Jermaine Pennant

Jeśli uda mi się kupić tych 3 zawodników, to w przyszłym sezonie planuje walke o 4. miejsce, premiowane awansem do eliminacji Ligi Mistrzów.

UPDATE:

Postanowiłem zmienić taktykę i grać dwoma pomocnikami w środku (do tej pory był jeden środkowy i jeden ofensywny) i w tym celu sprowadziłem Frank'a Lampard'a. Zamiast Jermaine'a Pennant'a przyszedł Jesper Gronkjaer, transfer Bridge'a nie doszedł do skutku, a z Terry'm nie było żadnych problemów i już u mnie gra.

Tak wygląda teraz mój skład:

[GK] Edwin van der Sar [zmiennik: Roy Carroll]
[DR] Lauren [z: Glen Johnson]
[DC] John Terry [z: Joseph Yobo]
[DC] Jonathan Woodgate [z: Titus Bramble]
[DL] Pierre Wome [z: Abel Xavier]
[MR] Jesper Gronkjaer [z: Steve Finnan]
[MC] Frank Lampard [z: brak]
[MC] Scott Parker [z: brak]
[ML] Quinton Fortune [z: Lee Clark]
[FC] Louis Saha [z: Wayne Rooney]
[FC] Frederic Kanoute [z: Juan Pablo Angel]

Taktyka będzie zmieniana zgodnie z zapotrzebowaniem.
The Gunners
Ostatnio gram w lidze hiszpańskiej,Celtą de Vigo i kulam się wokół 5-6miejsca a więc nie jest źle.Jeżeli chodzi o młode talenty i te starsze to nie będę wypisywać kogo polecam a kogo nie ponieważ takich wspaniałych graczy jest od zajefaniaw grze,więc poszukujcie sami,ja skupuję ludzi z drugiej,pierwszej ligi urugwajskiej...
lukasz
Moja jedenastka Ajaxem w trzecim sezonie:

GK-Lobont
DC-Van Damme,Pasanen
DR-Yakubu
DL-Zonneveld
DMC-O"Brien
OML-Van Persie
OMP-Snajider
OMF-Van der Vaart
FCL-Robinho
FCR-Tsigalko

a ota ławka rezerwowych:
1.Stalkenburg(Bruno)
2.Walker(Obodai)
3.Parea(Rincon)
4.Silberbauer
5.Amanditis(Mila)
6.Hersi
7.Moke
The Gunners
A to ,że Championship Manager 5 ma się pojawić gdzieś w okolicach października to chyba wiecie...
The Gunners
A to ,że Championship Manager 5 ma się pojawić gdzieś w okolicach października to chyba wiecie...
Ryo-San
w 02/03 polecam ziomka D'Alessandro (21 lat), statystyki ma boskie, kosztuje grosze a pałęta się gdzieś w Argentyńskiej lidze o ile dobrze pamiętam.
Miłosz
Polecam wszystkim w CM03/04 Carlosa Tevez (Boca Juniors). Wymiatacz niesamowity (zreszta wystarczy popatrzec na jego opis w grze - 'cudowne dziecko' smile.gif ) Troche kosztuje ale warto. Po za tym to polecam Cisse (juz za 15 mln przejdzie), Robinho. Mexesa, Lucio, Aimara i wielu wiecej. (...) Ale i tak najlepiej gra sie w Polskiej lidze jak trzeba wyszukiwac pilkarzy za kosmiczna kwote transferowa 50 tys $  :wink: Kiedys z Lechem doszedlem do polfinalu UEFA (6 sezonow mi to zajelo).

Racja Carlos Tevez jest nieamowity, potrafi sam wygrać mecz. Takich "Wonderkidów" jest o wiele więcej, chociażby Diego z Santosu, Robben z PSV, Glen Johnson, Anthony Le Tallec (co do tego nie jestem pewny pisowni).
Polska liga wymiata. W pierwszym sezonie gdy grałem Groclinem zdobyłen PUEFA. W fianle grałem przeciwko Liverpoolowi, ale klub z anglii odziwo nie stawiał większych problemów.
Sarni
w 02/03 polecam ziomka D'Alessandro (21 lat), statystyki ma boskie, kosztuje grosze a pałęta się gdzieś w Argentyńskiej lidze o ile dobrze pamiętam.

W River Plate gra, ale za grosze to go nie dostaniesz icon_twisted.gif

Gram już kolejny sezon, po 30 kolejach mam 5. miejsce w tabeli z 3 pkt straty do 4. Boltonu [nie wiem jak oni mogą zajmować 4. miejsce, ze mną polegali dwukrotnie i to dość lekko], pierwsza trójka jest poza zasięgiem - Man. United, Liverpool i Leeds [tych buców rozgromiłem 5:1 w meczu bezpośrednim]. O ile miejsce w pierwszej "6" mam raczej pewne, o tyle walka o 4. miejsce będzie ciekawa, bo z tyłu czai się jeszcze Arsenal.
lukasz
Wielka szkoda ,że w 034 nie ma Freddy Adu.Gdy grałem w czwórce Ajaxem i kupiłem go w wieku 13 lat to w wieku 17 lat był jednym z najlepszych graczy w grze.
Miłosz
Hjehe u mnie w CM 03/04 Kałużny już drugi sezon robi karierę w Leeds United. W sumie nie byłoby się czym przejmować, ale to co robi Polak w drużynie z Ellan Road przechodzi ludzkie pojęcie. Kałużny co mecz otrzymuje notę 8 min. i regularnie wybierany jest do 11 - stki tygodnia. No, no, tylko pogratulować smile.gif
SeJo
Ok chlopcy narobilista mi smaku to mata ;p
Szukam plytki z CM 03/04 i zaczynam sezon, dajmy na to Tottenhamem. Do boju Koguty tongue.gif Relacja soon
Miłosz
Gram już 3 sezon MU i jak narazie całkiem, całkiem.
I sezon:

2 miejsce w Premiership
Przegrana w finale LM z Juventusem 4:3 w karnych
Zakup Lousia Saha. Zawodnik po pierwszym sezonie został piłkarzem Anglii zdobywając 32 bramki w 44 meczach. Ruud zdobył 33 bramki w 42 meczach.

II sezon:

Tu już trochę lepiej. Pierwsze miejsce w Premiership, wygrana w finale LM z Barceloną 2:0, wygrana League Cup, jednym słowem potrojna korona
smile.gif
Transfery:
Przyszli: Diego z Santosu. Odeszli: Fortune do Barcelony.

III sezon:

W chwili obecnej po 25 spotkaniach w Premiership 1 miejsce z dorobkiem 67 pkt. 2 miejsce Liverpool - 56 pkt. i 3 miejsce Chelsea - 47 pkt.
Transfery:

Przyszli: Jose Antonio Reyes z Sevilli i Richie Partridge z Celticu ( ten zawodnik jest po poprosty wyśmienity. Świetnie nadaje sięna następce Giggsa, jak i każdego innego lewego, bądźprawego skrzydłewego. Potrafi grać na obydwu flankach. Po mimo iż statsów z początku nie ma jakiś szczegulnych, to w każdym emczu dostaje ocenę min. 8 i conajmniej zalicza jedną asystę. POLECAM SPRAWDZIĆ - początkowa gra chyba w Preston i można go kupić za grosze !!! )

Lecę grać, liczę na wasze relacje z sezonów.
lukasz
Warto pozyskać gracza imieniem Estefania jest to OM grający w realu sociedad b.
Sarni
Teraz moje statystyki

Gram Fulham.

I sezon:
14.miejsce w lidze, którą totalnie olałem. Wygrałem za to Puchar Anglii w pięknym stylu (w finale 6:2 z Sunderland'em).

II sezon
11.miejsce w lidze, na początku miałem już świetną passę, potem ze względu na brak ławki rezerwowych lekko wysiadłem, miałem 6 punktów straty do 6. miejsca. W Pucharze Anglii doszedłem do finału, w którym przegrałem 0:1 z Liverpool'em.

III sezon
7. miejsce w lidze, tyle samo punktów co 6. Newcastle, strata do 5. i 4. zespołu to odpowiednio 4 i 6 punktów. Wszystko przez brak ławki rezerwowych. W Pucharze odpadłem bardzo szybko, przegrywając 0:1 z Torquay. Do PUEFA zakwalifikowałem się dzięki ManUtd i Liverpool'owi, które grały w finale Pucharu Ligi, a miejsce w europejskich pucharach mieli zapewnione już z ligi.

Teraz skompletowałem skład i mam zmiennika dla każdego zawodnika. Może wreszcie wywalczę upragnione 4. miejsce..

Skład:
[GK] Edwin van der Sar [z: Roy Carroll]
[DR] Glen Johnson [z: Lauren]
[DC] John Terry [z: Titus Bramble]
[DC] Jonathan Woodgate [z: Andy O'Brien]
[DL] Pierre Wome [z: Olivier Bernard]
[MR] Jesper Gronkjaer [z: Cafu]
[MC] Frank Lampard [z: Beto]
[MC] Scott Parker [z: Roberto Acuna]
[ML] Damien Duff [z: Laurent Robert]
[FC] Louis Saha [z: Eidur Gudjohnsen]
[FC] Frederic Kanoute [z: Wayne Rooney]

W ataku robie częste zmiany.
Miłosz
O to mój skład:

[GK] Timm Howard / Roy Carroll

[DR] Wes Brown / Garry Neville
[DL] Mikael Silvestre / Paul Tierney
[DC] Ferdinand / Mark Howard
[DC] John O'Shea
W defensywie nie na każdą pozycję mam zmienników. Obrońcy mogą grać na różnych pozycjach.

[MR] Cristiano Ronaldo / Christopher Eagles
[ML] Jose Antonio Reyes / Richie Partridge
[MC] Diego / Hussaine
[MC] Keberson / Mr. DD
Tutaj zawodnicy równierz grają wymiennie na swoich pozycjach.

[FC] Ruud van Nistelrooy / Diego Forlan
[FC] Louis Saha / David Bellion

W moich rezerwach czekają jużna swoją szansętacy zawodnicy jak:

Markus Neumayr, David Fox, Arthur Gomez, Floribert Ngalula Mbuyi, Rincon, Jammie Mullen i Mads Timm, którzy już pokazali na co ich stać.
Veron
Ja to w CM4 moze i nawet bym gral, ale odechcialo mi sie, jaki mi moj kumpel pokazal, ze jego Ruud v N. Strzelil prawie 100 bramek w sezonie... Tego to nie bylo nawet w CM3.
Miłosz
Ja to w CM4 moze i nawet bym gral, ale odechcialo mi sie, jaki mi moj kumpel pokazal, ze jego Ruud v N. Strzelil prawie 100 bramek w sezonie... Tego to nie bylo nawet w CM3.

100 bramek w jednyum sezonie 8O wogule jest to możliwe ?? 8O
Sarni
W Fulham zaliczyłem świetny start sezonu, 5 zwycięstw i 1 remis (z ManUtd na Old Trafford), bramki 14:2, w PUEFA wyeliminowałem Rosenborg (2:0 na wyjeździe i 1:0 u siebie).

Nigdzie nie da się sprowadzić Robben'a, toteż.. gram jeszcze PSV. Właśnie zaczynam pierwszy sezon, skład mi się naprawdę podoba i myślę, że pogram nimi długo (będę grał na zmianę Fulham i PSV).
Bresiu
Kurde jestem wkurzony i zdesperowany. Zrobiłem już chyba z 20 taktyk i żadna nie przynosi sukcesów (gram w CM 03-04). Mało tego na kompie mam chyba z 50 taktyk z netu z czego tylko dwiema (2!!!), i to na dodatek z CM 4, można było jakoś pograć. Pomóżcie czy ktoś zna jakiś poradnik taktyczny (które opcje przy wyborze taktyki najlepiej wybierać???) albo link do dobrej taktyki (maży mi się taka jak TDV do 01-02 gdzie wisełką muciłem "prawie" wszystkich). chyba że mój problem nie leży po stronie taktyki.
Miłosz
Kurde jestem wkurzony i zdesperowany. Zrobiłem już chyba z 20 taktyk i żadna nie przynosi sukcesów (gram w CM 03-04). Mało tego na kompie mam chyba z 50 taktyk z netu z czego tylko dwiema (2!!!), i to na dodatek z CM 4, można było jakoś pograć. Pomóżcie czy ktoś zna jakiś poradnik taktyczny (które opcje przy wyborze taktyki najlepiej wybierać???) albo link do dobrej taktyki (maży mi się taka jak TDV do 01-02 gdzie wisełką muciłem \"prawie\" wszystkich). chyba że mój problem nie leży po stronie taktyki.

Hjehe, no to jednym słowem lipa. Ja gram już 4 sezon jedną taktyką i regularnie wygrywam największe trofea Europy cool.gif LM 2 (3 razy finał) razy, Premiership 4 razy smile.gif Może to nie najleprzy wynik, ale mnie się podoba smile.gif

Dobra jadę ze statsami z mojego sezonu:

33 mecze - 20 wygranych - 7 remisów - 4 przegrane - Bramki strzelone 56(słabo) - 19 stracone - 73 pts.

Odkryciem sezonu okazał się Jo, sprowadzony z Corinthians za śmieszną sumę 550K. Po 20 rozegranych spotkaniach ma on w swoim dorobku 17 trafień.
Do końca Premiership zostało mi tylko 5 spotkań. Aktualnie gram w półfinale LM z Bayernem Monachium.

Lecę grać nara.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.