The Gunners
13 02 2004, 12:36
Ostatni mecz z Manchesterem United jeszcze u nich,wygrałem 1:5.
Mało tego z jakimś Totenhamem przegrywam u siebie 2:1...
Jeżeli zas się tyczy taktyk mam podobną sprawę,na razie próbuję taksy z netu ale mało co skutkują...Lecę grać nara
Ja gram teraz na zmianę Celtic'iem i ManUtd.
W ManUtd skład mam normalny, dołożyłem tylko zawodników sprowadzonych w lecie + Sahę. Najwyższe zwycięstwo to 6:1 z Arsenalem (powtórka sprzed kilku sezonów

)
W Celtic'u skład dopasiłem, najwyższe zwycięstwo ligowe to 6:0 z Rangers'ami, a pozaligowe to 9:1 w Pucharze Szkocji z nie pamiętam kim.
Mój skład: Rustu - Sorin, Hyypia, Trabelsi - Davids, Baraja, Denilson, van der Meyde, Aimar - Viduka, Makaay. Ławka: Douglas, Southgate, Edmilson, Larsson, Wiltord.
A ja ostatnio zaczolem sezon Lechem.
Ogolnie zespol jak zwykle w CMie ma silniejszy sklad niz w rzeczywistosci. Dwoch swietnych bramkarzy Tyrajski, Piatek. Swietna linia pomocy z Madejem, Swierczewskim (ten to ma statsy), Scherfenem, Golinskim i Grzelakiem (tu widac blad, bo nie jest to pilkarz Lecha Poznan). W ataku rewelacyjny Gajtkowski (jak to zycie inzcej ulozylo

) i Slusarski.
Najwieksze rozczarowanie to Reiss (bez przesady, nawet juniorzy maja lepsze statsy) i Bosacki.
To tego dokupilem w pierwszym sezonie: (polecam takze do innych klubow polskich)
Dika, Mohammed - afrykanczycy za darmo! Zgodzili sie przyjsc i stanowia o sile zespolu. Mohammed nawet na Olimpiade pojechal.
Ka'bi - blody Iranczyk, perspektywiczny a juz ma kilka 20! Na razie gra w sytemie rotacji ale licze ze zarobie na nim. Cena 75 tys $
Franczuk - jeden z najlepszych polskich obroncow! Gra w lidze norweskiej i kosztuje smieszne pieniadze 2 tys $. POLECAM!
Ederson - reprezentant U21 Brazyli, wymiatacz nie samowity. Gra w pomocy i napadzie. Cena 40 tys $ POLECAM
Babunashivilli - najwieksza porazka transferowa. Hit za 120 tys $ okazal sie zwyklym drewniakiem

Szkoda kasy, juz szukam nowego napastnika a Slusarski go wygryzl ze skladu
Sezon ukonczylem na 4 miejscu. W zasadzie to Wisla jest tylko w Polskiej lidze ekstra mocna (a Brozek jest chyba na sterydach).
Na drugi sezon dostalem (pipi) wielka kwote transerowa 100 tys $
Kupilem
White amerykanina (oplaca sie!) i tyle. Co prawda probuje wyciagnac z rezerw Amicy jednego talenta ale kasy nie starcza. Znalazlem tez super napastnika
Espinola, statystki kosmiczne, lepsze niz Zurawski, cena tylko 10 tys $ ale nie moge sie z nim dogadac bo chce zarabiac .... 450 tys rocznie $ (zarzad daje mi max. 190). Najlepsze ze on zarabia teraz 16 tys $ ale sie ceni
PS Z pucharu UEFA juz odpadlem bo tafilem na Valencie
Il Capitano
19 02 2004, 17:00
Drugi sezon FC Porto,żadnych zmian,żadnych sprzedaży ,żadnych zakupów.W pierwszym sezonie zdobyłem ligę,odpadłem w ćwierćfinałach LM z Realem.Gram taksą 4-4-2.
dla mnie najlepszym manegerem jest i bedzie CM 01/02 dlatego ze "znam" juz wiekszosc zawodnikow i mam zelazne ustawienie ktorym mozna naprawde wiele wygarc, moja Gwardia Warszawa zdobylem 12 tytulow mistrza ligi, 4 razy zdobylem champions league, 1 puchar uefa, kilka razy puchar polski. mozecie mi nie wiezyc ale jak ktos jest z Poddębic lub Łęczycy to niech smialo mowi pokaze mu save:)))
moim asystentem jest kluivert a gram juz w roku 2015 w miedzy czasie zdobylem z polska mistrzostwo swiata i europy. moim kluczem do zwyciestwa bylo kupno bradzo perspektywicznych graczy z ligi polskiej ( o dziwo jest ich naprawde bardzo wiele) a pilkarze z mojej szkolki (top facilities plus youth academy) sa nie tylko podpora reprezentacji ale i takich klubow jak Man Ut. , Juve, Milan, Real. jedyne co mi sie nie podoba w tej grze to to ze gra nie rozwija sie wraz z naszymi osiagnieciami, tzn caly czas dostaje za wygranie ligi 500 tys. funtow, i pomimo tego ze kilka razy wygralem champions league to i tak "najlepsi"(najdrozsi) pilkaze nie chca u mnie grac po mimo tego ze jestem w stanie zaoferowac im dobre kontrakty.
ktos moze sie dziwic ze gram gwardia warzszawa (na poczatku gry trzecia liga) ale po jednym sezonie gwardia awansuje do drugiej ligi i mozna nia grac, a awansuje dzieki takim GWIAZDA SWIATOWEJ KLASY jak Harasimowicz , Swietochowski , Terlecki(pozniej odchodza do zagranicznych klubow i tam poprostu wymiataja)
nie wiem po co to napisalem ale moze ktos jest rownie zakrecony na punkcie managerow i rowniez jak ja ma swego typu nietypowe osiagniecia:)
pozdr.
SiNeR
W CM 03/04 ma rok 2008. Kupiłem jednego napastnika z Ukrainy o imieniu Andrei Perepylotkin. Chłopak jest wyśmienity, już w pierwszym sezonie gry dla mnie w 37 meczach strzelił 40 bramek !! Ukraina tym samym zdobyła brązowy medal na MŚ 2008. Początkowo w 2003 roku gra chyba w Southampton'ie.
Ukyo_Tachibana
22 02 2004, 10:33
Sa jakies patche do CM 03/04 poprawiajace bledy z gatunku wygrywam z Arsenalem 4:0 na wyjezdzie a potem przegrywam 5:0 u siebie z Wolves o_O albo chce kupic Samuela za 35 mln i nie chca sprzedac a jak oni pytaja sie o Silvestra to ja skladam oferte 10 mln + Silvestre za Samuela i Roma sie zgadza ?? jesli cos wiecie to dajcie info
Sa jakies patche do CM 03/04 poprawiajace bledy z gatunku wygrywam z Arsenalem 4:0 na wyjezdzie a potem przegrywam 5:0 u siebie z Wolves o_O albo chce kupic Samuela za 35 mln i nie chca sprzedac a jak oni pytaja sie o Silvestra to ja skladam oferte 10 mln + Silvestre za Samuela i Roma sie zgadza ?? jesli cos wiecie to dajcie info
Wlasnie dlatego nie gram w CM 03/04... W pierwszym sezonie zdobylem ManUtd wszystkie mozliwe trofea, a kupilem tylko Jermain'a Defoe... W sumie przegralem 2 mecze.
Ukyo_Tachibana
22 02 2004, 11:14
Ja tam akurat gram w tego bo ma chyba najszybsze loadingi nawet przy 4 ligach pozatym to nie aha wygralem Lige Mistrzow 5:0 z Bayernem no lol LM jak chooj
Polecam CM 01/02 imho najbardziej realistyczny z patchem na v3.9.68 i jakims update'em.
Dla mnie najgorszą rzeczą w CM 03/04 jest to, że np: Mój physio wysyła mi informacę, że dany zawodnik potrzebuje odpoczynku. Załużmy, że ten zawodnik gra regularnie w pierwszym składzie. Ja niepowołuje go na kilka meczy, żeby sobie odpoczął, a tu nagle ten zawodnik wyskakuje z informacją, że oczekuje gry w pierwszym składzie i nagle jest unhappy. Wiecie jak temu zaradzić ?? Można dać jakoś urlop piłarzowi ??
Teraz gram Borussią Dortmund, w pierwszym sezonie wymieniłem praktycznie cały skład i walczę z Bayern'em o mistrzostwo (5pkt straty, ale mecz u siebie). W drugiej fazie LM mam grupę z Lyon'em, Juventusem i Newcastle, jeśli uda mi się pokonać Juve to awansuję do 1/4 finału

Skład podam później, powiem tylko, że najepszym strzelcem jest Benjamin Lauth, który gra u mnie od.. 5 meczów (13 goli :!: - fenomen, wypchał ze składu Mido, a kosztował mnie tylko 5mln funtów).
U mnie mecze pokroju Man Utd - Arsenal 8-0, Hull - chelsea 5-4, hull - brighton 11-1 są na porządku dziennym (hull 5 meczy +30 bramek). i tak to jest według mnie najlepszy manager:)
Mój skład na zbliżający się sezon:
[GK] Jose Manuel Reina
[DR] Rafael Marquez
[DC] Cristoph Metzelder
[DC] Philippe Mexes
[DL] Dede
[DM] Sebastien Kehl
[MR] Tomas Rosicky
[ML] Rafael van der Vaart
[AM] Steven Pienaar
[FC] Samuel Eto'o
[FC] Mido
[S1] Jose Moreira
[S2] Jorg Heinrich
[S3] Ahmed Reda Madouni
[S4] Danny
[S5] Benjamin Lauth
Poprzedni sezon skończyłem na 3. pozycji, a co za tym idzie zagram w Lidze Mistrzów.
UPDATE:
W drugim sezonie zająłem w lidze dopiero 7. miejsce (gdyby nie fenomenalna końcówka i 12 meczów pod rząd bez straconej bramki, pewnie spadłbym z ligi - zbytnio kombinowałem ze składem), za to wielki sukces osiągnąłem w Lidze Mistrzów pokonując w finale Inter Mediolan. Do składu za darmo doszło kilku zawodników i wygląda to teraz tak:
[GK] Jose Manuel Reina
[DC] Cristoph Metzelder
[DC] Philippe Mexes
[DC] Andreas Hinkel
[ML] van der Vaart
[MC] Sebastien Kehl
[MR] Tomas Rosicky
[FC] Mido
[FC] Wesley Sonck
[FC] Andy van der Meyde
[S1] Jose Moreira
[S2] Maxwell
[S3] Rafael Marquez
[S4] Dennis Rommedahl
[S5] Samuel Eto'o
[S6] Benjamin Lauth
------------------------------------------------------------------------------------
Obecnie gram Ajax'em Amsterdam, dopiero rozpocząłem sezon, żadnych wzmocnień nie dokonałem - staram się jedynie pozyskać Nicolas'a Burdisso z Boca Juniors. Pierwszy sezon poświęce na ustalanie składu, w drugim mam zamiar coś osiągnąć.
Ukyo_Tachibana
24 02 2004, 19:38
Ja po 2 sezonach mam taki oto sklad
Manchester United
GK - T. Howard
DL - J. O'Shea
DR - J. Cole
DC - W.Samuel
DC - R. Ferdinand (nie mialem serca go wywalic)
DMC - E. Djemba-Djemba (fantastyczny przyrost statsow po 2 sezonach)
ML - R. Giggs (nie moge znalesc dobrego zastepstwa jakies pomysly ??)
MR - C. Ronaldo (najlepszy pomocnik swiata)
AMC - R. Laurent (7 meczy 5 bramek 4 asysty o_O cyborg siakis)
FC - R. van Nisterlooy (bida z nedza tyle ze mi Kaki ani van der Meyde sprzedac nie chca)
FC - D. Cisse (7 meczy 7 bramek 2 asysty)
na lawie bieda pozostalosci ze staraego skladu czyli dziadki
ML - R. Giggs (nie moge znalesc dobrego zastepstwa jakies pomysly ??)
1. Richie Partridge
2. J. Reyes
3. Joe COle
4. Arjen Robben
5. van Der Vaart
6. Kieran Richardson ( po kilku sezonach gry nawet niezły zawodnik)
7. nie wiem sam poszukaj
Mój skład (Man Utd) to:
GK T. Howard, Barthez
DR Bonera, G. Neville, Mills
DL O'Shea, Silvestre
DC Ferdinand, Colloccini?
DC Lucio, Brown
DMC Davids, Keane, Butt
MR Deisler, na zmiane C. Ronaldo
ML Giggs, na zmiane C. Ronaldo i Davids
MC Scholes, Tevez, Diego
FC Nistelrooy, Tevez
FC Saha, Ronaldo, Tevez
mam jeszczene 23 miliony Ł i nie mam kogo kupić mam wszystkich najlepszych U19 razem ok. 120 zawodników!!! i połowa 2 sezonu
Ukyo_Tachibana
27 02 2004, 21:00
Kurde co znalazlem o_O wejdzcie sobie na sklad Romy i zawodnikow ponizej 20 lat i poszukajcie sobie goscia o nazwisku Simonette o_O ma 16 czy 17 lat i juz jest cyborgiem Finishing 19 i i technika 20 O_O w debiucie w meczy z Brescia walnol mi 3 bramy o_O polecam !!!! a tak btw to teraz 12 meczy (15 bramek i 3 asysty) on ma 17 lat !!!!!!!!!!
Sezon 2008/09
Trofea: Liga Mistrzów, Premiership, FA Cup, LEague CUp, Comunity Shield.
Najwyższe zwycięstwo (w tym sezonie): 6:0 z Dortmund w ćwierćfinale LM (Away)
Najwyższa porażka: 4:3 z Tottenham (Away)
SKŁAD:
Bramkarze:
Howard
Carroll
Daniels
Obrońcy:
Mikael Silvestre
John O' Shea
Lewis Bouxton 8O
Wes Brown
Mark Howard
Tim Ford
Rio Ferdinand
Rincon
Phillip Bardsley
Pomocnicy:
Floribert Ngalula Mbuyi
Kleberson
Mr. DD
Christopher Eagles 8O
Richie Partridge
Oskitz Estefania
Cristiano Ronaldo
Jose Antonio Reyes 8O
Jamie Mullen
Kieran Richardson
David Fox
Hussain
Jose Soto 8O
Napastnicy:
Franco Congele 8O
Danny Foster
Ruud van Nistelrooy
Louis Saha
Jo 8O
Carlton Cole 8O
Pereplyotkin 8O
Troche "duzy" skład, ale przynajmniej jest w czym wybierać, a i wszyscy są zadowoleni
Aktualny stan konta to 111 mln $
1. Miłosz skąd masz tyle kasy? Bo ja jak kończe sezon to mi się stan konta zeruje i od nowego sezony znowu dostaje kasę (nie mogę sobie nazbierać)
2. Ile macie ludzi w składzie bo ja 95 i żadnego nie chcę wyżucać
1. Miłosz skąd masz tyle kasy? Bo ja jak kończe sezon to mi się stan konta zeruje i od nowego sezony znowu dostaje kasę (nie mogę sobie nazbierać)
2. Ile macie ludzi w składzie bo ja 95 i żadnego nie chcę wyżucać
Skąd mam tyle kasy ?? No jakoś się uzbierało

Nie, lae tak na serio, to po każdym sezonie dostaję za wygranie Premiership, za udziały w LM i za transmisje TV - LM, do tego jeszcze transfery.
Masz w skłądzie 95 zawodników ?? - w pierwszym skłądzie ?? - czy ogulnie razem z rezerwami ??
Sezon 2009/2010 skończony.
Wygrana Premiership, League Cup, LM - MU - Barcelona 2:0, FA Cup przegrałem w półfinale z Leeds.
Najwyższe zwycięstwo w sezonie 6:1 MU - Charlotn (Home)
Najwyższ porażka 2:0 Chelsea - MU (Away)
Skład prawie ten sam:
Odeszli:
Ruud van Nistelrooy 33 lata ----> Real Madryt
Louis Saha 31 lat ----> Bolton Wadners
Jamie Mullen 25 lat ----> W.B.A
Przyszli:
Gary Roberts 8O nie mam pytań, takiego defensywnego zawodnika jeszcze nie widziałem. Marking 20, Tackling 20, Passing, 20, Heading 20, Jumping 20 - wymarzony defensywny pomocnik. Bramki, jakie strzelał też lekko nietypowe - 4 bramki z ok. 30 jardów
95 razem z rezerwami i z u19 a kasę podajesz w dolarach czy w funtach?
Aha jeszcze jedno co to jest co-ownership, i dlaczego nigdy nie jest dostępne?
Kase dostaje w dolarach, tak jak jest ustawione na początku gry. A to co - ownership to chyba polega na tym, że jesteśwspółwłaścicielem zawodnika, tj. Inter i Parma na początku CM 03/04 - Adriano. Coś takiego chyba.
no a jakie są tego kożyści i dlaczego nie można tego zastosować?
1. Wiesz może czy w CM 03-04 występują jeszcze regeneraci, tak jak w 01-02? jak tak to jaki program do tego służy?
2. czy jest jakaś wyszukiwarka trenerów, scoutów itd oprócz tej CM-ie?
Ej dlaczego temat stanął?
O to mój składzik Ajaxem w piątym sezonie:
[gk]Lobont
[op]Yakubu
[ol]Van Damme
[oś]Rincon
[oś]Walker ew.Pasanen
[dp]Arzt
[pp]Snaijder
[pl]Van der Vaart ew Van Persie
[om]Diego
[nś]Robinho ew Jo
[nś]Tsigalko ew.Ryen Babel i Zwwiker
Ja trochę się zagrałem i dltego nic nie pisałem. Gram teraz nie MU, a Parmą. W pierwszym sezonie nic ciekawego: 2 miejsce w Serie A i wygrana P.UEFA. Drugi sezon, tu jużtrochę lepiej, bo wygrana w Serie A i LM.
Skład:
GK:Frey
DL:Junior/Tabias Rau
DR:Bonera/Rincon
DC:Lewis Buxton/Cannavaro
DC:Adre Luis/Cannavaro
ML:Richie Partridge/Helder Barbosa
MR:Grisales/Richie Partridge/Marchioni
MC:Diego/Carlos Alberto (ten, który teraz gra w Porto)
MC:Renato/Bolano
FC:Adriano/Kakalov
FC:Todorov/Jo/Pereplyotkin
Il Capitano
20 03 2004, 11:16
A możecie podać jakieś ciekawe treningi ,dla bramkarzy,obrońców,pomocników,napastników,przed sezonowe,między sezonowe!!!Prosiłbym bardzo o takie wsparcie!!!
Jakieś linki,bądź tutaj zawalcie jakieś reżimy treningowe,bardzo bym prosił!!!
Kuźwa zaczynam trzeci sezon,jeżeli teraz nie będzie żadnych sukcesów to się załamie,dotychczas w sezonie 2003-2004 zająłem drugie miejsce w lidze portugalskiej(Benfica zwyciężyła) sezon 2004-2005 to ponowny sukces Benfiki!!!Ja ponownie zająłem drugie miejce,odwaliliśmy resztę zespołów na 25 punktów!!!Jeden raz zdobyłem z Porto puchar portugalii,odpadałem w LM a w UEFA doszedłem najdalej do ćwierćfinału!!!
JAk to jest możliwe ,że wygrywam z AS Romoą a pzregrywam z Gondomarem SC!!!!Nieważne,niespodzianki się zdarzają
www.44two.com/downloads/44two_training.tsc
najlepszy trening jaki widziałem
ja mam styczeń 2007 i 3 sezony z premiership pod rząd, CL, i kilka pucharów:)
ja zawszę wybieram opcję aby to asystent ustawiał trening.Jakoś pomaga bo mój Ajax gra dobrze.
Używasz tego treningu na codzień w CM ??
Il Capitano
21 03 2004, 13:33
A co zły jest,sam go teraz testuję!!
A co zły jest,sam go teraz testuję!!

Nie wiem czy jest zły, bo go jeszcze nie przetestowałem

Na tej stronce sąkomentarze do tego treningu i piszą, że zawodnicy szybko się męczą.
Il Capitano
21 03 2004, 14:13
Ok,podawajcie kolejne linki do treningów i taktyk!!!!
Ukyo_Tachibana
22 03 2004, 19:48
No teraz to mam taka pake ze mi wszyscy moga (0 przegranych meczow w sezonie) a oto sklad
GK - I. Casillas
DR - B. Emerton
DL - J. O'Shea
DC - R. Ferdinand
DC - W. Samuel
DMC - E. Djemba-Djemba
ML - A. van der Meyde
MR - Ch. Ronaldo
AMC - R.van der Vaart
FC - W. Rooney
FC - M. Baros
Rezerwy
T. Howard , Chivu , D. Cisse , M. Lea , Solskjer , Kleberson , Emerton , Kepo , J. Gronkjer , W. Gallas , M. Silvestre , niech ktos mnie zatrzyma
[size=9][/size] To last edit koncze prowadzenie Man Utd bo meczu sie przegrac nie da
Używam tego treningu na codzień, a mój Man Utd zdobywa wszystko co się da! sam jestem zaskoczony, bo wciągu długiego sezonu nie mieli żadnej gorszej formy. Być może dlatego że stosuję dość duże rotacje w składzie.
Używam tego treningu na codzień, a mój Man Utd zdobywa wszystko co się da! sam jestem zaskoczony, bo wciągu długiego sezonu nie mieli żadnej gorszej formy. Być może dlatego że stosuję dość duże rotacje w składzie.
Ściągnąłem ten trening, skopiowałem do katalogu z treningami i tu mam problem nie wiem jak odloadować trening w CM :oops: Wchodzę w opcję trening, klikam tam load, otwiera mi się folder TRENING a tam nic nie ma. Jak poprawnie zloadować trening ??
W tej chwili gram kilkoma klubam. Poj ednym sezonie wygląda to tak: Real Madryt (mistrzostwo hiszpanii, puchar hiszpanii, drugie miejsce w LM), Barcelona (wicemistrzostwo hiszpanii, drugie miejsce w pucharze hiszpanii, półfinał PU), Groclin (mistrzostwo Polski, puchar też, ćwierćfinał PU) i Manchester City (4 miejsce w Premiership, puchar anglii, 1/8 PU).
Na największą uwagę zasługuje mój Manchester, w składzie:
1. Stipe Pletikosa (genialny bramkarz, świeży zakup)
2. Mario Melchiot (za darmo z Chelsea)
3. Diope (gdzieś we francji... super gracz)
4. Jacob Poulsen (ten też

)
5. Sylvain Distin (z nim zaczynałem, nieźle się sprawuje)
6. Danny Tiatto (j.w.)
7. Stephen Pearson (szkocka supergwiazda, młody i bardzo utalentowany)
8. Claudio Reyna (znakomicie radzi sobie na środku pomocy)
9. Shaun Wright-Phillips (świetny na prawą pomoc, u mnie gra w reprezentacji)
10. Julius Aghahowa (znakomity snajper)
11. David Bellion (kolejny miszczu. U mnie gra w reprezentacji Francji)
12. Nicky Weaver
13. Sun Jihay
14. David Sommeil
15. Gaizka Mendietta
16. Kenny Miller
Mam też kilku dobrych przyszłościowych piłkarzy w zapasie, jak choćby Jobi McAnuff. Ten sezon zacząłem bombowo, 4:0 z Arsenalem, 2:1 z Liverpoolem, 5:1 z Newcastle. Będzie dobrze. Jedyne zakupy które na razie są w toku to Fabio Rochembak (za Tiatto) i taki jede włoch którego imienia zapomniałem (za Distina).
Groclin też wymiata, ledwo się zaczął sezon a ja już wyeliminowałem Milan w el. do LM (1:1, 1:0). Grupę mam niestety trudną

Ale za to 5 moich graczy jest w reprezentacji Polski

Duże "Bóg zapłać" dla Rasiaka i Milii.
W tej chwili gram kilkoma klubam. Poj ednym sezonie wygląda to tak: Real Madryt (mistrzostwo hiszpanii, puchar hiszpanii, drugie miejsce w LM), Barcelona (wicemistrzostwo hiszpanii, drugie miejsce w pucharze hiszpanii, półfinał PU), Groclin (mistrzostwo Polski, puchar też, ćwierćfinał PU) i Manchester City (4 miejsce w Premiership, puchar anglii, 1/8 PU).

)
6. Danny Tiatto (j.w.)
12. Nicky Weaver
13. Sun Jihay
14. David Sommeil
15. Gaizka Mendietta
16. Kenny Miller
Mam też kilku dobrych przyszłościowych piłkarzy w zapasie, jak choćby Jobi McAnuff. Ten sezon zacząłem bombowo, 4:0 z Arsenalem, 2:1 z Liverpoolem, 5:1 z Newcastle. Będzie dobrze. Jedyne zakupy które na razie są w toku to Fabio Rochembak (za Tiatto) i taki jede włoch którego imienia zapomniałem (za Distina).
Groclin też wymiata, ledwo się zaczął sezon a ja już wyeliminowałem Milan w el. do LM (1:1, 1:0). Grupę mam niestety trudną

)
6. Danny Tiatto (j.w.)
12. Nicky Weaver
13. Sun Jihay
14. David Sommeil
15. Gaizka Mendietta
16. Kenny Miller

Uuu.. Sergio, po co piszesz to samo 3 razy?
Ja dopiero zaczynam swoją przygode z CM(03/04). Gram Wisłą. Mam połowe sezonu, prowadze w lidze, awansowalem do LM, wyszedłem z grupy z drugiego miejsca i teraz gram z... ManU... Chyba nie mam wiekszych szans, zwazywszy na to ze w grupie sromotnie przegrywalem z Bayern'em, a jedyne punkty zdobywalem z Olympiakos'em i Lazio. Dopiero od przyszlego sezonu mam zamiar wzmocnic zespol. W chwili obecnej pozyskalem kilku mlodych. Chcialem kupic Cisse, klub zgodzil sie, ale gdy oferowalem mu kontrakt, to ten olewal go cieplymi sikiem. Mialem ograniczone mozliwosci, ządał wiekszych zarobkow, a ja wyzszych juz nie moglem dac. Czy to oznacza, ze o znanych nazwiskach w sojej druzynie moge zapomniec? Jezeli ktos jest chetny to z prosze o pomoc. gdy cos mi sie przypomni to jeszcze napisze.
Il Capitano
31 03 2004, 16:21
DO KOLEGI WYŻEJ
:roll: :roll: :roll:
A więc tak!!!Nie wiem ile wybulałeś klubowi za Cisse,że był o Cię na to stać,hmmm?Może jakiś winkiel na kasę zrobiłeś

Nie ważne nie obchodzi mnie to!A co do Twojego pytania to tak jest!Klub się zgadza na transfer ale piłkarz się nie zgadza bo otrzymuje jak na niego za słabe warunki kontraktowe tzn.chodzi tu głównie o pensję podstawową ,honorarium przy podpisaniu kontraktu i premie za popierdółki są mniej ważne bądź drugi powód-nie przyjdzie do klubu mało renomowanego,prawdopodobnie będziesz musiał odnosić sukcesy a żeby zaczęli myśleć o przejściu do Ciebie!Tak więc możesz mieć obojętnie ile kasy,klub może się zgadzać na sprzedanie zawodnika ale on sam nie będzie chciał przyjść do takiej Wisły(nie mówię,że Wisła jest zła,ale tak jest)
Mackal21
8 04 2004, 13:48
Z racji mojego pochodzenia prowadzę zespół Lecha Poznań.W 3 sezonie zdobyłem tytuł mistrza Polski, a to moim zdaniem wielki sukces.Oto mój sklad(2006 rok)BR-Piątek,OB-Kaczorowski,Kaliszan,Bosacki,Lasocki,PO-Świerczewski,Madej,Grzelak,Goliński,NA-Zakrzewski,Gajtkowski.To jest skład , który dał mi mistrza kraju .A w zanadrzu mam utalentowanego juniora (16 lat) Andrzeja Bąka, który w przyszłości może stać sie wielka gwiazdą mojego zespołu.Teraz walcę w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów z Rosenborgiem .W pierwszym meczu zremisowałem u siebie 0:0 i czeka mnie teraz trudna przeprawa w zimnym Trondhaim.
CM 03/04 jest prawdziwą kopalnia wiedzy o piłce nożnej,można sie tu dowiedzieć wszystkiego niemal o każdym graczu,a profil każdego piłkarza prezentuje się tak jak w rzeczywistości.Po prostu rewelacja.Moja ocena-8+(w dalszym ciągu grę można jeszcze poprawić)
Lechster
11 04 2004, 08:23
ja osobiście gram w cm 01/02 mogę sie też pochwalić niezłymi wynikami miałem rok 2024. Dlaczego miałem ponieważ brat formatował kompa i przez przypadek skasował moją grę.(przypadek czy zamierzone działanie??). od 2004 roku miałem mistrza bez przerwy. Liga mistrzów no tu było gorzej chyba tylko 5 razy mi sie udało ją zdobyć, ale zawsze byłem w ćwierć finale. No to by było na tyle chwalenia sie może ma ktoś tego cm01/02 czy jest za stary bo cm03/04 niedziała mi niewiem dlaczego. pisze że niemoze znaleść jakiegoś tam pliku ktoś wie oco w tym chodzi?? jak tak to niech mi da znać.
HENIEKcomawdupiepodtlenek
19 04 2004, 18:16
championship manager jest zajefajy!!!!Tylko jak już grałem 4 zespołami po 4 -6 sezonów to mi sie już nie zachciewa
Mackal21
27 04 2004, 21:54
Czy ktoś z was powtarza mecze?
Lechster
28 04 2004, 05:45
Czy ktoś z was powtarza mecze?
Chciałbym rzec że ja tego nie robię poprostu wtedy niemiałbym uciechy z tej gry, a wdodatku było by to nudne grać w taki sposób.
Najleprzy pdate do CM 03/04
http://www.fcmc.pl/download/cm_0304/update...onupdate1.8.zip
Zostały uaktualnione wszystkie transfery, w grze niezaznaczając ligi polskiej będziemy mieli do dyspozycji oryginalnych piłkarzy z polskich druzyn, to tyczy się równierz innych lig i klubów. Doszła liga MLS (niestety nie grywalna), ale jest za to Fredy Adu, Harasimowicz, Korzym

i duuuuuużooo nowych piłkarzy. Polecam miłośnikom CM !!
Nie wiem co za ziomków tu macie, ale jak gram teraz Spartakiem Moskwą to taki składzik wymiata:
1.Mandrykin
2.Ignashevic
3.Vaschuk
4.Obradović
5.Yevysev
6.Gusev
7.O'brien
8.Aldonin
9.Arshavin
10.Beschastnyjh
11.Pjanović
Rezerwa:
1.Lomaia
2.Yesipow
3.Hrman
4.Buznikin
5.Demenko
6.Gomez
7.Yeremin
Normalnie ruski dream team- wersja 2003/2004.
NEWCASTLE UNITED RULES!!!! 2-1 z chelsea! SHEARER SHEARER!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.