Czy zna ktoś z Was jakiś dobty converter statsów z CM na PES/WE ?? Niestety, ale ta stronka już nie funkcjonuje:
http://verter.grinster.net/index.php
Pytanie:
Czy w CM 03/04 jest możliwość objęcia posady trenera reprezentacji do lat 17, 19 lub 21 ??
Jaki był Wasz najdroższy transfer ?? Chodzi mi o piiłarza, który przyszedł do drużyny.
Milosz sa ze soba dialog prowadzisz ;]
Mlodziezowki nie da sie chyb prowadzic a najwyzszym transfer jaki mialem to 72 mln $ za Ronaldo (Bayern Monachium)
E no trzeba było jakoś topic odświerzyć :wink: Chyba na forum nikt już nie gra w CM'a.
Saunter
14 07 2004, 09:34
BO CM jest gra bardzo zajmujaca i zmudna, a w dzisiejszych czasach .... ech piep.rze jak dorosli

No bo nie kazdy umie

Ja bym zagral ale czasu troche nie znajduje. (Wole GTA i Harvesta:))
nie prawda ze nikt nie gra. Ja gram właśnie w tej chwili!
OsciBosci
14 07 2004, 23:12
Do wersji 01/02 cm był dla mniie tym czym jest siano dla konia :wink: ale czwórka zatraciła gdzies wspanialy klimat serii...
Dj Miecho
15 07 2004, 09:52
Do wersji 01/02 cm był dla mniie tym czym jest siano dla konia :wink: ale czwórka zatraciła gdzies wspanialy klimat serii...
Potwierdzam, może to przez te wybajeżone i wygładzone tabelki ? To już nie jest to :-).
Pamiętam ze w Cm 01/02 w pierwszym sezonie zdobyłem Puchar UEFA Legią. Ile nerwów przy tym straciłem to szok... w półfinale na wyjeżdzie przegrałem z Leeds 1-2 a u siebie w domu zrobiłem sobie jaja i na czas trwania meczu wylaczylem monitor i poszedlem po piwo. Kiedy wrocilem wlaczylem mona, patrze i szok... Stanko Svitlica w 79 minucie na 1-0 i finał jest nasz. Teaz już nie giercuje ale za dawnych czasów to potrafiłem cały dzień stracić na taktyce i treningu. Wspaniała gra...
Siano dla konia? dla mnie CM 01-02 jest tym czym PES
W Cm'a gram już od wersji CM3. Po prostu to jest BOSKA gra. Ostatnio miałem dłuższą przerwę z Cm'ami. Teraz gram w CM03.04 i gram LEGIĄ

Mój skład to:
GK Boruc
DL Szala
DR Jarzębowski
DC Zieliński
DC Choto lub Beret
ML Kiełbowicz lub Wróbel
MR Sokół pierwszy lub Fedoruk(świetny jest, ale nie ma takich świetnych stats'ów
MC defensywny Surma
MC ofensywny Magiera

vukovica zdrajcę wyj.eba.łem
FC Sagan
FC Svitlica lub Cieśliński( też świetny)
To mój pierwszy sezon, ale idzie mi zaj.ebiście. Na razie zagrałem 10 meczy i jestem, na pierwszym miejscu. Pokonałem między innym wisłę 3:0. Kupiłem Świętochowskiego z Gwardii( bdb zawodnik, jeśli gra się drużyną z polski- polecam). Mam pytanie. Jakiegogo zawodnika młodego i taniego mi polecacie? Nie musi być Polakiem. Obojętnie jakie państwo, ale żeby byl bardzo dobry.
Na polską ligę to chyba Dariusz Zawadzki. 21 lat - środkowy rozgrywający. Polecam, sprawdź go.
Przydałby mi się taki rozgrywający żeby Magiera miał zastępcę. Dzięki za tego Zawadzkiego :wink: A może ktoś zna jeszcze innych młodych i dobrych?
Kurdeeeee. Zawadzki przeszedł na początku sezonu do Groclinu za 30 tys. funtów. Chciałem im dać Sokołowskiego drugiego, ale się nie zgodzili :cry:
Hjehe, to teraz patrz i podziwiaj, co robi ten, jak to mówi Szpakowski "młodzian"
W następnym sezonie mam zamiar go kupić i Kazimierczaka.
Spox. U mnie Zawadzki wyrósł na gwiazdę w zespole Oxford United (3 liga) To właśnie dzieki niemu awansowałem do drugiej ligi i teraz prowadzę. Chłopak rozgrywa niesamowite spotkania, bardzo często asystuje. 90% podań dochodzi do zawodnika i to nie jakieś bylejakie po ziemi, tylko potrafi celnie podać w pole karne ze swojej połowy
46 meczy - 19 bramek - 27 asyst - 9 MoM - średnia po sezonie 7.96.
Sezon w drugiej lidze zaczał podobnie
Po za tym bije wolne lepiej od Ronaldinho :wink: Dokładnie wszystkie te 19 bramek padło po zutach wolnych. Potrafi świetnie udezyć z 35 jardów, piekielnie silny strzał. Na prawdę jestem pod wrazeniem jego umiejętności. Jestem ciekaw jak wypadnie w Division 1 i Premierhip
No to mi narobiłeś smaku

Ale ciężko będzie go kupić, bo w Groclinie gra co raz lepiej i kosztuje 550 tys. funtów.
Hehe, jeszcze leprze jest to, ze sprowadziłem go za darmo
Kupcie sobie do polskiej ligi ( jesli macie w klubie 1mln funtow :wink: )(w wisle mialem:D) todorova koles wymiata mial wiecej goli niz meczy rozegranych
p.s.
Wy gracie z nowymi patchami i update'ami bo ten sklad co widzialem strone wczenij z leksza nie aktualny :wink:
Widziałem tego Todorova. Dobry jest.
Wygrałem PP I MP LEGIĄ

Królem strzelców w PP był Sagan- 7 goli i w lidze też był królem- 26 goli. Świetnie mi gra. A klub dał mi 95 tys. funtów 8O na transfery. I kogo ja mam kupić za taką kasę? Zawodnika z 3 ligi polskiej?
Zacząłem już nowy sezon i w kfalifikacjach do LM wygrałem na wyjeździe 5:1 z Lokomotivem Moskwa bez żadnych wzmocnień 8O
Jak ja gralem Wisla to w pierwszym sezonie wygralem MP PP i UEFA

2 sezon MP i PP polfinal ligi mistrzow 3 sezon MP PP I LM
Ja mam pytanie. Podobno w kazdej części CM'a są jakieś ukryte statystyki zawodników. Czy ktoś się z tym kiedyś spotkał ?? Ja gdzieś o tym czytałem i podobno są jakieś patche, które odblokowują te statsy, wiecie coś o tym ??
Ja mam pytanie. Podobno w kazdej części CM'a są jakieś ukryte statystyki zawodników. Czy ktoś się z tym kiedyś spotkał ?? Ja gdzieś o tym czytałem i podobno są jakieś patche, które odblokowują te statsy, wiecie coś o tym ??
Ja nic o tym nie słyszałem.
Ale mi kozacko LEGIĄ w Lidze Mistrzów idzie :roll:
Oto moje wyniki:
LEGIA- Arsenal 0:3 Benfica- LEGIA 0:0 PAO- LEGIA 1:1
Arsenal- LEGIA 2:1 LEGIA- Benfica 2:2 LEGIA- PAO 2:1
I w taki sposób awansowałem z grupy na drugim miejscu

Później trafiłem na Bayern i na wyjeździe przegrałem 2:1, teraz mecz u siebie...
oto moje osiagniecia (L)egia
03-04 2miejsce
04-05 mistrz 3 runda pucharu uefa
05-06 vice mistrz 14 uefa
06-07 trzecie miejsce final LM
07-08 mistrz puchar uefa zdobyty
Wroblewski mi wyrosl na absolutna gwiazde podobnie jak moj mlody bramkarz , WOJCIK ktory zostal wybrany 3cim bramkarzem strarego kontynentu w wieku 19 lat
NB wszyskim polecam Takich graczy jak
wroblewski , mazurkiewicz , batrczak , stasiak , FREDY ADU , pozniej sa niesamowici
oto moje osiagniecia (L)egia
03-04 2miejsce
04-05 mistrz 3 runda pucharu uefa
05-06 vice mistrz 14 uefa
06-07 trzecie miejsce final LM
07-08 mistrz puchar uefa zdobyty
Wroblewski mi wyrosl na absolutna gwiazde podobnie jak moj mlody bramkarz , WOJCIK ktory zostal wybrany 3cim bramkarzem strarego kontynentu w wieku 19 lat
NB wszyskim polecam Takich graczy jak
wroblewski , mazurkiewicz , batrczak , stasiak , FREDY ADU , pozniej sa niesamowici
Ale w CM03/04 nie ma Adu, on jest tylko w CM'ie 4.
M@IDEN prawdopodobnie gra na jakimś updaicie, gdzie jest wielu nowych piłkazy. Ja sam gram obecnie na najleprzym updaicie do CM 03/04 Robson Update 2.2 kto gra na updatach Robiego Robsona ten wie :wink:
Obsolete
9 09 2004, 19:01
polecam (cm 03/04) Advaldo (brazil u 21). Koles gdy bedzie mial te 22 lata zaczyna kosic. Strzela w lidze holenderskiej po 2,3 gole na mecz, moj ostatni mecz w LM Ajax - Chelsea zakonczyl sie wynikiem Advaldo 6 - 2 Chelsea ;] . Ot taki drugi Pele;] Ciekawe jak maja sie jego wirtualne umiejetnosci do rzeczywistych. Taki Carlos Teves w Atenach byl doskonalym odwzorowaniem samego siebie w Cmie;]
2014.. Peru mistrzem swiata wee hee ;]
Ot taki drugi Pele;] Ciekawe jak maja sie jego wirtualne umiejetnosci do rzeczywistych. Taki Carlos Teves w Atenach byl doskonalym odwzorowaniem samego siebie w Cmie;]
W edycji 99/00 i 00/01 bogiem w tej grze byl nie jaki Saviola. Zawodnik nikomu nie znany a CM mial kosmiczne statsy i strzelal jedna bramke za druga byl najlepszym napastnikiem w grze. Oczywiscie bylo to przed przejsciem do Barcy i jak jest w rzeczywistosci wszyscy widzielismy
No niestety "tylko" zremisowałem z Bayernem u siebie i odpadłem :cry: Ale nadrobiłem sobi z lechem. 5:1 u siebie i kolejny hat-trick Sagana i 2 gile Fedoruka. Wyrasta na gwiazdę zespołu. Z Bayernem był najlepszy na boisku.
Długo nie grałem w CM, nudziło mnie to już. Zaczołem grać lige Irandzką (a jak!) Shamrock Rovers, dokładniej... Po 2 sezonie wygrałem lige, wszytkie puchary i kwalifikacje do LM. Ogółem: Eoghan O'Meara-talent na tą lige, Trevor Molloy i Shayne Robinson dają rade...Teraz gram Charltonem w division one...
Polecam wam w cm 4 peszke slowomira
Polecam wam w cm 4 peszke slowomira
A w CM'03/04 go nie ma?
Dzisiaj odpaliłem CM'a. Przestałem narazie grać Oxford United i włączyłem mój sejv z Manchesteru United (2008 rok). Rozegrałem kilka spotkań, w tym z Chelsea na wyjeździe i wygrałem 1:8 - troche taka głupota, a najleprze jest to, że Alex Ambrosini (sprowadzony z Rimini) 22 lata strzelił w tym spotkaniu 6 bramek. Jak narazie w Premiership rozegrał 9 meczy i strzelił 20 bramek 8O W 3 meczach wchodził jako zmiennik w drugiej połowie.
www.centrumcm.org - tu znajdziesz progi w ktorych mozna podejzec ukryte atrybuty :wink:
8O 8O 8O 8O o w pupe jeża mojego 17 letniego legijnego (niestety fikcjyjnego bo "wymyslonego rpzez gre")barca chce kupic za 10 mln 8O 8O 8O 8O
8O 8O 8O 8O o w pupe jeża mojego 17 letniego legijnego (niestety fikcjyjnego bo \"wymyslonego rpzez gre\")barca chce kupic za 10 mln 8O 8O 8O 8O
Hjehe nie źle
Czy mógłbyś podać jego statsy ??
Na moim sejvie (Manchester United) jedynym Polakiem, który się jakoś wybił jest... Grzegorz Rasiak, grający obecnie (2009 rok) w Leeds United. To właśnie dzięki niemu Leeds odbiło się od dna Premiership i na dzień dzisiejszy są 4 w tabeli. Ostatnio grałem mecz przeciwko Leeds i Rasiak walnął mi 2 bramki

Pobił wszystkie strzeleckie rekordy w Leeds i chyba nie zamierza przestawać

Aha mecz wygrałem 2:5
Obsolete
14 09 2004, 20:04
Pamietam jak dawno, dawno temu, gdy gralem w CM 3, to co rozpoczynalem nowa gre, po pewnym czasie w Realu krolowal Dariusz Solnica;]
jak ja gralem Wisla(chyba do 2014 roku:P) to krolowal Keviades...niezly byl...
Hłehłehłe

Kolejny tytuł

Niestety odpadłem w ćwierćfinale PP z Groclinem(grałem rezerwowym składem). A Sagan wciąż strzela. W 40 meczacg strzelił 39 goli. POEZJA

A w reprezentacji ma 14 meczy i 8 goli, a wcześniej miał 9/0
tak mowicie o polakach ktorzy zrobili kariere (w grze :wink: ) w duzych klubach...
Kiedys gralem (jeszcze w CM 01-02) wisla to sprzedalem pawla brozka do ajaxu za 15mln funtow a pozniej ajax sprzedal go do interu za 35mln 8O
Uuuuuuu

Teraz z takim składem to wygram Ligę Mistrzów
Mój skład
GK Boruc (Załuska gra w PP)
DL Szala (Kazimierczak lub Kalinowski)
DR Jarza (Dudek)
DC Ziela (Jóźwiak)
DC Choto (Vormanck- chyba tak się to pisze)
ML Kiełbik (Wróbel lub Szymanowski(Wisła Płock)- świetny jest)
MR Fedoruk (Sokół pierwszy lub Świętochowski)
MC of. Zganiacz (Oleuse czy jakoś tak z Ghany lub Ekiert z Górnika)
MC def. Surma ( Aquae też z Ghany)
FC Sagan ( nie pamietam, ale ma 17 lat i gra w rezerwach, ale ma świetne statsy)
FC Advaldo kupiłem go za 325 tys funtów

(Svitlica lub Kucharz)
I tak oto wygląda mój skład. LP i PP mam nadzieję, że wygram z takim składziszem. A co do LM to mam zamiar wyjść z grupy i dojść może nawet do półfinału.
Il Capitano
15 09 2004, 19:01
Bardzo dobry zakup zrobiłeś!Brazylijczyk Advaldo to czysty brylant którego należy leciutko doszlifować!Talent jakich wiele w Ceemie!
Polecam!
Już wiem jak się nazywa ten młody napastnik. Jest to Tomasz Sikora. W dwóch meczach PP ma 3 gole. W lidze jeszcze nie grałem. A w kwalifikacjach do LM w 3 rundzie wisła wygrała z Zelenikiem i trafiła na Dynamo Kijów w 4 rundzie. Ja trafiłem na PAO. Ogolę frajerów

Jszcze Advaldo nie próbowałem, bo w PP grają ci, którzy w pierwszym składzie się nie załapują.
Już wiem jak się nazywa ten młody napastnik. Jest to Tomasz Sikora. W dwóch meczach PP ma 3 gole. W lidze jeszcze nie grałem. A w kwalifikacjach do LM w 3 rundzie wisła wygrała z Zelenikiem i trafiła na Dynamo Kijów w 4 rundzie. Ja trafiłem na PAO. Ogolę frajerów

Jszcze Advaldo nie próbowałem, bo w PP grają ci, którzy w pierwszym składzie się nie załapują.
Znam tego dziada. Jeszcze jak grałem na moim starszym sejwie to w roku 2008, gdy prowadziłem rep. Polski chłopak strzelał pełno bramek w lidze. Pamiętam, że miał w swoim dorobku 28 bramek w zaledwie 20 meczach. W reprezentacji też grał znakomicie. W pierwszym swom meczu, w którym zadebiutował strzelił Hat-tricka
To jest zastępca SAGANA. Kurde, Saganowski nie chce kontraktu pisać. Daje mu najwyższą pensje, najwyższe honoraria za mecz, za gola, za asystę, a on nie chce...

Spytałem się innych klubów czy nie chcą go kupić, a ten jest niezadowolony i mówi, że nie może na mnie liczyć :? No tragedia... W dwóch sezonach strzelił tyle goli( 72 dokładnie w 73 meczach), a teraz odejść chce...

Poprosiłe klub o fundusze na kontrakty, a oni powiedzieli, że mam wystarczającą ilość kasy. Debile. Co mam zrobić żeby go zatrzymać? Ma jeszcze kontrakt przez pół roku ważny, więc tyle będę go miał najmniej. Może mi cś poradzicie?
Zaproponuj mu kontrakt i zaznacz tą opcję, że jak podpisze kontrakt to dostanie kasę i ty ustawiasz ile ma dostać kasy. Jak dasz dużo, to może się zgodzi.
Mackal21
18 09 2004, 16:49
Ostatnio sobie prowadziłem dla zabawy Lecha Poznań i kupiłem do mojego klubu 18 piłkarzy ze świata i z Polski.Oto jak wyglądał mój skład(tylko się nie śmiejcie):
Dudek,Nesta,Puyol,Bąk,A.Cole,Deco,Ronaldinho,Totti,Roben,Henry(strzelił mi w pierwszym sezonie 50 goli),Żurawski.A w rezerwie tacy gracze jak:
Buffon,Krzynówek,Mila,Van Nistelroy,Raul,Głowacki,Kaka.
Tym zespołem zdobyłem potrójną koronę(MP,PP i PU).
Później zorganizowałem sobie taki turniej mistrzów p.t. Lech Cup.Zaprosiłem 3 zespoły:
Barcelona,Juventus i Man Utd.Oczywiście wygrałem turniej z kompletem zwycięstw, a Juve pokonałem aż 6:0(heh).Najlepsze były komentarze.Np.
Henry jest podekstytowany,że może grać w takim wspaniałym zespole(heh).
Zgadnijcie ile straciłem siana na tych piłkarzy(w zł)
Przypomniałem sobie o jednym zawodniku. Jose Soto (Santiago Wanderers) - młody napastnik z Chile. Tani jak barszcz, statsy też niezbyt specjalne, ale o dziwo, gdy prowadziłem Groclin, to w pierwszym sezonie strzelił 26 goli w... 18 meczach !!. Polecam go sprawdzić, tym bardziej, że po kilku sezonach wyrasta z niego niezły striker, a statsy podskakują bardzo szybko.
@Mackal: Jestem ciekaw, jak udało Ci się ich sprowadzić ??
Mackal21
18 09 2004, 19:28
Normalnie.Za pomocą edytorka.Heh.A straciłem na nich bagatela 10 miliardów złotych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.