Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Managery piłkarskie
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
PIT
Jest to pelna wersja, nie warto sciagac bo to jest porazka na calej lini. Zeby dzialalo trzeba nagrac programem Blindwriter, zainstaloac i wtedy powinno dzialac. IMO szkoda plyty, nawet takiej za 50 groszy...tongue.gif
In_sane
Kuuurde ludzie piszcie cos! Juz nikt nie gra w CM (albo FM)??
In_sane
Kuuurde ludzie piszcie cos! Juz nikt nie gra w CM (albo FM)??
deco
mam demo nowego CMa itroche to glupie..bo np w Barcie nie mają kontuzji np.Motta czy Gabri,od początku sezonu jest MAxi Lopez czy Alberitini mogli to inaczej rozwiazac
Borówa
Pogrywam ostatnio w FM 2005 i powiem jedno - Francesc Fabregas rządzi !
In_sane
jestescie pewnie bardziej HC odemnie wiec sie spytam: na czym polega pierwokup? na jakiej zasadzie to jest i wogole...
deco
chyba na tym ze jezeli masz opcje pierwokupu to jezeli jest np. taki Joaquim i Barca ma opcje pierwokupu.To np taki real daje 20mln i jezeli Barca da tyle samo to on idze do Barcy
In_sane
yyy siakos nie bardzo kapuje...dobra niewazne wink.gif. Mozecie polecic jakiegos mlodego 17-23 letniego lewego napastnika? o wartosco do 5 mln ojro...
Sado
Np. Aghahowa, Nigeryjczyk z Szachtaru, kozak z niego. Chodzi mi o CM4, bo ostatnio sobie gram. Albo Fabio Paim, ma 13 słabe noty, ale jak go wytrenujesz... Jego pozycja to lewa, prawa pomoc.
Sado
Ostatnio wróciłem do Cm'a4. I gram Birmingham. Dali mi 3,5 mln funtówn na ransfery i zacząłem kupywać młodych piłkarzy. Od 13 do 21 lat. Zawodnicy typu Risp, Dobson, Fabio Paim, Farnerud ą świetni. I w następnym sezonie mam nadzieję, że wyrosną na wiazdy Premiership. Po 8 meczav nieoczekiwnanie jestem na 5 miejscu biggrin.gif Grałem już kilka ciężkich meczyków. Z Chelsea przegrałem 2:1, z Liverpoolem zremisowałem 1:1, a z Arsenalem 1:0 w plecy. Mój cel to PU smile.gif

Już po pierwszym sezonie smile.gif 6 miejsce jest satysfakconujące, ponieważ będę grał w PU. Na nowy sezon dostałem 15 mln funtów(!) i kupiłem sobie Stipę Pletikosę za 2mln, Joleona Lescotta za 1mln, Waltera Pandianiego za 2.9 mln(!), Joe Cole'a z West Hamu za 5mln(West Ham spadło i bez problemu go kupiłem) i Erica Carierre za 4 mln. Z takim składem będę walczył o LM biggrin.gif biggrin.gif
Sado
Oooo, za chwilę będzie 8post z rzędu;p

Jak się gra w CeeMa w sieci? Trzeba mieć tą samą wersję gry jak ten, z którym chcesz grać czy jak? Może ktoś by się ustawił na pykanie po sieci?
kempa
sciągłem fm'05 ,gra zajmuje ponad 700 mb...i wyłacza sie 29.08.2006 roku...jeden koles powiedział,że to demo...i ponoc można sciągnąc craka do tego,żeby działało normalnie...

wie ktoś coś na ten temat?
Miłosz
QUOTE(Sado @ 31 05 2005, 15:34)
Oooo, za chwilę będzie 8post z rzędu;p

Jak się gra w CeeMa w sieci? Trzeba mieć tą samą wersję gry jak ten, z którym chcesz grać czy jak? Może ktoś by się ustawił na pykanie po sieci?
*

Tak, jesli chcesz grać przez sieć, zarówno Ty jak i twój qmpel musicie mieć te same wersje gry.
mrowa607
jak sie szuka konkretnych zawodnikow do listy zyczen w footbal menager 2005 na po nazwisku albo po wieku zawodnikow ?mysle ze wiecie o co mi chodzi
Miłosz
Jeśli chcesz poszukać kogoś po nazwisku, to po prostu wpisujesz je w miejscu do tego przeznaczonym (prawy, górny róg, tam znajduje się taka lupa), można tam szukać nie tylko piłkarzy, ale też kluby i reprezentacje. Jeśli chcesz kogoś znaleźć w określonym wieku, to musisz wejść w: "Szukaj ---> piłkarze" i tam skorzystać z odpowiednich filtrów.
mrowa607
nie wie moze ktos jak to jest z graczami z ameryki poludniowej (w hiszpanskiej druzynie jak jest ich wiecej niz 3 to 4 z tamtych rejonow nie moze grac)czy to po jakims czasie znika?
iaikO
Masz przecież przepis, że maxymalnie w drużynie może grać określona liczba zawodników z poza Europy.
mrowa607
ale czy po kilku latach to ograniczenie im znika np.ronaldinho w barcelonie bo nie moge kupic kolejnego gracza z ameryki bo nie ma dla niego miejsca w zespole
Daniel_reyes
Nie !ja grałem 5 lat Realem zx tam Ronaldo caly czas był obco krajowcem
Sergio
Mógłby mi ktoś polecić jakiegoś w miarę solidnego prawego obrońcę do Górnika Zabrze? tongue.gif Bo akurat mam niezbyt ciekawą sytuację na tej pozycji... Aha, post ten dotyczy CM 03-04.
Sado
Grzegorz Bartczak z Zagłębia Lubin
Sergio
Danke.

EDIT: lol koleś na dobry początek strzelił bramkę.. samobójczą tongue.gif Ale poza tym grał poprawnie więc mam nadzieję, że się rozkręci.
Sado
Trzeba dać mu trochę czasu na rozwój.
SUMO
a może chce ktoś CM w wersji na telefon komórkowy? happy.gif

Działa na fonach:
LG: U8110, U8120, U8130, U8138.
Motorola: C650, E1000, E398, V180, V220, V300, V500, V525, V600, V975.
Nokia: 2650, 3100, 3120, 3200, 3220, 3230, 3300, 3510i, 3650, 5100, 5140, 6020, 6100, 6170, 6200, 6220, 6230, 6260, 6600, 6610, 6610i, 6630, 6670, 6680, 6800, 7200, 7210, 7250, 7250i, 7260, 7270, 7610, 8910i.
Sagem: myX5-2, myX7.
Samsung: D500, E700, E710, P510, SGH-E330, X460, SGH-Z107.
Sharp: TQ-GX10, TQ-GX15, TQ-GX20, GX30.
Siemens: C65, CX65, CX70, M65, S65.
Sony Ericsson: F500, K300, K500i, k508i, K700, K750i, S700i, T610, T630, V800, Z1010, Z600

pobierz Championship Manager 5
DecoT
aha trzeba miec kabelll
a jak sie juz ma to trzeba jakis porgram aby przeslac to na koma??
Sergio
Da się to ściągnąć SMSem czy coś... nie mam kabla do swojej komy confused.gif
SUMO
QUOTE(DecoT @ 9 09 2005, 17:11)
aha trzeba miec kabelll
a jak sie juz ma to trzeba jakis porgram aby przeslac to na koma??
przesyłasz ten plik za pomocą jakiegoś programu do komuniukacji PC z fonem - "Desktop File Manager" np. wink.gif
do ściągniecia tutaj:
Desktop File Manager

QUOTE(Sergio @ 9 09 2005, 18:43)
Da się to ściągnąć SMSem czy coś... nie mam kabla do swojej komy confused.gif
SMSem się da z jakiejś strony z grami na fona (choć na polskich serwisach jeszcze jej nie mają - bo to nowość wink.gif ) ale to Cię będzie kosztować z 9 złotych wink.gif

no chyba, że ktoś z Twoich kumpli Ci np. MMS pośle z tym plikiem to wtedy masz za darmo wink.gif

PS. I koniec tego gadania o fonach bo to nie ten topic wink.gif
Wyjebo
CYTAT(koso @ 28 01 2003, 22:14) *
Gracie w takie gry?

Tylko po pijaku tongue.gif .
Lipa
CYTAT(Wy(pipi)o @ 25 03 2007, 00:33) *
Gracie w takie gry?

Żeś odświeżył post z przed 4 lat :|

Osobiście gram czasem w FM 2007. Ale takie gry zbyt szybko się nudzą ...
Sado
CYTAT(Lipa @ 25 03 2007, 10:00) *
CYTAT(Wy(pipi @ 25 03 2007, 00:33) *
Gracie w takie gry?

Żeś odświeżył post z przed 4 lat :|

Osobiście gram czasem w FM 2007. Ale takie gry zbyt szybko się nudzą ...

Cooooo? Nudzą się?
Chyba od CM'a 3 grałem rok w rok w najnowszą część. Aż do FM'a 2006, bo czasu nie ma ;P
Ale katowałem bez przerwy tą gierkę. Mistrz, nie ma lepszej dla mnie smile.gif
Weedu
szybko sie nudza?? znam czlowieka ktory gra w edycje 00-01 po dzis dzien z niewielkimi przerwami na lamanie plyt ja sam niedawno przestalem bo za duzo czasu zajmuje ale pamietam moje sukcesy 6 lat i awans z konferencji angielskiej sezon po sezonie coraz wyzej az do mistrzostwa a potem wygrana liga mistrzow hehe zespolem Rushden&Diamond ach to byly czasy happy.gif
Tytek
no wlasnie szybko sie nie nudzi mozna sobie niezle popykac..
ChOomik
Jaa gram;). Zdobyłem dwa razy Jagiellonią Białystok Puchar polski i raz Ligę "Miszczów" ...to wszystko.
AirWolf
Ja gram:o) I to już od dawna... Zaczynałem na Championship Managerze 3:o) To były czasy... Teraz ciupię w Footbal Manager 2007.
Fanjie się gra w takie gry. Mimo braku fajerwerków graficznych czas zapierdziela w tak strasznym tempie że szok! A najlepsze jest to że nie interesuję się piłką w realu wcale. No chyba że gra polska:o)

CYTAT(GOPA @ 29 01 2003, 23:23) *
ja za czasow amigi zagrywalem sie w Ultimate manager soccer.
Super byla przedstawiona rozbudowa stadionu i wokol niego !!
Zawsze sobie wyedytowalem na maxa wszystkich i gralem :lol:
Szkoda tylko ze pozniej nikt sie nie cieszyl i wszystko szlag trafial hehe
W sumie to nie lubie managerow bo nigdy nie mialem tyle czasu zeby bawic sie w te duperele.Mowcie co chcecie ale do managera trzeba miec duzo czasu.
Na necie jest gdzies manager , bardzo fajny i rozbudowany!!! nic nie instalujecie na hdd , Koso cos takiego jak Red Dragon !!!
Poszukac tej strony ??

Na amidze grałem w Premiere Manager (Halifax Town RULEZ:)). I uwielbiałem Sensible World of Soccer. To chyba najlepsza Piłka w historii. Miała w sobie także opcję kierowania zespołem. Pamiętam jak się cieszyłem jak zostałem trenerem polskiej reprezentacji....
OsciBosci
Ja gram do tej pory w CM 01/02 z uaktualnieniami, bo nowsze wersje mnie nudza...
Senshi
No ja ostatnio zainstalowalem FM 2007 z zamiarem zdobycia pucharu UEFA Pogonia szczecin. Gram 1 sezon i jestem gdzies w srodku tabeli ;]
Senshi
Gracie jescze? Mi np nie idze wogole. Wlasnie przegrywam 3-0 z Belchatowem. Zmiana taktyki nie przynosi rozwiazania ;/ Mecze ta pogon ale z 40K € trudno w zmontowac dobry zespol zwlaszcza ze mi odchodza dobrzi zawodnicy ;/

Przegralem 4-3 ;(
+ Jescze konsorcjum przejelo Pogon i zaraz mnie wypie.rdola ;/
owenidas
ja gram w managerki od sezonu 97/98 i sa to wspaniałe gierce :-D W tej chwili łupie w FM'a 2006... W tesj chwili prowadze Polonię Warszawa, ale przedtem same "sukcesy" ;-P Na początku grałem St. Pauli, które gra w 3. lidze niemieckiej, wszedłem z 2 miejsca do 2. Bundesligi, a z niej od razu do Bundesligi i tam w pierwszym sezonie zająłem 2. miejsce :-D Później przeszedłem do Werderu Brema, ale przed zakończeniem sezony mnie zwolnili :-P Więc zostałem na 3 miechy bezrobotny... postanowiłem poszukac czegoś w Polszy, więc postanowiłem objąć Polonię Warszawa :-)

Co będzie, zobaczymy ;-P
Obsolete
No ja gram aktualnie w lidze szwedzkiej, 3 rok Helsingborgiem, idzie mi zaje biscie;] Nie wiem jakim cudem Mokoena zgodzil sie do mnie przejsc i jakim cudem jeszcze nie zbankrutowalem, ale nie bede sie tym przejmowal;]

Gram taktyka 1-4-1-4-1, defensywnie, z kontra, nawet w meczach u siebie. Na bramce mam oczywiscie B. Costil, wiec srednio trace 0.3 bramki na mecz.

Ostatni sezon, czyli podliczajac lige, puchary, royal league i puchar uefa, wypadl mi z bilansem 69 bramek strzelonych i 18 straconych;]

Jedyny kompetyszyn, w ktorym mi non stop nie idzie to puchar Szwecji. Odpadam standardowo gdzies w 3 rundzie. Srednia wieku w mojej druzynie to 24 lata i chlopki nie wyrabiaja z kondycha grajac ponadto w lidze, pucharach europejskich i skandynawskim Royal League. O lige jestem spokojny, bo walcze tylko z AIK, reszta dobrych zespolow cos slabo sobie radzi,
teraz zaczalem Champios League i na dzien dobry dostalem najwysza do tej pory porazke, 2-0 z HSV;]
Senshi
No ja kur.wa nie wiem jak wy to robicie. Tak samo moi koledzy. Jeden Atletico zdobywa wszystko co moze a drugi kazdym klubem nie ma sobie rownych przynajmniej w lidze.

Ty ale ja walczylem o rozbudowanie bazy treningowej zeby zrobic cos z z nieznanymi zawodnikami a nie zebys mnie zwalnial ;/

Jescze embargo na transfery

Musiolik
Od jakiegoś czasu gram w FM 06, wybrałem Ruch Chorzów (z sympatii) i w pierwszym sezonie z baraży awansowałem do pierwszej ligi, a także wygrałem Puchar Polski (6:5 z Legią). W drugim sezonie (niedawno zakończonym) zająłem 4 miejsce (miałem szansę na 2, ale po porażkach z Koroną i Pogonią spadłem na 4) w lidze, z PP odpadłem w 3 rundzie, w PUEFA z grupy wyszedłem z 3 miejsca (miałem Juve, AEK Ateny, Espanyol i Tottenham w grupie), w następnej rundzie rozniosła mnie Sampdoria (7:2 w dwumeczu).

Na szczęście udaje mi się zatrzymywać najlepszych piłkarzy, pomimo wielu ofert z Polski, postanowiłem, że jak sprzedać to za całą kwotę(nie na raty), ew. za granicę. Zobaczymy jak to będzie, klubu nie wzmacniam spektakularnymi transferami, bo mój team ogrywa większość drużyn. Gram 4-4-2 ofnsywnie, choć taktykę zmieniam zależnie od drużyny.
Senshi
Wygralem z Arka 2-0, zarzad postanowil ze mnie nie zdejma i zdjeli embargo smile.gif Dobra to teraz wybic sie ze strefy spadkowej i bedzie good.
Tytek
Juve 3ci sezon,w pierwszym awans z 3 miejsca do SerieA po barażach,kupiłem Naniego(wymiata) Heitingę(średnio),
w drugim 2gie miejsce,transfery Lindheroth,(dobry DM) i Makalele za Free, i trzeci seozn wygląda na to,ze nie bedzie mistrza,mogą mnie wywalić,bo z LM tez odpadlem po karnych z Barcą(Buffon mial ocenę 10,ale zadnego karnego nie raczył wyłapaćsmile.gif).....
Znacie jakis tanich obronców,ale dobrych?
Sado
Metzelder- jakiś strasznie drogi to on nie jest, a wymiata.
Aleandro Rosi- na każdej pozycji w obronie może grać.

Jak ktoś chce kupić zaj,ebistego bramkarza to polecam Piotra Czaplińskiego z Jagielloni.
Sasha Iakovenko- lewy pomocnik, ofensywny pomocnik, napastnik- mistrz.
Salvatore Foti- lewy pomocnik, napastnik- mistrz
Bojan- napastnik- mistrz nad mistrzami ;P 22 mecze w mojej Romie i 22 gole. Kupiłem go za 17 mln funtów z Liverpool'u, ale warto było.

Gram w FM'a 2007. Zacząłem Borussią Dortmund. Przez 4 sezony zdobyłem 2 mistrzostwa Niemiec, 3 razy Puchar Niemiec i 4 razy ten puchar przed ligą niemiecką. 2 razy grałem w finale LM, ale 2 razy przegrywałem.
Później Roma zaproponowała mi pracę i w pierwszym sezonie zdobyty Puchar Włoch, Puchar UEFA i 2 miejsce w lidze. Teraz na półmetku ligi jestem 1szy i nie zdaje mi się żeby mi ktoś zagroził.
Tytek
noobowskie pytanie gram w FM'07 i nie moge znalezc normalnej wyszukiwarki nazwisk zgon.gif

Sado,grałes w bundeslige,a dostales oferte z Romy,a miales włączoną serie A na pocz. sezonu? bo ja mam tylko serie a i b,i nie mam chyba nawet opcji dostania oferty z innego kraju.
Sado
W lewym górnym rogu masz wyszukiwarkę.
Ustawiłem sobie kilka lig:
niemiecką, włoską, hiszpańską i polską.
Tytek
i nie wpływa to na prędkość wczytywania ?

Mozna dodac sobie jakos nowe ligi w połowie gry?
Marcin$
CYTAT
i nie wpływa to na prędkość wczytywania ?

wpływa.. w każdej lidze drużyny grają normalnie mecze

CYTAT
Mozna dodac sobie jakos nowe ligi w połowie gry?

z tego co pamietam to nie, wazne zebys ustwil sobie duza (czy jak to tam bylo) baze danych, wtedy masz duzo pilkarzy do wyboru
Senshi
CYTAT(Sado @ 28 07 2007, 12:45) *
Metzelder- jakiś strasznie drogi to on nie jest, a wymiata.
Aleandro Rosi- na każdej pozycji w obronie może grać.

Jak ktoś chce kupić zaj,ebistego bramkarza to polecam Piotra Czaplińskiego z Jagielloni.
Sasha Iakovenko- lewy pomocnik, ofensywny pomocnik, napastnik- mistrz.
Salvatore Foti- lewy pomocnik, napastnik- mistrz
Bojan- napastnik- mistrz nad mistrzami ;P 22 mecze w mojej Romie i 22 gole. Kupiłem go za 17 mln funtów z Liverpool'u, ale warto było.

Tyle ze czaplinski to raczej na polska lige. Na polska lige to nie ma mocnych rowniez na lode ;]

Wywalili mnie z pogoni i teraz gram psv. Jakis poje.bany sklad maja ale trudno ;/
Kupilem:

De las Heras
Sunny - szmata duzo mnie kosztowala ;/ 4 M
Drost
Morrison
Rivic
Nanni
Mravac
Zuniga
Hose Luis Silva

Staram sie tez sciagnac Cardenasa ale nie chce nawet 62 tys pensji o.O

Sado
U mnie nie wpływa na prędkość gry, bo mam dosyć dobry komputer i po tylu sezonach, ile zagrałem nadal działa szybko.
Czapliński na polską ligę tylko? U mnie w Dortmundzie był, a w Romie jest 1szym bramkarzem i ma średnią coś koło 8.0, więc nie wiem czy tylko na naszą ligę się nadaje smile.gif

Tytek- jak już grasz, nie możesz sobie dobrać jakichś innych lig.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.