Dlatego co jakis czas powinno sie zmieniac taktyke- przynajmniej ja tak robie. Albo kupuj lepszych pilkarzy.
Oki rozumiem sam teraz przechodze lekki kryzys. A macie jakieś sposoby oprucz tuch, które podaliście ?? Może wyjazd na wakacje

Nie nie no ale tak na serio to znacie jakieś sprawdzoine sposoby ??
ja mialem wielokrotnie przypadek ze moja druzyna miala taki dziwny kryzys,wygrywala ze wszystkimi po czym przegrywala(albo remisowala z cianiarzami),przez to np.zawsze przy koncu sezonu nie moglem wygrac w finalach wszystkich rozgrywek az....nie odnalazlem sposobu:
jak twojej druzynie nie idzie to wlacz opcje pojscia na wakacje i ustaw by korzystano z twoich formacjii nie sprzedawano zawodnikow itp. niech komp rozegra pare meczy i wroc...wszystko wroci do normy...
Oki spox !!! Już tak zrobiłem

No i jest wszystko dobrze

Dzięki tylko sam nie wiem dlaczego tak się dzieje. Mniejsza z tym. Wypiszcie tutaj jakieś młode super gwiazdy

Np ja ostatnio skitrałem takiego zawodnika. Tolley a na imię ma coś n "S"

Nieźle gra polecam !!!
Sprawdz poprzednie strony pisalismy juz o mlodych gwiadzach wiec po co sie powtarzac..
Kup sobie na poczatek Harasimowicza i Swietochowskiego i na bank sie nie zawiedziesz.
Hehe, Harasimowicz, to przeyebany napastnik na prawa strone. A na lewa Świetochowski:) Najlepsze w nim jest to ze tak samo super gra w srodku pomocy. Jak ktos ma pieniadze, to niech sprobuje wyciagnac Mantorrasa z Benfiki - mlody koles z Angoli (!!!), ale przesrany jest. aha, i brac Yahaye! ten kolo to cuda potrafi.
To Madeira to tez jest przegiety chlopak.
A z Harasimowicz to niezle przekrety robil. Pewnie wiecie, ze sam byl researcherem swojego klubu, wiec sam ustanawial swoje alter ego w grze

"Lekko" podrasowal sobie statsy, a przy okazji i kolegom z klubu nie pozalowal
Ostatnio zapomniałem do młodych talentów podać baaaardzo ważnego zawodnika w tej kategorii , a mianowicie Fernando Torres.....mój boże co ten kolo robi to koniec świata :!: . A jeżli chodzi o CM4 to mam za słabego kompa jak narazie

. Ale z tego co obakałem to wygląda to wszystko fajnie chodć i głupich błędów nie brakuje, bo jak wytłumaczyć fakt ze odpalam gierke po raz pierwszy włączm Barce i co ......nie ma Riquelme , mówie co jest grane lukam a on w Barcelona B :? . Niby nic w kazdej chwili go można przenieść ale takie pierdy w ilosciach hurtowych są w(pipi)iające :x
Tez mam juz CM4...ale oni przegieli z GKSem Katowice...takie niskie statsy.... i 0 kasy na transfery...a z Southamptonem wygralem:D...dobra taktyka:D...fajne opcje i ciekawe pokazanie meczu...znowu bede siedzial duzzzzoooooooo czasu:D
Te chopy

!!!!!!!!!! Wiadomo już cos o PL versjon CM4 ??? Jakieś patche czy coś ?? Czy moze nad czyms takim juz pracują ???
Wszyscy ktorzy maja juz CM4 posiadaja piraty. W Polsce gra bedzie dostepna za jakies 2 tygodnie. Podobno wersja wydana w angli to jeden wielki bug (ekran z taktyka i podgladem otwiera sie pol godziny, wyniki same sie zmieniaja). Eidos wydal nawet łatke do łatki
Polski dystrybutor pracuje juz nad polska wersja. Gra bedzie zawierala najnowsze poprawki wiec warto czekac na oryginalna wersje. News z oficjalnej strony www.cm4.pl :
Nie chcemy Waszych komentarzy [autor: Profesor @ 22:33]
W związku z komentarzami pod ostatnimi kilkoma niusami, mam wielką prośbę do wszystkich, którzy używają kradzionej wersji Championship Managera 4. Jeżeli nie przeszkadza Wam bycie złodziejami, miejcie przynajmniej tyle przyzwoitości, by chwalić się tym gdzie indziej. Możecie bez trudu znaleźć inne miejsce, w którym będziecie wymieniać się informacjami na temat tego, jak skuteczniej kraść programy komputerowe. Tutaj Waszych komentarzy nie chcemy.
POPIERAM!
Ja tam czekam (z przymusu bo narazie mam za słabego kompa na cm4). Ale skoro takie zonki są to i tak mi sie nie sie nie spieszy, zresztą mam na czym grac na konsolce.
Ukyo_Tachibana
6 04 2003, 14:30
No nie powiem CM4 rox ale pomimo wszystko brakuje mi czegos a najbardziej denerwuja mnie kosmiczne wyniki meczow np ostatnio grajac mecz grupowy w lidze mistrzow wygralem 6:0 z Liverpolem na wyjezdzie rezerwami Milanu

a nastepnie przegralem 4:0 z Lyonem idzie sie zdenerwowac

to jest chyba jedyny minus tej gry
Fakt masa bugow .... i sklady np.GieKSy nie sa zgodne z rzeczywistoscia(zawodniko sprzedanych odjeli ale kupionych nie dodali:()
I wogole masa denerwujacych bledownp.wybierajac druzyne do meczu towarzyskiego wybierajac np 1 DRUZYNE WYBIERA SIE 2!!!!
Obsolete
6 04 2003, 16:05
Patrzac na wasze psoty zastanawiam sie czy nie zostac przy ostatniej wersji :? . Wyszedl juz patch do 4, ktos z was go ma? Co poprawil? EKhmm nie jest dobrze...
Patrzac na wasze psoty zastanawiam sie czy nie zostac przy ostatniej wersji :? . Wyszedl juz patch do 4, ktos z was go ma? Co poprawil? EKhmm nie jest dobrze...
Poprawiono ponad 80 bledow

W ten sam dzien pojawila sie nowa wersja latki i latka ... do latki (chyba pierwszy raz w historii). Gra sprzedawana w Poslce bedzie juz uaktualniona wiec spoko. Cala Polska scena CM pracowala nad polska wersja. Tylko zeby pseudo-fani gry ktorzy jada na piratach (pseudo-kibice?) zmądzeli bo wiecej nie bedzie PL Version. Kiedys nawet Eidos gadal ze chce zrezygnowac z polskiej ligii "bo przeciez w ta gre w Polsce nikt nie gra, sprzedaz jest beznadziejna. Lepiej dajmy lige Maltanska" (czy jakas inna smieszna wymienili)
Ostatnio czytalem ze mozna do gry pobrac loga zespolow!. W ten sposob omijaja problem z licencja, bo niby nieoficjalnie fani robia te loga
Jaka jest najnowsza wersja patcha do CM4, bo mam 4.0.3, i nie wiem, czy nie wyszedl juz jakis nowy, poprawiajacy kolejne 2000 błędów.
Aha, i czemu mowicie, ze jak ktos ma juz CM4 to ma pirata? Wiecie, co to import? Moze ktos ma wujka w Anglii, ktory mu przyslal oryginalka?
Obsolete
7 04 2003, 16:30
Jaka jest najnowsza wersja patcha do CM4, bo mam 4.0.3, i nie wiem, czy nie wyszedl juz jakis nowy, poprawiajacy kolejne 2000 błędów.
Aha, i czemu mowicie, ze jak ktos ma juz CM4 to ma pirata? Wiecie, co to import? Moze ktos ma wujka w Anglii, ktory mu przyslal oryginalka?
Nie tlumacz sie! Policja juz jedzie!
A skad wiesz, ze nie mam wujka w policji
Tylko zeby pseudo-fani gry ktorzy jada na piratach (pseudo-kibice?) zmądzeli bo wiecej nie bedzie PL Version.
A kto w ogole powiedzial, ze my CHCEMY polska wersje? Ja np. nie wyobrazam sobie gry w CM po polskiemu. Jak tylko to sobie wyobraze, te atrybuty: skocznosc (jumping), glowkowanie (heading), hmmmm - zmysl? (flair), wplywowosc? (influence) to juz odechciewa mi sie grac. Do tej gry PL po prostu nie pasuje. PRECZ Z POLSKA WERSJA! Juz wiem, ze o ile mialem dotychczas zamiar kupic oryginala, to teraz na pewno tego nie zrobie, chyba ze bedzie wybor pomiedzy wersja polska a angielska (OBY).
Tylko zeby pseudo-fani gry ktorzy jada na piratach (pseudo-kibice?) zmądzeli bo wiecej nie bedzie PL Version.
A kto w ogole powiedzial, ze my CHCEMY polska wersje? Ja np. nie wyobrazam sobie gry w CM po polskiemu. Jak tylko to sobie wyobraze, te atrybuty: skocznosc (jumping), glowkowanie (heading), hmmmm - zmysl? (flair), wplywowosc? (influence) to juz odechciewa mi sie grac. Do tej gry PL po prostu nie pasuje. PRECZ Z POLSKA WERSJA! Juz wiem, ze o ile mialem dotychczas zamiar kupic oryginala, to teraz na pewno tego nie zrobie, chyba ze bedzie wybor pomiedzy wersja polska a angielska (OBY).
Chcemy polską wersję a jakbyś nie wiedział to cm 01/02 była po Polsku wystarczyło tylko z oficjalnej strony ściągnąć patcha i spolszczenie i wszystko było w naszym ojczystym języku i według mnie o wiele przyjemniej sie grało. Nie myslcie sobie ze nie umiem grac w cm po angielsku ale o wiele lepiej gra sie w wersji pl...
Chcemy polską wersję a jakbyś nie wiedział to cm 01/02 była po Polsku wystarczyło tylko z oficjalnej strony ściągnąć patcha i spolszczenie i wszystko było w naszym ojczystym języku i według mnie o wiele przyjemniej sie grało. Nie myslcie sobie ze nie umiem grac w cm po angielsku ale o wiele lepiej gra sie w wersji pl...

Wiem o tym, ze mozna bylo sciagnac patcha, ale nie o tym mowie, wiec do czego ten komentarz? I czemu mowisz "chcemy" za innych? Ja nie chce

Wiem o tym, ze mozna bylo sciagnac patcha, ale nie o tym mowie, wiec do czego ten komentarz? I czemu mowisz \"chcemy\" za innych? Ja nie chce

A ty napisales wczesniej za innych ze "nie chcemy" zaprzeczasz sam sobie...
A ty napisales wczesniej za innych ze \"nie chcemy\" zaprzeczasz sam sobie...
Haha, wiedzialem, ze to napiszesz. W moim poscie nie napisalem, ze "nie chcemy", tylko zadalem retoryczne pytanie "kto powiedzial, ze chcemy?". Subtelna, ale jednak roznica. HA
Dobra jush po ch uj my sie kłócimy...- sztama :wink:
JEEEEEEE, WYGRALEM, WYGRALEM, WYGRALEM
Zartuje, pewnie, ze sztama
Do wszystkich milosnikow kopii zapasowych:
Wiecie, ze pirata nie da sie upatchowac? Patch uaktualnia m.in. (a moze przede wszystkim) plik cm4.exe, ktorego to plika trzeba zastapic crackiem, aby gierka w ogole sie odpalila. Wiec bedziecie zmuszeni grac w wersje zawierajaca w cholere bledow i niedorobek. Czy tego chcecie...?
PS. Skad o tym wszystkim wiem? Ano kolega mojego wujka

zaopatruje sie wlasnie w piraty i mi powiedzial
Ja tez spatchowalem gre a mialem ciagle stara wersje hehe zabezpieczyli sie żulki
Mam mały problem z CM4 i potrzebuję pomocy. Otóż gry zaczynam grę, po wyborze lig, zaczyna się dogrywać chwilę, potem wyskakuje error i wywala mnie do Windowsa. Czy ktoś mógłby zacząć nową grę z ligami: Polską, Francuską, Hiszpańską, Niemiecką i Angielską, zapisać grę i wysłać mi sejwa na vorbi@poczta.onet.pl? Byłbym wdzięczny.
Mam mały problem z CM4 i potrzebuję pomocy. Otóż gry zaczynam grę, po wyborze lig, zaczyna się dogrywać chwilę, potem wyskakuje error i wywala mnie do Windowsa. Czy ktoś mógłby zacząć nową grę z ligami: Polską, Francuską, Hiszpańską, Niemiecką i Angielską, zapisać grę i wysłać mi sejwa na vorbi@poczta.onet.pl? Byłbym wdzięczny.
Zadzwon do dystrybutora gry w Polsce i spytaj sie
Sejwy maja po 100MB. Nie masz nawet tyle miejsca w skrzynce pocztowej
Kiedy wogole ma wyjsc ta smarkana PL wersja? Jak ktos bedzie wiedzial to niech da tu info.
Z plotek i ploteczek: slyszalem ze polska wersja bedzie na 2 CD i ponoc w grze ma byc muzyka (watpie).
Hey pytanie !!! Do którego roku (sezonu) graliście w CM (obojętnie jakiego) ??
Ja zawsze po kilku sezonach zaczynalem od nowa nowa druzyna.
A tak swoja droga kiedy w koncu bedzie to cm4 w Polsce po polsku?? Maj zaraz bedzie... :wink:
Data premiery polskiej wersji CM4: [b][size=24]15 MAJA
[quote]Data premiery polskiej wersji CM4: [b][size=24]15 MAJA
EXTRA !!! A wiesz może the_ring ile będzie kosztować CM 4 w Polsce ??
Mam nadzieję że cm4 w oryginale wypuszczony w polsce bedzie miał faktycznie popoprawiane te wszystkie bugi i bzdury bo złamanego grosz za nią nie dam w przeciwnym razie :x . No normalnie szok wersja zassana z netu nawet z paczem i paczem pacza

ma tylke głupich błędów ze koniec świata - :? . Przedewszystkim kontuzje no jak mi złamali 4 zawodnika w 2 mecze na przeszło 3 miechy (każdego !!!!) to sie obudziłem

pozdro
Hey pytanie !!! Do którego roku (sezonu) graliście w CM (obojętnie jakiego) ??
2019... grając w starego dobrego CM3... sezon 98/99...

grałem wtedy Blackburn, ehhh to byly czasy :cry:
CM w Polsce bedzie kosztowal z tego co wiem jakies... 139,90zl. Hmm.
Aha, i widzialem juz screeny z polskiej wersji. I wiecie co - TO NIE WYGLADA ZLE.
PS. Przejdzmy na ty, Ring jestem. Nie musicie dodawać za kazdym razem "the", to tylko taki przedrostek

Pozdro
CM w Polsce bedzie kosztowal z tego co wiem jakies... 139,90zl. Hmm.
Aha, i widzialem juz screeny z polskiej wersji. I wiecie co - TO NIE WYGLADA ZLE.
PS. Przejdzmy na ty, Ring jestem. Nie musicie dodawać za kazdym razem \"the\", to tylko taki przedrostek

Pozdro
Hehe nie ma sprawy. Zobaczymy jak CM 4 sprawdzi sięw praniu
Ja gram w CM na X'ie, oczywiście Manchesterem United. Mam rok 2006, póki co staram się budować drużynę z młodych, utalentowanych graczy, którzy pograją co najmniej przez najbliższe 5-6 lat. Najstarszy w składzie jest Ryan Giggs, jako jedyny przekroczył 30-stkę. Reszta dość młoda (23-26 lat). Póki co nie mam zbyt wielkich sukcesów oprócz dwukrotnego mistrzostwa Anglii i finału Ligi Mistrzów. Staram się budować drużynę, która gdzieś za 3 lata zawojuje Europę, i póki co moje cele są wypełniane
Ölschmitz
20 06 2003, 19:37
ja dopiero zaczynam... gram FC Bayern i trochę jeszcz tej gry nie czaję, ale jest super
mastersash
24 06 2003, 11:55
No ja wiem że giera jest (pipi)ista dlatego musze sobie ją jak najszybciej sprawić,niestety tylko ją widziałęm u Ringa.
Moim zdaniem Championship Manager 4 to najlepsza giera na PC.
moim zdaniem tez, najbardziej zywotna
gdzie mozna znalezc cracka (no-cd) do wersj pl, oczywiscie mam orginal tylko ze nie chce mi sie do cdromu wkladac za kazdym razem
rockatansky
26 06 2003, 01:35
...mam pytanko: jeśli wybiorę sobię tylko ligę polską (CM4) to zmieniając pracodawcę mogę zmienić tylko na polskie zespoły i reprezentację (to tragedia, bo bym chciał w różnych ligach prowadzić zespoły - raz tu raz tam

?...
...jeśli tak, to ile lig włączacie jednocześnie? Czy przy np. 9 ligach gra wolno chodzi?....
...z góry dziękuję za odpowiedź(i)

...
Nie mam CM4, ale wiem jak jest na CM01/02 . Jak wybierzesz tylko ligę polską to będziesz mogł zmienić klub tylko w lidze polskie. Co do wyboru kilku lig, to gra rzeczywiście wolniej chodzi, ale mi tam nie przeszkadza, za to możesz wybierać w różnych klubach
Aktualnie gram na kompie w CM 01/02 drużyną FULHAM. W pierwszym sezonie zająłem 5 miejsce, w drugim się poprawiłem na 4. Nie mam za dużo kasy, ale sprowadziłem obrońców którzy tworzą od 2 sezonów najlepszą dwójkę w kraju(2 razy pod rząd wybierani do jedenastki sezonu)- Alexnadr Holovko(2.4 Ł) i Taribo West(Free). Inni ciekawi zawodnicy to Andrejs Stolcers(ustawiony jak AMC dwukrotnie królem strzelców Premiership z 24 i 26 bramkami w lidze), Steve Finnan( DML lub DMR, czołówka) czy choćby bramkarz Eddie Gustaffson(zaledwie 100 000 Ł)... bramkarz sezonu na wyspach!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.