Salwador
6 04 2007, 16:42
Dziwie sie ze tutaj tego tytulu jeszcze niema..a oto pare screenow z tej gry :

Wiecej
Screenow na tej stonce >>
http://www.1up.com/do/media?cId=3152318&sec=IMAGESA tutaj trailer :
http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/44...usader-Trailer/Oto pare slow od samego Tworcy..:
CYTAT
You will die in the first half hour of playing Clive Barker's Jericho. This has nothing to do with the difficulty level or a surprise enemy attack, and everything to do with the story... and, well... the rest of the game. It's also a convenient way of explaining why you control multiple characters later on.
Rowniez pisza ze to bedzie cos ala rainbow six ale w wersjii horror:p..Sam juz zacieram rece..i w nadzieji czekam na szybka premiere...ktora przewidywalnie ma ukazac sie pod koniec tego roku..
WildFirePL
8 04 2007, 09:44
no coś co tygryski lubią najbardziej action horror juz mi sie podoba
Niby nie lubię horrorów ale ten zachęca mnie coraz bardziej. Szczególnie że pierwszą grę zrobioną w współpracy z Clivem już widziałem i wywarła na mnie pozytywne uczucie. A to możliwie będzie jeszcze lepsze, a do tego będzie miało ekstra grafę.
CYTAT
You will die in the first half hour of playing Clive Barker's Jericho. This has nothing to do with the difficulty level or a surprise enemy attack, and everything to do with the story... and, well... the rest of the game. It's also a convenient way of explaining why you control multiple characters later on.
To może być ciekawe...
CYTAT
Rowniez pisza ze to bedzie cos ala rainbow six ale w wersjii horror:p..Sam juz zacieram rece..i w nadzieji czekam na szybka premiere...ktora przewidywalnie ma ukazac sie pod koniec tego roku..
a to jeszcze bardziej mnie zachęca, jeśli tak wyjdzie to na 100% zakupię
jak to bedzie cos mialo z rainbow six to na bank to odpuszcze nie przepadam za taktyka w grach

no ale sie okaze
Salwador
2 06 2007, 15:05
maciek88
14 06 2007, 20:20
Salwador
19 07 2007, 19:40
Ha!!i w końcu mamy gameplye
http://gametrailers.com/player/22518.html <--gameply nr1 HD
http://gametrailers.com/player/22519.html <--gameply nr2
http://gametrailers.com/player/22509.html <--gameply nr3
Co już mi się podoba...Wcisnij przycisk w odpowiednim momencie...oraz klimat...
Ale filmiki ogólnie zbyt czarne malo co widać..;/
Prime Hunter
19 07 2007, 20:51
Niesamowity klimat wprost wylewa się z tej gry.
Salwador
22 07 2007, 16:20
http://gametrailers.com/player/22611.html <--ogladajcie..reportarz oraz gameply..:P
Zapowiedziane jest 15 godzin gry w singlu..co calkiem niezle:)...
Bojan_Zaw
22 07 2007, 16:52
Tylko 15h?

Dla mnie to bardzo mało (hardkorowy gracz

) Ale zagrać zagram, bo klimat niczego sobie
W HL2 podstawie 19 + 4 ep1, calosc w nie cale 20 ja osobiscie skonczylem, gra byla cudowna! 15h to wiele, chyba ze posiedzenie, od razu, ale gre mozna konczyc na wielu poziomach, zdobywac "osiagniecia" i tak dalej.
15H to wiele, jak na fpp. Badz troche wiecej niz standart ( 10h )
CYTAT(Bojan_Zaw @ 22 07 2007, 17:52)

Tylko 15h?

Dla mnie to bardzo mało (hardkorowy gracz

) Ale zagrać zagram, bo klimat niczego sobie

zabawne, co ty nie masz pracy/rodziny/innych zainteresowań?
15h intensywnej sieki to odpowiednia ilość
Bojan_Zaw
23 07 2007, 19:52
Trudno jest mieć pracę i rodzinę mając 17 lat xD Inne zainteresowania mam, jestem pr0 więc szybko leci

Dla mnie 15h to po prostu mało i tyle. Potrzebuję więcej
Salwador
23 07 2007, 21:03
A Darknessa można trachnąć w 5godzin:p...
chyba znajac gre na pamiec i idac na easy, nie lykajac zadnych subquestow
Salwador
25 07 2007, 21:29
Szczeze... rozczarowalem sie ta gra jak cholera
CYTAT(qazar @ 25 07 2007, 23:01)

A to czemu?Mnie się ta gra za(pipi)iaszczo podoba i czekam z wywieszonym jęzorem na premierkę.
Gierka taka trochę do Doom'a trzeciego podobna klimatem i właśnie to mnie urzekło najbardziej
Zeratul
27 07 2007, 20:00
CYTAT(qazar @ 25 07 2007, 23:01)

jak mogles rozczarowac sie czyms co nie zostalo jeszcze wydane?
oj rozczarowalem sie motoryka gry przedstawiona na filmikach

taki doom + skoki miedzy postaciami, od sadzac po filmiku nic nadzwyczajnego i spodziewalem sie czegos wiecej, co do oceny jak zwykle czekam do ukazania sie finalnego produktu ale moj hype opad :|
Salwador
28 07 2007, 12:37
Skoki między postaciami??gdzie??
W każdym bądź razie mały preview znajdziecie tutaj:
http://gametrailers.com/player/22883.html
czytalem opis nie pamietam gdzie dokladnie, iz bedzie mozliwy wybor w "locie" postaci z druzyny vide co widzielismy na filmiku
Salwador
28 07 2007, 13:01
Mówisz o specjalnej magii która tworzy postać astralną i może sobie nią latać?:P
Jeśli tak to tylko czar
każda postać będzie posiadała po specjalne czary oraz o ile pamiętam 4 różne ataki..
oraz co ciekawe nie znajdziesz nigdzie amunicji do broni...:P
Masz ją wystarczającą ilość w ekwipunku jedynie co to musisz dac czas postaci aby ją przeładowała..:p
CYTAT(Salwador @ 28 07 2007, 14:01)

...oraz co ciekawe nie znajdziesz nigdzie amunicji do broni...

Masz ją wystarczającą ilość w ekwipunku jedynie co to musisz dac czas postaci aby ją przeładowała..

Dziwne trochę...shooterek bez zbierania amunicji

Co to ? Tomb Raider czy cuś?
Chociaż nawet może i to dobre rozwiązanie ,bo nie trzeba będzie szukać po całej planszy nabojów no i nie skończą się wtedy ,kiedy będą naprawdę potrzebne
Bojan_Zaw
28 07 2007, 21:40
Podobne coś było w Preyu w takiej jednej broni, że nie musiałeś zbierać ammo

Ale lepsze to niż np. brak jej, tak jak w przypadku Doom 3

Jakieś wielkie stwory miałeś i jak je zabić? Nijak, bo brak ammo ;F
W D3 zawsze takiego stwora można było poczęstować piąchopiryną

Ale z mizernym skutkiem
Salwador
29 07 2007, 10:25
Mimo tego D3 jak dla mnie był również świetny..:P...ALe swoją drogą zbieranie amunicji w podziemiach,grobowcach znaczy co..?stwory też jej używają??:P..No troszkę realizmu musieli wcisnąć w tą gre..;)..
Realizm w takiej grze trochę chyba mija sie z celem ;p No ale jednak brak potrzeby szukania ammo to nie głupi pomysł ;] Wtedy mozna sie skupić na exterminacji różnej masci potworków i innych popaprańców z piekła rodem , bez zbędnego i nerwowego szukania głupich nabojów
Salwador
18 08 2007, 15:39
Salwador
16 09 2007, 12:13
Demko wyszło i nikt nie odkopał tego tematu ?
Moje wrażenia z wersji demo są bardzo pozytywne. Jest ciemno,brudno i ponuro czyli tak jak by powinno. W wersji demonstracyjnej podróżujemy 3-osobową ekipą która składa się z dwóch kobiet i jednego mężczyzny. W każdym momencie możemy zmieniac bohatera (no chyba że nie ma żadnego w pobliżu). Każdy z nich ma w sobie jakąś moc nadprzyrodzoną (jaką ? tego wam nie powiem aby nie zepsuc zabawy).Strona wizualna jak i audio stoi na wysokim poziomie do czego już nas przyzwyczaił Codemasters. Ciekawym motywem jest motyw zaczerpnięty ze słynnego shenmue (co jest coraz częstszym zjawiskiem w grach) tzw. Quick Time Event (chyba dobrze mowie). Polegający na szybkim wciskaniu danych klawiszy by akcja potoczyła się do przodu. Ogólnie gierka zachęciła mnie i to bardzo i gdyby nie to że sprzedaje xboxa kupiłbym pełną wersje. Pozdrawiam
WildFirePL
28 09 2007, 16:13
to chyba graliśmy w zupełnie inne gry, w to co ja grałem to grafika była rodem jak z przed 2 lat (grałem na zwykłym TV we wtorek obadam na samsungu 42' w HD ), zero klimatu, lokacje zrobione bez polotu, postacie sztywne jakby najadły sie szczotek beznadziejne dialogi. Zawiodłem sie strasznie, miał to by horror a wyszło nei wiadomo co, dobrze ze Bioshock zrekompensuje mi braki, po trailerach miałem kupic grę ale po przejściu demka niestaty.
Co kto lubi, mi osobiście spodobał ten tytuł i nie zgadzam się z Twoją opinią
Salwador
30 09 2007, 01:03
Mi również..właściwie trailery mnie bardziej zniechęcały a tu mila niespodzianka..gra z klimatem:)
Mam konto na UK i nie moge sciagnac demo z powodu "mojej obecnej lokalizacji".Skoro demko jest pewnie tylko na USA,to chyba nie powinno sie u mnie w ogole pojawic,prawda? Do tej pory nie mialem zadnych tego typu problemow.
Gooralesko
2 10 2007, 18:29
Mam dokladnie to samo. Z mojej lokalizacji nie moge pobrac dema. Zaczyna sie traktowanie naszej kochanej Polski jak kuli u nogi (podobno po IP sprawdzaja z jakiego kraju jestes) albo to demo mozna tylko pobrac majac konsole zarejestrowana na Ameryke.
a to dziwne, bo ja mam konto na UK i normalnie sciagnalem demko (a nie moge sciagnac np. dema bioshock i stranglehold) - chyba ze sciagnalem szybko zaraz po tym jak sie pojawilo i mi sie udalo
Master JIN
2 10 2007, 20:08
ja mam konto na kraj hamburgerów i nie mogę pobrać bo moje ip jest polskie.żenada.jak na marketplace ladują jakies przyszłe hity to często nam polakom nie jest dane ich przetestowac.
Salwador
3 10 2007, 20:49
ja mam konto rowniez w UK ale mieszkam w UK..a demko bez problemowo sciaglem...
Zagrałem w demko i gra zrobiła na mnie genialne wrażenie. Zaznaczam, że nie lubię FFP.
Sprawdzałem grafę na w 720p i ta jest IMHO genialna. Świetne tekstury. Wizaulnie potrafi pobić GOW momentami.
Po średnio zachęcającym traileru polecam zagrać w demo. Te mocno zachęca do kupna pełnej wersji.
2razyjot
5 10 2007, 08:24
Rowniez czekam na pelna wersje, co by nie bylo Barkera lubie i kurcze czuje tutaj potencjal. F.E.A.R. skonczylem i jako straszydlo wypadlo fajnie ale bez rewelki, tutaj licze na cos wiecej!
Gra dostała na 1up 3/10 !! Nie przejmowałbym się jednak tym zbytnio, ponieważ inne serwisy dają grze raczej 8/10 albo troszkę więcej. Do tego 1up nigdy nie był zbyt wiarygodny.
bart-blank
24 10 2007, 23:00
Chwilę pograłem w Jericho i jest całkiem spoko, gra ma fajny klimat. Dla mnie mocne 7/10.
TEAM Dabrowa Tar.
28 10 2007, 23:01
Naprawde gra mile zaskakuje

bardzo grywalna,SWIETNY KLIMAT,muzyka,bardzo dobra grafika!! ocena 9
Master JIN
29 10 2007, 18:24
na ign.com gra dostała 5.6 .Liczyłem na więcej
TEAM Dabrowa Tar.
29 10 2007, 18:53
Bo gdyby była to japonska popierdółka np:robienie nalesników na Wii byłoby 10/10 nie ma co sie sugerowac,ocenami serwisów,zagraj i dobrze sie baw,liczy sie indywidualna subiektywna ocena ...a nie raklama za która idą ciemne masy.....IGN dał 8.7
Kocham horrory ,więc lada dzień ją łykam. Gra już wyszła (26 pazdziernik -xbox 360). Fabuła już mnie wciągneła (kocham te klimaty). Clive napewno nie zawiedzie, a i grafa wygląda super!!!
Temper-Tantrum
4 11 2007, 23:01
Bardzo slaba jest ta , znudzila mnie po kilku godzinach . Potwory te same , bron to polaczenie shotguna z karabinem . Ladnie wyglada i nic pozatym . Taki timeshift naprzyklad jest duuuuuuuuuzo lepszy . A to to badziewie
SierraPL
5 11 2007, 09:08
To chyba grałeś tylko pierwszy epizod, bo już w drugim masz możliwość przełączania się między postaciami i rodzajów broni i specjalnych mocy masz od cholery. Jak dla mnie gra może nie powala na kolana jak Bioshock ale warta jest uwagi, ładna grafika, bardzo ale to bardzo klimatyczna muzyka, możliwość przełączania się pomiędzy postaciami, no i ten KLIMAT. Dla wielbicieli horrorów, okultyzmu, no i twórczości Cliva oczywiście, pozycja obowiązkowa.
A co do oceny na zachodnich serwisach:
Master JIN napisał że na IGN dostałą 5.6, owszem ale grę opisał i ocenił czytelnik a nie jeden z redaktorów IGN'u bo ten (a dokładniej z IGN UK) wystawił grze 8.6
Pzdr @ll
Ma ktoś z was już tą gre? Jeśli tak to niech napisze coś więcej. Opinie są różne ,mnie ten klimat rozwala,podoba mi sie fabuła. Gra straszy? Czy to może taki Doom 3?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.