Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Nitro
Pojawiły się nowe informacje na temat Ratcheta na PS3. Premiera jest planowana na wrzesień 2007 roku.

Oficjalny Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=nE_A6HEdvoA
_One_
Obejrzałem trailer i jestem w stanie powiedziec jedno: o kurfa jego mac ! W trailerze gra prezentuje się przepięknie (Ta panorama miasta, ahhh smile.gif ) ciekawe jakie nowe patenty twórcy dadzą do tej gry. Cieszy mnie to że Insominiac nie odsprzedał swoich praw do Ratcheta i Clanka innemu teamowi developerskiemu (jak to było w przypadku Spyro confused.gif ) tylko sam dalej tworzy kolejne części tej świetnej gry.
Figaro
I Crasha, _One_ smile.gif

Obejrzałem trailer i prezentuje się okazale. Oczekuję bardziej jajcarskiego humoru, jeszcze większych zadym, większymi spluwami na większych potworach i największych i przepięknych lokacji! Myślę że ta gra to spełni smile.gif

Mam nadzieję, że - w przeciwieństwie do Gladiator - Ujrzymy ponownie pozytywne, ładne i piękne miejscówki, a nie same szarobure lokacje. Oczekuje pięknych futurystycznych spluw i przeciwników (a oto się martwić nie musimy)
wiki1993
CYTAT(Figaro @ 7 04 2007, 13:48) *

To Crasha stworzył Insomniac ?
_One_
Figaro to chyba na innym świecie żyje wink.gif

Gra prezentuje się aktualnie naprawdę nieźle, w przyszłości po zakupie PS3 będe sobie musiał tą grę skombinowac wink.gif
Figaro
CYTAT(wiki1993 @ 14 04 2007, 19:44) *
CYTAT(Figaro @ 7 04 2007, 13:48) *

To Crasha stworzył Insomniac ?

Chodzi mi ogólnie o świat konsolowy.
Nitro
Graficznie to nie widzę wielkiej rewolucji huh.gif Jak narazie...
Ale na pewno gameplay będzie wyśmienity tongue.gif
Figaro
Mylisz się tongue.gif Ty w ogóle nie widziałeś gameplay'u :|
YETI
http://img80.imageshack.us/img80/4346/rc3xi7.gif
Podoba sie? smile.gif

Ari
kurka, kupię PS3 z większym ciśnieniem na kolejnego Ratcheta niż Heavently Sword huh.gif

ta seria zapewniła prze-ogromną frajdę na PS2, mnóstwo godzin z nia spędziłem, secretsów naodkrywąlem (z poradnikiem PE wink.gif ) i teraz jakoś, tak poprostu nie przepuszczę kolejnej odsłony. Zwłaszcza gdy jest tu broń sprawiająca, że przeciwnicy odstawiają saturday night fever tongue.gif

jeżeli będzie jeszcze więcej planet, skakania, pierdół, gadżetów, za(pipi)istych dialogów i dojdą do tego nowe patenty to ja wymiękam. Po rozczarowaniu związanym z Tekkenem 6 takie coś to balsam tongue.gif
Figaro
CYTAT(YETI @ 17 04 2007, 10:49) *

Podoba, ty zrobiłeś? smile.gif

Mam nadzieję że Insomniac nie przystanie na jednej odsłonie Ratchet'a na PS3 - Liczę na cztery części tak jak w przypadku PS2 tongue.gif. Albo nowej serii (ale platformowej!). Brakuje mi platformówek na next-geny...
Dragoov
Oby Insomniac nie porzucił serii jak to zrobił ze Spyro bo to był ich błąd numer jeden verymad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.