Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubiona postać
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Family guy
_One_
Jaka jest twoja ulubiona postac z Family Guy'a? Jeśli mozesz, uzasadnij odpowiedź.

Ja wybrałem Stewie'go. To chyb ajasne, jego teksty momentami powalają, ogólnie jest ciekawą postacią, niemowlak z głosem dorosłego faceta, te 2 rzeczy wystarcza żeby niektórych powalic na ziemię laugh.gif
No Maciek
Duet Brian-Stewie ;] Jedna postać? Brian, szczególnie pijany ;]
_Milan_
qagmaire, chyba tak sie pisze

digidigidigidigidgidigi qagmiiiireeeeexDDDDDDD

zaraz obook duetu brian - peter
Colio
Peter - absolutnie komiczna postać. Jest wredny, głupawy, ma rozbrajające teksty i jest doskonale zdubbingowany. Bardzo życiowa postać, tylko że ostro przerysowana. W dodatku ma w sobie coś z Homera Simpsona ;]
ShtaS
hmm Brian, niby zachowuje się jak człowiek, ale często ma psie odchyły. No i oczywiście w Brian w duecie ze Stewiem, Peterem lub Louis. Po pijaku też jest niezły ; )
Tytek
nie wiem co sie Wam podoba w tym dzieciaku,ja go nie trawię i jego zarty mnie nie bawią...co innego Peter:)
WEZU
z wymienionych powyżej to Quagmire ( bo nie dało się dać wszystkie wymienione tongue.gif)
Milan, to sie pisze : gigitty gigitty gigitty gooo tongue.gif

Z tych postaci które się rzadko pojawiają ( niekiedy za rzadko) to tego pana co stoi po lewej
kurva jego głos mnie rozj.ebowywuje laugh.gif laugh.gif laugh.gif

aha i jeszcze jest taki co goły w jakieś galarecie lata wink.gif
helveg
Peter, jego smiech i jego pomysly biggrin.gif "Oh this is almost as intense as that time I forgot how to sit down!"
wietnam
Nie pamiętam jak się on nazywa,ale to on:

Hey kid you want popsicle? ;>
_Milan_
CYTAT(wietnam @ 10 04 2007, 12:42) *
Nie pamiętam jak się on nazywa,ale to on:

Hey kid you want popsicle? ;>

nienawidze tego dziada, ogolnie tekstami wymiata, ale ma poyebany gos, denerwuje na maksa xD

WEZU dzieki za przypomnienie, koles wymiata xD
tewus
taaaaaa dziadek jest zaj.ebisSSsty fajnie sepleni i ma mega przeyebany glos hehehe
MasterShake
Herbert

dobry byłj ak chciał ice truckkupić

tataditatatatatatata xD
Yap
Peter - za całokształt.
Psychonaut
Brian

Megainteligentny, troche ofiara, pije Martini, ma klase, ale wciaz jest psem. Jego dialogi z Peterem rzadza ;].

Yeaaaah! In your f*cking face!! ;]
tk
czarnoskóry meteorolog tom ("WHO WANTS THIS DOG?????!!!!!"), a z głównych to peter za pojady po lois i stewie wiadomo za co.
Konar$ky
Brian, bo widze w nim troche siebie. Jednego razu poważny, z klasą, sarkastyczny, inteligentny, a innego razu niezdarny, humorystyczny, zabawowy (ta druga strona zwykle po pijaku, u niego, nie mnie).

A Brian ze Stewie'm to już kopalnia humoru laugh.gif
kcr
To jest chyba jedyna kreskówka dla dorosłych (nazywam tak seriale typu FG, South Park, The Simpsons, American Dad...) w której ciężko mi wskazać ulubioną postać, ale ostatecznie postawiłem na Stewie'go.
_One_
Po obejrzeniu prawie wszystkich odcinków family guya jakie wyszły, stewie nadal jest moją ulubioną postacią, jednak zaraz po nim jest moja 2 ulubiona postac, mianowicie ten gruby murzyn z telewizji, Ali Williams biggrin.gif

-Ali, jak tam pogoda?
-Pada !
-Dziękuję Ali...
AumaanAnubis
Dla mnie oczywiscie Peter griffin za jego glupote.Odwala takie akcje ze czasami ze smiechu nie moge biggrin.gif
Druga ulubiona jest Stewie za teksty i za to ze chce zabic matke(nie to ze ja bym tez chcial ale to takie oryginalne jakby biggrin.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.