Jaka jest twoja ulubiona postac z Family Guy'a? Jeśli mozesz, uzasadnij odpowiedź.
Ja wybrałem Stewie'go. To chyb ajasne, jego teksty momentami powalają, ogólnie jest ciekawą postacią, niemowlak z głosem dorosłego faceta, te 2 rzeczy wystarcza żeby niektórych powalic na ziemię
No Maciek
7 04 2007, 17:34
Duet Brian-Stewie ;] Jedna postać? Brian, szczególnie pijany ;]
qagmaire, chyba tak sie pisze
digidigidigidigidgidigi qagmiiiireeeeexDDDDDDD
zaraz obook duetu brian - peter
Peter - absolutnie komiczna postać. Jest wredny, głupawy, ma rozbrajające teksty i jest doskonale zdubbingowany. Bardzo życiowa postać, tylko że ostro przerysowana. W dodatku ma w sobie coś z Homera Simpsona ;]
hmm Brian, niby zachowuje się jak człowiek, ale często ma psie odchyły. No i oczywiście w Brian w duecie ze Stewiem, Peterem lub Louis. Po pijaku też jest niezły ; )
nie wiem co sie Wam podoba w tym dzieciaku,ja go nie trawię i jego zarty mnie nie bawią...co innego Peter:)
z wymienionych powyżej to Quagmire ( bo nie dało się dać wszystkie wymienione

)
Milan, to sie pisze : gigitty gigitty gigitty gooo
Z tych postaci które się rzadko pojawiają ( niekiedy za rzadko)
to tego pana co stoi po lewej kurva jego głos mnie rozj.ebowywuje
aha i jeszcze jest taki co goły w jakieś galarecie lata
Peter, jego smiech i jego pomysly

"Oh this is almost as intense as that time I forgot how to sit down!"
wietnam
10 04 2007, 11:42
Nie pamiętam jak się on nazywa,ale to on:
Hey kid you want popsicle? ;>
_Milan_
10 04 2007, 12:01
CYTAT(wietnam @ 10 04 2007, 12:42)

Nie pamiętam jak się on nazywa,ale to on:
Hey kid you want popsicle? ;>
nienawidze tego dziada, ogolnie tekstami wymiata, ale ma poyebany gos, denerwuje na maksa xD
WEZU dzieki za przypomnienie, koles wymiata xD
taaaaaa dziadek jest zaj.ebisSSsty fajnie sepleni i ma mega przeyebany glos hehehe
MasterShake
18 04 2007, 22:36
Herbert
dobry byłj ak chciał ice truckkupić
tataditatatatatatata xD
Psychonaut
11 11 2007, 02:11
Brian
Megainteligentny, troche ofiara, pije Martini, ma klase, ale wciaz jest psem. Jego dialogi z Peterem rzadza ;].
Yeaaaah! In your f*cking face!! ;]
czarnoskóry meteorolog tom ("WHO WANTS THIS DOG?????!!!!!"), a z głównych to peter za pojady po lois i stewie wiadomo za co.
Konar$ky
22 11 2007, 15:30
Brian, bo widze w nim troche siebie. Jednego razu poważny, z klasą, sarkastyczny, inteligentny, a innego razu niezdarny, humorystyczny, zabawowy (ta druga strona zwykle po pijaku, u niego, nie mnie).
A Brian ze Stewie'm to już kopalnia humoru
To jest chyba jedyna kreskówka dla dorosłych (nazywam tak seriale typu FG, South Park, The Simpsons, American Dad...) w której ciężko mi wskazać ulubioną postać, ale ostatecznie postawiłem na Stewie'go.
Po obejrzeniu prawie wszystkich odcinków family guya jakie wyszły, stewie nadal jest moją ulubioną postacią, jednak zaraz po nim jest moja 2 ulubiona postac, mianowicie ten gruby murzyn z telewizji, Ali Williams

-Ali, jak tam pogoda?
-Pada !
-Dziękuję Ali...
AumaanAnubis
13 02 2008, 22:04
Dla mnie oczywiscie Peter griffin za jego glupote.Odwala takie akcje ze czasami ze smiechu nie moge
Druga ulubiona jest Stewie za teksty i za to ze chce zabic matke(nie to ze ja bym tez chcial ale to takie oryginalne jakby

)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.