Od niedawna jestem posiadaczem tej konsoli. Na początku byłem bardzo zadowolony, jednak liczba wydanych na nią gier daje we znaki. Z exklusivów pograłbym jedynie w Luigi Mansion, Pikmin, Mario Kart, Mario Bijatyka. Jezeli chodzi o inne gry to zauważyłem że strasznie przepłacam bowiem abstra(pipi)ąc na allegro na ps2 czy xbox fifa06 moge dostać do 30 zł a na gc fifa2003 kosztuje około 30 złotych. Inny przykład Re 4 nowe na ps2 kosztuje 70 zł, a na gc 100 złotych używane. Halo widziałem za 10 złotych, a Halo 2 za 20 ... SC2 używane na gc jest za 70 zł na ps2 nowe za 40. Czy warto zmienić konsole ?
Pozwolę sobie na odpowiedz, bo sam zmienil gc na ps2 i jestem zadowlony choc nie gralem w zelde i mp, ale w sc2 tak.
Polecam jednak PS2, z uwagi na liczbe gier,ale ngc tez jest super.WYMIENIć WARTO (imo)
Najlepiej mieć obie. Szczególnie biorąc pod uwagę to że obie są już bardzo tanie (na allegro lookać!), gacława używanego można dostać już nawet za 190 a przerobionego 250 więc nie jest to zbyt dużo biorąc pod uwagę to, że jest to naprawdę dobra konsolka,
Moim zdanie opłaca sie bo na PS2 jest więcej hiciorów. Ale na NGC sa te magiczne tytuły od Nintendo i warto mieć tą konsolke dla tych paru perełek. Choć ja osobiście bym się nie zamienił, jakos przywiazany do tej mojej kostki jestem
Biorąc pod uwagę dostęp do gier niestety GaCuś w naszym kraju leży plackiem. Dlatego taka zamiana jest dobrą decyzją.
Moim zdaniem problem leży w cenie gier, a nie ich dostępności. Starsze gry na gacka chodzą po o wiele więcej kasy niż starocie na plejaka 2.
Masz racje Luigi Mansion kosztuje 50 zł a GT3 20 ...
Dobry przykład Bor. A przecież LM takim hiciorem wcale nie był jak GT3.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.