Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Breakdown
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
__bercik07
Z tego co widzialem/szukalem nie znalazlem tematu posieconemu tej jakze wspanialem grze.

Wczoraj mialem okazje polozyc swe lapska na tej grze(dzieki kumplowi ktory zakupil ja gdzies w sklepie), przyniosl mi ja potem mowiac ze wypas gierka. Patrze na tytul...hmm...nic mi nie mowil, mysle pewnie znowu jakis sredniak w koncu o wszystkich super grach juz slyszalem. Zaraz na neta..www.gamespot.com...patrze ocena bliska 8 patrze dalej oceny uzytkownikow 8,5-9-10 huh.gif no to ladnie, raz dwa i plytka wyladowala w czytniku. Moje pierwsze wrazenie:

Odpalajac gre mozna miec uczucie, ze uczestniczy sie caly czas w cut-scenkach-chodzi o to ze odwzorowanie ruchow postaci(animacja), bicie rekoma(cos jak w riddicku),nogami a nawet wymiotowanie mellow.gif zrobione jest tak jak w cut-scenkach w far cry czyli widzimy wszystko np nasze rece jak podnosza puszke koli by zregenerowac troche zycia, widac jak koles sie po nia pochyla, chwyta ja w swoje rece i elegancko otwiera po czym zaczyna ja zlopac...z takich mometow cala gra jest wlasnie zrobiona. Nigdy nie gralem w takiego fppka to jak spelnienie moich marzen i w cale do tego nie byla potrzebny moc obliczeniowa XO czy PS3.

niestety dlugo sobie w to nie pogralem bo wiadomo, pojadlo sie popilo i sil zabraklo na dluzsza partyjke.Ale pierwsze minuty(dokladnie 20) jakie spedzilem z ta gra sa jak najbardziej pozytywne.

Ps. prosze jakiegos forumowicza/Zgreda o podanie oceny jaka dostala ta gra w naszym ulubionym pisemku tongue.gif
van_guard
W Breakdowna niestety nie grałem, a żałuję, bo sądząc z opinii wielu graczy jest to jeden z najlepszych efpeesów na pierwszego xboxa. A jeśli chodzi o recenzję Breakdowna w PE, to czytałem ją jakiś czas temu, i o ile się nie mylę, to gra otrzymała ocenę 7+.
Liar
Mnie gra wbiła w fotel, a też niedawno ją odkryłem. Na pewno monotonia otoczenia i czasem poziom trudności odstraszaja, ale jazda jest nieboska.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.