Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Emulator ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Lord Tidek
Tak sukałem i szuakłem lecz nie znalazłem tematu, gdzie mógłbym się dowiedziec jak kurde uruchomi sobie gre z psx na psp, może mi ktoś pomóc bo byłem nakilku stronkach ale na kazdej co innego i karzą mi właczac po 3-4 programy na psp by uruchomic gre

Jeżeli temat jednak gdzies jest to prosze mnie tam wysąłc a ten temat zamknąc smile.gif
lechu
Było to poruszane już kilkukrotnie, ale niech tam, mam chwile to odpisze bo temat pewnie i tak zamkną bądź wywalą.
Musisz mieć PSP z custom firmware 3.0x-oe/3.10oe. Gry z PSXa przerabiasz aplikacją popstation lub jedną z conajmniej kilku jej wariacji
Lord Tidek
A co jak mam firmware 3.30 ??
lechu
To pozostaje Ci conajwyżej odpłatne ściąganie gier z netu za pośrednictwem PS3. Ew możesz czekać na downgrade z 3.30 ale biorąc pod uwagę że to bardzo świeży soft, sporo będziesz musiał czekać.
Mikes
A wiadomo kiedy bedzie mozna sciagac gry z PS Store bez udziału PS3?
mord00k

Niestety póki co nie ma takich informacji. (chyba) O ile wogóle będzie to możliwe.

Już można XD. (ya knoł łot ajm tolking abałt wink.gif)

Niestety póki co nie ma takich informacji. (chyba) O ile wogóle będzie to możliwe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.