Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Chcesz się pochwalić swoją stroną?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro
pavell007
Zapraszam wszystkich na nowopowstałe forum o konsolach Nes/Pegazus i SNES. Na forum znajdziesz takie działy jak:

-Info o konsolach
-Emulacja
-Gry (recenzje, opisy, porady)
-Cheaty
-Solucje, KOdy

i wiele wiele innych

zapraszam na www.konsole.pun.pl
Setezer
Zapraszam na moją stronę Panthergames oraz zaprzyjaźniony serwis RetroAge

Na mojej witrynie:
105 recenzji
38 tekstów o sprzęcie
181 galerii
41 skanów
23 inne teksty
===
394 łącznie

Obszerne działy poświęcone GameCube, NES, MegaDrive, Master System, N-Gage oraz nieco skromniejsze GameBoy, GameBoy Color, GameBoy Advance, Dreamcast, Super NES i PlayStation. Poza tym trochę publicystyki i chronologiczna oś czasu wydania konsol. Serwis jest aktualizowany co najmniej raz na tydzień. Jestem (a raczej: jesteśmy) otwarci na krytykę i pomoc.

W serwisie RetroAge znajdziecie całą masę zdjęć gier z konsol Nintendo i sprzętów. Sporo recenzji i opisy akcesoriów. Poza tym są działy GameGear, Xbox i PlayStation, na razie słabo przędą, ale na pewno się rozruszją.

Warto zajrzeć też na wspólne forum obu serwisów: Forum

Wszelkie opisy gier tworzone są na podstawie obcowania z oryginalnymi wydaniami, nie z romami z internetu. Oba serwisy mają dosyć (lekko powiedziane) krytyczną postawę wobec piractwa.

---

Twoje forum jest strasznie puste i samo (bez strony) raczej nie ma większej przyszłości. Mam nadzieję, że jakoś to się rozwinie, ale niestety są marne szanse. Ohydne są te reklamy, bardzo uciążliwe.

Pozdrawiam.
D'y
Uwaga!

Poszukujemy ludzi chętnych, którzy pomogliby nam w rozwoju nowego serwisu o "oldschoolowych"
konsolach Nintendo - Nintendo OldSql! Jeśli lubisz FamiComa, Super FamiComa, GameBoya Color, to nasze drzwi
stoją przed Tobą otworem! Jedyna potrzebna umiejętność to umiejętność grania i czerpania z
tego przyjemności (jednak przyda się też pracowitość i systematyczność). Zatem jeśli już
przemyślałeś swoją decyzję napisz na listva@xipog.info bądź GG:1253561, jid:devil_lsv@bash.org.pl.

Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej, odwiedź naszego release bloga! - http://d.jogger.pl !

Gwarantujemy miłą atmosferę pracy oraz popularność jeśli serwis się rozwinie! A nie rozwinie się
bez Twojej pomocy! smile.gif

D
tomciozdwola
Zapraszam wszystkich fanów firmy SEGA na stronę http://www.sega.prv.pl/, traktującą w 100% o konsolach Niebieskich. Site obfituje w dużą ilość recenzji, poradników do wielu znakomitych gier i posiada kilkanaście felietonów na tematy okołogrowe. Oczywiście stronka posiada w pełni funkcjonalne forum, zrzeszające maniaków DC i nie tylko.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.