Tak sobie czytam nowego psx a tam pisza ze bedzie dostepny nowy kanał Demo Channel no prosze jak dobra wiadomość szkoda że nie wiadomo od kiedy ale myśle że warto czekać
ciekawe, czy dema beda darmowe. byloby to nawet korzystne dla nintendo, bo zachecaloby do kupna pelnej wersji. znajac jednak zycie, stawiam 5 zlotych, ze za demko przyjdzie nam zaplacic min. 200 wii points.
Lepiej żeby były darmowe po co ludzi zniechecać ale pewnie masz racje o cos tam sobie bede liczyć zreszta czas pokaże.
A orietuje się ktoś kiedy??
Płatne demka? To by było chore
Ale nie płacisz abonametu rocznego jak np w xbox live.A tam demka sa darmowe (chyba) przynajmniej sie tak wszystim wydaje ale co rok płaca:(.Chyba że sie myle.
Kanał jest planowany na lato. W Europie może być oczywiście później.
Oczywista kopia od konkurencji :0. Choć miła, na pewno się przyda.
CYTAT(ogqozo @ 17 04 2007, 15:21)

Kanał jest planowany na lato. W Europie może być oczywiście później.
dlaczego? updaty na VC mamy rownoczesnie z innymi regionami, opoznienia w wydawaniu softu na PAL wiaze sie z koniecznoscia tlumaczenia tekstu na kilka jezykow europejskich. chyba nie mamy z tym problemem do czynienia w tym przypadku.
ciekawe tylko, czy udostepniane demka beda playable. moze tez sie okazac, ze dadza nam po prostu mase trailerow do obejrzenia i raz na jakis czas jakis jedno-levelowy, grywalny ochlap. mimo wszystko ja jestem pelen entuzjamu. zawsze to o jeden bajer wiecej
czekalem na ten ruch nintendo. a moze raczej mialem nadzieje, ze do tego dojdzie.
nie chce mi sie wierzyc w platne dema, na PC, X360 i PS3 sa darmowe - nie beda sr*ac sobie w gniazdo.
na poczatek mogliby dac demo RE: Umbrella Chronicles ;-)
IslandClaws
24 07 2007, 06:46
i co ? istnieje juz to, o czym piszecie ? jesli tak, to co tam mozna znalezc ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.