Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe platformówki na konsolach...
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Figaro
Znalazłeś nowinkę o tym, że jakiś platformer zmierza na konsolę (z wskazaniem na next-geny)? Masz jakieś nowe screeny? Podziel się wszystkim, gdyż gatunek platformówek ginie, więc zadowolimy się nawet crapem smile.gif
Albert Wesker
przede wszystkim Banjo 3 od RARE na x360, narazie niewiele wiadomo o tej grze poza tym ze powstaje
D'y
Crash Bandicoot na DSa, viola! biggrin.gif
_One_
Lol, Crash Bandicoot na DS'a, ciekawe jak się w to będzie grało.
Ja czytałem w extrimie o tym że na któryś z next genów powstaje kontynuacja świetnej gry z Segi Saturn "Nights".

@Figaro - Nie pisze się "nowa platformówki" tylko "nowe platformówi" wink.gif (tytuł tematu już poprawiłem, no co, porządek musi byc)
Figaro
Mój błąd, poprawiłbym, tylko sam nie go nie zauważyłem wink.gif

Crash na DS? To już raczej było wiadome od dawna .
Figaro
Wychodzi Crash na Wii! Jakby ktoś nie wiedział, to i również na DS. Co ciekawe wersja na Wii nie będzie jako tako jak Rayman nowy, cyzli nie bedzie skladał sie z mini gier, tylko bedzie to pelno prawna platformowka! Gdzieś tam był trailer....

@_One_: KUR.WA FIGARO EDYTUJ POSTY! LUDZIE NAUCZCIE SIĘ EDYTOWAC POSTY, BO NASTĘPNYM RAZEM TO BĘDZIE WARN !!! icon_chainsaw.gif butcher.gif

O co ci chodzi poj***ńcu? :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.