Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz grasz?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
szeni
Fulle Uncharted i Ratcheta, dem nie wypisuję, teraz mam zamiar kupić jakąś pozycję z PS Store, pewnie Flow albo kaczuszki.
SORROW
Aktualnie :
Turok . Początek bez rewelacji, zobaczymy ,co będzie dalej ...

K&Lynch zawiódł na całej linii .

Don_Pedro
Ja aktualnie klepie Bohana w Heavenly Sword. A moze inaczej - to on poki co klepie mnie biggrin.gif
Evil-one
ja teraz napinam w Devil May Cry 4 a jak mi już się nie chce to oczywiście Guitar Hero 3 aaaa i jeszcze dużo gram w Gears of War online biggrin.gif:D:D:D:D:D
diolek
aktualnie uncharted i nfs ps
Tomasson225
Ja właśnie zagrywam się w CoD4 on-line, muszę jeszcze "wymasterować" Ratcheta no i będę kupował NBA 2K8 (jakby ktoś miał na sprzedaż to PW) smile.gif
Styku
Gnije przy warhawku.. gra ma z kazda rozgrywka wiekszego powera "!!! .. a tak to vitua tennis i uncharted... unreal 3 poszedl w odstawke..w poneidzialek dostaje burnouta..
wiedzminka
Warhawk, Motorstorm, Call of duty 4, Uncharted i demka z ps store. Niedługo Unreal 3.
MoniqaPS2PSP
zbyt duzego wyboru na razie nie mam (2 gry:))

Uncharted aktualnie i demka
artex
Uncharted, oraz demo Lost Planet.
Neo3016
Online i kampanie Resistance:Fall of Man na Hardzie(przeszlem na Medium),potem sie wezme za Superhuman i czasami jakas gierke jak wypozycze z wypozyczalni wink.gif
Ptasio
Resistance online
a dla relaxu w NBA 2K8
LiSoQuan
COID4, UT3, czasami Motorstorm i Bourout
kwachus
DMC4 smile.gif
RYU25
DMC4, Unreal, troche jeszcze w GT5 Prologue
HikiQmori
90% czasu w Devil May Cry 4, 8% w Heavenly Sword, 2% w Motorstorm.
Montinek
Burnout Paradise, czekam na kupno rutera (albo routera, nie wiem, jak to się pisze) i będę palił gumę online laugh.gif
theGrimReaper669
odrabiam zaleglosci czyt. assasin's creed
ping
doszedł do mnie wyczekiwany przez długi czas 湾岸ミッドナイト z jednej strony się cieszę bo to jedna z niewielu gier dla których kupiłem PS3, z drugiej przykre bo jednak wersja konsolowa różni się praktycznie wszystkim od automatowej, nawet muzykę zmienili confused.gif
Maxxx
Gram na zmiane w Army of Two i (mimo ze słaby) PES 2008.
Musiolik
Pain, PixelJunk Monsters, PES 2008
SORROW
Timeshift, Turok .
Sn@ke
Burnout Paradise,
drugi raz przechodze Uncharted Drake's Fortune,
i takze drugi raz przechodze Assasin's Creed
ArturNOW
Ja to Folklore. Już 34 godziny na liczniku. Końcówka gry, ale trzeba wszystkie folki podładować co trwa. Jak jest u mnie dziewczyna, to czasem pogramy w PixelJunk: Monsters. Jak tylko przejde Folklore to zabiore się za Uncharted. Troche to potrwa, bo rzadko gram.
theGrimReaper669
aot na 2p
Tomasson225
Devil May Cry 4, "masterowanie" Ratcheta smile.gif i nieśmiertelne CoD4 multi biggrin.gif
wendiego
Uncharted przeszedłem zbyt szybko i odczuwam niedosyt confused.gif Chyba wrócę do PGA 07 biggrin.gif
theGrimReaper669
aot uonczony teraz czas na lost:via domus
metral
UT3 multiplayer parę demek dla relaksu i więcej do szczęścia mi nie trzeba wink.gif
sivkins
Fifa08(online), Burnout Paradise , Nba street
Meser
Uncharted pękło za szybko bo w 8h ( a jakoś nie spieszyłem się i lokacje zwiedzałem) aktualnie ratchet a jak go skończe to w co póżniej mam grać??
PNiech ktoś poleci mi jakieś ekskluziwy na ps3 bo gry mi siękończą (mam 360), chyba kupie motorstorma choć mnie nie jakoś nie kręci ale cena na allegro mnie przyciąga:P
ArturNOW
CYTAT(Meser @ 24 03 2008, 00:24) *
Uncharted pękło za szybko bo w 8h ( a jakoś nie spieszyłem się i lokacje zwiedzałem) aktualnie ratchet a jak go skończe to w co póżniej mam grać??
PNiech ktoś poleci mi jakieś ekskluziwy na ps3 bo gry mi siękończą (mam 360), chyba kupie motorstorma choć mnie nie jakoś nie kręci ale cena na allegro mnie przyciąga:P

Grałeś w Folklore? JAk nie to polecam smile.gif
YETI
Bierz MS, jeżeli lubisz arcade racery to bedziesz w 100% zadowolony. Bardzo dobra grafika i mega miodny i widowiskowy gameplay.

PS. Bym zapomniał, jedyna słuszna kamera w tej grze, to ta z nad maski, ta pokazujaca cały samochód ssssie na maksa i trafi sie 50% zabawy.

Obecnie gram w GHIII, ale od wtorku... GT5: Prologue ^^
Arkady
Call of Duty 4 online, 46lv oraz Guitar Hero III i z jednej i z drugiej jestem happy.
Sizzzu
Wedlug mnie najpierw mecz uncharted do 1000, a pozniej kupuj DMC4.

Ja osobiscie caly czas mecze Assasyna, i doszedl oblivion.
konrado0905
Eye of Judgment, ale bedzie trzeba cos dokupic do tego ;P
FLooK
Gran Turismo 5: Prologue!
XM16E1
BP ----> 101% juz jest, zaczalem nawet bawic sie w rankowane mecze, ale po 30 wyscigach mi sie znudzilo xD
Oblivion ----> Ciagle jest cos do roboty ;]
pack
Aktualnie gram:

- Call of Duty 4 online
- Burnout Paradise

Czekam Gran Turismo 5: Prologue (pudełko BD)
karmaster
Fifa 2008 online (szkoda, że nigdy nie ma graczy na polskim lobby tongue.gif)
Ratchet i Clank challenge mode
YETI
GT5: Prologue smile.gif
Robert542
Czekam na Assassin's Creed z Allegro, a tak to gram tylko w dema - ostatnio Euro 2008.
ziemia1
skończyłem Valkyrie Profile 2: Silmeria
gram Burnout Paradise (ale niedługo już brak głównie splita spowoduje zarzucenie tej pozycji)
na przemian z demem dema GT5P (gdyby nie ostatnie zakupy to był by to GT5P)
a z żoną w Lego Star Wars Complete Saga (najlepsza gra na konsole wink.gif dla małżeństw
w oczekiwaniu na Army of Two/Condemned 2: Bloodshot
Adiss
Obecnie tylko Ratchet, ale już niebawem będzie mania online'owania w Motorstorm, ew. Resistance smile.gif
Emet
Od dwóch dni głównie GT5:P. W przerwach Super Rub a Dub i Pixel Junk : Monsters.
Czasami online MotorStorm i powoli zbieram punkty w Uncharted wink.gif
Poza tym demka (głównie Everybody's Golf multi).
Arkady
CYTAT(Emet @ 1 04 2008, 22:22) *
Poza tym demka (głównie Everybody's Golf multi).

Multi? ale nie online? Bo jeśli tak to się zniszcze, że nie wiem jak to odpalić confused.gif

Ciągle CoD4 online, na liczniku dwa dni i powoli zaczyna się nudzić... Od czasu do czasu Castlevania: Syphony of the Night
Emet
Nie niszcz się tongue.gif, to tylko offline wink.gif
boski_karol
Ja od wczoraj wieczór w Warhawka! Jest naprawde niezły, mimo że obrywam nieziemsko... wink.gif
ping
Disgaea 3 i Genji. Nareszcie PS3 nadaje się do czegoś więcej niż do streamowania muzyki do kibla przez remote play.
Montinek
Masteruję Motorstorma i powoli zbieram na Resistance'a.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.